Ilıca Külliye'ye gitti

ummuhan

Kıdemli Üye
Katılım
1 Eyl 2007
Mesajlar
12,943
Tepkime puanı
1,042
Puanları
0
Konum
Arz
Mehmet Ali Ilıcak: Erdoğan'dan helallik istedimNazlı Ilıcak'ın oğlu Mehmet Ali Ilıcak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı makamında ziyaret edip helallik istedi.
mehmet_ali_ilicak_erdogandan_helallik_istedim_1449488071_6072.jpg

Nazlı Ilıcak, Fethullah Gülen ve cemaatinin AK Parti ve Erdoğan'a karşı giriştiği amansız mücadelede Cemaat'in tarafında yer almıştı.
O zamanlar Sabah gazetesinde çalışan Nazlı Ilıcak daha sonra Bugün'e geçmiş, Erdoğan ve ailesi hakkında Cemaat'in ortaya attığı iftiralara dört elle sarılarak her gün köşesinden nefret kusmuştu.
OĞUL ILICAK ERDOĞAN'I ZİYARET ETTİNazlı Ilıcak'ın bu tavrından oldukça rahatsız olan Mehmet Ali Ilıcak da annesini hem yüz yüze hem de medya aracılığıyla defalarca uyarmıştı. Oğul Ilıcak son olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı makamında ziyaret etti, helallik istedi.
Helallik aldıktan sonra izlenimlerini yazıya döken Ilıcak Erdoğan için şu cümleleri kurdu:
ERDOĞAN'DAN HELALLİK İSTEDİKendisinden helallik almak istediğimi söyledim. Bana yaptıklarına karşılık onun zor günlerinde benim ona bir yardımım dokunamamıştı. Anneme hakim olamamıştım. Görüşmeye giderken biraz endişelenmedim değil. Kendisiyle birçok hususta zamanın el verdiğince sohbet ettik. Her zamanki samimiyetiyle yaklaştı bana. Helalliğimi istedim, aldım çok şükür.
ANNEM KEŞKE ERDOĞAN'IN BU YÖNLERİNİ HATIRLASAAnnem hususunu ben açtım. Cumhurbaşkanı'nın cevabı: "Tek üzüntüm beni ve ailemi yakından tanıyan biribizim için bunları nasıl düşünür" oldu. Tayyip Bey böyle duygusal bir insan. Keşke anacığım Tayyip Bey'in bu yönlerini hatırlasa.
TAYYİP BEY'İ FARKLI YAPAN BU: BANA BAKIŞI DEĞİŞMEMİŞŞunu gördüm; Annemin, Erdoğan ailesini insafsızca hedef alması bile Tayyip bey'in bana bakışını değiştirmemiş. Tayyip bey'i farklı yapan da işte bu insanlığı, vefası, sevgisi ve samimiyeti.
 
Üst