İslamcılar kılmadığı namazı twitlesin, takipçiler kaza etsin!

ismail

Yeni
Katılım
3 Mar 2007
Mesajlar
20,475
Tepkime puanı
2,063
Puanları
0
Yaş
45
"... Cüsselerini f tipi seccadelere dayayıp niyaz askeri olan pek muhterem İslamcı entellerimiz namazı neden gövdesinden ayırdı?"

Twitter’da sosyal medya imamı neden yok!

> Sabah namazımı twitliyorum aşkım beğenirsen sen de kılarsın olur mu minişim!
> Nerdesin?
> Camideyim galiba!
> Cemaat ne durumda?
> Anlamadım alkolsüz şarabım, filtreli seccadem .. Ha sen following soruyorsun? Hocanın arkası full iki sıra arkası seyrek dur eğiliyorum.
> Nereye?
> Rükuya aşkım nereye olacak birazdan da gideceğim evvet gidiyorum...
> Nereye?
> Uff secdeye aşkım ya şu an secdedeyim.
> Napıcaksın sonra ilk oturuşta seni arıcam
> Ne oturuşu ya?
>Tahiyatta aşkım ya!
>Ya delirtme beni sen namazı kılmıyorsun!
> Napıyorum?
> Twitliyosun!
> Günaydın e biz ne dedik?
Gülüyorum, bir zamanlar boynuna tekbir atkısı sarıp boğumlu radikal olacağım diye pankart yırtan İslamcı adamlar şimdi annelerinin mekikli yazmalarını boyunlarına sarıp şişen entel bademciklerini twitliyor.
Bir zamanlar gavur icadı diyerek TV ekranına tekme tokat girişenler şimdi pilav üstü mevlit pilavını twitli yiyor..
Ve bir zamanlar kılıçlarını ayakkabı çekeceği olarak kullanıp hak adına adım atanlar şimdi “Hak yol Nişantaşı yazıcazzz, ordan da camiye akarızzz belki” diyen tiki icadı gövdelere gark olmuş...
Hoş pek tabii İslamcılar da twit atacak halı saha da cümle sektirecek tekno ilahilerle gönüllü zıplayacak bunlardan bana ne?
Lakin merak ettiğim cüsselerini f tipi seccadelere dayayıp niyaz askeri olan pek muhterem İslamcı entellerimiz namazı neden gövdesinden ayırdı? Neden vitamini bana kalsın edası senin olsun bu namazın dercesine kılınmamış rekâtlar tezgâhını açtı? Oturduğunuz yerden kadının tesettürsüzlüğünü naneli geyik gibi ağızlarınızda eritiyorsunuz peki sizin tesettürsüzlüğünüzü kim konuşacak! Namazı kılmadan entelce sindirmeye çalışan ve yazıp eliyle sızdıran sinik kükreyişler sahibi sizlerin namazsızlığını kim konuşacak! Twitter’da din dalaşına girip mücahitlik dolamak farz da namaz farz değil mi? Ne o biriktirip bonusundan mı faydalanmayı düşünüyorsunuz yoksa?
Bırakın Tanrı aşkına Gazze bayrağını kitap ayracı yapıp “Ahh lamartine bu ne büyük acı?” demeyi. Bırakın hidayete eren solcuların ayağında sabun sıvazlamayı, kimse hidayete İslamcılara lütuf olsun diye ermedi, herkes şeyh arıyor, pilli İslamcılık sizinkisi.
Dolum sürecini mürit olarak tamamlamayı, etek öpüp o eteğe yamanmayı sevdiniz siz… Müslüman’ın kartviziti namazdır! Çıkarır verirsin korkmadan! Yunus Emre pozları verip Balzac efendi bağdaşıyla dindar çağdaş numaraları çekmeyi bırakın!


Esra Elönü - Haber 7
 
Üst