Hepİmİz Sorumluyuz

ibrahim1

Üye
Katılım
24 Ağu 2006
Mesajlar
6
Tepkime puanı
0
Puanları
0
:wallbash[1]: arkadaşlar biliyoruz.ne yazıkki dünyanın bir çok yerinde masum insanların canını katlediyorlar,bunu yapanlar ise batılı insan hakları savunucuları,arkadaşlar benim burada haykırmak istediğim şey şu; bizler ne olacak ya diyerek coca cola,pepsi,danone,nestle ve ismini hatırlayamadığım 10 larca ürünü satın alıyoruz,peki biliyor muydunuz bu markaların kazançlarının
%70 gibi büyük bir rakamını israil'e destek olarak verdiğini,bizler ne olacak diye satın aldığımız bu ürünlere verdiğimiz paralarla bazı sitelerde bakmaya bile dayanamadığımız resimlerdeki mazlumların vucuduna giren kurşunlarda katkımız olduğunu hatırlatmak istedim,farklı ürün almak çok zor değil,savaş manzaralarını gördüğümüz zaman keşke oradaki zalimleri yok etme şansım olsa diye içimizi yemesini biliyorsak,bazı şeyleri protesto etmek hiç zor değil. ALLAH rızası için duyura bildiğiniz herkese duyurun,anlasınlar biz TÜRK'lerin duyarsız olmadığını.
 

kemalali

Profesör
Katılım
18 Ağu 2006
Mesajlar
1,560
Tepkime puanı
10
Puanları
0
Mesajın için teşekkürler. Boykot olmalıdır. Sonuna kadar destekliyoruz. Ama boykot yetmez . Gelişi ve satılması engellenmelidir. Bu sadece Türklerin meseli degildir. Bütün Müslüman ve yöneticiler duyarlı olmalıdır.
 
Üst