Hdp ye paralel medyadan makyaj:)

KAFKAS

Kıdemli Üye
Katılım
3 Nis 2014
Mesajlar
6,397
Tepkime puanı
445
Puanları
83
Konum
İstanbul
17 ve 25 Aralık kirli komplolarının deşifre olmasıyla gerçek yüzleri ortaya çıkan Paralel Yapı’nın yayın organları, tartışılacak yayınlara imza atmaya devam ediyor. Ramazan ayında Deniz Uyan adlı bikinili bir kadınla tekne keyfi yapıp bira içerken görüntülenen HDP Batman Milletvekili Bengi Yıldız’a Paralel Yapı’nın medya organlarından Zaman Gazetesi sahip çıktı.
Ahlaksız fotoğrafları basında yer almasıyla büyük tepki gören ve 7 Haziran seçimleri için HDP milletvekili aday listesinde gösterilmeyen Yıldız’a ‘çalışkan vekil’ benzetmesinde bulunan Zaman, “Barajı aşma iddiasında olan HDP, çalışkan vekilleri listeye koymadı” başlıklı bir haber yaptı.
1428996813.jpg

Zaman Gazetesi’nin haberinde; HDP’nin bile sırt çevirdiği Bengi Yıldız şöyle anlatıldı:
“AKP’nin tek başına iktidar şansını büyük oranda ortadan kaldıracak olan HDP’nin 7 Nisan’da YSK’ya verilecek milletvekili aday listesi büyük oranda netleşti. HDP, yasama yılının en çalışkan milletvekillerine aday listesinde yer vermeme kararı aldı.”
1428996741.jpg

KESİN İHRAÇ EDİLMESİ BEKLENİYORDU
Bodrum’da plajda içki içerken fotoğrafları medyaya yansıyan Yıldız, daha sonra evlendiği Deniz Uyan adlı kadının, aile dostu olduğunu öne sürmüştü. Bengi Yıldız’ın eşi İlknur Yıldız ise boşanma davası açmıştı. Tek celsede boşanan Bengi Yıldız’ın parti tüzüğüne göre kesin ihraç edilmesi beklenirken, HDP ara formül bularak milletvekili Yıldız’a ‘Bir yıl faaliyetlere katılmama’ cezası vermişti. Yıldız’la skandala adı karışan Deniz Uyan isimli kadın ise işinden olmuştu. Uyan’ın çalıştığı kamu kurumundan istifa ederek ayrıldığı ifade ediliyor.
MEMLEKETİNDE İSTENMEYEN ADAM OLMUŞTU
Ramazan ayında ahlaki sınırları aşan bir şekilde yakalanan HDP Milletvekili Bengi Yıldız memleketi Batman’da da büyük tepki görmüştü. Şehrin en işlek caddelerine “Pratika Bengi-(Bengi Pratiği)” yazılı ve resimli afişler asılarak Bengi Yıldız vatandaşlar tarafından protesto edilmişti.
 

KAFKAS

Kıdemli Üye
Katılım
3 Nis 2014
Mesajlar
6,397
Tepkime puanı
445
Puanları
83
Konum
İstanbul
Bir de demezler mi:)Hakikatleri söylemek hakka hürmetin iktizasıdır diye !!!
 
Üst