İSLAM'ı ve CEMAATLERİ Nefis ve Partilerine Alet Edenler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

_GURABA_

Üye
Katılım
13 Eki 2010
Mesajlar
10
Tepkime puanı
1
Puanları
0
Yaş
45
RAHMAN ve RAHİM Olan ALLAH(c.c.)’ın Adıyla

Muhakkak ki Hamd ALLAH(c.c.)'adır. O'na Hamd eder, O'ndan yardım ve bağışlanma dileriz. Nefislerimizin şerrinden ve amellerimizin kötülüğünden O'na sığınırız.

ALLAH
(c.c.)'ın hidayet verdiğini saptıracak yoktur, saptırdığına da hidayet edecek yoktur. Ve şahitlik ederiz ki ALLAH(c.c.)'tan başka İLAH yoktur, O tektir ve ortağı yoktur. Ve yine şahitlik ederiz ki Muhammed(s.a.v.) O'nun kulu ve Resulüdür.

Esenlik ve dua, Peygamberlerin mührü olan, kıyamet öncesinde Alemlere rahmet olarak ve Kâfirleri boğazlamak üzere gönderilen ALLAH(c.c.)'ın Resulü Muhammed(s.a.v.)'e, ailesine, ashabına ve kıyamete kadar onların yolunu yol edinenlerin üzerine olsun.

Es Selamü Aleyküm

Kıymetli Forum Yöneticileri ve Kıymetli Forum Kullanıcıları Kardeşlerim, öncelikle bu yazıyı yazmak ve bu bölümde bu konuyu ayrı bir başlık şeklinde açmak bize artık gereklilik oldu. Nedenini gelince uzatmadan hemen izah etmek isteriz.

Bizlerde sizler gibi internet kullanıyor, bazı siteleri takip ediyor, gelişmeleri ve bizlere dair ne varsa okuyoruz paylaşıyoruz ama tüm bunların dahilinde bizleride en az sizler kadar üzen birşey varsa o da şudur ki, değer verdiğimiz ALLAH(c.c.) İçin çok sevdiğimiz mübareklerin, Mürşidlerimizin İsimlerinin Bağlılarının bir şeye, bir ideolojiye, bir görüşe mecburmuş gibi gösterilmesi lanse edilmesidir.

Öncelikle İhvan Forumun kıymetli ve basiretli yöneticilerine ayrıca teşekkürü borç biliriz ki, bu sitede forumda oynanmak istenen oyunların farkındalar ve müsade etmiyorlar bundan dolayı RAHMAN Sizlerden Razı Olsun İnşaALLAH.(Amin)

Bir teşekkürüde İhvan Forumun kıynetli basiretli kullanıcılarına borç biliriz ki, parti tutkuları, şahıs tutkuları, tavan yapmıış ve buna hizmeti her hizmetten üstün gören bu yolda da her türlü tevili kendine yol yapmışların bu oyunlarına gelmeyip onlara gerekli cevabı ve tepkiyi seviyeli yorumlarıyla verdikleri için.

Kıymetli Kardeşlerim bu forumda da bazı kullanıcıları görünce aklımıza hemen daha önce gördüğümüz tanık olduğumuz şeyler geldi aslına bakarsanız üzüldük de ama burada ki bu sağlamlığı görünce mutlu olduk Elahmdülillah.

Bugune kadar Mahmud Efendi Hz.Ks.'yu ve İsmailağa Cemaatini nefislerine ve partilerine görüşlerine uydurmak adına her yolu mübah sayan kendilerine tevilden başka yol bulmayan ve buna binaen sadece bir kaç hocayla tanışıklığı olan ve bu tanışıklığı doğrudur çünkü o birkaç hocamızda Milli Görüşçüdür tabiki kendilerini bağlayan durumdur bizi değil o da ayrı mesele bu işi kendilerine cihad ilan etmiş şahıslar tanıdık hayretler içinde kaldık ve bu şahısları birçok forumda gördük yaptıkları verdikleri zararları çok iyi biliyoruz ve şimdide burada İhvan Forumda bu şahısları görmekteyiz.

Ercan Tekin ve saz arkadaşları olan bu sahışlara hepinizin şahitliğinde şu kelamlarımızı aktarmak söylemek istiyoruz ve siz kardeşlerimizin herşeyi iyice görmesini diliyoruz ve kendileri ile bir tartışma konuşma istemiyoruz çünkü neyin ne olduğunu çok iyi biliyoruz.

1- Sizler Mahmud Efendi Hz.Ks.nun resmini kullanarak siyasete alet malzeme etmektesiniz bu yaptığınız çok ayıp ve edebe aykırıdır

2- Sizler Mahmud Efendi Hz.Ks'dan izin aldık müsadesi var yalanıyla Milli Görüşçü İhvan diye bir site açtınız cok ayıp ve edebe aykırıdır

3- Sizler bu yaptıklarınızla önce İslama ve Mahmud Efendi Hz.Ks.'ya ve biz ihvanlarına heryerde zarar vermektesiniz, bir zaman önce İtibar Haber diye ihvanın buluştuğu sağlam haber kaynağı diye bir yer vardı oraya da ilk önce böyle geldiniz ve siyaseti soktunuz oradaki bütün ihvanı Milli Görüş - Erbakan dayatmanız yüzünden kaçırdınız soğuttunuz dahası da yönetimden birkaç ihvanı bu dayatmacı tavrınıza karşı çıkıyor diye nasıl da uzaklaştırdınız.? O zamanda Hak ve Hukuk gözetmiyormuydunuz.? Şimdi o forum ne halde.? Açıkmı.? Kullanılıyormu.? bunların vebalini üstleniyorsunuz unutmayın..!

4- Elinizde bulunan birkaç fi tarihine dayanan video görüntüleri sadece ve sadece seni arkadaşlarını ve Milli Görüşcü Hocaları bağlar. Nusretullah Hocanın videosunu her seferinde Milli Görüşçü Değilim Diyen Kafirdir diye dayatan sizlere soruyorum bu yaptığınız tevil kaç müslümanı bağlar..? Nusretullah Hocanın avrupada sohbetine katılan ihvanımı kaldımı acaba sor bakalım sırf bu Milli Görüş dayatması yüzünden..? Artık gittiği yerlerde ne acıdır ki 10 kişiye 15 kişiye anca sohbet edebiliyor

5- Aklımın almadığı şaşırdığım konu ise buradaki kardeşlerimize hitabında Biz efendinin evindeyiz.? Biz efendinin yanındayız.? Biz seni, sizi efendiyle görüştürelim.? Soruyorum arkadaşım sana Sen Kimsin.? Siz Kimsiniz.? Bu kadar yalancılık olurmu ALLAH(c.c)'dan Korkun..!

6- Kongrede resimlenen şahıslar Efendi Hz.Ks.'dan icazetlimi.? Müsadelimi.? Kendilerimi gelmişler.? Ayrıca resimlerde her sakallı her sarıklı birbirine benzer ve kongrede o şahıslar liderinizi ziyarette iken anons şu şekilde idi Irak İslam Partisinden gelen heyet ya da başkanlar... Bu hususu dayatma ya da dayatacak olman öyle yersizdir ki..!

Aslında bu soruları uzatabilirdik ama gerek yok, sizlere bir kardeşimiz olarak aklınızı başınıza almanızı ve kendinizi olmadığınız hallerde göstermemeniz hakkında uyarmak istiyoruz bu çok kötü bir haldir.

Ukubat adlı kullanıcı ile yaptığın tartışmada Efendi Hz.Ks'nun resmini izinli kullandığını yazıyorsun İFTİRA ATIYORSUN... Efendi Hz.Ks'nun resime müsadesi Arifan Dergisinde yayınlanmasınadır, sizler gibi internet forumlarında ucuz siyasi söylemlerinize malzeme yapılsın için değildir.

Burada herkesin huzurunda diyebilirmisin ''Ben Efendi Hz.Ks'ya sordum ki, dedim ki. Efendi Hz. sizin resminizi avatarım yaptım, sitemize açılış resmi yaptım ve her söylemimde sizide bunlara alet ediyorum müsadeniz varmı..?'' eğer bunu demediysen ve diyemiyorsan YALANCISIN..!

Milli Görüşcü İhvan forumu açmışsınız, bundan Efendi Hz.Ks.'nun müsadesi var diyorsun İFTİRA ATIYORSUN..!

Burada herkesin huzurunda diyebilirmisin '' Ben Efendi Hz.Ks.'ya sordum ki, dedim ki, Efendi Hz internette site forum açıyoruz ismi Milli Görüşcü İhvandır, içeriği siyasettir, müslümanları ihvanımızı partilere göre ayırmak sınıflandırmaktır tabi sizin resimlerinizide koyuyoruz müsadeniz varmı..?'' eğer bunu demediysen, diyemiyorsan YALANCISIN..!

İtibar Haber ve diğer forumlarda yaptıklarınızı burada da yapıp ihvanımızı müslümanları bıktrımayın, tiksindirmeyin... Hoca Hoca diyorsunuz, Milli Görüşçü kaç hoca var İsmailağa Cemaatinde.? Herşeyi kendi tekelinizde sanmayın sakın, sana şimdi isim isim saymaya başlarım Hocaefendilerimizi ki, bunlar seçimlerde sizin Milli Görüş dediğiniz Erbakan dediğiniz tarafına dahi bakmayanlardır. Nereye oy verdiklerini söylemeyeyim şimdi. Zaten lideriniz seçim sonuçlarını değerlendirirken İsmailağa Cemaatinin oyları neden kaybedildi nasıl kaybedildi diye kimlere konutta bağırdığını fırça attığını siz benden daha iyi bilirsiniz.

Ercan Tekin burada atıp tutuyorsunuz ne güzel çünkü Cemaati biz gibi yakınen bilen içinde bulunan kimse karşına çıkmamış sanırım ama ben hepsi adına sorayım inşaALLAH, siz kimsiniz kardeşim..? Burada her önüne gelene herkese sıkışınca, ''Biz Efendinin evindeyiz - Biz Efendinin yanındayız - Gel seni efendiyle görüştürelim konuşturalım sor bakalım Erbakancımı Milli Görüşçümü'' Sen kimi kandırıyorsun Ercan Tekin..? Sen Çavuşbaşındamı kalıyorsun..? Biz seni niye bilmiyoruz madem.? Çavuşbaşında kalmak kolaymı.? Efendiyle senin dediğin gibi cocuk cocuk konuşmak kolaymı.? yapmayın etmeyin kardeşim yazıktır yazık... Kendinize nefsinize yazık etmeyin..!

Ercan Tekin daha çok yazarım ama gerek yok... Yazdıklarını Hocaefendilerimizle, iki hocamızla birlikte okuduk ve çok şaşırdılar aslına bakarsan sana ve sizin gibi düşünenler adına da üzüldüler ve dedim hocam ben yazacağım inşaALLAH orada bilmeyen kardeşlerimiz var bilsinler ve görsünler...

Hocaefendim heyette, Ercan Tekin sanırım anlamışsındır ne demek istediğimi... Heyetteki Hocaefendilerden birisi... Yani burada sen desteksiz atıp sıkma bundan sonra burayı takip edeceğiz inşaALLAH.

Şimdi bana sakın ona buna dediğin gibi deme şuraya gel buraya gel görüşelim konuşalım, seni konuşturcam görüştürcem bunlar hep hikaye... Ama şu kadarını söyleyeyim nasip olursa 22-23 Ekimde Wow Oteldeki Programlarda İstişarelerde Hocaefendimizle birlikte bulunacağız inşaALLAH. Bunu neden yazdım biliyormusun, Oteldeki davetiyeler kimler için verildi biliyorsun yani karşında bilgisiz cahil onu bunu tanımayan bir ihvan yok..!

Kongredeki resimlere ve davetlilere gelince bunu direk Efendi Hz.Ks.'ya dayamanız ve dayatmanız cok ama cok yersiz, unutmayın İcazetlimi, Müsadelimi, Kendilerimi Geldi..? Eğer sizin dediğiniz gibi düşünürsek oradaki her sarıklı her cübbeli efendi Hz.Ks.'dan icazetlimi.? Müsadelimi.?

Parti sevgisi, Mürşid Sevgisini geçiyorsa o kişi ben salikim ben tasavvuf yolcusuyum ben ihvanım demesin sakın..! Derse de ancak kendisini kandırır..! Bu Hoca da olsa aynıdır normal avam olsada aynıdır buna itirazın varsa sana tavsiye ederim acele Risale-i Halidiyye Tercümesini oku çünkü senin ve arkadaşlarının buna çok ihtiyacı var.

O parti pırtı hengamesinde, bir ihvanının avazı çıktığınca tezahurat sloganda boğulması kameralara el sallaması inan ki Mahmud Efendi Hz.Ks'yu sadece ve sadece üzer bunu bilenler iyi bilir.

Tüm bunlar böyle iken sizden ricamız artık Mahmud Efendi Hz.Ks.'yu, İsmailağa Cemaatini ve İhvanlarımızı bizleri muammalı, şaibeli, İftar Baskınlarıyla, Peygamber Düşmanlarından Akıl Almalarla, Aile ve Saltanat Hesaplarınızla ilişkilendirmeyiniz bundan çok rahatsızız. Biz sizler gibi düşünmüyoruz ve sizlerin yaptıklarınızı doğru bulmuyoruz. Bunu seçimlerde sandıktan cevapladı bu cemaat ve buna saygı duyun kimseyide Mürşid-İhvan İlişkisinde sorgulamayın bu size düşmez haddinizi bilin..!

Milli Görüşe oy vermeyenin namazı kabul olmaz, Milli Görüşe oy vermeyen Cehennemliktir, Milli Görüşe oy vermeyenler Bizans Torunudur vs. İhvanımızı sevmeyene, ihvanımıza hakaret edene biz buğz ederiz...

Unutma sakın Mahmud efendi Hz.Ks.'nun Kelamıdır ''Beni sevecek kimse önce ihvanımı sevsin..!''

Tüm İhvan Foruma ve Forum Yöneticilerine çok teşekkür ederiz. Bu arkadaşlarımızın yazdıkları ifade ettikleri bazıları birkaç Hocalarımızın dedikleri olabilir doğruluk payı vardır ama onlar kendilerini bağlar geneli değil, diğer tüm yazılanlarda Ercan Tekin ve arkadaşlarının nefsidir abartıdır olmayan şeyleri oluyormuş varmış gibi göstermeleridir.

Lütfen bu konuda şuurlu olalım uyanık olalım, bunlara ve böyle düşüncelere prim vermeyelim inşaALLAH.





 

girdap

Ordinaryus
Katılım
8 Şub 2007
Mesajlar
2,541
Tepkime puanı
252
Puanları
0
Allah razı olsun..
Herkesin okuması gerekli, bilhassa söz konusu dergaha bağlılığı olanların..
 

ibrahimi

Has Uşak
Katılım
19 Haz 2006
Mesajlar
23,463
Tepkime puanı
1,831
Puanları
0
Yaş
37
Konum
forvet arkası
Aleyküm selam kurban Allah razı olsun.Buradan İsmailağa cemaatine seslendik,bu insanlar bunları yazıyor.Varsa yukarılarla irtibatı olanlar görüşsünler ve resmi sitesi varsa Mahmud Efendinin orada bir yazı yazsın istedik.

ve bu konuda www.cubbeliahmedhoca.tv ye yazdık.siz orada görevli misiniz acaba? yoksa normal üye olarak mı burayı gördünüz de yazdınız.özel mesajla da sorularımız olacak.yardımcı olmaya çalışırız yeterki bu olay ortaya çıksın.Ercan Tekin doğru der yanlış der bunu birinci ağızdan duymak isteriz.

6- Kongrede resimlenen şahıslar Efendi Hz.Ks.'dan icazetlimi.? Müsadelimi.? Kendilerimi gelmişler.? Ayrıca resimlerde her sakallı her sarıklı birbirine benzer ve kongrede o şahıslar liderinizi ziyarette iken anons şu şekilde idi Irak İslam Partisinden gelen heyet ya da başkanlar... Bu hususu dayatma ya da dayatacak olman öyle yersizdir ki..!

Efendim bunu biz her zaman söyledik ama maalesef kabul edilmedi ve hatta ismimiz samimiyetsize kadar çıktı.Bizim sorgulayıcı tavrımız,hemen itaat göstermememiz yadırgandı.

Sizden isteğimiz bu yazıları sizin kaleminizden değil de,cemaatten üst makamda veya direk Mahmud Efendinin ağzından video veya yazılı şekilde bize aktarırsanız.Biz de üzerimize düşeni yapar bu tarz yazışmaların önüne geçeriz.

Selamlarımla.
 

arifan yolcusu

Profesör
Katılım
9 Ağu 2010
Mesajlar
1,303
Tepkime puanı
79
Puanları
0
Yaş
41
Konum
Dergah-ı Mualla
siyaset işi nasara yensuru okumaya benzemez...
Rabbim bu zor yolda emek verenlere yardım eylesin...
bizler efendiyi ve hocayı seviyoruz kardeşim...
ve bu ikisi arasında bağ kuruyoruz, işaretlerden bunu anlıyoruz...
siz buna katılmayabilirsiniz...
bak kimseyi zorlamıyoruz...
davamız siyaset değil,
davamız politika değil,
davamız nefis değildir inşaAllah....
biz devamlı ihvan hukukun partilerin üstünde tutmuşuzdur...
başlığınız bizi üzmüştür vesselam...
 

hirahos

Kıdemli Üye
Katılım
9 Kas 2006
Mesajlar
35,948
Tepkime puanı
483
Puanları
0
Yaş
55
RAHMAN ve RAHİM Olan ALLAH(c.c.)’ın Adıyla

Muhakkak ki Hamd ALLAH(c.c.)'adır. O'na Hamd eder, O'ndan yardım ve bağışlanma dileriz. Nefislerimizin şerrinden ve amellerimizin kötülüğünden O'na sığınırız.

ALLAH
(c.c.)'ın hidayet verdiğini saptıracak yoktur, saptırdığına da hidayet edecek yoktur. Ve şahitlik ederiz ki ALLAH(c.c.)'tan başka İLAH yoktur, O tektir ve ortağı yoktur. Ve yine şahitlik ederiz ki Muhammed(s.a.v.) O'nun kulu ve Resulüdür.

Esenlik ve dua, Peygamberlerin mührü olan, kıyamet öncesinde Alemlere rahmet olarak ve Kâfirleri boğazlamak üzere gönderilen ALLAH(c.c.)'ın Resulü Muhammed(s.a.v.)'e, ailesine, ashabına ve kıyamete kadar onların yolunu yol edinenlerin üzerine olsun.

Es Selamü Aleyküm

Kıymetli Forum Yöneticileri ve Kıymetli Forum Kullanıcıları Kardeşlerim, öncelikle bu yazıyı yazmak ve bu bölümde bu konuyu ayrı bir başlık şeklinde açmak bize artık gereklilik oldu. Nedenini gelince uzatmadan hemen izah etmek isteriz.

Bizlerde sizler gibi internet kullanıyor, bazı siteleri takip ediyor, gelişmeleri ve bizlere dair ne varsa okuyoruz paylaşıyoruz ama tüm bunların dahilinde bizleride en az sizler kadar üzen birşey varsa o da şudur ki, değer verdiğimiz ALLAH(c.c.) İçin çok sevdiğimiz mübareklerin, Mürşidlerimizin İsimlerinin Bağlılarının bir şeye, bir ideolojiye, bir görüşe mecburmuş gibi gösterilmesi lanse edilmesidir.

Öncelikle İhvan Forumun kıymetli ve basiretli yöneticilerine ayrıca teşekkürü borç biliriz ki, bu sitede forumda oynanmak istenen oyunların farkındalar ve müsade etmiyorlar bundan dolayı RAHMAN Sizlerden Razı Olsun İnşaALLAH.(Amin)

Bir teşekkürüde İhvan Forumun kıynetli basiretli kullanıcılarına borç biliriz ki, parti tutkuları, şahıs tutkuları, tavan yapmıış ve buna hizmeti her hizmetten üstün gören bu yolda da her türlü tevili kendine yol yapmışların bu oyunlarına gelmeyip onlara gerekli cevabı ve tepkiyi seviyeli yorumlarıyla verdikleri için.

Kıymetli Kardeşlerim bu forumda da bazı kullanıcıları görünce aklımıza hemen daha önce gördüğümüz tanık olduğumuz şeyler geldi aslına bakarsanız üzüldük de ama burada ki bu sağlamlığı görünce mutlu olduk Elahmdülillah.

Bugune kadar Mahmud Efendi Hz.Ks.'yu ve İsmailağa Cemaatini nefislerine ve partilerine görüşlerine uydurmak adına her yolu mübah sayan kendilerine tevilden başka yol bulmayan ve buna binaen sadece bir kaç hocayla tanışıklığı olan ve bu tanışıklığı doğrudur çünkü o birkaç hocamızda Milli Görüşçüdür tabiki kendilerini bağlayan durumdur bizi değil o da ayrı mesele bu işi kendilerine cihad ilan etmiş şahıslar tanıdık hayretler içinde kaldık ve bu şahısları birçok forumda gördük yaptıkları verdikleri zararları çok iyi biliyoruz ve şimdide burada İhvan Forumda bu şahısları görmekteyiz.

Ercan Tekin ve saz arkadaşları olan bu sahışlara hepinizin şahitliğinde şu kelamlarımızı aktarmak söylemek istiyoruz ve siz kardeşlerimizin herşeyi iyice görmesini diliyoruz ve kendileri ile bir tartışma konuşma istemiyoruz çünkü neyin ne olduğunu çok iyi biliyoruz.

1- Sizler Mahmud Efendi Hz.Ks.nun resmini kullanarak siyasete alet malzeme etmektesiniz bu yaptığınız çok ayıp ve edebe aykırıdır

2- Sizler Mahmud Efendi Hz.Ks'dan izin aldık müsadesi var yalanıyla Milli Görüşçü İhvan diye bir site açtınız cok ayıp ve edebe aykırıdır

3- Sizler bu yaptıklarınızla önce İslama ve Mahmud Efendi Hz.Ks.'ya ve biz ihvanlarına heryerde zarar vermektesiniz, bir zaman önce İtibar Haber diye ihvanın buluştuğu sağlam haber kaynağı diye bir yer vardı oraya da ilk önce böyle geldiniz ve siyaseti soktunuz oradaki bütün ihvanı Milli Görüş - Erbakan dayatmanız yüzünden kaçırdınız soğuttunuz dahası da yönetimden birkaç ihvanı bu dayatmacı tavrınıza karşı çıkıyor diye nasıl da uzaklaştırdınız.? O zamanda Hak ve Hukuk gözetmiyormuydunuz.? Şimdi o forum ne halde.? Açıkmı.? Kullanılıyormu.? bunların vebalini üstleniyorsunuz unutmayın..!

4- Elinizde bulunan birkaç fi tarihine dayanan video görüntüleri sadece ve sadece seni arkadaşlarını ve Milli Görüşcü Hocaları bağlar. Nusretullah Hocanın videosunu her seferinde Milli Görüşçü Değilim Diyen Kafirdir diye dayatan sizlere soruyorum bu yaptığınız tevil kaç müslümanı bağlar..? Nusretullah Hocanın avrupada sohbetine katılan ihvanımı kaldımı acaba sor bakalım sırf bu Milli Görüş dayatması yüzünden..? Artık gittiği yerlerde ne acıdır ki 10 kişiye 15 kişiye anca sohbet edebiliyor

5- Aklımın almadığı şaşırdığım konu ise buradaki kardeşlerimize hitabında Biz efendinin evindeyiz.? Biz efendinin yanındayız.? Biz seni, sizi efendiyle görüştürelim.? Soruyorum arkadaşım sana Sen Kimsin.? Siz Kimsiniz.? Bu kadar yalancılık olurmu ALLAH(c.c)'dan Korkun..!

6- Kongrede resimlenen şahıslar Efendi Hz.Ks.'dan icazetlimi.? Müsadelimi.? Kendilerimi gelmişler.? Ayrıca resimlerde her sakallı her sarıklı birbirine benzer ve kongrede o şahıslar liderinizi ziyarette iken anons şu şekilde idi Irak İslam Partisinden gelen heyet ya da başkanlar... Bu hususu dayatma ya da dayatacak olman öyle yersizdir ki..!

Aslında bu soruları uzatabilirdik ama gerek yok, sizlere bir kardeşimiz olarak aklınızı başınıza almanızı ve kendinizi olmadığınız hallerde göstermemeniz hakkında uyarmak istiyoruz bu çok kötü bir haldir.

Ukubat adlı kullanıcı ile yaptığın tartışmada Efendi Hz.Ks'nun resmini izinli kullandığını yazıyorsun İFTİRA ATIYORSUN... Efendi Hz.Ks'nun resime müsadesi Arifan Dergisinde yayınlanmasınadır, sizler gibi internet forumlarında ucuz siyasi söylemlerinize malzeme yapılsın için değildir.

Burada herkesin huzurunda diyebilirmisin ''Ben Efendi Hz.Ks'ya sordum ki, dedim ki. Efendi Hz. sizin resminizi avatarım yaptım, sitemize açılış resmi yaptım ve her söylemimde sizide bunlara alet ediyorum müsadeniz varmı..?'' eğer bunu demediysen ve diyemiyorsan YALANCISIN..!

Milli Görüşcü İhvan forumu açmışsınız, bundan Efendi Hz.Ks.'nun müsadesi var diyorsun İFTİRA ATIYORSUN..!

Burada herkesin huzurunda diyebilirmisin '' Ben Efendi Hz.Ks.'ya sordum ki, dedim ki, Efendi Hz internette site forum açıyoruz ismi Milli Görüşcü İhvandır, içeriği siyasettir, müslümanları ihvanımızı partilere göre ayırmak sınıflandırmaktır tabi sizin resimlerinizide koyuyoruz müsadeniz varmı..?'' eğer bunu demediysen, diyemiyorsan YALANCISIN..!

İtibar Haber ve diğer forumlarda yaptıklarınızı burada da yapıp ihvanımızı müslümanları bıktrımayın, tiksindirmeyin... Hoca Hoca diyorsunuz, Milli Görüşçü kaç hoca var İsmailağa Cemaatinde.? Herşeyi kendi tekelinizde sanmayın sakın, sana şimdi isim isim saymaya başlarım Hocaefendilerimizi ki, bunlar seçimlerde sizin Milli Görüş dediğiniz Erbakan dediğiniz tarafına dahi bakmayanlardır. Nereye oy verdiklerini söylemeyeyim şimdi. Zaten lideriniz seçim sonuçlarını değerlendirirken İsmailağa Cemaatinin oyları neden kaybedildi nasıl kaybedildi diye kimlere konutta bağırdığını fırça attığını siz benden daha iyi bilirsiniz.

Ercan Tekin burada atıp tutuyorsunuz ne güzel çünkü Cemaati biz gibi yakınen bilen içinde bulunan kimse karşına çıkmamış sanırım ama ben hepsi adına sorayım inşaALLAH, siz kimsiniz kardeşim..? Burada her önüne gelene herkese sıkışınca, ''Biz Efendinin evindeyiz - Biz Efendinin yanındayız - Gel seni efendiyle görüştürelim konuşturalım sor bakalım Erbakancımı Milli Görüşçümü'' Sen kimi kandırıyorsun Ercan Tekin..? Sen Çavuşbaşındamı kalıyorsun..? Biz seni niye bilmiyoruz madem.? Çavuşbaşında kalmak kolaymı.? Efendiyle senin dediğin gibi cocuk cocuk konuşmak kolaymı.? yapmayın etmeyin kardeşim yazıktır yazık... Kendinize nefsinize yazık etmeyin..!

Ercan Tekin daha çok yazarım ama gerek yok... Yazdıklarını Hocaefendilerimizle, iki hocamızla birlikte okuduk ve çok şaşırdılar aslına bakarsan sana ve sizin gibi düşünenler adına da üzüldüler ve dedim hocam ben yazacağım inşaALLAH orada bilmeyen kardeşlerimiz var bilsinler ve görsünler...

Hocaefendim heyette, Ercan Tekin sanırım anlamışsındır ne demek istediğimi... Heyetteki Hocaefendilerden birisi... Yani burada sen desteksiz atıp sıkma bundan sonra burayı takip edeceğiz inşaALLAH.

Şimdi bana sakın ona buna dediğin gibi deme şuraya gel buraya gel görüşelim konuşalım, seni konuşturcam görüştürcem bunlar hep hikaye... Ama şu kadarını söyleyeyim nasip olursa 22-23 Ekimde Wow Oteldeki Programlarda İstişarelerde Hocaefendimizle birlikte bulunacağız inşaALLAH. Bunu neden yazdım biliyormusun, Oteldeki davetiyeler kimler için verildi biliyorsun yani karşında bilgisiz cahil onu bunu tanımayan bir ihvan yok..!

Kongredeki resimlere ve davetlilere gelince bunu direk Efendi Hz.Ks.'ya dayamanız ve dayatmanız cok ama cok yersiz, unutmayın İcazetlimi, Müsadelimi, Kendilerimi Geldi..? Eğer sizin dediğiniz gibi düşünürsek oradaki her sarıklı her cübbeli efendi Hz.Ks.'dan icazetlimi.? Müsadelimi.?

Parti sevgisi, Mürşid Sevgisini geçiyorsa o kişi ben salikim ben tasavvuf yolcusuyum ben ihvanım demesin sakın..! Derse de ancak kendisini kandırır..! Bu Hoca da olsa aynıdır normal avam olsada aynıdır buna itirazın varsa sana tavsiye ederim acele Risale-i Halidiyye Tercümesini oku çünkü senin ve arkadaşlarının buna çok ihtiyacı var.

O parti pırtı hengamesinde, bir ihvanının avazı çıktığınca tezahurat sloganda boğulması kameralara el sallaması inan ki Mahmud Efendi Hz.Ks'yu sadece ve sadece üzer bunu bilenler iyi bilir.

Tüm bunlar böyle iken sizden ricamız artık Mahmud Efendi Hz.Ks.'yu, İsmailağa Cemaatini ve İhvanlarımızı bizleri muammalı, şaibeli, İftar Baskınlarıyla, Peygamber Düşmanlarından Akıl Almalarla, Aile ve Saltanat Hesaplarınızla ilişkilendirmeyiniz bundan çok rahatsızız. Biz sizler gibi düşünmüyoruz ve sizlerin yaptıklarınızı doğru bulmuyoruz. Bunu seçimlerde sandıktan cevapladı bu cemaat ve buna saygı duyun kimseyide Mürşid-İhvan İlişkisinde sorgulamayın bu size düşmez haddinizi bilin..!

Milli Görüşe oy vermeyenin namazı kabul olmaz, Milli Görüşe oy vermeyen Cehennemliktir, Milli Görüşe oy vermeyenler Bizans Torunudur vs. İhvanımızı sevmeyene, ihvanımıza hakaret edene biz buğz ederiz...

Unutma sakın Mahmud efendi Hz.Ks.'nun Kelamıdır ''Beni sevecek kimse önce ihvanımı sevsin..!''

Tüm İhvan Foruma ve Forum Yöneticilerine çok teşekkür ederiz. Bu arkadaşlarımızın yazdıkları ifade ettikleri bazıları birkaç Hocalarımızın dedikleri olabilir doğruluk payı vardır ama onlar kendilerini bağlar geneli değil, diğer tüm yazılanlarda Ercan Tekin ve arkadaşlarının nefsidir abartıdır olmayan şeyleri oluyormuş varmış gibi göstermeleridir.

Lütfen bu konuda şuurlu olalım uyanık olalım, bunlara ve böyle düşüncelere prim vermeyelim inşaALLAH.






Allah razı olsun GURABA kardeşim. Olması gereken, gerçekte olan ve yakışan da budur. Bizim çıkardığımız sonuç da aynı: Çarşamba'nın birkaç hocasının şahsi tavrı bütün bir Çarşamba'ya mal edilmeye çalışılıyor ve üzülerek söylüyorum ki Mahmud Efendi ve Tarikat-ı Muhammediyye, SİYASETE alet ediliyor. Biz de bu kanaatteyiz. Sorduğumuz Çarşambalı ihvanlar da bizi teyid ettiler.

Şu üç mesaja da bakınız:

http://www.ihvanforum.org/showthread.php?t=89821&p=857041&viewfull=1#post857041

http://www.ihvanforum.org/showthread.php?t=89821&p=857044&viewfull=1#post857044

http://www.ihvanforum.org/showthread.php?t=89821&p=857047&viewfull=1#post857047
 

Ercan Tekin

Kıdemli Üye
Katılım
25 Eyl 2010
Mesajlar
5,631
Tepkime puanı
266
Puanları
0
KONGREDE EFENDİ HZ'LERİNİN GÖREVLENDİRDİĞİ KİŞİLER EFENDİNİN GÖREVLİLERİDİR MÜSADELİDİR HER TÜRLÜ İSPATLARIZ AKSİNİ DÜŞÜNEN AKSİNİ İSPATLASIN EĞER Kİ İSPATLAYAMIYORSA Kİ ASLA İSPATLAYAMAZ İFTİRACILIĞIN TA KENDİSİNİ İŞLİYOR DEMEKTİR. ALLAH BUNDAN SAKINDIRSIN!

_GURUBA_ adlı kişi öncelike siz kimsiniz sizi tanımıyorum önce tanışmak isterim. Kimsiniz, kime bağlısınız, tanıdığınız sevdiğiniz hocalarınız kimdir ve siyasi görüşünüz nedir?
Bu iddialarınızda zandan başka birşeye dayanmamışsınız. Siz Efendi hz'lerinin baş hizmetlisini tanıyormusunuz?
Siz Efendi hz'lerinin korumalarını tanıyormusunuz?
Siz Efendi hz'lerinin hizmetlilerin adlarını biliyormusunuz önce bunu size soruyorum tek tek cevabımı alayım.

İkincisi biz Efendi hz'lerine iftira atacak kadar adi insanlar değiliz ama Efendi hz'lerine akp iftirası atacak kadar adi insanları çok gördük. Nusretullah hocamızın kaç tane sohbetine katıldında burada bilmeden yazıp çiziyorsunuz! Siz ancak zandan ibaret cümleler kurabilirsiniz çünkü sadece iftira duyumlarına itibaren kurulmuş cümleleri zikretmişsiniz hangisine şahit oldunuz?

Üçüncüsü kongrede yaşanan selamlaşma olayı için direk muhattap olacağınız büyük hocaefendiler veya hizmetlilerin telefonları var dilerseniz özelden vereyim bizzat sorun bakalım aslı astarı varmı? Ama sormuyorsunuz öğrenmiyorsunuz gelip burada iftira sağnağına dönüyorsunuz hiç mi ALLAH'tan korkunuz yoktur! Kul hakkı denen birşeyden haberiniz yok mu?

Vallahi billahi ve tallahi bu ithamlarınızı düzeltmezseniz size hakkımızı helal etmeyiz. Size bu meseleyi belgelemenizi talep ediyorum tüm ispatlamaları yapın, sorulamarımı hiç seyrekleştirmeden net ifadelerle cevaplayın. Daha sonra bu iddialarınız doğrumu değilmi görelim daha da ilerisini isterseniz sizinle Çavuşbaşında evinde buluşalım neler doğru neler yalan orada merak etmeyin öğrenirsiniz. Biz davamızda haksız olsak bu kadar ileri gidermiydik? Demek ki dayanığımız kaynağımız var ki net ifadelerle yaşananları belgeliyoruz. Şimdi sizin anladım sıkıntınızı Efendi hz'lerinin kongrede direk Erbakana selam yollaması sizi derinden üzmüş olmalı ama merak etmeyin sizi o selamı iletenler dahil Efendi hz'lerinin evindeki hocalar hizmetlilerle görüştürebiliriz. Yeterki bu hakka girişinizi engelleyin doğrulardan yana olun.

Cevabınızı hiçbir yazdığımızı aksatmadan bekliyorum.
 

Duha

Profesör
Katılım
13 Ocak 2007
Mesajlar
794
Tepkime puanı
34
Puanları
0
Web sitesi
www.risaletalim.com
Aleyküm selam kurban Allah razı olsun.Buradan İsmailağa cemaatine seslendik,bu insanlar bunları yazıyor.Varsa yukarılarla irtibatı olanlar görüşsünler ve resmi sitesi varsa Mahmud Efendinin orada bir yazı yazsın istedik.

ve bu konuda www.cubbeliahmedhoca.tv ye yazdık.siz orada görevli misiniz acaba? yoksa normal üye olarak mı burayı gördünüz de yazdınız.özel mesajla da sorularımız olacak.yardımcı olmaya çalışırız yeterki bu olay ortaya çıksın.Ercan Tekin doğru der yanlış der bunu birinci ağızdan duymak isteriz.



Efendim bunu biz her zaman söyledik ama maalesef kabul edilmedi ve hatta ismimiz samimiyetsize kadar çıktı.Bizim sorgulayıcı tavrımız,hemen itaat göstermememiz yadırgandı.

Sizden isteğimiz bu yazıları sizin kaleminizden değil de,cemaatten üst makamda veya direk Mahmud Efendinin ağzından video veya yazılı şekilde bize aktarırsanız.Biz de üzerimize düşeni yapar bu tarz yazışmaların önüne geçeriz.

Selamlarımla.

İdareci dediğin böyle olacak.

Allah hadsiz razı olsun. Maaşallah.
 
Katılım
17 Ara 2009
Mesajlar
32
Tepkime puanı
3
Puanları
0

4- Elinizde bulunan birkaç fi tarihine dayanan video görüntüleri sadece ve sadece seni arkadaşlarını ve Milli Görüşcü Hocaları bağlar. Nusretullah Hocanın videosunu her seferinde Milli Görüşçü Değilim Diyen Kafirdir diye dayatan sizlere soruyorum bu yaptığınız tevil kaç müslümanı bağlar..? Nusretullah Hocanın avrupada sohbetine katılan ihvanımı kaldımı acaba sor bakalım sırf bu Milli Görüş dayatması yüzünden..? Artık gittiği yerlerde ne acıdır ki 10 kişiye 15 kişiye anca sohbet edebiliyor


bunu isbat edeceksin!!!!!!! sen kimsin nesin!!!!
 
Katılım
17 Ara 2009
Mesajlar
32
Tepkime puanı
3
Puanları
0
mesajlarimi silmeyin yönetici kardesler rica ederim.. arkadas bu sözünü isbat edecek..yazisi bastan sona yalan iftira,kendisini anlatmiss..velakin bu alinti yaptigim yeri ISBAT EDECEK!!

:yn:

kardeşim ard arda mesaj yazmanın bir anlamı yok.kardeşimiz görünce cevap verecektir.daha fazla bu tarz mesaj yazmayınız.
 

agbi

Yasaklı
Katılım
2 Kas 2006
Mesajlar
25
Tepkime puanı
382
Puanları
0
Konum
İzmir
Allah razı olsun.

HER DİNİ OLUŞUMUN İÇİNDE DEĞİŞİK PARTİLERE GÖNÜL VERENLER VARDIR.

Bundan dolayı bu dini oluşumları SİYASETE endeksleyenler bana göre ZARAR VERMEKTEDİRLER.
 

serhen

Asistan
Katılım
10 Ocak 2010
Mesajlar
234
Tepkime puanı
28
Puanları
0
Yaş
44
Konuyu açan muhterem bir ton iddiada bulunmuş lakin hepsi kişisel zanla,bunun ahireti var vebali var,sonra nefis ve partilerine alet edenler demiş ama Erbakan Hoca'ya laf giydirmekten de geri durmamış,yazınızdan acınızın nerden kaynaklandığını anlamak çok zor olmasa gerek,sizinkisi "siyasetin şerrinde Allah'a sığınırım " deyip siyaseti dizayn etmeye çalışan malum bir grubun durumuna benzemiş,yazınızdaki attığınız ve ispat edemeyeceğiniz bir çok iftira da cabası,şimdi sizden Ercan Tekin'in sorularına cevap vermenizi bekliyoruz....
 

agbi

Yasaklı
Katılım
2 Kas 2006
Mesajlar
25
Tepkime puanı
382
Puanları
0
Konum
İzmir
Konuyu açan muhterem bir ton iddiada bulunmuş lakin hepsi kişisel zanla,bunun ahireti var vebali var,sonra nefis ve partilerine alet edenler demiş ama Erbakan Hoca'ya laf giydirmekten de geri durmamış,yazınızdan acınızın nerden kaynaklandığını anlamak çok zor olmasa gerek,sizinkisi "siyasetin şerrinde Allah'a sığınırım " deyip siyaseti dizayn etmeye çalışan malum bir grubun durumuna benzemiş,yazınızdaki attığınız ve ispat edemeyeceğiniz bir çok iftira da cabası,şimdi sizden Ercan Tekin'in sorularına cevap vermenizi bekliyoruz....

Bak sana düz mantıkla cevap vereyim.

MAHMUT Efendinin o kadar yanında olan bir kişi Forumlarda bu kadar zaman oyalanılırmı ?

MAHMUT Efendiye gerçekten Siyasi setten arınmış şekilde bir gönül veren kişi neden MAHMUT Efendi Cemeatini pasifize etmek isteyenleri irdelemez konulara girmez.

ERCAN TEKİN e bakın mesajlarının konularının % 99 İslam alimlerini SP ne Erbakan a OY anafikirlidir.

Örneğin 2 Vatikan hayallerinin temeli MAHMUT EFENDİ CEMEATİNİ bitirilmesidir.

BUMU Ercan TEKİN mi MAHMUT EFENDİ nin yanında HADİYİN YAAAAAAAAAAAAAAAA

İzmir sorumlusu ile çok yakın sohbetim vardır ve ileri gelenleri ile HİZMET ETMEK ten VAKIF la uğraşmaktan ve Derslerini yapmaktan dolayı avam deyimle 4 x 24 x 7 Hizmet etmektedirler.ERCAN TEKİN ise herneyse fazla yazaesam ceza alırım.
 

serhen

Asistan
Katılım
10 Ocak 2010
Mesajlar
234
Tepkime puanı
28
Puanları
0
Yaş
44
Sürekli kişisel nefsi zanlarınızı dile getiriyorsunuz,içinde bulunmadığınız,tanımadığınız insanlara hüküm veriyorsunuz,bunun vebali olacağını tekrar hatırlatayım,halen ıspat bekliyoruz
 

Duha

Profesör
Katılım
13 Ocak 2007
Mesajlar
794
Tepkime puanı
34
Puanları
0
Web sitesi
www.risaletalim.com
Dini oluşumlar, deccale ait su siyaset kaideleri ile kaim olan partilere gönül vermez. Olsa olsa onlara ehven olarak rey verir.

Ehven olarak rey verdiği için zararını ve hatasını ve eksiklerini bilir, kardeşini siyaset için rencide etmez.

Dini oluşumlar, reylerini teşettütten muhafaza etmek için meşveret ederler. Hem kendi içinde hem sair oluşumlarla irtibatlı olarak.

Böylece bir güç haline gelirler. Deccale ait siyasi kaideleri yıkarlar.

Ama şimdiye kadar yıkamadılar. Elbette kaderin hissesi var, ama kusur onlardadır.

Çünkü, ittihad edemediler. Reylerini teşettütten muhafaza edemediler.

Siyasetin içine girip taraf oldular. Deccale ait siyasi kaidelerle oynayan aktör haline geldiler.
 

Ercan Tekin

Kıdemli Üye
Katılım
25 Eyl 2010
Mesajlar
5,631
Tepkime puanı
266
Puanları
0
Agbi ben kocaelide oturuyorum Efendi hz'leri ise İstanbul'da. Sürekli ziyarete gidemiyoruz ama sürekli yanındakilerle irtibatlıyız. Afedersin ama içi boş yorum yapıyorsun senden ricam biraz hüsn-ü zanlı ol hep inkar etme sen bizi münafıkmı görüyorsunda her yazdığımıza şüphe ediyorsun ne görüyorsun bizi ve biz neye göre yazıyoruz hiç dikkat ediyormusun. Vekillerin bir kısmının Efendi hz'lerine birtakım konularda itaat etmediğini söylemem gerekir. Bir vekille Efendiyi tanıman yakın olman söz konusu değildir. Efendiyi tanıman için Efendinin yanında O'na biatte sadıklarla olmalısın.

İzmir vekiline yakın olman Efendiye yakın olman anlamına gelmez! Efendi hz'lerine yakın olman dilediğinde görebilmen, yanındaki hizmetlilerle dost olmanla olur. Biz atıp tutmuyoruz gerekirse ispat ediyoruz. Bizim gizlimiz saklımız hiçbirşeyimiz yok. Benim konularım Milli Görüşü anlamayanlara Milli Görüşü tebliğ ağırlıklıdır. Hamd olsun emri bil mağruf ve nehyi anil münker yaptığımızı sen söylemiş oldun sağolasın.

İkincisi düz mantıkla veya zanla hiçbir yere varamazsın. Bana özelden ulaş Agbi seni işin muhattaplarına ulaştırayım. Her türlü bu konuda sana yardımcı olurum.

Üçüncüsü bu fakire nasip olduki Efendi hz'lerinin hizmetlilerinle tanıştım bir bir tanıştırıldık. Hamd olsun ki çok güzel insanlarla tanışmak nasip oldu ve hepsinin siyasi görüşü Milli Görüş olduğuna şahit oldum. Bu söylemlerimizi iftira olarak görenler varsa aksini ispata davetimi yineliyorum.
İspatsız belgesiz yapılan tüm ithamlar İFTİRA SEBEBİDİR!
 

agbi

Yasaklı
Katılım
2 Kas 2006
Mesajlar
25
Tepkime puanı
382
Puanları
0
Konum
İzmir
Agbi ben kocaelide oturuyorum Efendi hz'leri ise İstanbul'da. Sürekli ziyarete gidemiyoruz ama sürekli yanındakilerle irtibatlıyız. Afedersin ama içi boş yorum yapıyorsun senden ricam biraz hüsn-ü zanlı ol hep inkar etme sen bizi münafıkmı görüyorsunda her yazdığımıza şüphe ediyorsun ne görüyorsun bizi ve biz neye göre yazıyoruz hiç dikkat ediyormusun. Vekillerin bir kısmının Efendi hz'lerine birtakım konularda itaat etmediğini söylemem gerekir. Bir vekille Efendiyi tanıman yakın olman söz konusu değildir. Efendiyi tanıman için Efendinin yanında O'na biatte sadıklarla olmalısın.

İzmir vekiline yakın olman Efendiye yakın olman anlamına gelmez! Efendi hz'lerine yakın olman dilediğinde görebilmen, yanındaki hizmetlilerle dost olmanla olur. Biz atıp tutmuyoruz gerekirse ispat ediyoruz. Bizim gizlimiz saklımız hiçbirşeyimiz yok. Benim konularım Milli Görüşü anlamayanlara Milli Görüşü tebliğ ağırlıklıdır. Hamd olsun emri bil mağruf ve nehyi anil münker yaptığımızı sen söylemiş oldun sağolasın.

İkincisi düz mantıkla veya zanla hiçbir yere varamazsın. Bana özelden ulaş Agbi seni işin muhattaplarına ulaştırayım. Her türlü bu konuda sana yardımcı olurum.

Üçüncüsü bu fakire nasip olduki Efendi hz'lerinin hizmetlilerinle tanıştım bir bir tanıştırıldık. Hamd olsun ki çok güzel insanlarla tanışmak nasip oldu ve hepsinin siyasi görüşü Milli Görüş olduğuna şahit oldum. Bu söylemlerimizi iftira olarak görenler varsa aksini ispata davetimi yineliyorum.
İspatsız belgesiz yapılan tüm ithamlar İFTİRA SEBEBİDİR!

Ben size iftira atmıyorum.

Yazdığınız konuları ve mesajlardan edindim izlenim.

Ben MAHMUT efendi cemeatinde olmadığım halde 2 nci vatikan Cami Şehitleri vb Erzincan olaylarını bu Forum a getirip kişilerin bilgilenmesinde vesile olan biriyim hatta bu Hizmetin Mekanı cennet olsun Abdülhaid handan beri devam ettirdiklerinide yazdım.Vatan gazetesinin komplosunuda getiren bu Forum a benim.

Siz yalnızca İslam alimlerine Allah cc sevdiği kulları SİYASİ TARAFGİRLİK le getiriyorsunuz ben buna karşıyım.

MAHMUT Efendi cemeati saygı duyduğum ve hizmetlerine hayran kaldığım ve arasıra hizmetlerine bir okyonusta bir damla etmeyecek kadar da katkılarım vardır.

İZMİR Cemeatini çok ama çok iyi tanıyorum.Hatta ailece görüştüklerimiz vardır ki benim eşim de Osman Efendiye bağlı bir belletmendir.

Sizin gibi TARAFGİRLİ asla olmadık Allah ta etmesin.
 

agbi

Yasaklı
Katılım
2 Kas 2006
Mesajlar
25
Tepkime puanı
382
Puanları
0
Konum
İzmir
Agbi ben kocaelide oturuyorum Efendi hz'leri ise İstanbul'da. Sürekli ziyarete gidemiyoruz ama sürekli yanındakilerle irtibatlıyız. Afedersin ama içi boş yorum yapıyorsun senden ricam biraz hüsn-ü zanlı ol hep inkar etme sen bizi münafıkmı görüyorsunda her yazdığımıza şüphe ediyorsun ne görüyorsun bizi ve biz neye göre yazıyoruz hiç dikkat ediyormusun. Vekillerin bir kısmının Efendi hz'lerine birtakım konularda itaat etmediğini söylemem gerekir. Bir vekille Efendiyi tanıman yakın olman söz konusu değildir. Efendiyi tanıman için Efendinin yanında O'na biatte sadıklarla olmalısın.

İzmir vekiline yakın olman Efendiye yakın olman anlamına gelmez! Efendi hz'lerine yakın olman dilediğinde görebilmen, yanındaki hizmetlilerle dost olmanla olur. Biz atıp tutmuyoruz gerekirse ispat ediyoruz. Bizim gizlimiz saklımız hiçbirşeyimiz yok. Benim konularım Milli Görüşü anlamayanlara Milli Görüşü tebliğ ağırlıklıdır. Hamd olsun emri bil mağruf ve nehyi anil münker yaptığımızı sen söylemiş oldun sağolasın.

İkincisi düz mantıkla veya zanla hiçbir yere varamazsın. Bana özelden ulaş Agbi seni işin muhattaplarına ulaştırayım. Her türlü bu konuda sana yardımcı olurum.

Üçüncüsü bu fakire nasip olduki Efendi hz'lerinin hizmetlilerinle tanıştım bir bir tanıştırıldık. Hamd olsun ki çok güzel insanlarla tanışmak nasip oldu ve hepsinin siyasi görüşü Milli Görüş olduğuna şahit oldum. Bu söylemlerimizi iftira olarak görenler varsa aksini ispata davetimi yineliyorum.
İspatsız belgesiz yapılan tüm ithamlar İFTİRA SEBEBİDİR!

Ben size iftira atmıyorum.

Yazdığınız konuları ve mesajlardan edindim izlenim.

Ben MAHMUT efendi cemeatinde olmadığım halde 2 nci vatikan Cami Şehitleri vb Erzincan olaylarını bu Forum a getirip kişilerin bilgilenmesinde vesile olan biriyim hatta bu Hizmetin Mekanı cennet olsun Abdülhaid handan beri devam ettirdiklerinide yazdım.Vatan gazetesinin komplosunuda getiren bu Forum a benim.

Siz yalnızca İslam alimlerine Allah cc sevdiği kulları SİYASİ TARAFGİRLİK le getiriyorsunuz ben buna karşıyım.

MAHMUT Efendi cemeati saygı duyduğum ve hizmetlerine hayran kaldığım ve arasıra hizmetlerine bir okyonusta bir damla etmeyecek kadar da katkılarım vardır.

İZMİR Cemeatini çok ama çok iyi tanıyorum.Hatta ailece görüştüklerimiz vardır ki benim eşim de Osman Efendiye bağlı bir belletmendir.

Sizin gibi TARAFGİRLİ asla olmadık Allah ta etmesin.

Ayrıca MİLLİ GÖRÜŞ ruhunu da siyasi partiye kişilere endeksleme.

MİLLİ GÖRÜŞ ruhunu istşişare edecekseniz buyrun Münaza Forumuna

Birde

ERBAKAN ın yaşamını

Siyasete giriş

Ecevit le siyasi Ortaklığı

ve

1993

Sonrasınıda ayrı ayrı irdelyebiliriz vede Forum dakiler bilgilenilir.

Yalnız Belgeler ışığında BAŞKA KONULARA GİRMEDEN.

Beklerim.
 

Ercan Tekin

Kıdemli Üye
Katılım
25 Eyl 2010
Mesajlar
5,631
Tepkime puanı
266
Puanları
0
Agbi senin bu dini İslama hizmetin olduysa ALLAH senden razı olsun. Benim sorunum senin bilmediğin hususlarda hükümler koymandır. Biz biliyoruz çünkü yaşıyoruz diyorum. Ta İzmir'lerden şunları bunları tanıyorum diyorsun ne güzel ama biz Efendinin yanındaki hizmetliler hocalarla muhattap olduğumuz için herşeyin iç yüzüne şahit kimseleriz. Dileyenide muhattaplarla görüştürebiliriz diyorum çünkü gizlimiz saklımız yalanımız iftiramız yok yüzleşmekte sıkıntımız yok herkesle her ortamda görüşebilir şahitlikleri sunabiliriz. Senden ricam bu konuda hüsn-ü zan ehli ol çünkü bilmediklerin var ve o bilmediklerin sana manevi yönden çok zararlar verir.

Mahmud efendi hz'leri siyasi partilerde aktif değildir, parti propagandası asla yapmaz ama destekler çünkü oda hak ile batıl mücadelesinde tarafını tutmak zorundadır. Herkes çatır çatır tarafını tutarken sanki Efendi hz'lerinin taraf olması caiz değilmiş gibi birde hava oluşturulmaya çalışılıyor buda yanlıştır.
Efendi hz'leri hakkında cemaatte bazı kimseler kasıtlı olarak iftira kampanyası yapmaktadırlar. Biz bu iftiralara karşı Efendi hz'lerini ve samimi ihvanlarını korumakla ve nehyi anil münkeri yapmakla vazifeliyiz. Çünkü ALLAH'ın dostlarına kimse iftira yapamaz hangi ALLAH'ın dostuna iftira yapılıyorsa karşısında bizi bulsun sizi bulsun şuurlu müslümanların hepsini bulsun ki bu men ettirilsin. Cemaatte maalesef büyük hoca diye sanılan birkaç kişi dahi Efendi hz'lerine saygısızlıkları diz boyu olmuştur. Neler neler yaşanıyor burada hepsini anlatamayız ancak özelden anlatabiliriz ve şahitlerinden çok şeyler duymaktayız.
Sıkıntılar var biz bu sıkıntıların fitnelerin tamamiyle yok olması için mücadele veriyoruz. Eğer bilseydiniz ki haklılığımızı bugün bizi hasım değil kardeşinizden öte bilirdiniz canınızdan çok severdiniz ama maalesef ki üzülerek yazıyorum çok şeyler bildiğiniz gibi değildir.

Agbi sen bu forumda eskilerdensin çoğu kez tartıştık kızdıkda birbirimize ama senden ricam samimiyetimle yazdığım şu yazılara hüsn-ü zan ile yaklaş vallahi kaybetmezsin pişmanda olmazsın. Ben hepinizle özelde görüşmek isterim hepinize bu hakikatleri şahitleriyle anlattırıp görmenizi isterim ki aldanmışlıklar son bulsun için.

Bizim mücadelemiz, Mahmud efendimizin Milli Görüşe olan ve hiç bitmeyen desteğinin gizlenmesi ve gözarda edilmesine müsade etmemek üzeredir. Efendi hz'leri hakkında kim iftira atar ve kim bu çirkinliklere ortak olursa kendilerini asılsız iddialarını ispatlamaya davet ediyoruz eğer edemezlerse vebali boyunlarına assınlar!

Ves'selam
 

agbi

Yasaklı
Katılım
2 Kas 2006
Mesajlar
25
Tepkime puanı
382
Puanları
0
Konum
İzmir
Agbi senin bu dini İslama hizmetin olduysa ALLAH senden razı olsun. Benim sorunum senin bilmediğin hususlarda hükümler koymandır. Biz biliyoruz çünkü yaşıyoruz diyorum. Ta İzmir'lerden şunları bunları tanıyorum diyorsun ne güzel ama biz Efendinin yanındaki hizmetliler hocalarla muhattap olduğumuz için herşeyin iç yüzüne şahit kimseleriz. Dileyenide muhattaplarla görüştürebiliriz diyorum çünkü gizlimiz saklımız yalanımız iftiramız yok yüzleşmekte sıkıntımız yok herkesle her ortamda görüşebilir şahitlikleri sunabiliriz. Senden ricam bu konuda hüsn-ü zan ehli ol çünkü bilmediklerin var ve o bilmediklerin sana manevi yönden çok zararlar verir.

Mahmud efendi hz'leri siyasi partilerde aktif değildir, parti propagandası asla yapmaz ama destekler çünkü oda hak ile batıl mücadelesinde tarafını tutmak zorundadır. Herkes çatır çatır tarafını tutarken sanki Efendi hz'lerinin taraf olması caiz değilmiş gibi birde hava oluşturulmaya çalışılıyor buda yanlıştır.
Efendi hz'leri hakkında cemaatte bazı kimseler kasıtlı olarak iftira kampanyası yapmaktadırlar. Biz bu iftiralara karşı Efendi hz'lerini ve samimi ihvanlarını korumakla ve nehyi anil münkeri yapmakla vazifeliyiz. Çünkü ALLAH'ın dostlarına kimse iftira yapamaz hangi ALLAH'ın dostuna iftira yapılıyorsa karşısında bizi bulsun sizi bulsun şuurlu müslümanların hepsini bulsun ki bu men ettirilsin. Cemaatte maalesef büyük hoca diye sanılan birkaç kişi dahi Efendi hz'lerine saygısızlıkları diz boyu olmuştur. Neler neler yaşanıyor burada hepsini anlatamayız ancak özelden anlatabiliriz ve şahitlerinden çok şeyler duymaktayız.
Sıkıntılar var biz bu sıkıntıların fitnelerin tamamiyle yok olması için mücadele veriyoruz. Eğer bilseydiniz ki haklılığımızı bugün bizi hasım değil kardeşinizden öte bilirdiniz canınızdan çok severdiniz ama maalesef ki üzülerek yazıyorum çok şeyler bildiğiniz gibi değildir.

Agbi sen bu forumda eskilerdensin çoğu kez tartıştık kızdıkda birbirimize ama senden ricam samimiyetimle yazdığım şu yazılara hüsn-ü zan ile yaklaş vallahi kaybetmezsin pişmanda olmazsın. Ben hepinizle özelde görüşmek isterim hepinize bu hakikatleri şahitleriyle anlattırıp görmenizi isterim ki aldanmışlıklar son bulsun için.

Bizim mücadelemiz, Mahmud efendimizin Milli Görüşe olan ve hiç bitmeyen desteğinin gizlenmesi ve gözarda edilmesine müsade etmemek üzeredir. Efendi hz'leri hakkında kim iftira atar ve kim bu çirkinliklere ortak olursa kendilerini asılsız iddialarını ispatlamaya davet ediyoruz eğer edemezlerse vebali boyunlarına assınlar!

Ves'selam

MİLLİ GÖRÜŞ ile Erbakanı ayır önce

Ben Erbakan ı burada 12 Eylül sonrası uzunadada hapsedildiğinde çok yakın ilişkisi olan biriyim.

Ayrıca Yüksek öğrenimide bundan dolayı yarım bıraktım.

Bak diyorum ERBAKAN ın fikirlerine kerşı olana ben karşı olurum.

Fakat asla yaşama geçiremedi geçirmek istediğindede zamanlaması yanlıştı.

Allah razı olsun Kotku Hz lerin vesilesi ile kapıyı araladı ve Gürül Gürül geliyoruz.

Mahmut Efendi MİLLİ GÖRÜŞ ü heraman desteklemiştir ama ruhen KİŞİYE BAZ değil.Bunu önce kabul et.

Siz Mahmut Efendiyi Erbakan a baz almak istiyorsunuz BUNA KARŞIYIM KARŞI da olucam.

Öyle konular açıyor mesajlar yazıyorsun ki

ki doğrusunu Allah bilir Erbakan ı Mahmut efendi den öne çıkarıyorsun.

Mahmut efendi gibi Allah CC SEVDİĞİ KULUN ÖNÜNE HİÇ BİR SİYASETÇİ ÖNE ÇIKAMAZ.

Bence bunları düşün.
 

Ercan Tekin

Kıdemli Üye
Katılım
25 Eyl 2010
Mesajlar
5,631
Tepkime puanı
266
Puanları
0
MİLLİ GÖRÜŞ ile Erbakanı ayır önce

Ben Erbakan ı burada 12 Eylül sonrası uzunadada hapsedildiğinde çok yakın ilişkisi olan biriyim.

Ayrıca Yüksek öğrenimide bundan dolayı yarım bıraktım.

Bak diyorum ERBAKAN ın fikirlerine kerşı olana ben karşı olurum.

Fakat asla yaşama geçiremedi geçirmek istediğindede zamanlaması yanlıştı.

Allah razı olsun Kotku Hz lerin vesilesi ile kapıyı araladı ve Gürül Gürül geliyoruz.

Mahmut Efendi MİLLİ GÖRÜŞ ü heraman desteklemiştir ama ruhen KİŞİYE BAZ değil.Bunu önce kabul et.

Siz Mahmut Efendiyi Erbakan a baz almak istiyorsunuz BUNA KARŞIYIM KARŞI da olucam.

Öyle konular açıyor mesajlar yazıyorsun ki

ki doğrusunu Allah bilir Erbakan ı Mahmut efendi den öne çıkarıyorsun.

Mahmut efendi gibi Allah CC SEVDİĞİ KULUN ÖNÜNE HİÇ BİR SİYASETÇİ ÖNE ÇIKAMAZ.

Bence bunları düşün.

Mahmud Efendinin Erbakan hocayı desteklemesi İslamı hakim kılma mücadelesinden ibarettir başka hiçbir sebebide yoktur.
Mahmud Efendiyi veya başkasını Erbakan hocadan geri gösterme çabası yanlış tespit olur çünkü böyle birşey söz konusu dahi olamaz. Birisi cihad emiri, biriside batının lideridir. Aynı Sultan Fatih ile Akşemseddin hz'leri benzetmesi de makul olur. Her ikiside candır canandır bu yola beraber başlamışlardır 1969 yılında Mahmud efendi hz'leride Mehmed Zahit Kotku hz'leri gibi ulema heyetinden olup Milli Görüşün kuruluşunda ortak desteklediler. Hamd olsun.

Biz hakkı hak sahibine teslim edelimde gerisi boştur.

Erbakan hoca bugün vallahi, billahi ve tallahi İslamın hakim olması üzere olmazsa biz onu anında terkederiz. Aynı şekilde kim şeriata muhalifse biz onlarla olamayız! Mesele Erbakan hoca meselesi değil, mesele davasını kim hakkıyla yürütüyor o meseledir. Bu Milli Görüş davasında hakkı hakim kılmaya çalışanların hakkını asla yedirmeyiz o yüzden AGBİ sizden ricam kasti olarak Erbakan hocaya düşmanlık eden bu forumdaki belli isimlerede karşı duruşunuzu gösterin zira sizin ifadenize çok memnun oldum fiilende görmeyi arzu ederim.

Erbakan hoca hakkındaki görüşlerine son yorumunda saygı duyuyorum. Allah razı olsun
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst