Hükümet furkan vakfi'nin şubesini kapatti!

ahze21

Yasaklı
Katılım
3 Kas 2006
Mesajlar
550
Tepkime puanı
5
Puanları
0
Yaş
46
Furkan Vakfı'nın Sincan şubesinin mühürlendiği öğrenildi. "AKP'nin döneminde olan şeylere bakın." diyen Başkan Kuytul, ekledi: "Şimdi, bize yapılıyor. Sıra diğer cemaatlere de gelecek."



Furkan Eğitim ve Hizmet Vakfı Başkanı Alparslan Kuytul, vakfın
Ankara
Derneği Sincan Temsilciliği'nin kapatıldığını duyurdu. Kuytul, "AKP'nin döneminde olan şeylere bakın.
Türkiye
, 1940'lara dönüyor. Daha başkanlık yokken siz böyle oldunuz bir de başkan olsanız ne yapacaksınız." ifadeleriyle, uygulamaya tepki gösterdi.
'BURAYI BOŞALTIN, MÜHÜRLEYECEĞİZ'
Vakfın Sincan şubesine Cuma günü mesainin bitmesine bir saat kala, saat 16.00'da, polisin geldiği bilgisini paylaşan Kuytul, emniyet görevlilerinin "Yarın burayı boşaltın, burayı mühürleyeceğiz." dediğini ifade etti.
'TÜRKİYE, NEREYE GİDİYOR?'
"
Türkiye
nereye gidiyor?" diye soran Kuytul, "Demiştim, bu yalnızca salonlar yasaklamakla kalmaz, şimdi şubeleri kapatmaya başladılar, bakalım yarın ne olacak." diyerek endişelerini dile getirdi.
'PARALEL DEDİKLERİ CEMAATİ TASFİYE EDİP, ESKİLERİ GETİRİYORLAR'
İktidar partisinin, vakıfta öğrencilerin 15 tatili dolayısıyla kültürel faaliyetler kapsamında Kur'an okunmasından rahatsızlık duyduğuna dikkat çeken Kuytul,"AKP'nin döneminde olan şeylere bakın. AKP, hergün 'paralel paralel paralel' derse olacağı bu. Bütün İslam düşmanlarının eline koz verildi. Cumhurbaşkanı her gün 'Paralel' diyor, paralel dedikleri o cemaati tasfiye ediyorlar, yerine eskileri getiriyorlar." dedi.
'SIRA DİĞER CEMAATLERE DE GELECEK'
"Şimdi, bize yapılıyor. Sıra diğer cemaatlere de gelecek." diyen Kuytul, "Türkiye, yavaş yavaş 1940'lara dönüyor. Bu halleriyle bir de başkanlık sisteminden bahsediyorlar. Daha başkanlık sistemine geçmeden siz baskıcı olmaya başladınız, bir de başkan olsanız ne yapacaksınız?" dedi.
'ONLAR, MUSA'LARI KESMEK İSTİYOR'
Kuytul, "Allah isterse bir hareketi mahzenlerde, evlerde, cami köşelerinde de büyütür. Onlar, Musa'ları kesmek istiyorlar. Bir Musa'yı kesmek için Firavun, bütün erkek çocukları kesiyordu, kurtulabildi mi Musa'dan. Allah'ın istediğini kimse engelleyemez, onların beklemedikleri gelişmeleri Allah sağlar, kendileri kaybeder." şeklinde konuştu.
'HİÇBİR DİKTATÖR İFLAH OLMADI'
Kuytul, "Bugüne kadar hiçbir diktatör iflah olmamıştır. Eninde sonunda mağlup olmuştur. Zulüm, devam etmez. Bunlar, kendilerini tenkit eden bir kimseye izin vermek istemiyorlar. Hiç kimse tenkit etmeyecek bunları." diyerek ekledi: "Neden, Allah mısın, peygamber misin, neden?"
furkan3.jpg
 
Üst