İbretlik bir tasfiye hikayesi!

Dua Nur

Kıdemli Üye
Katılım
29 Nis 2007
Mesajlar
37,459
Tepkime puanı
247
Puanları
0
Fuat Avni’den aldığı bilgilerle “Öyle şeyler olacak ki Erdoğan 30 Mart seçimlerini göremeyecek” diyen Umut Oran siyaset mezarlığında yerini aldı. Fuat Avni ile yazışmaları gazetelere manşet olan Umut Oran’ın basit hataları CHP-Paralel Suç Örgütü arasındaki gizli ilişkinin deşifre olmasına neden olunca üzeri çizildi.

KILIÇDAROĞLU TARAFINDAN TUZAĞA DÜŞÜRÜLDÜ!

30 Mart seçimlerinden önce sürekli olarak Erdoğan’ın siyaseti bırakacağı, yurtdışına çıkmak zorunda kalacağı, bazı kasetlerin çıkacağı imasında bulunan CHP’li Umut Oran’ın kehanetleri tutmadığı gibi kendisi siyasetten silindi. Kılıçdaroğlu tarafından “ön seçime girme seni kontenjandan aday göstereceğim” sözlere ile kandırılan Umut Oran aday gösterilmeyerek büyük bir şok yaşıyor.

FUAT AVNİ İLE YAZIŞMALARI ORTALIĞA DÖKÜLDÜ!

Fuat Avni’den aldığı bilgilerle “Öyle şeyler olacak ki Erdoğan 30 Mart seçimlerini göremeyecek” diyen Umut Oran siyaset mezarlığında yerini aldı. Fuat Avni ile yazışmaları gazetelere manşet olan Umut Oran’ın basit hataları CHP-Paralel Suç Örgütü arasındaki gizli ilişkinin deşifre olmasına neden olunca üzeri çizildi. Fuat Avni ile Twitter görüşmeleri deşifre olan Umut Oran uzun süre sessizliğini korumuş sonra inandırıcılıktan yoksun açıklamalar yaparak CHP tabanını bile ikna edememişti.

KASET VE İFTİRA SİYASETİ UMUT ORAN’IN SONU OLDU

Fuat Avni ile Twitter’dan görüşme trafiğine girdiğinin iddia edildiği günlerde “30 Mart seçimlerinden önce büyük gelişmeler olacak, Erdoğan kaçacak, seçimleri göremeyecek” kehanetlerinde bulunan Umut Oran, bu sözleri hangi bilgiye dayanarak söylediğini hala açıklamadı. Kaset ve iftira siyasetine umut bağlayarak kendini bitiren Umut Oran 30 Mart ve 10 Ağustos seçimlerinde yaşadığı şokun ardından 7 Haziran seçimlerinde aday gösterilmeyerek siyasetten tamamen silindi!

http://www.medyagundem.com/ibretlik-bir-tasfiye-hikayesi/
 
Üst