Ibb - dombira- aşr_i şerif

kebîkec

İhvan Forum Üye
Katılım
21 Eyl 2007
Mesajlar
8,080
Tepkime puanı
1,922
Puanları
113
Muhtar olamasın diye önü kesilen bir isim Allah'ın kayırmasıyla yol yürüdü. İBB Başkanlığından Başbakanlığa erdi. Yol yürüyüşü zorluklarla dolu ve hemen her adımında samimiyet ve imtihan ön planda görünüyor. Binbir başlı kartalın sırtına çullanmasına rağmen Sakarya vakurluğunda yola devam ediyor. Başbakanlıkta dombırayla zirveye çıkan sayın Başbakanımız şimdi bir dönüm noktasında Anadolu Kıtası kadar büyük davayı sırtlanarak 864 rakımlı tepeye çıkacak. Üzerinde hangi gömlek var tartışmalarını gölgede bırakacak kadar kesin bir gerçek var ki artık Türkiye Cumhuriyeti yeni bir gömlek giyecek. Yeni gömleğin tasarımı bizzat Sayın Başbakana ait ve paralel hariç her rengin kendini bulacağı bir harmoni görüyorum.

Başka bir hususadaha değinmeden geçemem. Sayın Başbakanın orantısız bir şekilde rakiplerini baskıladığı iddia ediliyor. Ben buna pek katılmıyorum. sayın Başbakan doğal özgül ağırlığıyla rakiplerini resmen eziyor. Bunun için çaba sarf ettiğini düşünmüyorum. Filin sincabı ezmesi gibi bir şey. Hacim meselesi. Çatı adayı seçenler tamda bu sebeple kendileri çıkamadılar ringe. Ezilmek işlerine gelmedi ve ekmek davasını kaybetmemek için Ekmel davasına sarıldılar. Tayyib ERDOĞANIN karşısına neyle çıkabililerdi ki. Biri SSK yı harab etmiş, öbürü başbakanlıktan korktuğu için iki kere başkasına devr etmiş.



Sayın paralelci kardeşler ! Lütfen sizde artık gözünüzü açın ve kendi kafanızla düşünerek hareket edin. Ekmeli Tayyib ERDOĞAN'a neden tercih edelim ?



Ve sayın Başbakanımız İBB den başlayan yolculuğunun yeni durağı Çankaya köşküne çıktığında kendine Fetih suresi, rakiplerinin ruhuna da aşr-ı şerif okur.

 

Kaçak

Yeni
Katılım
21 Ara 2012
Mesajlar
8,416
Tepkime puanı
896
Puanları
0
Yürü be amcaoğlu , kim tutar seni ....
 

kebîkec

İhvan Forum Üye
Katılım
21 Eyl 2007
Mesajlar
8,080
Tepkime puanı
1,922
Puanları
113
Yürüyorum dikenlerin üstünde :gl
 

ömerusta

Kıdemli Üye
Katılım
16 Ocak 2012
Mesajlar
6,913
Tepkime puanı
239
Puanları
0
sen yürü ki ardından sultanlar yürüsün eder mi?
eder layıkıyla da eder
 
Üst