Guleriz aglanacak halimize (izle)

cicek demeti

Sükut
Katılım
7 Ocak 2011
Mesajlar
11,683
Tepkime puanı
3,778
Puanları
0
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü Gezisi


Meczup Ve Aşağılık Bir Öğretim Görevlisi Öğrencisine Bira aldırmak densizliğinde Bulunurken,Buna itiraz Etmeğipde Talebi Emir Telakki Eden Müslüman Görünümlü,Şımarık Davranışlı,Şuursuz insanın Gafletine Ne Demeli.????




alinti
 

Meryem

Komplike
Katılım
6 Tem 2006
Mesajlar
15,309
Tepkime puanı
759
Puanları
0
Yaş
37
Konum
İstanbul
Başörtülü öğrencisine içki aldıran öğretim görevlisine soruşturma

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi yönetimi, başörtülü öğrencisine bira aldıran öğretim görevlisiyle ilgili haberler üzerine harekete geçti.

icki.jpg


Öğretim görevlisi hakkında soruşturma açılacağı belirtildi. Olayın takipçisi olacaklarını vurgulayan Rektör Yardımcısı Recep Toparlı, görüntüleri ve gazete haberlerini üniversitenin hukuk müşavirine inceleteceklerini vurguladı. İldeki STK temsilcileri de olayı kınadı. Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim görevlisi Gökhan Eken'in 2008 yılında bir gezi sırasında başörtülü öğrenciye içki aldırdığı ve öğrenciyle alay ettiği önceki gün internete düşen görüntülerle ortaya çıkmıştı.

Gazetelerde yer alan haberler üzerine CÜ Rektör Yardımcısı Recep Toparlı, olayın takipçisi olacaklarını açıkladı. Görüntüleri ve gazete haberlerini üniversitenin hukuk müşavirine inceleteceklerini belirten Toparlı, haberlerin ihbar kabul edilmesi halinde öğretim görevlisi hakkında pazartesi günü soruşturma açacaklarını söyledi. Öğretim üyesi ve başörtülü öğrenci arasında yaşanan içki aldırma olayını kesinlikle onaylamadıklarını vurgulayan Toparlı, "Hadise 2008 yılında Kapadokya gezisi sırasında yaşanmış. Rektörümüz İlyas Dökmetaş'tan önceki bir dönem. Kişisel olarak olayı onaylamıyorum. Şayet haberler ihbar kabul edilebiliyorsa öğretim görevlisi hakkında gerekli soruşturmayı başlatacağız." dedi.

Görüntülerde dinin kutsalıyla alay edildiğini belirten Mazlum-Der Sivas Temsilcisi Mehmet Sevim de, inançlarına aykırı olan bir fiilin öğrencilere yaptırıldığının görüldüğünü söyledi. Bu olayın insan haklarına aykırı olduğunu ifade eden Sevim, "Bu vahim olay, öğretim üyesi ve öğrenci ilişkisine kötü bir örnek. Bunu yapan öğretim görevlisi, orada durmamalı." dedi. İnsanların çocuklarını eğitim kurumlarına ilim öğrenmesi için gönderdiğini ifade eden Memur-Sen Sivas İl Temsilcisi Ömer Anlı ise olayı kınadıklarını açıkladı.


Kaynak
 

cicek demeti

Sükut
Katılım
7 Ocak 2011
Mesajlar
11,683
Tepkime puanı
3,778
Puanları
0
bir basortulu kisisye yaptirip egleniyorlar ve o kardesimizde yapiyor onca yaninda arkadaslari varken..kabul etmeyebilirdide......
 

oguz

Yeni
Katılım
29 Eki 2006
Mesajlar
1,560
Tepkime puanı
36
Puanları
0
Bu konularda sıkıntılar malesef var
akraba eş dost düğünü olur,gitsen bir türlü gitmesen bir türlü
tesettürlüsüde oyuna kalkar tesettürsüzüde,dansöze ne hacet ,elinden gelse orada bir dakika durmak istemez hemen kaçmak istersin
yemek verilir bakarsın bardaklarda sevmediğin o lanet şeylerin isimleri ,o sudan içermisin yoksa Allah kahretsin dermisin
şuurlu bir müslüman böylesi yerlere elbetde gitmemeli tepkisini gitmeyerekde göstermeli ,eş dost kırılır küser korkusu ile
hareket edersek malesef hep taviz veren bizler oluruz ,hak'kın katındada elbetde böylece derece kaybederiz
Allah cümlemizi şuurlu eylesin ...
 

cicek demeti

Sükut
Katılım
7 Ocak 2011
Mesajlar
11,683
Tepkime puanı
3,778
Puanları
0
cok evet kardesim...inseAllah gayret ve cabayla anlatacagiz gerekirse gitmeyecegiz...Rabbim islah etsin oyle kisileride ne diyeyimki..Ama Rabbimin rizasi onde gelir inseAllah..gidilmeyip dugunden sonra evlerine varilacaksa varilsin az bir sure bence...dugunede neden gelmedigini boylelikle bilirler..
 
Üst