Hollande : İslama Saygısızlık Cezalandırılsın

Dua Nur

Kıdemli Üye
Katılım
29 Nis 2007
Mesajlar
37,459
Tepkime puanı
247
Puanları
0
Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande, "İslam karşıtlığına da tıpkı anti-semitizm gibi tepki gösterilmeli ve cezai yaptırım uygulanmalı" dedi.

Cumhurbaşkanı Hollande, Arap Enstitüsü'nde Arap dünyasından girişimcilerin katılımıyla düzenlenen "Arap Dünyasında Yenilenme" başlıklı forumda konuştu.
Terör karşısında millet olarak bir bütün olunması gerektiğini vurgulayan Hollande, Fransa'nın da son saldırılar karşısında birbirine kenetlendiğini söyledi.

Hollande, İslam'ın demokrasinin tüm değerleriyle örtüştüğünün altını çizerek, bütün bu acı ve kayıplara aşırıcı fikirlerin neden olduğunu dile getirdi.

Yaratılmaya çalışılan bu kaos ortamında dikkatli olmak gerektiğine vurgu yapan
Hollande, islamafobinin Yahudi düşmanlığından farkı olmadığını belirterek, "İslam karşıtlığına da tıpkı anti-semitizm gibi tepki gösterilmeli ve aynı zamanda cezai yaptırım uygulanmalı" diye konuştu.

Hollande, Charlie Hebdo saldırısı ve sonrasındaki saldırıların ardından tüm dünyanın yanı sıra Arap dünyasından da destek gördüklerini, Halep'ten bile "Je suis Charlie" (Ben Charlie'yim) paylaşımları yapıldığını hatırlattı.

Cumhurbaşkanı Hollande, saldırıların İslam ile ilgisi bulunmadığına işaret ederek, "Radikalizmin, hoşgörüsüzlüğün ve aşırıcılığın en büyük mağduru Müslümanlar. Müslüman Fransızlar, tüm Fransız halkıyla aynı sorumluluklara ve eşit haklara sahiptir. Laiklik tüm dinlere saygı duymayı gerektirir" ifadesini kullandı.

http://www.sondevir.com/manset/268155/hollande-islama-saygisizlik-cezalandirilsin.html
 

Dut_agaci

Kıdemli Üye
Katılım
14 Ocak 2007
Mesajlar
7,219
Tepkime puanı
330
Puanları
0
Web sitesi
www.Menzil.Net
Bu yavşak batının durumunu şuna benzetiyorum.

İki kişi kavga eder.

Onlardan büyük ve güçlü bir üçüncü şahıs sürekli bağırır. "birbirinize vurmayın, gözüne elini sokma, bacağına tekme atma, yumruğu neden kalbinin üstüne atıyorsun" gibi tezâhürat yapar.

İki kişiden birisi olmasa biri ve hatta bu tantanaya şahit diğer 100 kişi taraf tutmaya, algısal olarak yönlendirilmeye başlar.

Benzer açıklamalar :
-Bizim düşmanlığımız İslama değil, radikalleredir.
-Işıd kesinlikle müslümanca bir akım değildir.
-İslama saygısızlık cezalandırılsın
-Müslümanlar bizim kardeşimizdir

falan filan
 

Dua Nur

Kıdemli Üye
Katılım
29 Nis 2007
Mesajlar
37,459
Tepkime puanı
247
Puanları
0
Ermenileri eleştirmek suç ise islami krikatür çizimleride suç olsun Fransa'da
 

Dut_agaci

Kıdemli Üye
Katılım
14 Ocak 2007
Mesajlar
7,219
Tepkime puanı
330
Puanları
0
Web sitesi
www.Menzil.Net
Fransa, bu konuya da fransız kalacaktır.

Sonuçta kayıp eden müslümanlar olacaktır
 
Üst