İDDİALARA CEVAPLAR İftira sa iftira ama CEVAPLAR BURDA.

agbi

Yasaklı
Katılım
2 Kas 2006
Mesajlar
25
Tepkime puanı
382
Puanları
0
Konum
İzmir
tckda-iftiranin-cezasi-hukukta-iftiranin-cezai-boyutu.jpg


İFTİRA ATANLAR DÜNYADA UCUZ KURTULABİLİRLER AMA YA AHİRETTE BENİM BİLDİĞİM İSLAMDA İFTİRA KUL HAKKI dır.

İFTİRA SUÇU

Giriş:Günlük yaşamda,“adını lekeleme,çamur atma,atıp tutma” anlamlarına gelen iftira ceza hukuku bakımından ise;bir kişinin işlemediğini bildiği halde bir kimse hakkında soruşturma ve kovuşturma başlatılmasını ya da idari bir yaptırım uygulanmasını sağlamak için,ihbar veya şikayette bulunarak ya da basın ve yayın yoluyla hukuka aykırı bir fiil isnat etmesidir.

İftira suçu;765 sayılı eski Türk Ceza Kanunu’nun 285. maddesinde düzenlenmişti. 5237 sayılı yeni Türk Ceza Kanunu bu suça 267. maddesinde yer vermiştir. Eski kanun döneminde “adliye aleyhine cürümler” başlıklı dördüncü babın üçüncü faslında yer verilen bu suç,yeni yasada ikinci kitabın,dördüncü kısmın,ikinci bölümünde düzenlenmiştir. Yeni kanun cürümkabahat ayrımını kaldırdığı için bu bölümün başlığı “adliyeye karşı suçlar”dır. İşlediği bir suç nedeniyle hakkında soruşturma ve kovuşturma yapılmasını engellemek amacıyla,başkasına ait kimlik bilgilerini kullanan kimse iftira suçuna ilişkin hükümlere göre cezalandırılacağını düzenleyen hüküm (5237 SK m. 268) çalışmamızın konusunu oluşturmamaktadır. Yeni kanunda iftira suçu ile ilgili genel olarak iki madde bulunmaktadır İlki iftirayı düzenleyen 267. madde,ikincisi ise iftira suçuna ilişkin etkin pişmanlığı düzenleyen 269. maddedir.

ALLAH cc TÜM MÜSLÜMANLARI İFTİRA ATMAKTAN İFTİRAYA UĞRAMAKTAN KORUSUN.
 

agbi

Yasaklı
Katılım
2 Kas 2006
Mesajlar
25
Tepkime puanı
382
Puanları
0
Konum
İzmir
sabah-gazetesinin-darbenin-sinyali-izmirde-verdi-ve-17-aralikin-ilk-adimi-yamanlarda-atildi-iftiralarina-mahkeme-tekzip-verdi.jpg


Mahkeme sabah Gazetesi'nin 'Darbenin sinyali İzmir'de Verdi' ve ‘17 Aralık'ın İlk Adımı Yamanlar'da Atıldı‘ başlıklı haberine tekzip verdi

sabah Gazetesi'nin 'Darbenin sinyali İzmir'de Verdi' ve ‘17 Aralık'ın İlk Adımı Yamanlar'da Atıldı‘ başlıklı manşet haberiyle ilgili mahkeme tekzip yayınlanmasına karar verdi.

sabah Gazetesi,10 Mayıs 2014 tarihinde,'Darbenin sinyali İzmir'de Verdi' ve ‘17 Aralık'ın İlk Adımı Yamanlar'da Atıldı‘ başlığıyla manşet haberi yayınlamıştı.


sabah-gazetesinin-darbenin-sinyali-izmirde-verdi-ve-17-aralikin-ilk-adimi-yamanlarda-atildi-iftiralarina-mahkeme-tekzip-verdi-2.png
 

agbi

Yasaklı
Katılım
2 Kas 2006
Mesajlar
25
Tepkime puanı
382
Puanları
0
Konum
İzmir
yeni-akit-gazetesinin-gulenin-finansoru-yahudi-vakiflari-baslikli-yahudi-vakif-hizmetin-onculuk-ettigi-okullara-bagis-yapti-iftirasina-mahkeme-tekzip-verdi.JPG


Yeni Akit Gazetesi,24 Ocak 2014 tarihinde,'Gülen'in finansörü Yahudi vakıfları' başlığıyla manşet haberi yayınlamıştı.
Yeni Akit Gazetesi'nde yayınlanan 'Gülen'in finansörü Yahudi vakıfları' başlıklı haber hakkında tekzip kararı verildi
İŞTE TEKZİP KARARI:


yeni-akit-gazetesinin-gulenin-finansoru-yahudi-vakiflari-baslikli-yahudi-vakif-hizmetin-onculuk-ettigi-okullara-bagis-yapti-iftirasina-mahkeme-tekzip-verdi-2.jpg
 

agbi

Yasaklı
Katılım
2 Kas 2006
Mesajlar
25
Tepkime puanı
382
Puanları
0
Konum
İzmir
akitin-rabin-oglu-fethullah-iftirasina-cevap.jpg


akitin-rabin-oglu-fethullah-iftirasina-cevap-3.jpg


Akit yalan ve iftirada sınır tanımıyor:Rabia’yı Rabin yaptılar

Akit gazetesi iftira ve yalan üzerine kurulu gazeteciliğe hız kesmeden devam ediyor. Fethullah Gülen Hocaefendi hakkında bugün 1. sayfadan verilen ‘Rabin oğlu Fetullah’ başlıklı asılsız ve düzmece haber de öğleni görmeden yalanlandı.

Hocaefendinin muhterem validesinin halk arasında "REFİA" olarak tanınan ismi resmi kayıtlardaki "RABİA" ...

Yalan bülteni gazete,Hocaefendi’nin merhume annesinin Rafia diye bilinen ancak resmi kayıtlarda Rabia olarak geçen isminin,bir Yahudi ismi olan Rabin olduğu şeklinde çirkin bir iftira attı. Hocaefendi hakkında algı operasyonu yapmaya çalışan Akit adlı yayın organının delil olarak gösterdiği ‘Pasaport İstek Formu’ belgesine dikkatli bir şekilde bakıldığında aslında iddia ettiklerinin aksine Rabia yazdığı çıplak gözle görülüyor. Hocaefendi’nin kimlik bilgilerinde de anne bölümünün karşısında Rabia yazdığı açıkça görülüyor. Hocaefendi’nin verdiği vekaletnamelerde de anne adının Rabia olarak yazıldığı görülüyor.



İftira ile algı operasyonu yapıyorlar

Akit yalan ve iftirada sınır tanımıyor:Rabia’yı Rabin yaptılar. Akit adlı hükümet yandaşı gazete,edep haya sınırlarını aşarak Hocaefendi ve ailesi için Yahudi kökenli şeklinde bir algı oluşturup karalamayı amaçlıyor. Haberle ilgili açıklama yapan Fethullah Gülen Hocaefendi’nin avukatı Nurullah Albayrak,“‘Rabia’ yazan isim ‘Rabin’ diye sunularak oluşturulan senaryo,gelinen kara propagandanın seviyesini göstermesi açısından önemlidir. İyi niyet yoksunu kişilerin kendi görme kusurlarından kaynaklı hatayı dahi bir senaryoya dönüştürme çabaları yapılan saldırıların ne kadar bilgi kaynaklı olduğunu göstermesi açısından da manidardır.” şeklinde konuştu.

En ufak bir teyit çabası yok

Avukat Albayrak,araştırma,bilgiyi teyit etme gibi en basit gazeteciliğin gereklerinin yapılmadığın ifade ederek,hazırlanan haberle ilgili olarak yasal haklarını savunacaklarını açıkladı.

RABİA YAZDIĞI ÇOK NET OKUNUYOR. RABİN DİYEREK MİLLETİN GÖZÜYLE,AKLIYLA ALAY EDİYORLAR.
 

Ahter

Kıdemli Üye
Katılım
1 Eki 2009
Mesajlar
5,252
Tepkime puanı
186
Puanları
0
Konum
antalya
Agbi eskiden bu kadar Gülenist yüzünü göstermez, Hükümetle Gülenistler arasında ihtilaf var diyen yazılara bile karşı çıkar, bu tür yazılara nifak vb. nitelemelerde bulunurdu.Şimdi Bunca olay bütün çıplaklığıyla ortya çktığı halde Gülenistleri savunmak için tabir caizse takla atıp duruyor!

Ağbi her şey iftirada ABD de oturan bu zatın , orada kalabilmesi için yahudi isimlerin referans verdikleride mi yalan. .Mesela şu isimler:

Graham Fuller (ABD Ulusal İstihbarat Konseyi eski Başdanışmanı ve eski CIA görevlisi. RAND Corporation’un politika danışmanı)
George Fidas (George Washington Üniversitesi. Eski CIA görevlisi)
Morton Abramowitz (ABD’nin eski Ankara Büyükelçisi.)
Alexander Karloutsos (Rum Ortodoks Kilisesi’nin ABD’deki Temsilcisi)

Gülenistlerin darbe girişlimlerini ve dini sulandırma faaliyetlerini es geçsek bile sadece bu tek bir örnek bile bir insanı derin uykusundan uyandırabilir....Hala uyanmayan artık uyanmaz!!
Ağbi ye bu derin uykusunda iyi uyumalar!!!!
 

Muminaga

Yeni
Katılım
19 Ara 2006
Mesajlar
8,208
Tepkime puanı
989
Puanları
0
bu işbirlikçi ciamatın iftiralar.org isimli bir sitesi var
güya feto ve örgütü hakkında iftiralarda bulunuluyormuş ta bu iftiralara ismini verdiğimiz site cevap veriyor muş!?

feto'nun : "bomba tehdidi altındaki yahudi çocukları için ciğerimin yağları eriyor" sözlerini sarf ettiği kendi sesinden videoya rağmen iftira olarak niteliyorlardı.

Ama içine düştükleri rezaletin savunmasının yapılamayacağını, buna kimsenin itibar etmeyeceğini anlamış olmalılar ki iftiralar.org sitesi üzerinden yaptıkları savunmaları bir bir siliyorlar.

işte bir örnek. önce cevap verdiler tutmadığını anlayınca sildiler.
http://iftiralar.org/fethullah-gule...cimde-patliyor-sozunu-carpitanlara-cevap.html
bu linki tıkladığınızda sözde cevabın silindiğine tanık oluyorsunuz.

google sayfasından da ulaşabilirsiniz.
link :
https://www.google.com.tr/webhp?sou...=2&ie=UTF-8#q=fetullah gülen yahudi çocukları
 

Dut_agaci

Kıdemli Üye
Katılım
14 Ocak 2007
Mesajlar
7,219
Tepkime puanı
330
Puanları
0
Web sitesi
www.Menzil.Net
Zaman Gazetesi ve STV'de, Cenab-ı Hakkın haram kıldığı FAİZ reklamı yapmak helal midir ?
 

cemaliii

Kıdemli Üye
Katılım
24 Ağu 2009
Mesajlar
4,763
Tepkime puanı
982
Puanları
113
Zaman Gazetesi ve STV'de, Cenab-ı Hakkın haram kıldığı FAİZ reklamı yapmak helal midir ?

gücünüz sadece fetullahamı yetiyor? süleymancılar faizi savunuyor,onları hiç dilinize doladığınızı görmedim.
 

agbi

Yasaklı
Katılım
2 Kas 2006
Mesajlar
25
Tepkime puanı
382
Puanları
0
Konum
İzmir
akit-ve-tamer-baris-terkeslinin-cubbeliye-kumpasi-paralel-kurmus-iftirasina-manevi-tazminat-davasi-acildi.png


akit-ve-tamer-baris-terkeslinin-cubbeliye-kumpasi-paralel-kurmus-iftirasina-manevi-tazminat-davasi-acildi-2.jpg



Bugün Havuz Medyasının yalan makinası olarak sarıldığı Terkeşli,zamanında yine Sabah gazetesi Güney eki tarafından ipi pazara çıkartılmış biri. İSPATSIZ,DELİLSİZ HERKESE KARA ÇALAR! Dolandırıcılıktan hapse giren Terkeşli’nin adı ‘Parsadan’a çıkmış. Havuz Medyası’nın ‘amiral gemisi’ Sabah’ın yazarlarından Ersin Ramoğlu’nun 30 Ekim 2011′de köşesine taşıdığı Barış Terkeşli’nin,Adana Büyükşehir Belediyesi’nde kandırmadığı kişi kalmamış. Ersin Ramoğlu,Terkeşli’yle ilgili şu çarpıcı ifadelere yer veriyor:“Kendini Ömer Çelik’in ‘danışmanı’ ve cemaatin de önemli ismi olarak tanıtan Terkeşli,‘istihbarattanım’ yalanlarıyla da millete hava basmış.” http://www.sabah.com.tr/Yazarlar/ramoglu/2011/10/31/adanali-parsadan Ersin Ramoğlu 12 Ocak 2012′de de Terkeşli’yi köşesine taşımış ve yine çarpıcı bilgiler vermişti. Terkeşli için,“Allah birdir sözü dışında tek doğrusu olmayan bir adam Parsadan…” diyen Ramoğlu,işinin gücünün insanları tehdit etmek,şantajla çıkar sağlamak olduğuna vurgu yapıyor. Ramoğlu, “Kasayı tam dolduramadan kodese girmesine içerlemiş olmalı ki yine önüne gelene çalmış karayı… İspatı yok,delili yok,kısacası her şeyi belgesiz.” diyor. http://www.sabah.com.tr/Yazarlar/ramoglu/2012/01/12/yeni-parsadanlar

Zaman:'Adanalı Parsadan'ı hayalet imam yaptılar http://www.zaman.com.tr/medya_adanali-parsadani-hayalet-imam-yaptilar_2217060.html

GELELİM A-HABER DEŞİFRE’DE ATILAN İFTİRALARA

1) “17 ARALIK OPERASYONUN PLANLANDIĞI TOPLANTIDA BEN DE VARDIM” İFTİRASINA CEVAP

Sormamız gerekiyor. Terkeşli,toplantının yapıldığı yer,mahal,adres,kimler olduğu,hangi tarihte yapıldığı bilgisi veriyor mu? Veriyorsa neden Aralık 2013’den beri tek bir delil olsun arayan iktidar bunu adalete teslim etmedi? Veya adalet Türkiye’nin içini dışına getiren bu olayın tanığı varken neden bu paralel imamı tutuklamadı? Deşifre programında özellikle neden itirafçı olunması için çağrı yapılıyor?

2) “CÜBBELİ AHMET'E PARALEL YAPI KUMPAS KURDU” İFTİRASINA CEVAP

TARİKAT VE CEMAATLER ÜZERİNDE OYNANAN OYUNLAR yazımızda (http://www.iftiralar.org/islam-alim...at-ve-cemaatler-uzerinde-oynanan-oyunlar.html) Derinlerin ve MİT’in,cemaatler ve tarikatler üzerinde kurguladığı oyun Fuat Avni’nin istihbari bilgisiyle aşağıdaki twitlerde deşifre ediliyor.

4. Özel Seçilmişler'den Fidan zaten Atalay'ın adamıydı ve BB'yle o tanıştırmıştı. Fidan,bu çalışmada Atalay'ın en büyük yardımcısıydı.

5. Öncelikli senaryo,Tarikatler ile Gülen hareketinin arasını açmaktı. Cubbeli Ahmet Hoca'yı tutuklayıp,cemaat sana kumpas kurdu dediler.

6. Fethullah Gülen,Cübbeli Hoca'ya göderdiği mektupla Derinler'in planını bozdu. 'Çarşamba Cemaati',Türgev'in önündeki en büyük engeldir.

7. İstanbul Fatih,BB'nin hilafetini kabul ettirecek en önemli merkez olarak görülürdü. Çarşamba Cemaati olduğu sürece bu imkansız görünüyor

8. Mahmut Hoca'nın rahatsızlığı bahane edilerek cemaat irili ufaklı onlarca parçaya bölündü. MİT'in adamları bir grubu BB'ye biat ettirdiler

9. Diğer gruplarda ve Türkiye geneli tarikatler içinde cirit atan Mitçiler,Türgev'in manevi lideri H.Kahraman'ı tek lider olarak tanıtıyor.

10. Hayrettin Karaman,sadece geçici liderdir. Manevi liderlik zamanı geldiğinde BB'ye devredilecek. Şartların olgunlaşması bekleniyor.

Bu konu da ayrıca Hocaefendinin avukatı tarafından Akit ve Tamer Barış Terkeşli aleyhine 18 Haziran 2014 günü manevi tazminat davası açıldı. https://twitter.com/fgulen/status/479196735584350208/photo/1

Bugün Havuz Medyasının yalan makinası olarak sarıldığı Terkeşli,zamanında yine Sabah gazetesi Güney eki tarafından ipi pazara çıkartılmış biri. İSPATSIZ,DELİLSİZ HERKESE KARA ÇALAR! Dolandırıcılıktan hapse giren Terkeşli’nin adı ‘Parsadan’a çıkmış. Havuz Medyası’nın ‘amiral gemisi’ Sabah’ın yazarlarından Ersin Ramoğlu’nun 30 Ekim 2011′de köşesine taşıdığı Barış Terkeşli’nin,Adana Büyükşehir Belediyesi’nde kandırmadığı kişi kalmamış. Ersin Ramoğlu,Terkeşli’yle ilgili şu çarpıcı ifadelere yer veriyor:“Kendini Ömer Çelik’in ‘danışmanı’ ve cemaatin de önemli ismi olarak tanıtan Terkeşli,‘istihbarattanım’ yalanlarıyla da millete hava basmış.” http://www.sabah.com.tr/Yazarlar/ramoglu/2011/10/31/adanali-parsadan Ersin Ramoğlu 12 Ocak 2012′de de Terkeşli’yi köşesine taşımış ve yine çarpıcı bilgiler vermişti. Terkeşli için,“Allah birdir sözü dışında tek doğrusu olmayan bir adam Parsadan…” diyen Ramoğlu,işinin gücünün insanları tehdit etmek,şantajla çıkar sağlamak olduğuna vurgu yapıyor. Ramoğlu, “Kasayı tam dolduramadan kodese girmesine içerlemiş olmalı ki yine önüne gelene çalmış karayı… İspatı yok,delili yok,kısacası her şeyi belgesiz.” diyor. http://www.sabah.com.tr/Yazarlar/ramoglu/2012/01/12/yeni-parsadanlar

Zaman:'Adanalı Parsadan'ı hayalet imam yaptılar http://www.zaman.com.tr/medya_adanali-parsadani-hayalet-imam-yaptilar_2217060.html

GELELİM A-HABER DEŞİFRE’DE ATILAN İFTİRALARA

1) “17 ARALIK OPERASYONUN PLANLANDIĞI TOPLANTIDA BEN DE VARDIM” İFTİRASINA CEVAP

Sormamız gerekiyor. Terkeşli,toplantının yapıldığı yer,mahal,adres,kimler olduğu,hangi tarihte yapıldığı bilgisi veriyor mu? Veriyorsa neden Aralık 2013’den beri tek bir delil olsun arayan iktidar bunu adalete teslim etmedi? Veya adalet Türkiye’nin içini dışına getiren bu olayın tanığı varken neden bu paralel imamı tutuklamadı? Deşifre programında özellikle neden itirafçı olunması için çağrı yapılıyor?

2) “CÜBBELİ AHMET'E PARALEL YAPI KUMPAS KURDU” İFTİRASINA CEVAP

TARİKAT VE CEMAATLER ÜZERİNDE OYNANAN OYUNLAR yazımızda (http://www.iftiralar.org/islam-alim...at-ve-cemaatler-uzerinde-oynanan-oyunlar.html) Derinlerin ve MİT’in,cemaatler ve tarikatler üzerinde kurguladığı oyun Fuat Avni’nin istihbari bilgisiyle aşağıdaki twitlerde deşifre ediliyor.

4. Özel Seçilmişler'den Fidan zaten Atalay'ın adamıydı ve BB'yle o tanıştırmıştı. Fidan,bu çalışmada Atalay'ın en büyük yardımcısıydı.

5. Öncelikli senaryo,Tarikatler ile Gülen hareketinin arasını açmaktı. Cubbeli Ahmet Hoca'yı tutuklayıp,cemaat sana kumpas kurdu dediler.

6. Fethullah Gülen,Cübbeli Hoca'ya göderdiği mektupla Derinler'in planını bozdu. 'Çarşamba Cemaati',Türgev'in önündeki en büyük engeldir.

7. İstanbul Fatih,BB'nin hilafetini kabul ettirecek en önemli merkez olarak görülürdü. Çarşamba Cemaati olduğu sürece bu imkansız görünüyor

8. Mahmut Hoca'nın rahatsızlığı bahane edilerek cemaat irili ufaklı onlarca parçaya bölündü. MİT'in adamları bir grubu BB'ye biat ettirdiler

9. Diğer gruplarda ve Türkiye geneli tarikatler içinde cirit atan Mitçiler,Türgev'in manevi lideri H.Kahraman'ı tek lider olarak tanıtıyor.

10. Hayrettin Karaman,sadece geçici liderdir. Manevi liderlik zamanı geldiğinde BB'ye devredilecek. Şartların olgunlaşması bekleniyor.

Bu konu da ayrıca Hocaefendinin avukatı tarafından Akit ve Tamer Barış Terkeşli aleyhine 18 Haziran 2014 günü manevi tazminat davası açıldı. https://twitter.com/fgulen/status/479196735584350208/photo/1
 

agbi

Yasaklı
Katılım
2 Kas 2006
Mesajlar
25
Tepkime puanı
382
Puanları
0
Konum
İzmir

Dut_agaci

Kıdemli Üye
Katılım
14 Ocak 2007
Mesajlar
7,219
Tepkime puanı
330
Puanları
0
Web sitesi
www.Menzil.Net
Cevap vermek istemiyorum iş Uzar en iyi cevap İHVAN FORUM daki reklamlar ki asla tenkit etmedim.

Reklamlar hususunda, hatalı reklam olduğu zaman bildirin diyerek kaç kez söylendi.

İhvan forum ile koskocaaa CAMİA'nın gazetesi ve televizyonunu bir tutuyorsun ya agbi, senin adaletini şimdi daha iyi anlıyorum.

Soruya niye cevap veremiyorsun HARAM demek bu kadar zor mu ?
 

Dut_agaci

Kıdemli Üye
Katılım
14 Ocak 2007
Mesajlar
7,219
Tepkime puanı
330
Puanları
0
Web sitesi
www.Menzil.Net


gücünüz sadece fetullahamı yetiyor? süleymancılar faizi savunuyor,onları hiç dilinize doladığınızı görmedim.

Gazeteleri yada televizyonları yok, görseydim, söylerdim.

Sohbetlerine gitmiyorum, kitaplarını okumuyorum, söylediğinizden haberim yok.
 

agbi

Yasaklı
Katılım
2 Kas 2006
Mesajlar
25
Tepkime puanı
382
Puanları
0
Konum
İzmir
BI KONUDA İDDİA ETMİYORUM ELİMDEKİ BELGELER İLE MESAJ ATIYORUM veya OLAN GERÇEKLEŞEN OLAYLARI GETİRİYORUM.

Bana cevap verecek kişi BELGELER le gelsin İDDİALARLA DEĞİL.


45388160_risale_k.jpg






Hükümet Risale-i Nurlara el koydu 08 Tem 2014 08:04 Samanyolu Haber
Artık Risale-i Nurların basım hakkı Kültür ve Turizm Bakanlığı'nda, basım yetkisi Bakanlar Kurulu'nda olacak...

AKP'nin önergesi ile TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda görüşülen torba tasarıya ek düzenleme yapıldı. Buna göre Risale-i Nur 'un basım hakkı Kültür ve Turizm Bakanlığı 'nda, basım yetkisi Bakanlar Kurulu'nda olacak

Mutlu Yayıncılık sahibi İsmail Mutlu: Yine birilerine Risale-i Nur eserlerinin basımı için bondrol verecekler ama kime verecekler belli değil. Herhalde kendi ayıkladıkları kişilere verecekler. Öyle gözüküyor.

Dünyada bunun eşi benzeri yok
 

Dut_agaci

Kıdemli Üye
Katılım
14 Ocak 2007
Mesajlar
7,219
Tepkime puanı
330
Puanları
0
Web sitesi
www.Menzil.Net
Televizyonunu aç, STV'yi aç, belgeler orada

Zaman gazatesinin internet sitesindeydi öteki söylediğim faiz haberi, sitenin sağlı solla reklam bölümünde, al sana belge

Olimpiyatlarda hoplayan kızların görüntüsü var birde, al sana belge
 

Muminaga

Yeni
Katılım
19 Ara 2006
Mesajlar
8,208
Tepkime puanı
989
Puanları
0
Agbi eskiden bu kadar Gülenist yüzünü göstermez,
bir zamanlar Allah ak partiden razı olsun diyen agbi, cemaat-ciamat'le aynı taktiği yürütüyor.

AK partiye asalak gibi yapışmanın ciamate faydası çok olmuştur. Zira ciamat ne yapsa bedeli AK partiye ödettiriliyordu.

Hanefi Avcı'nın "Haliçte Yaşayan Simonlar" isimli yayımlanan kitabı ve henüz basımı yapılmamış kitaplar nedeniyle Nedim Şener ve Ahmet Şık isimli yazarların Türkiye'de hapislerde çürütüldüğü dikta bir rejim olarak tüm dünyada anılmaya başlanmıştı.
Paralel yargı ne rezillik yapsa Türkiye Cumhuriyeti devletine, hükümetine ve yargısına fatura ediliyordu.
Belki farkında olmayanlarımız var, paralel yapının doğrudan etkisinin azalması Türkiyenin giderek rahatlamasına imkan vermiştir.
 

Dut_agaci

Kıdemli Üye
Katılım
14 Ocak 2007
Mesajlar
7,219
Tepkime puanı
330
Puanları
0
Web sitesi
www.Menzil.Net
@agbi bu arada hala faiz reklamcılığına HARAM'dır diyemedin.

Hatırlatayım !

Ağabeylik böyle mi oluyor ?
 

agbi

Yasaklı
Katılım
2 Kas 2006
Mesajlar
25
Tepkime puanı
382
Puanları
0
Konum
İzmir
@agbi bu arada hala faiz reklamcılığına HARAM'dır diyemedin.

Hatırlatayım !

Ağabeylik böyle mi oluyor ?

Yazdıklarımı KAYNATMA starejisimi DEFALARCA YAZDIM FAİZ de reklamıda HARAM dır ama TENKİT eden siz yöneticiik yaptığınız FORUM da Diğer haramların reklamı yapıldı SİZ SİZE GÖRE BANA GÖRE HARAM ları nitelendiren birimisiniz ama ben ASLA İHVAN FORUM u burda SUÇLAMADIM.

Madem bu kadar TAKVA SAHİBİSİNİZ o zaman TAKVA ya göre Bu forum da Yöneticilik yapma vasıflarına sahipmisiniz FORUM un adı İHVAN FORUM İçeriği ÖZGÜR DÜŞÜNCE PLATFORUMU .

Bakın imzanızda ne var 2-İhvan Forum'da Müslüman olduğunu söyleyen hiç bir üyeye kâfir, müşrik sıfâtı ya da Müslüman'a yakışmayacak başka bir sıfât, îmâ dahi edilemez Şimdi buna uymayan YÜZLERCE MESAJ GETİREYİM örnek olarak bakalım hangi yaptırımı UYGULAYACAKSINIZ ?
 
Üst