hafıza kartının şifresini unuttum

kalkaner

Üye
Katılım
24 Eki 2006
Mesajlar
46
Tepkime puanı
0
Puanları
0
arkadaslar telefonumun hafıza kartını şifrelemiştim telefona kartı takınca şifre istedi ama ben o şifreyi unuttum bu işten anlayan arkadaşlar varsa yardımcı olursanız sevinirim
 

dj_imam

Üye
Katılım
25 Kas 2006
Mesajlar
8
Tepkime puanı
0
Puanları
0
aga walla bı yardımcı olun yaa aynı dertten muafım.Daha oncede basıma gelmıstı programla halletmıstım sorunu ama program bozuldu sımdı yenısını bulamıyorum.
bi yardımcı olursanız sevınırım .Şimdiden Tesekkurler..
 

berraksu

Aşafatlı
Katılım
2 Eyl 2006
Mesajlar
3,652
Tepkime puanı
85
Puanları
0
Yaş
36
bendede var öle sifresini unuttugum bi kart.
anca telefon sirketi halledebilir kanimca:ıslık:
kendi gücümüz ve gayretimiz zarfinda biraz zor:ıslık:
 

sword

flawless Victory
Katılım
7 Kas 2006
Mesajlar
4,998
Tepkime puanı
577
Puanları
0
Konum
symrna( izmir)
Arkadaşlar nette az arama yaptım. Bir yol var ama geçerliliğini bilemem. Yapabilirseniz bir deneyin. Bunlar alıntıdır. Deneyip denemek size kalmış.

6600 marka nokialar içindir. İlk önce c:\system klasörünün içinde mmcstore diye bi dosya bulunuyo.bunu herhangi bi dosya yöneticisiyle pc ye yollayın ve pc de not defteri ile açın.oradaki bütün bilgileri silin ve sadece 0630785 1.1 yazın.eğer telefonunuzda bu dosya yoksa pc de bole bi dosya oluşturup dediğim şeyi oraya yazın ve kaydedin.daha sonra telefona gönderin.bu dosyayı telefonunuzdaki herhangi bi dosya yöneticisi programı ile yine c:\system klasörüne kopyalayın.
Daha sonra MMCPWD programını telefonunuza kurun.orda restore diyin.daha sonra success dedikten sonra çıkın.Daha sonra extradan hafıza kartına girin ve şifre olarak nokta girin(yani 1 tuşuna 1 defa basın) ve tamam deyin.Böylece hafıza kartının şifresi kırılmış olucak.


Buda bahsi geçen program. BURDAN indirebilirsiniz.
 

vurgunum

Üye
Katılım
29 Ara 2006
Mesajlar
95
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
35
Konum
Türkiye.. ist..
yaa krdeş telefonun nokia'sa araçlar bölümüne gir orda hafıza yazıyo bi kaç seçenekler war orada hafıza' ya gir seçenekler'de şifreyi kaldı yazıyo kaldır de hal olmuştur inş
:)
 
Üst