Hayatınızda böyle biri var mı?

-Muhammed-

Profesör
Katılım
18 Kas 2010
Mesajlar
1,740
Tepkime puanı
234
Puanları
63
45546013ns.jpg




Hayatınızda böyle biri var mı?



Sizi sizin kadar tanıyan biri; sizi düşünen, düşünmeyi öğrenmiş, sakin, uslu, efendi, oturmayı kalkmayı bilen, sevmeden edemediğiniz biri. Size sizi anlatmayı seven, sizi başkalarına anlatmayı her şeyden çok seven, sizin için çok şey yapmaya hazır biri.

Bazen biraz fazla konuştuğundan yakındığınız ama ne söylediğini bildiğinden hep emin olduğunuz, sizi tanıdığı kadar kendini ve hayatı da tanıyan biri.

Bazen düşüncesine şiddetle ihtiyaç duyduğunuz biri.

Sabahın üçünde ayıp olur mu diye endişelenmeden arayabildiğiniz ve üçüne beşine bakmadan size duymanız gerekenleri söyleyen, gecenin o karanlığında kalkıp ışığı yakan, masanın başına geçen biri.

Kaleminiz-kağıdınız, aynanız, saatiniz, kravatınız olan, bazen gölgeniz olan biri.

Ve bazen vicdanınız, eh bazen de uykusuz bıraktığınız için, vicdan azabınız olan biri…



Hayatınızda böyle biri var mı?



Varsa kıymetini bilin.​
 

YagmuR

Üye
Katılım
18 Ağu 2006
Mesajlar
2,504
Tepkime puanı
586
Puanları
0
Yaş
35
Konum
¤´ UnuTuLu§taN `¤
Web sitesi
www.gencislam.com
Hayatımızda böyle birisi olabilmesi için bizimde böyle birisi olmamız lazıım diye geçti içimden okuyunca...
Ama hayatımızı ve yaşantımızı O'nun(sav) yoluna endekslediğimiz böyle birisi var çok şükür, Rabbim kıymetini bilen kullarından eylesin...
 

spesifik

آزادی قید و بند
Katılım
18 Ağu 2007
Mesajlar
24,869
Tepkime puanı
4,114
Puanları
113
Konum
Hayâlistan/bul
Birilerinin vicdanının sesi olmak aslında yardımın ta kendisidir
İnsan kendi gölgesinden kaçar ya hani ansızın
işte o gölge sobelendiğinde vicdan konuşmaya başlar
susar sanarsınız susmaz
siz nereye gölge oraya
bu cihetten ya sobelenmeyin ya da vicdana kulak verin ....
 

elbiss

Ordinaryus
Katılım
21 Kas 2013
Mesajlar
2,514
Tepkime puanı
43
Puanları
0
Konum
Türkiye
Bu yazılar bana çok güzel sevdiğim değer verdiğim tek birini hatırlatıyor ki onun için herşey benim adıma özel biridir çünkü onu herkesten özel olarak sevdim saydım ve hayatımda bir tek onu insanlar arasında keyifle özenle ses çıkarmadan susarak iştihatla dinlerim..yer yer onun için dua ediyorum kendisi bilemesede ALLAH ın bilmesi benim için kafidir inşallah..

Samimi insanları içi dışı bir ve net olan insanları yalana tenezzül etmeyen ALLAH korkusu olan küçüğünü büyüğünü bilen insanları Ve Adaleti ve Güzellikleri bolcana Eşit dağıtan yardımsever fedakar devamında inançlı ve mert insanları daha çok seviyorum :flw ALLAH güzel insanları dünyadan eksik etmesin inşallah diyelim..

Dünyanın güzelliklere doğruluklara doğru sözlere olduğundan fazla ihtiyacı var Rabbimiz cümle güzel tüm insanlığa dünya saadeti ve güzelliği bolluğu,bereketi adına yardımcı olsun inşallah..

Böylece.
 

ALI25

Kıdemli Üye
Katılım
9 Nis 2015
Mesajlar
7,509
Tepkime puanı
106
Puanları
0
Konum
Almanya
Hayatınızda böyle biri var mı?Sizi sizin kadar tanıyan biri;sizi düşünen, düşünmeyi öğrenmiş,sakin,uslu,efendi,oturmayı kalkmayı bilen,sevmeden edemediğiniz biri.Size sizi anlatmayı seven,sizi başkalarına anlatmayı her şeyden çok seven,sizin için çok şey yapmaya hazır biri.
Bazen biraz fazla konuştuğundan yakındığınız ama ne söylediğini bildiğinden hep emin olduğunuz,sizi tanıdığı kadar kendini ve hayatı da tanıyan biri.Bazen düşüncesine şiddetle ihtiyaç duyduğunuz biri.Sabahın üçünde ayıp olur mu diye endişelenmeden arayabildiğiniz ve üçüne beşine bakmadan size duymanız gerekenleri söyleyen,gecenin o karanlığında kalkıp ışığı yakan,masanın başına geçen biri.Kaleminiz-kağıdınız,aynanız,saatiniz,kravatınız olan,bazen gölgeniz olan biri.Ve bazen vicdanınız,eh bazen de uykusuz bıraktığınız için,vicdan azabınız olan biri.Hayatınızda böyle biri var mı?
Varsa kıymetini bilin.
Böyle bir kimse olursa buda o kisi icin bir zenginlik olur ve bu gibi bir kimse aski veya sevdalisi olur ve böyle bir seye sahib olanda onun kiymetini bilmesi ehem olur o kisi icin de.

Malesef ilkönce kendi adima bir sey diyeyim hayatim böyle bir sahsiyet yok ve olsa idi bizde bundan dolayi da o yüce rabbimize cok kere sukurler ederdik biiznillah.
 

ALI25

Kıdemli Üye
Katılım
9 Nis 2015
Mesajlar
7,509
Tepkime puanı
106
Puanları
0
Konum
Almanya
Eline saglik yapmis oldugun bu güzel yazi icin de sen sag ol Muhammed.
 
Üst