Gülen mensupları imkanlar sunarız dediler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ummuhan

Kıdemli Üye
Katılım
1 Eyl 2007
Mesajlar
12,943
Tepkime puanı
1,042
Puanları
0
Konum
Arz
Gülen cemaati mensupları imkanlar sunarız dediler

resimyok.gif

KPSS sorularını e-mail ile sınav öncesi elde eden Saçı'nın ifadesinden geçmiş yıllarda yapılan Yüksek Lisans Sınav sorularının da (ALES) çalındığı ortaya çıktı.



ALES de çalınmış
KPSS sorularını e-mail ile sınav öncesi elde eden ve sorguya çekilen Saçı’nın ifadesinden geçmiş yıllarda yapılan Yüksek Lisans Sınav sorularının da (ALES) çalındığı ortaya çıktı.

Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı
2010 KPSS sınavı sorularının çalındığı ve kopya çekildiği iddialarıyla yürütülen soruşturma derinleştirildikçe ortaya çıkan skandallara her gün yenisi ekleniyor. ÖSYM’ce gerçekleştirilen KPSS ve Yükseköğretime Geçiş Sınavı’nda (YGS) soruların çalındığının saptanmasının ardından geçmiş yıllarda yapılan Yüksek Lisans (ALES - Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı) Sınav Soruları’nın da çalındığı ortaya çıktı.
2010 KPSS sınavının kilit isimlerinden Ispartalı Baki Saçı’nın (24) tam ifadesine ulaştı. Saçı, ifadesinde, KPSS sorularını “sana bir hediyem var” diyerek e-mail’ine gönderdiğini söylediği Berat Koşucu’nun, geçmiş yıllarda bir akrabasına da yine e-mail yoluyla Yüksek Lisans Sınav Soruları’nın geldiğini itiraf etti.
Savcılığın, gözaltına alınıp serbest bırakılan Saçı’nın ifadesinde ortaya çıkan bu gelişmeler üzerine soruşturmayı genişleterek, geçmiş yıllarda gerçekleştirilen ALES sınavlarını da soruşturmaya dahil ettiği öğrenildi.

Cemaat bağlantısı
Saçı, ifadesinde, KPSS sınavıyla alakalı cemaat odaklı iddialarla ilgili de ayrıntılı bilgiler verdi. Saçı, üniversiteye hazırlanırken gittiği bir dershanede Fethullah Gülen cemaati mensuplarıyla tanıştığını, “sana imkânlar sunarız” diyen cemaate ait evlerde 4 yıl boyunca kaldığını ve cemaati bu şekilde tanıdığını belirtti.
Saçı, “Arkadaşım Berat Koşucu’nun bildiğim kadarıyla aynı cemaatle bağlantısı vardır ama ne derecede olduğunu bilmiyorum” dedi.
Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, 2010 KPSS sınavı Eğitim Bilimleri testindeki 116 sorunun, adını ve mail adresini veremeyeceği bir adayın e-mail adresine gönderildiğini kamuoyuna açıklamış ve bildiklerini savcılıkla da paylaşmıştı.
Savcılık talimatıyla Isparta’nın Yalvaç ilçesi Sücüllü kasabasında yaşayan 24 yaşındaki Baki Saçı gözaltına alınmıştı. Ankara’ya getirilerek savcılık tarafından şüpheli sıfatıyla ifadesi alınan Saçı, daha sonra serbest bırakılmıştı.

ALES’e inceleme
Saçı’nın ifadesi üzerine gözaltına alınan arkadaşları İnanıcı ve Koşucu da serbest bırakılmışlardı. Koşucu, ifadesinde KPSS sorularını ele geçirmediğini öne sürerek, “Ben kimseye hediye göndermedim” demişti. İnanıcı ise, “Baki yanıma gelerek soruları flash diskine kaydetti” diye konuşmuştu.
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın KPSS’nin yanı sıra, geçmiş yıllara dönük sınavlar çerçevesinde Saçı’nın ifadesindeki ALES sınavlarını da mercek altına aldığı öğrenildi.

‘4 yıl cemaat evinde kaldım’
Saçı, ifadesinde, KPSS ve cemaat odaklı iddialarla ilgili olarak da şu bilgileri verdi:
“Yalvaç’ta lise son sınıfa giderken 2004 yılı içinde Gölcük Dershanesi’ne üniversiteye hazırlık için gittim. Dershanenin yöneticileri cemaatçi olup, Fethullah Gülen cemaatine bağlıydılar. Zamanla beni de bu cemaate yakınlaştırdılar. Ben bu şekilde cemaati tanıdım. Ancak, cemaat yönelik herhangi bir olaya karışmadım, herhangi bir etkinlikte bulunmadım.
Aynı yıl üniversiteyi kazanınca dershanenin müdür ve öğretmenleri Bursa’da ‘yerimiz, yurdumuz, evimiz var, senin bu evde kalmanı sağlarız. Ayrıca sana burs da veririz. Sana çeşitli imkânlar sunarız’ demeleri üzerine tavsiyelerine uyup ailemin ekonomik durumunun da iyi olmaması nedeniyle Bursa’da 4 yıl boyunca Fethullah Gülen cemaatine ait evlerde benim gibi öğrencilerle bir arada kaldık.”

‘Abiler yönetiyordu’
Saçı, ifadesine şöyle devam etti: “4 yıl boyunca toplam 4-5 değişik evde değişik şahıslarla kaldım. Bu evlerde abilerimiz vardı. Bu abiler evi yönetiyordu, evin temizliğinden yemeğine kadar onlar yapıyordu. Bazen toplu namazlar kılıyorduk. Bana herhangi bir baskı yapılmadı. Dinsel, siyasal anlamda bir eğitim de almadım. Bursa’da kalmış olduğum süre içinde cemaatin üyesiydim. Ancak okul bittikten sonra ilişkimi kestim.
Arkadaşım Koşucu’nun bildiğim kadarıyla aynı cemaatle bağlantısı vardır ama ne derecede olduğunu bilemiyorum. Mustafa Süleyman İnanıcı’nın ise herhangi bir cemaatle bağlantısı yoktur. Soruların Koşucu’ya ne şekilde geldiğini bilemiyorum. Bu sorular belki cemaat bağlantılı da olabilir. Cemaatten birileri Koşucu’ya göndermiş olabilir. Ancak tam emin değilim.”

İşte o ifade
Milliyet, KPSS skandalının kilit ismi Saçı’nın Yalvaç Cumhuriyet Savcılığı’nda verdiği 4 sayfalık ifadesine ulaştı. Bu ifadeye göre Saçı, şunları anlattı:

'İMAM HATİPLİYİM'
İlkokulu Sücüllü İlköğretim okulu, ortaokulu Yalvaç Anadolu İmam Hatip, liseyi Yalvaç Atatürk’te bitirdim. 2004’te Bursa Uludağ Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümünü kazandım. Mezun olduktan sonra 2008, 2009 ve 2010 yıllarında KPSS sınavlarına girdim. 2009’da aldığım puanla sözleşmeli öğretmen olarak atamam yapıldı. Kadrolu atanmam için 2010 KPSS’ye girdim. Yaşanan bu olaylar sonrası iptal edilen sınav da bu sınavdır.

'HEDİYEMİ TERMİNALDEN AL, İŞİNE ÇOK YARAYACAK'
5 Temmuz 2010’da Sücüllü’deyken Ankara’da oturan arkadaşım Berat Koşucu aradı. ‘Sana bir sürprizim var. Senin işine çok yarayacak. Ankara’dan otobüs ile Yalvaç’a göndereceğim. Bu hediyemi al’ dedi. İlkönce kabul etmedim. Koşucu da o aşamada göndereceği hediyenin içeriğini söylemedi.
Ancak, sürekli ‘sana sürprizim var, senin işine çok yarayacak’ diyordu. Bu ısrarları üzerine teklifini kabul ettim ve kendisine Yalvaç’ta oturan ve ortak arkadaşımız olan Mustafa Süleyman İnanıcı’ya gönderebileceğini söyledim. Yalvaç Terminali’ne gitme durumum o gün için yoktu.

'İNANICI’YI ARADIM, ŞİFREMİ VERDİM'
İnanıcı’yı telefonla arayarak, Koşucu’nun otobüs ile terminale paket göndereceğini, bu paketi almasını söyledim. Aradan bir gün geçti ancak paket gelmedi. Koşucu, ayın 7’sinde tekrar telefon açarak, paketi otobüs ile gönderemediğini, e-mail adresimi vermem halinde bu adrese gönderebileceğini söyledi. Zaten Koşucu e-mail adresimi de biliyordu.
Tahminime göre aynı gün e-mail adresime mail göndermiş. Telefonla da arayarak söyledi. Ben de İnanıcı’yı arayarak e-mail adresimi ve şifremi vererek açıp bakmasını ve daha sonra silmesini söyledim.

'YÜKSEK LİSANS SORULARI DA GELMİŞTİ'
Daha önceden Koşucu bana, ‘gönderdiğim e-mail’i al ve sil’ demişti. Ayrıca geçmiş yıllarda Koşucu’nun bir akrabasına e-mail yoluyla bir yerlerden Yüksek Lisans Sınav Soruları’nın geldiğini bildiğim için bu durumdan da şüphe duyup belki başım belaya girer diye bu düşünceyle de İnanıcı’ya ‘baktıktan sonra sil’ dedim.
Bu görüşmeden bir gün sonra Yalvaç’a geldim ve Gökkuşağı internet kafeye giderek e-mail adresime girdim ve baktığımda Koşucu’dan herhangi bir mail gelmemişti. Sınav soruları gibi bir şey de yoktu.

'SORULAR BİLGİSAYARDA KAYITLIYDI'
O gün İnanıcı ilçe dışında olduğundan kendisiyle görüşemedim. 9 Temmuz’da kuyumcu dükkânına yanına gittim. Buradaki bilgisayarında bir kısım sorular gördüm. Bunlar benim e-mail adresimde değildi. İnanıcı’nın bilgisayarında kayıtlıydı. Gelişigüzel baktım. Soruları dahi okumadım.
Ancak, KPSS sınavına yönelik birçok sorular vardı. İnanıcı bana soruları Koşucu’nun gönderdiğini söyledi. O gün ikimiz de Koşucu ile görüşmedik. Aynı gün benim Bursa Mustafa Kemal Paşa ilçesine atamamın yapıldığını öğrendim.
İnanıcı’nın soruları başkalarına gönderip göndermediğini bilemiyorum. Ertesi gün de KPSS sınavına girdim. Daha sonra konuyu basından öğrendim. Ben sınavdan 81.704 puan aldım. Eğer sorular bana gelseydi daha yüksek puan alırdım.

LİSEYİ BERABER OKUDUK
Koşucu ve İnanıcı’yla liseyi beraber okuduk. Koşucu, Turgut Özal Düşünce ve Hamle Derneği’nde çalışmaktadır. İnanıcı da Koşucu da birbirlerini tanırlar.
 

ummuhan

Kıdemli Üye
Katılım
1 Eyl 2007
Mesajlar
12,943
Tepkime puanı
1,042
Puanları
0
Konum
Arz
VE KPSS OLAYI CEMAATE GELDİ DAYANDI
ve-kpss-olayi-cemaate-geldi-dayandi-1009101200_l.jpg



10.09.2010 17:10
javascript:ts('body',-1) javascript:ts('body',1)
Milliyet gazetesinden Tolga Şardan ve Türker Karapınar'ın haberine göre, 2010 KPSS sınavının kilit isimlerinden Ispartalı Baki Saçı’nın (24) tam ifadesine ulaşıldı.
Saçı, ifadesinde, KPSS sorularını “sana bir hediyem var” diyerek e-mail’ine gönderdiğini söylediği Berat Koşucu’nun, geçmiş yıllarda bir akrabasına da yine e-mail yoluyla Yüksek Lisans Sınav Soruları’nın geldiğini itiraf etti. Savcılığın, gözaltına alınıp serbest bırakılan Saçı’nın ifadesinde ortaya çıkan bu gelişmeler üzerine soruşturmayı genişleterek, geçmiş yıllarda gerçekleştirilen ALES sınavlarını da soruşturmaya dahil ettiği öğrenildi.
Saçı, ifadesinde, KPSS sınavıyla alakalı cemaat odaklı iddialarla ilgili de ayrıntılı bilgiler verdi. Saçı, üniversiteye hazırlanırken gittiği bir dershanede Fethullah Gülen cemaati mensuplarıyla tanıştığını, “sana imkânlar sunarız” diyen cemaate ait evlerde 4 yıl boyunca kaldığını ve cemaati bu şekilde tanıdığını belirtti.
Saçı, “Arkadaşım Berat Koşucu’nun bildiğim kadarıyla aynı cemaatle bağlantısı vardır ama ne derecede olduğunu bilmiyorum” dedi.
Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, 2010 KPSS sınavı Eğitim Bilimleri testindeki 116 sorunun, adını ve mail adresini veremeyeceği bir adayın e-mail adresine gönderildiğini kamuoyuna açıklamış ve bildiklerini savcılıkla da paylaşmıştı. Savcılık talimatıyla Isparta’nın Yalvaç ilçesi Sücüllü kasabasında yaşayan 24 yaşındaki Baki Saçı gözaltına alınmıştı. Ankara’ya getirilerek savcılık tarafından şüpheli sıfatıyla ifadesi alınan Saçı, daha sonra serbest bırakılmıştı.
Saçı’nın ifadesi üzerine gözaltına alınan arkadaşları İnanıcı ve Koşucu da serbest bırakılmışlardı. Koşucu, ifadesinde KPSS sorularını ele geçirmediğini öne sürerek, “Ben kimseye hediye göndermedim” demişti. İnanıcı ise, “Baki yanıma gelerek soruları flash diskine kaydetti” diye konuşmuştu. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın KPSS’nin yanı sıra, geçmiş yıllara dönük sınavlar çerçevesinde Saçı’nın ifadesindeki ALES sınavlarını da mercek altına aldığı öğrenildi.
‘4 YIL CEMAAT EVİNDE KALDIM’
Saçı, ifadesinde, KPSS ve cemaat odaklı iddialarla ilgili olarak da şu bilgileri verdi: “Yalvaç’ta lise son sınıfa giderken 2004 yılı içinde Gölcük Dershanesi’ne üniversiteye hazırlık için gittim. Dershanenin yöneticileri cemaatçi olup, Fethullah Gülen cemaatine bağlıydılar. Zamanla beni de bu cemaate yakınlaştırdılar. Ben bu şekilde cemaati tanıdım. Ancak, cemaat yönelik herhangi bir olaya karışmadım, herhangi bir etkinlikte bulunmadım.
Aynı yıl üniversiteyi kazanınca dershanenin müdür ve öğretmenleri Bursa’da ‘yerimiz, yurdumuz, evimiz var, senin bu evde kalmanı sağlarız. Ayrıca sana burs da veririz. Sana çeşitli imkânlar sunarız’ demeleri üzerine tavsiyelerine uyup ailemin ekonomik durumunun da iyi olmaması nedeniyle Bursa’da 4 yıl boyunca Fethullah Gülen cemaatine ait evlerde benim gibi öğrencilerle bir arada kaldık.”
‘ABİLER YÖNETİYORDU’
Saçı, ifadesine şöyle devam etti: “4 yıl boyunca toplam 4-5 değişik evde değişik şahıslarla kaldım. Bu evlerde abilerimiz vardı. Bu abiler evi yönetiyordu, evin temizliğinden yemeğine kadar onlar yapıyordu. Bazen toplu namazlar kılıyorduk. Bana herhangi bir baskı yapılmadı. Dinsel, siyasal anlamda bir eğitim de almadım. Bursa’da kalmış olduğum süre içinde cemaatin üyesiydim. Ancak okul bittikten sonra ilişkimi kestim.
Arkadaşım Koşucu’nun bildiğim kadarıyla aynı cemaatle bağlantısı vardır ama ne derecede olduğunu bilemiyorum. Mustafa Süleyman İnanıcı’nın ise herhangi bir cemaatle bağlantısı yoktur. Soruların Koşucu’ya ne şekilde geldiğini bilemiyorum. Bu sorular belki cemaat bağlantılı da olabilir. Cemaatten birileri Koşucu’ya göndermiş olabilir. Ancak tam emin değilim.”
 

girdap

Ordinaryus
Katılım
8 Şub 2007
Mesajlar
2,541
Tepkime puanı
252
Puanları
0
Bu olayın cemaatle bir ilişkisinin olduğuna inanmıyorum ben.
Çünkü cemaat böyle bir iş yapsa, bunu internet ortamında dağıtma ve parayla satma gibi cemaate göre "acemice" davranışlara girmezdi..
AK PARTİ ile beraber neredeyse koalisyon ortağı gibi çalışan bir oluşum, KPSS soruları için kendi konumunu, geleceğini tehlikeye atar mı? Atmaz bence.
Açıkça belli ki bu "adi" bir çetenin işi.
 

ummuhan

Kıdemli Üye
Katılım
1 Eyl 2007
Mesajlar
12,943
Tepkime puanı
1,042
Puanları
0
Konum
Arz
Bu olayın cemaatle bir ilişkisinin olduğuna inanmıyorum ben.
Çünkü cemaat böyle bir iş yapsa, bunu internet ortamında dağıtma ve parayla satma gibi cemaate göre "acemice" davranışlara girmezdi..
AK PARTİ ile beraber neredeyse koalisyon ortağı gibi çalışan bir oluşum, KPSS soruları için kendi konumunu, geleceğini tehlikeye atar mı? Atmaz bence.
Açıkça belli ki bu "adi" bir çetenin işi.


Size katılmıyorum... menfaat uğruna yapageldiklerine bizatihi şahidliklerimden sonra... ha hükümet ile olan yorumunuza katılıyorum... ve hükümetin ayağı dolanacaksa bu sebeple olacaktır biline diyorum...

Rabbim hakkımızda hayırlısını nasib eyleye...
 

girdap

Ordinaryus
Katılım
8 Şub 2007
Mesajlar
2,541
Tepkime puanı
252
Puanları
0
Size katılmıyorum... menfaat uğruna yapageldiklerine bizatihi şahidliklerimden sonra... ha hükümet ile olan yorumunuza katılıyorum... ve hükümetin ayağı dolanacaksa bu sebeple olacaktır biline diyorum...

Rabbim hakkımızda hayırlısını nasib eyleye...

Yapmamalarının sebebi hakka hukuka riayetten dolayı değil, sadece yöntemi cemaat işine benzetemedim..
 

fakiri

Kıdemli Üye
Katılım
14 Ocak 2007
Mesajlar
15,969
Tepkime puanı
355
Puanları
83
Konum
KOCAELİ
Efendim, eskiden beri anlatılan bir darb-ı meseldir. Bir türlü uslanmayan bir ülkenin kralı bir gece Peygamber efendimizi (s.a.v.) rüyâsında görür ve O'nun şu talimatını iştir. Ey sultan ! Ülkende önüne gelip yakaladığın gayr-ı müslimlere 50 değnek; buna mukabil yakaladığın her müslüman da 100 değnek vuracaksın ! Kral: Aman Efendim, bu nasıl olur? Müslümanlar sizin ümmetiniz değil mi ? diye itiraz etmek istese de : "Hayır !", der Peygamber efendimiz . Eğer, onlar doğru dürüst müslüman olsalardı, sizin bu ülkeniz de böyle olmazdı ." cevap verir.
Kıssadan hisse işte. Belki almak isteyen olur !
 

manifesto

Yasaklı
Katılım
23 Ara 2006
Mesajlar
0
Tepkime puanı
334
Puanları
0
Konum
Kocaeli
Size katılmıyorum... menfaat uğruna yapageldiklerine bizatihi şahidliklerimden sonra... ha hükümet ile olan yorumunuza katılıyorum... ve hükümetin ayağı dolanacaksa bu sebeple olacaktır biline diyorum...

Rabbim hakkımızda hayırlısını nasib eyleye...

Cemaat sınav sorularını çalmış :) bak sen şu ise ummuhan bu boş söylemlere itibar ediyorsun ya..cemaate kara çalmanın başka bir adı.Hareket kendi öğretmen kadrosunun KPSS sınavına girmesini dahi istemiyor ki..kendi yetişmiş personelini niye MEB e göndersin..ben izin alamama rağmen izinsiz olarak girdim kpss ye.Cemaatin bu tür çalma çırpma hırsızlık işleri ile işi olmadı olmaz da.Hükümeti cemaat üzerinden vurma çabasından ibaret.avuçlarını yalayacaklar herzaman ki gibi..
 

korakademik

Ordinaryus
Katılım
17 Ağu 2009
Mesajlar
2,236
Tepkime puanı
63
Puanları
0
ablamız da ergenekon a mı üye ne

bir aramızda suç işleyen varsa cezasını çeker
ikincisi yukardaki ifadelerin benzerleri yıllardır söylenir.

hangi mahkemede hangi abimiz ceza almış
alsa da kendisini bağlar.

ergenekon uşaklarını Allah'a emanet ediyoruz ne yapılması gerektiğini ancak o karar verir.
 

ummuhan

Kıdemli Üye
Katılım
1 Eyl 2007
Mesajlar
12,943
Tepkime puanı
1,042
Puanları
0
Konum
Arz
Cemaat sınav sorularını çalmış :) bak sen şu ise ummuhan bu boş söylemlere itibar ediyorsun ya..cemaate kara çalmanın başka bir adı.Hareket kendi öğretmen kadrosunun KPSS sınavına girmesini dahi istemiyor ki..kendi yetişmiş personelini niye MEB e göndersin..ben izin alamama rağmen izinsiz olarak girdim kpss ye.Cemaatin bu tür çalma çırpma hırsızlık işleri ile işi olmadı olmaz da.Hükümeti cemaat üzerinden vurma çabasından ibaret.avuçlarını yalayacaklar herzaman ki gibi..

Zaman gazetesinde bir agbicik vardı nasıl ev işlerini yapmışta eşi birinci olmuş diye anlata anlata duran.... eşiyle mutlu mutlu pozlarda vermişti hani.... ya bunlar oaraya mensup değiller (eşi dersane öğretmeniydi sanırım) ya da örgütü dinlemeyip sınava girmişler hı? :)
 

fakiri

Kıdemli Üye
Katılım
14 Ocak 2007
Mesajlar
15,969
Tepkime puanı
355
Puanları
83
Konum
KOCAELİ
Biri, bizi şu konularda aydınaltabilir mi acaba ?
Şia'ya mensup bir şii 'yi eleştridiğiniz vakit hemen siyonist , ABD'ci ve CİA'cı olursunuz !
Milli Görüşe mensub birini eleştirdiğiniz vakit yine siyonist ve AB'ci, ABD'ci olursunuz !
Cemaate mensup birini elştirdiğiniz vakit ise, Ergenekoncu olmaktan asla kurtulamazsınız !
Biz müslüman olduğumuzu nasıl ifade edebiliriz acaba ?
 

korakademik

Ordinaryus
Katılım
17 Ağu 2009
Mesajlar
2,236
Tepkime puanı
63
Puanları
0
medar sen onu ablamıza anlat:D
benzer suçlamayı hocamız için de yapıyorlar
siyaci filan:D
 

korakademik

Ordinaryus
Katılım
17 Ağu 2009
Mesajlar
2,236
Tepkime puanı
63
Puanları
0
kendinle çelişiyorsun :D
sende ergenekon a yaklaşma
hocaya dokunan yanıyor

neyse fakiri veya her neysen
yakında seni banlarlar nasılsa:D
benim hakkımda bunca kaanatinin olması için eski üye olman lazım:D
hocaya dokunup banlanan cinslerden
yani ergenekoncu zavallılardan
 

ummuhan

Kıdemli Üye
Katılım
1 Eyl 2007
Mesajlar
12,943
Tepkime puanı
1,042
Puanları
0
Konum
Arz
Biri, bizi şu konularda aydınaltabilir mi acaba ?
Şia'ya mensup bir şii 'yi eleştridiğiniz vakit hemen siyonist , ABD'ci ve CİA'cı olursunuz !
Milli Görüşe mensub birini eleştirdiğiniz vakit yine siyonist ve AB'ci, ABD'ci olursunuz !
Cemaate mensup birini elştirdiğiniz vakit ise, Ergenekoncu olmaktan asla kurtulamazsınız !
Biz müslüman olduğumuzu nasıl ifade edebiliriz acaba ?

Bütün onları diyenler o dediklerindendir zaten kardeş :)Bakın bu forumda bile örneğini görebilirsiniz.... ergenekoncular iş başında ama bize yafta vurmaya çalışarak :)
 

ummuhan

Kıdemli Üye
Katılım
1 Eyl 2007
Mesajlar
12,943
Tepkime puanı
1,042
Puanları
0
Konum
Arz
e be arkadaşım ! O zaman o da CİA'ya o kadar yakın durmasın ! :)))

Medar-ı iftihar o kadar hızlı olma bakın Bann ile tehdittesiniz... öteki dokunan yanıyora gelince çokkk komiktir gülüp geçebilirsiniz...
 

korakademik

Ordinaryus
Katılım
17 Ağu 2009
Mesajlar
2,236
Tepkime puanı
63
Puanları
0
bırak bu işleri abla dedik başımıza çıktın.
yaftayı da bırak
alıntaladığın gazetenin ismi ne
kaynak yok
yazıda bile iddia deniyor.

bu tür haberlerin ergenekon tarafından yapıldığı mahkemece de kabul edildiğine göre
hizmetin kime
ergenekon cuların hizmeti kime:D
hay sizi gidi şeytanın uşşakları:D
ergenekon kadar başınaza taş düşsün emi;D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst