Hükümeti Yolsuzlukla Suçlayanlar Önce Aynaya Baksın

TakVa

Ordinaryus
Katılım
13 Nis 2007
Mesajlar
2,868
Tepkime puanı
79
Puanları
0
Muhalefetin seçime yakın önündeki tek yol , hükümeti yolsuzluk iftiralarıyla suçlamak. Onuda ağzına gözüne bulaştırıyor.

Karşıdakini yolsuzlukla suçlarsan, eski defterler karıştırılır, bir bir çıkar foyaların ortaya. Açtırma kutuyu, söyletme kötüyü der atalarımız.

İlla ki yolsuzluk görmek istiyorlar sa aynaya baksınlar orada İskiyi , kayıp trilyon yolsuzluğunu , muhalefetin belediyelerindeki skandal yolsuzluklarını görecekler.

Eski defter demişken, muhalefetteyken bizzat RP'nin Çiller hakkında açtırdığı TURBAN, TEDAŞ, TOFAŞ yolsuzluğu koalisyon ortaklarının kararıyla Meclisten red oyu alarak nasıl kapatıldığını unutmadı bu millet.

Yine aynı şekilde DYP'nin RP hakkında verdiği Mercümek dosyası da Meclis Araştırma Komisyonu'nda kapatıldı.

Susurluk kazasında açığa çıkan bütün pisliklere, mafyalaşmış, çeteleşmiş devlete karşı Refahyol hükümeti susarak gündemi değiştirmeye, kaale almamaya çalışmıştır.

Özellikle Refah Partisi Genel Başkanı Başbakan Erbakan Susurluk'ta çıkan pisliklere ve halkın tepkisine "Susurluk fasa-fisodur" diyerek üstünü örtmeye çalışmıştır.

TBMM Susurluk Meclis Soruşturma Komisyonu RP'li başkan öncülüğünde kontrgerilla şeflerini dinlemeden kapatıldı.

Refahyol hükümeti çete tartışmalarının olduğu bir dönemde Türk Ceza Kanunu'nun 313 ve 314. maddelerindeki çete suçlarını DGM'nin görev alanından çıkarmak amacıyla bir yasa tasarısı hazırladı.

Mehmet Ağar ve Sedat Bucak'ın yargılanmasını sağlamak için İstanbul Devlet Güvenlik Mahkemesi tarafından dokunulmazlıklarının kaldırılması amacıyla Meclise gönderilen fezlekeler Başbakanlıkta uzun bir süre bekletildi.

Daha sonra da alt komisyonlarda ve Meclis'te REFAHYOL'un oylarıyla rafa kaldırılarak üstü kapatıldı.

Süleyman Mercümek'in RP kasasına aktardığı Bosna paralarıyla ilgili meclise soruşturma önergesi verilmesi üzerine "paçaları tutuşan" RP, bu soruşturmayı engellemek için "mahkemelere intikal etmiş bir olayın Mecliste soruşturulamayacağı" GEREKÇESİNİ ÖNE SÜRÜP, bunu uygulamak için de çoğunlukta olduğu TBMM Metin Göktepe Cinayetini Araştırma Komisyonu'nu bir ayak oyunuyla iptal etti.

Haydi bakalım, seçime yakın dosya sallayanlar, aynayı suratınıza tutalım, yolsuz kimmiş görelim.
 
Üst