Haber7'de şok Hamas yorumu!

Serdar55

Asistan
Katılım
16 Mar 2008
Mesajlar
425
Tepkime puanı
60
Puanları
0
Haber7'de şok Hamas yorumu!

Haber7.com, Ortadoğu'da “barışa” HAMAS'ın darbe vurduğunu savundu. Site İngiliz Reuters ajansının geçtiği bir haber üzerine yaptığı bu yorumla, İsrail yanlısı yayınlarıyla dikkat çeken Aydın Doğan'ın gazetesi Vatan'la da "pişti" oldu.
resim139870_2.jpg




HAMAS ALKOL YASAĞI KOYDUĞU İÇİN İSRAİL'DEN DAHA TEHLİKELİ-TIKLAYIN

İngiliz Reuters ajansının geçtiği “Batı Şeria'da dün gece araçlarına ateş açılan 2 İsraillinin yaralanmasının sorumluluğu, Hamas örgütünün askeri kanadı adına üstlenildi” haberini “Hamas'tan barışa darbe üstüne darbe” başlığıyla veren Haber7'nin dikkat çeken bu yorumu okuyucularının bile tepkisini çekti.

Haber7.com'un haberinde, hiçbir hukuku tanımadan yıllardır masum Filistinlileri katleden İsrail'le barış görüşmelerine samimi bulmadıkları gerekçesiyle karşı çıkan HAMAS'ın “barışa darbe vurduğu” savunuldu. Haber7.com İngiliz Reuters ajansının geçtiği şu haberden yola çıkarak bu yorumda bulundu:

“Filistin ile İsrail arasında bugün başlayacak doğrudan barış görüşmeleri öncesinde işgal altındaki Batı Şeria'da son üç gün içinde düzenlenen ikinci saldırının sorumluluğunu da Hamas örgütü üstlendi.”


AYDIN DOĞAN'IN VATAN'I İLE PİŞTİ OLDU

Haber7.com bu yorumu ile Aydın Doğan'ın gazetesi Vatan'la da "pişti" olmuş oldu.

Ortağı Alman Axel Springer Verlag AG şirketinin yayın ilkeleri arasında “İsrail'in menfaatlerini dünyanın üzerinde tutmak” maddesi bulunan Aydın Doğan'ın gazetesi Vatan'ın bugünkü manşeti de "HAMAS'TAN BARIŞA DARBE" idi.


Haber7'nin bu yorumuna ilk önce okurlarından tepki geldi. İşte okur yorumlarından bazıları:


NEYİN BARIŞI 2010-09-02 09:30:25
annesi .babası. kardeşi vs akrabaları öldürülmüş katledilmiş bir millet katiliyle nasıl olurda barış yapar nasıl olurda katliam yapmış elleri sıkar ben olsam bende barış yapmam ölene kadar direniş ... kureyş kafirleri bile cocuk öldürmemiştir,bu denli katliam yapmamıştır..

İZİN ALSAYDI DEĞİL Mİ? 2010-09-02 09:38:53
İsrail ağzıyla haber yapıyorsunuz ya? Bizi en çok bu yaralıyor. Brütüsler. Hamas "otoriteden izin alması gerekiyordu" değil mi? Ey müslümanlar Kuranı yeniden okuyun. Yahudilerin tarihini ve amaçlarını yeniden gözden geçirin. Hiç bir dönemde barıştan yana olmamışlar. Hiç bir dönemde haklarına razı olmamışlar. Hep ihanet etmişler. Kaç tane peygamber katletmişler. Bu işbirlikçiler mi Filistini kurtaracak. Haması canı gönülden destekliyorum. Hamasa selam direnişe devam. Sizi de kınıyorum Haber7

bravo haber7 2010-09-02 09:25:13
bravo haberi veriş tarzınız Reuterste bile yok incelemeden araştırmadan atlamışsınız

Bu nasıl bir başlık 2010-09-02 09:16:01
Barışa darbe vuram Hamas mı? Kendinize gelin..

off offff 2010-09-02 09:25:40
başlık hiç hoş değil. İsrailin gerçekten barış yapmayacağını gayet iyi biliyorsunuz. Dünyanın gözünü boyamaya çalııyorlar, hamas buna engel olmaya çalışıyor.

yeter artık!! 2010-09-02 11:36:57
kardeşlerim ne pkksı ne hali bizene pkkdan allah belasını versin pkknın ben hiç takmıyorum pkkyı kürt oldugum halde ben sadece müslümanlık görevimi yapıyorum ne apocuyum nede atatürkçüyüm ben sadece müslümancıyım hamasa gelince beyler hamas az bile yapıyıor marmara saldırısından kaç tanede kardesimizi sehit ettiler görmediniz gelipte israili savunmayın bana az bile onlara azzzz israili savunun adamlar onlar gibidir ne haliniz varsa görün!!!

ne barışı ! 2010-09-02 11:31:50
bi kere abbas korcan başkandır 1 yıldan fazladır görevi bitmesine ramen korsan olarak koltuğu işgal etmektedir. halkın oylarıyla ezici bir çoğunlukla seçilen hamas darbelerle ve el fetihin oyun ve hainlikleri ile saf dışı bıraklıyor ülkenin başbakanını kabul etmeyip israilin istediği adamları başbakan ilan edip barış yapacaklarmış nerdeydiniz şimdiye kadar barış yeni mi aklınıza geldi ??

direnişe devam hamasa selam 2010-09-02 11:21:14
bazı yorumculara bakıyorumda hemen haması terörle soçlamışlar bile bu ne acelecilik aynı şeyi israil terör devleti yaptığında bu yorumlarınızı neden esirgiyordunuz. orası bi savaş alanı savaş alanında elbette çocuklarda ölecek kadınlarda ölecek kaldıki filistin topraklarında olmuş bu saldırılar israil lilerin ne işi var filistin topraklarında hepsine ölüm haktır ALLAH yolunda savaşanların yardımcısı ALLAH tır siz aciz yorumculara kalmamış mücahitlere laf atmak haber 7 sizde söylemlerinizi değiştirin lütfen

israil ağzıyla yapılan haberi kınama 2010-09-02 10:52:34
s.a. israil ağzıyla yapılan haberi kınıyorum. Kafirlere şedid, Müslümanlara merhametli olmamız Dinimiz İslamın emridir......


80904486361.jpg




http://www.habervaktim.com/haber/139870/haber7de_sok_hamas_yorumu.html
 

ukubat

Profesör
Katılım
9 May 2007
Mesajlar
1,942
Tepkime puanı
103
Puanları
0
Konum
istanbul,fatih
Web sitesi
www.ismailaga.org.tr
Erbakan hocanın mücahitleri kendilerine biat etmeyen medya organlarına saldırmaya devam ediyor...
serdar 55 de komutanları herhalde...
 

Serdar55

Asistan
Katılım
16 Mar 2008
Mesajlar
425
Tepkime puanı
60
Puanları
0
Sen nasıl bir adamsın, gözünün önünde, bu sefer resmiyle konulmuş, daha neyin savunmasını yapıyorsun.Bu haberden nasıl Erbakancı olduğumu çıkartıyorsun.Mesaj sayısını çoğaltmak için yazıyorsan, boş boş mesajlar atma, açılan konuların altına ''Allah razı olsun'' filan de git.

Yapılan yanlışları savunun, net ortamıya konuş.
 

AynAlı

Kıdemli Üye
Katılım
16 May 2007
Mesajlar
8,728
Tepkime puanı
1,378
Puanları
0
hamas artık kendine gelmeli.yada gitmelidir...
 

Serdar55

Asistan
Katılım
16 Mar 2008
Mesajlar
425
Tepkime puanı
60
Puanları
0
hamas artık kendine gelmeli.yada gitmelidir...


Alllah, Allah ... Hamas ne yapmalı da kendine gelmeli acaba.Flistin ve İsrail'in barışı diyorlar.Bahsettikleri Filistin, Mahmud Abbas hükümeti.Yani Ell-Fetih.

El Fetih İsrail'le anlaşan, Hamas'a kurşun yağdıran bir örgüt.Ramazan günü hakka girmeyin.
 

AynAlı

Kıdemli Üye
Katılım
16 May 2007
Mesajlar
8,728
Tepkime puanı
1,378
Puanları
0
arkadaş bu kanın durması için elinden geleni yapıyormu hamas? hayır üstüne üstlük kışkırtıyor.yahudilerin eline koz veriyor.filistin halkına yazık oluyor hamas dinlemiyor..
 

Serdar55

Asistan
Katılım
16 Mar 2008
Mesajlar
425
Tepkime puanı
60
Puanları
0
arkadaş bu kanın durması için elinden geleni yapıyormu hamas? hayır üstüne üstlük kışkırtıyor.yahudilerin eline koz veriyor.filistin halkına yazık oluyor hamas dinlemiyor..
Flistin halkıının ta kendisi Hamas.Bak bakalım Hamas mı daha çok tutulluyor yoksa El Fetih mi?

İsrail, El-Fetih'le anlaşıyor, ''ikimizden birine saldırırlarsa beraber bize saldırana saldıracağız.'' İsrail saldırıyor Hamas'a, haliyle Hamas karşılık verince bu sefer El Fetih'le beraber saldırıyor.

Allah aşkına yapmayın, göz göre göre Hamas'ın davasını, icraatlarını haksızlıkla suçluyorsunuz.Hamas'ın şuçu neymiş, nerden okuyorsunuz bu haberleri.
 

korakademik

Ordinaryus
Katılım
17 Ağu 2009
Mesajlar
2,236
Tepkime puanı
63
Puanları
0
BİRİ HAMİLE 4 KİŞİYİ TARADILAR

Batı Şeria'da önceki gün de bir İsrail aracına ateş açılarak biri hamile 4 İsraillinin öldürülmesinin sorumluluğunu da üstlenen Hamas,
 

Serdar55

Asistan
Katılım
16 Mar 2008
Mesajlar
425
Tepkime puanı
60
Puanları
0
BİRİ HAMİLE 4 KİŞİYİ TARADILAR

Batı Şeria'da önceki gün de bir İsrail aracına ateş açılarak biri hamile 4 İsraillinin öldürülmesinin sorumluluğunu da üstlenen Hamas,

AA'dan haberlerle gelme, bu haberleri Vatan Gazetesi yayımlar, İsra Haber'e bakarsan Kassam Tugayları ''2 Kişinin öldürüldüğünü'' söylüyor.İsrail'in ajanslarından çıkan haberleri bizimkiler naklediyor.

Kassam'dan İsrail'e İkinci Şok Saldırı
İsrail, Batı Şeria'da ikinci saldırıyla karşı karşıya.
02 Eylül 2010 Perşembe Saat 08:54
Reklam




Dün akşam el Halil'de düzenlenen saldırının şokunu henüz üzerinden atamayan İsrail, şimdi ikinci bir saldırıyla karşı karşıya kaldı. Bu defa İsrailliler Ramallah yakınlarında vuruldu. Haaretz gazetenin haberine göre Ramallah yakınlarında düzenlenen saldırıda iki İsrailli yaralandı. Yaralılardan birisinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.
Haaretz gazetesi, İsrail ordusunun saldırıyı gerçekleştiren direnişçileri tutuklamak için bölgede geniş çaplı arama çalışmasına başladığını duyurdu.
Hamas'ın Perşembe günü Amerika'da başlayacak olan doğrudan barış görüşmelerini sabote etmek için Batı Şeria'daki saldırıları düzenlediği düşünen İsrail güvenlik kaynakları, az önce düzenlenen saldırının da Hamas'ın planı olduğunu düşünüyor.
el Kassam'dan Kutlama
Dün akşamki saldırının sorumluluğunu üstlenen Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el Kassam Tugayları, az önce yayınladığı mesajında, "Ramallah eylemini gerçekleştirenleri kutluyoruz. Bu eylem, direnişe karşı savaş açanlara atılmış sert bir tokattır" dedi.
İzzeddin el Kassam Tugayları'nın resmi sözcüsü Ebu Ubeyde "Biz, ilkesel olarak bu tür eylemlerin, işgalcinin saldırılarına karşı bir yanıt olarak düzenlendiğini kabul ediyor, destekliyor ve kutluyoruz" dedi.
Kassam, Eylemin Sorumluluğunu Üstlendi
Kassam Tugayları, gecenin ilerleyen saatlerinde Ramallah'ın doğusundaki Rimonim'de iki İsraillinin yaralanmasıyla sonuçlanan saldırının sorumluluğunu üstlendiğini duyurdu.
el Kassam Tugayları'dan gece saat 02:00'de yapılan resmi açıklamada "el Kassam Tugayları, Ramallah'ın doğusunda bulunan Rimonim'de kahramanca düzenlenen eylemin sorumluluğunu tamamen üstlenmektedir" denildi.
Açıklamasının devamında el Kassam "Ramallah operasyonu, "el Halil operasyonu tekrarlanmayacaktır" diyenlere mesajımızdır. Bu saldırı, işgalcilere ve yerleşimcilere "yaptıklarını asla cezasız kalmayacak" mesajımızı taşımaktadır. el Halil operasyonu sonrasında mücahidlerin takibata alınması, işkenceye maruz kalmaları, direnişçilerin Siyonistlere ulaşmasına engel olamayacaktır. Gazze, Kudüs, Batı Şeria ve Filistin dışındaki halkımız, kahraman esirlerimiz bilsinler ki bu saldırı da son olmayacak. Siyonistler korku ve dehşet içerisinde kala kalsınlar. Biz, onların karşısına hiç de hesap etmeyecekleri yerlerden çıkacağız. Bunun ne kadar gerçek olduğu pek yakında anlayacaklar" denildi.
Bilindiği üzere Selam Fayyad, dün düzenlenen el Halil operasyonu sonrasında yaptığı açıklamada, operasyonu kınarken "bundan sonra bu tür saldırılar tekrarlanmayacaktır" demişti.
http://www.islamigundem.com/kassamdan-israile-ikinci-ok-saldiri-haber-19331.html
 

korakademik

Ordinaryus
Katılım
17 Ağu 2009
Mesajlar
2,236
Tepkime puanı
63
Puanları
0
isra haber de kimin
tanımıyorum
tanımadığım kaynağı belirsiz birilerine nasıl güveneyim..
aa nın haberi yanlışsa düzeltilir.

aksi halde doğrudur.
 

bakış

Kıdemli Üye
Katılım
22 Kas 2009
Mesajlar
4,717
Tepkime puanı
251
Puanları
0
Konum
İstanbul-Pendik
quote_icon.png
korakademik Nickli Üyeden Alıntı
BİRİ HAMİLE 4 KİŞİYİ TARADILAR

Batı Şeria'da önceki gün de bir İsrail aracına ateş açılarak biri hamile 4 İsraillinin öldürülmesinin sorumluluğunu da üstlenen Hamas,
serdar 55 Senden ALLAH razı olsun.Bu konun sayesinde içimizdeki israililer nasılda meydana çıktı.

Bunlar ya narkozlu olan cahil grup,yada ihaleci takımı..
 

reis

Kıdemli Üye
Katılım
15 Eki 2006
Mesajlar
10,901
Tepkime puanı
414
Puanları
0
Konum
Karadeniz
Şimdi ben anlamadım, ne var bu haberde..

Eğer Hamas "barış görüşmeleri" öncesinde böyle bir eylem yapmış ve eylemi resmen üstlenmişse bu yaptığı düpedüz eşşekliktir. Yani etin ne budun ne derler adama. Kaşıntın mı var durduk yerde.

"Ürümesini bilmeyen it sürüye kurt getirir" diye bir atasözümüz var.

Hamas bundan başka ne yapmış ki..

"Havan dövücünün hınk deyicileri" de iş başına geçivermiş hemen.
Neymiş, içimizde ki İsrailliymiş.
Sen ya hiç sopa yemedin ya da sayısını unuttun...
 

ismail

Yeni
Katılım
3 Mar 2007
Mesajlar
20,475
Tepkime puanı
2,063
Puanları
0
Yaş
45
dün okumuştum haberi
kim ne söylerse söylesin ben hiç şaşırmıyorum artık
penccere tozlanmış deyip geçtim
pisrail bir taraftan barış siyaseti yaparken bir taraftan ne yapıyor acaba doğru okumak lazım
 

Ahver

Âsî İşgâl Kuvvetleri
Katılım
24 Tem 2007
Mesajlar
2,871
Tepkime puanı
701
Puanları
0
hamas artık kendine gelmeli.yada gitmelidir...

Filistin halkının tercih ettiği bir yönetimi, Filistin'den mi kovuyoruz , hayrola?: )

Önce , Hamas Filistin için nedir,ne değildir bir araştırma yapalım,sonra da mübârek vakitleri elden kaçırmadan kendi vicdanımız için ve özgür Filistin için dua ve icraat ehli olalım inşaallah.
 

Ahmet

Çöl Aslanı
Katılım
26 Ağu 2006
Mesajlar
2,764
Tepkime puanı
224
Puanları
0
Yaş
38
...Amerika'da başlayacak olan doğrudan barış görüşmelerini sabote etmek için Batı Şeria'daki saldırıları düzenlediği düşünen İsrail güvenlik kaynakları..

Amerika - İsrail - Barış görüşmesi..

Veya Komedi dans üçlüsü :)


...
 

ummuhan

Kıdemli Üye
Katılım
1 Eyl 2007
Mesajlar
12,943
Tepkime puanı
1,042
Puanları
0
Konum
Arz
Ahver




Önce , Hamas Filistin için nedir,ne değildir bir araştırma yapalım,sonra da mübârek vakitleri elden kaçırmadan kendi vicdanımız için ve özgür Filistin için dua ve icraat ehli olalım inşaallah.



Ahvere katılıyorum:
Burada tartışırken savurmakta üzerimize yok ama kaçımız kalkıp geceleri bu yakarmaları yapıyoruz ki?... Şöyle bir kendimizi sigaya çekince dil lal oluyor....

Mübarek ramazan ayında hiç olmazsa dualara sarılsak sımsıkı bütün müslüman ülkeler ve müslüman kardeşlerimiz için....

Hadi bir gayret rahmet ayında son günler....
 

korakademik

Ordinaryus
Katılım
17 Ağu 2009
Mesajlar
2,236
Tepkime puanı
63
Puanları
0
Filistin halkının tercih ettiği bir yönetimi, Filistin'den mi kovuyoruz , hayrola?: )

bu seçime bakarak
ölmeyi çok seviyorlar sonucunu mu çıkarmam gerekiyor...

unutmayın mücadele etmek için sağlıklı olmak lazım
 

ummuhan

Kıdemli Üye
Katılım
1 Eyl 2007
Mesajlar
12,943
Tepkime puanı
1,042
Puanları
0
Konum
Arz
Cihad edene şehadette gazilik de vardır ama ölüm yoktur....
 
Üst