İftar Baskınları devam ediyor...2.baskın Bursa da...

ukubat

Profesör
Katılım
9 May 2007
Mesajlar
1,942
Tepkime puanı
103
Puanları
0
Konum
istanbul,fatih
Web sitesi
www.ismailaga.org.tr
Bu seferde Bursa'da protesto!

Saadet Partisi'nin dün İstanbul'daki iftarından yaşanan olayların benzeri Bursa'da da yaşandı. Saadet Partisi Bursa İl Örgütü tarafından düzenlenen iftar yemeğinde bir grup protesto gösterisi yaptı. Polis, gruba müdahale ederek dağıttı.
resim137918_2.jpg




Saadet Partisi Bursa İl Başkanlığı tarafından Sukaypark'ta düzenlenen iftar yemeğinde Milli Görüş lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan yanlısı bir grup, iftarın ardından konuşma yapan Saadet Partisi Genel Başkanı Numan Kurtulmuş'u protesto etti.

Parka alınmaya yaklaşık 20 kişilik grup, 'Mücahit Erbakan' diye bağırmaya başladı. Bu sırada iftar alanında bulunan bir kişi de ayağa kalkarak 'Mücahit Erbakan' diye bağırdı.

Kurtulmuş'u dinleyen partililer bağıran şahsın üzerine yürüdü. Polis, şahsı dışarı çıkardı.

Kapı önünde bekleyen grup da, Çevik Kuvvet tarafından dağıtıldı. Ayrılmak istemeyen 6 kişi gözaltına alındı.

İftarın ardından gazetecilerin protesto ile ilgili soruları üzerine Kurtulmuş, "Ben konuşma yapıyordum. Dışarıda ne oldu bilmiyorum." dedi.

Cihan
 
Katılım
23 Tem 2010
Mesajlar
23
Tepkime puanı
3
Puanları
0
Bu baskınlarda maalesef ençok çarçakalın işine yarıyor.

Bunlarda mı olacaktı.
 

Serare

Profesör
Katılım
13 Şub 2010
Mesajlar
813
Tepkime puanı
80
Puanları
0
Yaş
14
Bunlarda mı olacaktı.
Hiç şaşırmadım desem inanır mısınız?

Bildiğim ve tanıdığım bu partililerin çoğu fanatik ve şiddete eğilimli kimseler olduklarından dolayı hiçbir zaman sevgi ve güven duymadım kendilerine karşı. Yalnızca düşüncelerine ve seçtikleri yola karşı tarafsız bakmaya çalıştım her zaman.

Foruma ilk geldiğim zamanlardı, bir iletimi görevlilerden biri hemen sildi. ''Chp'yi dahi ülkenin ve milletin geleceği açısından Sp'ye yeğlerim'' mesajını içeriyordu iletim.

Neden silindiğini sorduğumda;

''konu içerisindeki chpyi bile musluman bir parti yeğlemeniz ve bunu forum içinde dile getirmeniz yeterlidir.

tartışma ortamı çıkarmaya çalışıyorsunuz.

iyi günler'' cevabıydı aldığım.

Sorun değildi silinmesi benim için, bir anda yazıvermiştim o an öyle. Bazen insanın kalbi de, beyni de o kadar yoğun, o kadar dolu oluyorki anlatıyor, yazıveriyor öyle her şeyi işte.

Hayatta en sevmediğim şey din ile, din adı altında insanların sömürülmesidir.

Sevgiler.
 

alanyali07

Kıdemli Üye
Katılım
11 May 2008
Mesajlar
6,968
Tepkime puanı
845
Puanları
0
Üzülerek takip ediyoruz "iftar baskınları"nı..Birçok gayr-ı müslim bile oruçlu olanlara saygı gösterip,iftarlarını rahatça yapmaları için fırsat verirken, "Milli görüş" ruhuna sahip olduklarını iddia edenlerin Ramazan,oruç,iftar,Kuran- Kerim demeden,hanım demeden yabani çeteler gibi baskın düzenlemeleri, kendi itibarlarını ve saygınlıklarını yerin dibine geçirmekten öteye gitmiyor..
 
Üst