Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından imzalanan genel yazıyla, 2 Ocak Cuma günü tüm kamu personeli idari izinli sayıldı.
http://www.milligazete.com.tr/haber/Hukumet_Noel_tatilini_uzatti/347055#.VKKgosgGQ
Öyle deme, hükümet mutlaka yılbaşı gecesi azıp ertesi gün CUMAYA GİDECEK olan MÜSLÜMANALRI düşündüğü için CUMAYI TATİL etmiştirbak sen şu "dinci", "şeriatçı", "ışidci" hükumetin yaptığına şimdi!..![]()
her ne olursa olsun, bir taşla iki kuş birden vurmuş oluyor böylece. "eyvah, laiklik elden gidiyor"cuları da tavlar, "bu ayazda nasıl dışarı çıkıp işe/okula gideriz"cileri de.Öyle deme, hükümet mutlaka yılbaşı gecesi azıp ertesi gün CUMAYA GİDECEK olan MÜSLÜMANALRI düşündüğü için CUMAYI TATİL etmiştir![]()
Doğru, bir taşla iki kuş vuruyorlar ama O TAŞLARLA VURULAN ÖLEN YILBAŞINA, NOELE VS; KARŞI OLAN MÜSLÜMANLAR oluyor!her ne olursa olsun, bir taşla iki kuş birden vurmuş oluyor böylece. "eyvah, laiklik elden gidiyor"cuları da tavlar, "bu ayazda nasıl dışarı çıkıp işe/okula gideriz"cileri de.![]()
yılbaşına karşı olan evinde oturup taşlardan korunur. mesela ben yılbaşı kutlamalarına karşı değilim ama sevmem ve evde oturmayı yeğlerim. yılbaşını israf ve düşük eğlence anlayışıyla kutlamayı beğenmem ve eleştiririm. ama ilke olarak karşı değilim. yani yılbaşı kutlamalarını "yok hristiyanların kutlaması" vb diyerek değil, fikrî temelde eleştiririm.Doğru, bir taşla iki kuş vuruyorlar ama O TAŞLARLA VURULAN ÖLEN YILBAŞINA, NOELE VS; KARŞI OLAN MÜSLÜMANLAR oluyor!
yılanbaşı gecesi çarşamba.Öyle deme, hükümet mutlaka yılbaşı gecesi azıp ertesi gün CUMAYA GİDECEK olan MÜSLÜMANALRI düşündüğü için CUMAYI TATİL etmiştir![]()
Kutlamanın mantığı ne?ama ilke olarak karşı değilim.
mantığı neyse ne, isteyen kutlar. ben pek sevmem. saçma bulurum.Kutlamanın mantığı ne?
Aman da bir yaş daha yaşlandım, gebermeme az kaldı...
Çarşamba akşam başlayıp perşembe sabaha kadar azanlar perşembe akşama kadar yatacaklar, ertesi gün cuma anlamında yazdım.yılanbaşı gecesi çarşamba.
cuma gününün tatil edilmesine memnun oldum...burda sıkıntı yokta, mevlid kandili için kısmına takıldım..... kutlu doğum haftasını devam ettirmek neyin nesi o vakit desem..Cuma gecesi Mevlid kandili. Muhtemelen, bu kez kandili düşünerek tatil ettiler. Yoksa hükumet kolay kolay tatili uzatmıyor. Tatile alerjileri var...![]()
Noel'in 31 Aralık olmadığını bilmeyen halkı manipüle edersin böylelikle politik bir kazanç peşinde koşarsın...
Noel'in 31 Aralık olmadığını bilmeyen halkı manipüle edersin böylelikle politik bir kazanç peşinde koşarsın...
Bunu yapanda Millilikten bahseden müsvedde.