İslam Düşmanları Sinsice İlerliyor : İLK ÖPÜCÜK !!!

Dut_agaci

Kıdemli Üye
Katılım
14 Ocak 2007
Mesajlar
7,219
Tepkime puanı
330
Puanları
0
Web sitesi
www.Menzil.Net
Sanat kisvesi adı altında toplumun genleriyle oynanmaya devam ediliyor. Batı’da ortaya çıkan ‘First Kiss / İlk Öpücük’ isimli ahlaksız proje, Türkiye’ye de sokuldu. Resmen zinaya giden yolun taşları döşeniyor.




TÜRKİYE’DE yaşanan dini ve ahlaki yozlaşmanın sonucu olarak, fuhuş ve zina gibi bir dizi ahlaksızlıklar her geçen gün yaygınlaşırken, bozulmalara bir yenisi daha eklendi. Ülkemize sokulan bu son rezaletin adı ise ‘First Kiss’ yani ‘İlk Öpücük.’
TANIMADIKLARIYLA ÖPÜŞÜYORLAR
Amerika’da yaşamını sürdüren Gürcistanlı yönetmen ve senarist Tatia Pilieva’nın geçtiğimiz yıllarda başlattığı ‘First Kiss / İlk Öpücük’ isimli ahlaksız proje, Batı medeniyeti nezdinde geniş yankı uyandırmıştı. Söz konusu proje ile birbirlerini hiç tanımayan kişiler, bir araya getirilerek ilk kez öpüştürülüyor. Bu ahlaksız organizasyona başvuran binlerce kişi içinden seçilen bay ve bayanlar, yapılan eşleşme sonucu daha önce hiç tanımadığı birini dudaktan öpüyor. Yabancı biri ile ilk kez öpüşen bu kişilerin, hal ve hareketleri ise kameraya kaydedilip daha sonra yayınlanıyor.
DENİZLİ’DE ÖPÜŞTÜRECEKLER
Bu rezil etkinliğin ülkemizdeki ayağını ise Damla Yolaç isimli bir bayan organize ediyor. Türkiye’de ilk olarak 10 bin kişinin başvurusu ile geçtiğimiz yıl İstanbul’da düzenlenen ‘First Kiss / İlk Öpücük’ isimli projenin bu yılki durağı ise Denizli olarak seçildi. Sosyal deney olarak kabul ettikleri ahlaksız projeye katılmak isteyenlerin ise en geç 15 Eylül’e kadar firstkissdenizli.com adresine başvurmaları isteniyor. Başvuranlar arasında seçilen kişiler, 30 Eylül’de Denizli’de belirlenen bir mekanda buluşturularak öpüştürülecek. Kameraya alınan öpüşme görüntüleri ise en geç 24 Ekim’e kadar internet sayfasında yayınlanacak.
EŞLEŞTİRMELER TESADÜFİ
denizlide-ilk-opucuk-rezaleti-(1).jpg

Amerikalı yönetmen Tatia Pilieva, proje ile birbirlerini tanımayan 20 kişiden ilk kez öpüşmelerini istedi. “İlk öpüşmenin tüm gerginliğini, doğallığını ve ürkekliğini” kameraya kaydetti. First Kiss/İlk Öpücük videosu, dünyada 100 milyondan fazla kez izlendi. Eşleştirmeler tamamen tesadüfi, kimse öpeceği insanı önceden görmüyor. “Ben seni beğenmedim” demek yok ama “ben vazgeçtim” demek serbest.



http://www.habervaktim.com/haber/431366/denizlide-ilk-opucuk-rezaleti.html
 

ömerusta

Kıdemli Üye
Katılım
16 Ocak 2012
Mesajlar
6,913
Tepkime puanı
239
Puanları
0
ulen bizi günlük öpüyorlar ya mecliste haaaa onlar kalafatlı namlı mepuslar
 
Üst