Gülen "Masonmuş" Haberine Hodri Meydan

ahze21

Yasaklı
Katılım
3 Kas 2006
Mesajlar
550
Tepkime puanı
5
Puanları
0
Yaş
46
Müslümanların düştüğü hale bak. Bir fitneci, müslümana çamur atıyor diğerleri de çamura bakıp "haydi kurtul çamurdan da görelim" diyerek gülüyorlar. Yazıklar olsun!

Y.ŞAFAK'IN "Gülen:Masondur"YALANI-1

Y.Şafak;İnternetten aldığı Belgenin isim ve tarihini değiştirerek yayınlamıştır

Y.ŞAFAK YALANI-2

-Büyük Mason Mahfili; TÜRKİYE Büyük Mason Mahfili olarak,
-Kimlikte Fetullah Gülen; belgede M.Fetullah Gülen olarak yazılmış

Y.ŞAFAK YALANI-3

-Dökülen Çaydan dahi ETKİLENMEYEN Belge düzenlenmiş !
-Hatta, çayın döküldüğü yerlerde daha GÜZEL OKUNAN YAZI icat edilmiş !

Y.ŞAFAK YALANI-4

-80lerde K.Gülekle tanışan Gülen için;1967de tanıştı
-90larda başlayan Hoşgörü için; 1974te Hoşgörü Toplantısı yapıldı deniyor

Y.ŞAFAK YALANI-5

Belgelerde ne Gülen'in ne de Loca Sekreterinin imzası bulunmamakta
Gülek'in mektubundaysa; imza yerine kalemle ismi yazılmış
BİLİYOR MUYUZ ?
.....................................

Yeni Şafak bildiğiniz yalan yazdı! Hocaefendi'ye iftira attılar30 Mar 2015 11:09 Samanyolu Haber
Yandaş medyanın iftira ve kara propaganda haberi yapan yayın organları yalan haberde sınırlarını iyice aştı. Yeni Şafak bildiğiniz yalan yazdı! Hocaefendi'ye iftira attılar

Yandaş medya, yalan haberde sınır tanımıyor. Muhafazakar kimliği ile tanınan fakat yalan yazmaktan hiç kormadan iftira atan Yenişafak'ın Hocaefendi hakkındaki haberi skandalla dolu.

YeniŞafak Gazetesi yayınladığı sözde belgerlerde, Fethullah Gülen Hocaefendi'ye utanmadan yine mesnetsiz suçlamalar yöneltti. YeniŞafak'ın iftira dolu haberlerindeki "özel bir ortamda" düzenlenen kağıtlara göre Fethullah Gülen Hocaefendi, daha ilk gençlik yıllarında masonluk yemini etti ve üstün hizmetlerinden dolayı taltif madalyası aldı! Fakat Yenişafak'ın sözde belge diye sunduğu kağıt parçaları skandallarla dolu. İşte onlardan bazıları;

1. YALAN: SÖZDE BELGENİN TARİHLERİ TUTMUYOR

Büyük Masonlar Mahfili Derneği, adının başındaki Türkiye sözcüğünü 1973'te kaldırmış. Yenişafak, "belge kağıt"larında, bunu gözden kaçırmış olmalı ki belgeleri 1975 tarihli...








2. YALAN: HARFLERİ İÇİN BEYAZ KALMIŞ

Eskime ya da leke olarak verilen bölgeden "siyah karakterler" etkilenmemiş. Ayrıca belgelere yakından bakıldağında, içinde boşluk olan harflerin (a, ğ gibi...) beyaz kaldığı görülüyor. Bu da kağıt parçalarını "eskitmek için acaba nasıl bir yöntem kullanıldı" sorusunu akıllara getirdi. Ayrıca kağıt ve üzerindeki yazının ve imzanın deforme olmasına rağmen sadece daktilo ile sonradan eklenen kısmın ise hiç deforme olmaması dikkat çekti.







3. YALAN : KİMLİKTE M HARFİ YOK

Fethullah Gülen Hocaefendi'nin, kimlik bilgilerinde ismi "Fetullah Gülen" olarak kullanılmaktadır. Yenişafak'ın -hangi ortamda hazırlandığı bilinmeyen- belge diye sunduğu kağıtlarda ise ismi "M.Fetullah Gülen" olarak yazılmış. Yani kimlik bilgilerinde "M." harfi yok.









4. YALAN: BELGE KOLAYLIKLA İNTERNETTE BULUNABİLİRYOR

Yeni Şafak'ın belge diye sunduğu kağıt parçaları internette çok rahat bulunabiliyor. Bu belgeler üzerinde tahrifat yapılarak istediğiniz kişi hakkında kolaylıkla "belge" düzenleyebilirsiniz.


HODRİ MEYDAN! BELGELERİNİZİ BAĞIMSIZ KURULUŞLARA TESCİL ETTİRİN
Hocaefendi hakkında yalan haber yapan Yenişafak'a hodri meydan. Yenişafak yayınladığı sözde 40 yıllık belgeleri kendine güveniyorsa bağımsız kuruluşlarca tescil ettirsin. Belgelerin "40 yıllık mı yoksa 40 günlük mü?" olduğu ortaya çıkacaktır.


......................................
Daha önce de yalan belge hazırlamaktan tekzip yiyen Yenişafak'ın yayınladığı sözde belgenin şablonlarının gittigidiyor adlı e-ticaret sitesinde 15-20 liralık bedellerle satıldığı ortaya çıktı.
Yalanda çığır açan YeniŞafak'ın iftira dolu haberlerindeki "özel bir ortamda" düzenlenen kağıtlara göre Fethullah Gülen Hocaefendi, daha ilk gençlik yıllarında masonluk yemini etti ve üstün hizmetlerinden dolayı taltif madalyası aldı! Yenişafak'ın sözde belge diye sunduğu kağıt parçalarındaki skandalların ardı arkası kesilmiyor.

Yenişafak'ın yayınladığı sözde belgelerin gittigidiyor adlı e-ticaret sitesinde 15-20 liralık bedellerle satıldığı ortaya çıktı. Ücret karşılığında istenilen bilgilere göre düzenlenen sahte belgeler malum gazetenin habercilik anlayışını gözler önüne seriyor.

GİTTİGİDİYOR ÜZERİNDEN SATILAN SAHTE BELGELER İÇİN TIKLAYINIZ
 

hirahos

Kıdemli Üye
Katılım
9 Kas 2006
Mesajlar
35,948
Tepkime puanı
483
Puanları
0
Yaş
55
Mason olsa n'olur? Olmasa n'olur? Bütün masonlar toplansa İslam'a ve Ümmete ve Türkiye'ye Gülen kadar zarar veremezlerdi. Aklını başına al da düşün.
 

ahze21

Yasaklı
Katılım
3 Kas 2006
Mesajlar
550
Tepkime puanı
5
Puanları
0
Yaş
46
Seviyenize düşmem. Müslüman arkasından konuşmayı bırak yüzüne bile hakaret etmem. Müslüman benim kardeşimdir.
 

levent48

Kıdemli Üye
Katılım
12 Şub 2012
Mesajlar
3,518
Tepkime puanı
142
Puanları
0
Mason olsa n'olur? Olmasa n'olur? Bütün masonlar toplansa İslam'a ve Ümmete ve Türkiye'ye Gülen kadar zarar veremezlerdi. Aklını başına al da düşün.

Böyle Hasan sabbah olacağına keşke mason olsaydı...Nice beyinleri dimağları gönülleri tüketti.... Halen savunanı var...hayret bir şey...
 

Darul_Beka

Profesör
Katılım
17 Kas 2013
Mesajlar
2,214
Tepkime puanı
174
Puanları
63
mason olsaydı napardı
Müslüman iktidarı yıkmaya çalışırdı
şimdi napıyor
 

ihvanistanbul

AkhenAton
Katılım
4 Eki 2009
Mesajlar
7,657
Tepkime puanı
2,337
Puanları
113
Konum
istanbul
İhsan Şenocak hocanın Efendi hazretlerimizle ilgili bir anısı var. Nette videoları var mobilim ekleyemiyorum.

özet geçeyim. İhsan hoca talebeyken amerikada ilahiyat okumak istiyor. Babası buna razı değil. Velhasılı kelam babası eğer Efendiden izin alabilirse razı olacağını söylüyor. İhsan hocada Efendiye gelip durumu anlatıyor. İzin verde gideyim artık diyor. Efendi hazretleri buyuruyor ki: Senin babanın bir düşmanı olsa, sen onun evinde kalsan, onunla yaşasan, baban senden razı olur mu? İhsan hoca olmaz tabi diyor. Efendi hazretleri de Peki sen Allah ve Rasulunun düşmanlarından neyi öğreneceksin de Allah ve Rasulu senden razı olacak buyuruyor! Velhasılı kelam büyüklerin sözü büyük oluyor. Hangi Allah düşmanı dini mübini islama hizmet edenlerin yaşamasına, kendisine sığınmasına müsaade etmiş ki amerika etsin...
 

Takiyüddin

Yasaklı
Katılım
17 Kas 2014
Mesajlar
329
Tepkime puanı
9
Puanları
0
Katıldığım notka her iki TARAF'tan bir sürü yalancılar olduğudur. Durum, bir tarafın aklar bir tarafın karalar olmadığını hepsi anlamlaıdır. Sayın iki taraf! Bunu her ikiniz de artık kabul etmeli, bu konuya girilince inkarcılık, örtbascılık, konu değştiricilik etmemelisiniz. Oranızı buranızı kaşıyıp havadan sudan şakirtten memelketten evden ahırdan işten konuşmaya konuyu getirmemelisiniz.

Bununla beraber, akp nin mevcut sesi sözü yaptıkları ve yankılanan edası az farkla gözüme haklı göründü. Cemaatten önde gelenlerin halk önünde tüm benlikleriyle ve gizli açık karıştırmaları zihinlerinde bulnur iken konuşmaya nasıl yetenekleri yoksa, akp'de de karşığı olan kişilerde de konuşma kabiliyeti yok. (ne alametiyse bu çok kişide var.)

Fakat fark şu ki tayyip bir lider olarak ve fethullah bir lider olarak karşılaştırılırsa, tayyip daha genç olduğu için ve en başta toplumun her kesimine daha açık maruz ve muhatap olduğu için fethullahtan daha hayırlıdır.

Tabi bu demek değildir ki bir gün bir daha genç gelip, tayyip başkan yaşlanınca ondan hayırlı (faydalı) olmayacak olsun, olmasın. fakat görünen o ki, halkın çoğunun öyle olsa bile "daha hayırlı olduğunu söyleyemeyeceği kişi ve zamanlar gelecek". zira bu topraklarda dil değişmesine rağmen hala kulculuk sultancılık oyunu (oynanıyor değil) oynanmış gibi oluyor.

Bizim bu ülkede inşa etmemiz gereken şey, âbide insanlar değil sözlere, söylenen tebligata, şaheser kanunlara göre işleyen bir sistemdir, ancak böylece istikrara kavuşulabilcektir.
(ZIpcıktı riyakar aklı kısalar çıkıp o da "şeriattir" demesin şimdi, bunun neden böyle düşük akıllılık olacağını da şeriat gelsin mi gelmesin mi şeklindeki müminler ve/veya müslümanlar arasındaki tartışmalardaki fikri trendleri az çok takip edenler nedenine artık nihayetine bu güne kadar ulaşamamışlarsa o da tekerlemeci papağanlar ve cahiller yüzündendir.)

O sultancılık, yağmacılık, düzelmeye tutup tekrar gerisin geriye dönmecilik oyununu sürdürten hikmet, insanların pek az düşünür bir ortalamaya sahip olmalarından ibarettir. Doğal olarak inasan, bir şeyleri seçip onları anarak anarak anarak, överek, yücelterek gayatına anlam katıyor, haz alıyor. bu kötüdür, faydasızdır, en az adi bir gafilliktir.


İnsanlar düşünürlerse geri kaldığımız okumak ve anlamak ve (faydalı ve anlamlı) yazmak kabiliyetlerini kültürümüzde yükselen değer etmeden iyileşme gerçekleşmeyecektir. kuran okumayla başlamıştır, oku demekle, yani anla demekle başlamıştır. kimisi kuran okumaktır kasıt derler, ve kendilierini aldatırlar. Halbuki insan insanlaştıkca müslümanlaşır, insanlaşma da ne kadar çok kelime bilmek ve söylemekle ilgili değil, veya okuyup cahil olmakla iligli değil, tevhidle (tevhidin anlamını bilen için tek kelimeyle tevhidle) mümkindir.

farzımuhal masonmuş fasonmuş. nice padişakhlar masondu. ne olurdu ki. Herkes kendi şahsiyetini oynar ve sahneden çekilir. abide şahsiyetler değil "güzel ve ihtiyaç" sözler, yasalar, eserler çıkartmaktır marifet...

Vesselam.
 

ahze21

Yasaklı
Katılım
3 Kas 2006
Mesajlar
550
Tepkime puanı
5
Puanları
0
Yaş
46
Hür ve Kabul Edilmiş Masonlar Derneği, yandaş Yeni şafak'ın bugünkü akla ziyan haberini yalanladı. Hür ve Kabul Edilmiş Masonlar Derneği tarafından yapılan açıklamada "Bilgiye dayanmayan atıflar üyelerimiz arasında büyük üzüntü yaratmaktadır." denildi.

Bugün Muhterem Fethullah Gülen Hocaefendi'ye masonluk iftirası atan Yeni Şafak, çok fena çuvalladı. Kendi elleriyle yaptıkları belgelerle sözde haberi hazırlayan yandaş Yeni Şafak'ın yalanı, hemen ortaya çıkınca sosyal medyada capsler patladı. Bu kadar da olmaz dedirten haber! için çok ciddiyet gerektiğini düşünmeyen sosyal medya kullanıcıları, Yeni şafak'ın rezil haberiyle dalga geçti. Yeni şafak'ın alay konusu olması yetmezmiş gibi sözde habere bir de yalanlama geldi. Üstelik haberin ana aktörü olan Masonlar Derneği'nden...

Masonlar Derneği'nden yapılan açıklama şöyle:

"Son günlerde kurumumuza muhtelif vesileler ile yapılan haksız ve bilgiye dayanmayan atıflar üyelerimiz arasında büyük üzüntü yaratmaktadır.

Aşağıda açıkladığımız üzere:

Derneğimiz ilgili kamu otoritesinin denetimi altında faaliyet göstermektedir. Belgelerimiz, yazışmalarımız ve çalışmalarımız kamu otoritesi tarafından sürekli olarak denetlenmektedir.

Derneğimizin amacı; kazanç paylaşımı olmaksızın, iyi ve erdemli insanlar arasında kardeşlik, yardımseverlik ruhunun oluşmasına; insanlığın ve toplumun özgürlük içinde düşünsel ve kültürel yönden gelişmesine, olgunlaşmasına; hakikatin aranmasına katkıda bulunmaktır.

Derneğimiz bu amacı benimseyen, medeni hakları kullanma ehliyetine sahip, aydın, hür fikirli, iyi ahlak sahibi, Tanrı'ya inanan, tüm dinlere saygı duyan, vatansever kişilerin ortak çabalarını birleştirir. Bu suretle ülkenin ve ulusun ilerlemesini, uyum içinde gelişmesini sağlamaya çalışır. Yurtiçinde ve yurtdışında kendisinden üstün veya kendisine eşit hiçbir masonik otoriteyi kabul etmez.

Bazı haberlerde söz edilen M. Fethullah Gülen, Hür ve Kabul Edilmiş Masonlar Derneği'nin şu anda üyesi olmadığı gibi hiçbir zaman da üyemiz olmamıştır.

Habere konu yazı üzerinde bulunan 'Türkiye Büyük Mason Mahfili' unvanının derneğimizle bir ilgisi yoktur. Derneğimiz o dönemin kamu otoritesinin izni ile 1973 tarihine kadar 'Türk Yükseltme Cemiyeti' unvanını kullanmış, 1973 tarihinde derneğimizin unvanı 'Hür ve Kabul Edilmiş Masonlar Büyük Locası' olarak değiştirilmiştir. 2011 tarihinden sonra ise Genel Kurul kararıyla derneğimizin unvanı 'Hür ve Kabul Edilmiş Masonlar Derneği' olarak kabul edilmiş ve halen bu unvan kullanılmaktadır.

Keza Merhum Kasım Gülek de hiçbir zaman derneğimizin üyesi olmamıştır.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur."
 

spesifik

آزادی قید و بند
Katılım
18 Ağu 2007
Mesajlar
24,869
Tepkime puanı
4,114
Puanları
113
Konum
Hayâlistan/bul
Birilerinin vefa borcu olmalı !
Vefanın içini doldururdum ama neyse...
İçinde olan ahbaplarımız var vefanın menşeini biliyoruz ne yazık ki..
Hataları kabul etmez kimse ...
 

Ahter

Kıdemli Üye
Katılım
1 Eki 2009
Mesajlar
5,252
Tepkime puanı
186
Puanları
0
Konum
antalya
Masonların şu mason değildir diye sözlerine itibar edilemz.zamınnda Süleyman demirel A.P. genel başkan seçileceği kongrede, muhalifleri süleyman demirelin masonluk vesikasını gösterdiler.Demirelde uyanıklık yapıp mason biraderlere muracaat edip, mason değildir belgesini! göstererek, genel başkanlığı kaptı..Daha sonra masonlar ilgili kişinin isteği üzerine bu belge verildi demek zorunda kaldılar...Kaldıki mason olsa ne olur olmasa ne olur...Yaptıkları gün yüzüne çıktı! Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz...Takke düştü, kel göründü...
 

talib

Kıdemli Üye
Katılım
11 Tem 2006
Mesajlar
21,906
Tepkime puanı
1,076
Puanları
0
Konum
İstanbul
Ahze21 e şunu sormak isterim. Mason olduğu net bir şekilde ortaya koyulsa, siz ve cemaatiniz için bir şey fark eder miydi? Ciddi olarak soruyorum
 

Darul_Beka

Profesör
Katılım
17 Kas 2013
Mesajlar
2,214
Tepkime puanı
174
Puanları
63
ahze21 direkt suçlama yapan ve yargi bildiren başlıklarınız değiştirilmiştir.
 

kebîkec

İhvan Forum Üye
Katılım
21 Eyl 2007
Mesajlar
8,080
Tepkime puanı
1,922
Puanları
113
Hür ve Kabul Edilmiş Masonlar Derneği, yandaş Yeni şafak'ın bugünkü akla ziyan haberini yalanladı. Hür ve Kabul Edilmiş Masonlar Derneği tarafından yapılan açıklamada "Bilgiye dayanmayan atıflar üyelerimiz arasında büyük üzüntü yaratmaktadır." denildi.

Bugün Muhterem Fethullah Gülen Hocaefendi'ye masonluk iftirası atan Yeni Şafak, çok fena çuvalladı. Kendi elleriyle yaptıkları belgelerle sözde haberi hazırlayan yandaş Yeni Şafak'ın yalanı, hemen ortaya çıkınca sosyal medyada capsler patladı. Bu kadar da olmaz dedirten haber! için çok ciddiyet gerektiğini düşünmeyen sosyal medya kullanıcıları, Yeni şafak'ın rezil haberiyle dalga geçti. Yeni şafak'ın alay konusu olması yetmezmiş gibi sözde habere bir de yalanlama geldi. Üstelik haberin ana aktörü olan Masonlar Derneği'nden...

Masonlar Derneği'nden yapılan açıklama şöyle:

"Son günlerde kurumumuza muhtelif vesileler ile yapılan haksız ve bilgiye dayanmayan atıflar üyelerimiz arasında büyük üzüntü yaratmaktadır.

Aşağıda açıkladığımız üzere:

Derneğimiz ilgili kamu otoritesinin denetimi altında faaliyet göstermektedir. Belgelerimiz, yazışmalarımız ve çalışmalarımız kamu otoritesi tarafından sürekli olarak denetlenmektedir.

Derneğimizin amacı; kazanç paylaşımı olmaksızın, iyi ve erdemli insanlar arasında kardeşlik, yardımseverlik ruhunun oluşmasına; insanlığın ve toplumun özgürlük içinde düşünsel ve kültürel yönden gelişmesine, olgunlaşmasına; hakikatin aranmasına katkıda bulunmaktır.

Derneğimiz bu amacı benimseyen, medeni hakları kullanma ehliyetine sahip, aydın, hür fikirli, iyi ahlak sahibi, Tanrı'ya inanan, tüm dinlere saygı duyan, vatansever kişilerin ortak çabalarını birleştirir. Bu suretle ülkenin ve ulusun ilerlemesini, uyum içinde gelişmesini sağlamaya çalışır. Yurtiçinde ve yurtdışında kendisinden üstün veya kendisine eşit hiçbir masonik otoriteyi kabul etmez.

Bazı haberlerde söz edilen M. Fethullah Gülen, Hür ve Kabul Edilmiş Masonlar Derneği'nin şu anda üyesi olmadığı gibi hiçbir zaman da üyemiz olmamıştır.

Habere konu yazı üzerinde bulunan 'Türkiye Büyük Mason Mahfili' unvanının derneğimizle bir ilgisi yoktur. Derneğimiz o dönemin kamu otoritesinin izni ile 1973 tarihine kadar 'Türk Yükseltme Cemiyeti' unvanını kullanmış, 1973 tarihinde derneğimizin unvanı 'Hür ve Kabul Edilmiş Masonlar Büyük Locası' olarak değiştirilmiştir. 2011 tarihinden sonra ise Genel Kurul kararıyla derneğimizin unvanı 'Hür ve Kabul Edilmiş Masonlar Derneği' olarak kabul edilmiş ve halen bu unvan kullanılmaktadır.

Keza Merhum Kasım Gülek de hiçbir zaman derneğimizin üyesi olmamıştır.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur."

Ne yalan söyleyeyim belgelere baktığımda biraz ısmarlama gelmişti. Fethullah Gülene ''M. Fethullah Gülen '' denmesi 90 lı yıllarda olduydu. Ancak @ahze21 in üç dört sayfa belgeyi çürütmek için getirdiği onlarla ifade edilen bakış açısına ve masonlardan yaptığı açıklamya bakınca belgelere inanmaya başladım. Ve aklıma şu geldi: Masonlar belgelerin sahte olduğunu iddia ediyorlarsa neden mahkemeye gitmiyorlar...

Bu iş çok su götüreceğe benzer. :)
 

talib

Kıdemli Üye
Katılım
11 Tem 2006
Mesajlar
21,906
Tepkime puanı
1,076
Puanları
0
Konum
İstanbul
Fethullah Gülene ''M. Fethullah Gülen '' denmesi 90 lı yıllarda olduydu.

Fetullah Gülen...

O değil de masonlar demiş olabilir ki, bu adam kendi ismini nasıl yazıyorsa biz de öyle yazalım. İlla kimlik ismi mi olmalı? Sanki kitaplarında adını tam doğru yazıyor, masonların yazdığı gibi yazıyor
 

kebîkec

İhvan Forum Üye
Katılım
21 Eyl 2007
Mesajlar
8,080
Tepkime puanı
1,922
Puanları
113
Fetullah Gülen...

O değil de masonlar demiş olabilir ki, bu adam kendi ismini nasıl yazıyorsa biz de öyle yazalım. İlla kimlik ismi mi olmalı? Sanki kitaplarında adını tam doğru yazıyor, masonların yazdığı gibi yazıyor

Bende bir anlamda aynısını diyorum. Hocaya 90 lı yıllardan sonra M. Fethullah dendi. Önceden sadece Fethullah diyorlar ve yazıyorlardı. Rahmetli Mahmud Esad COŞAN Hocaefendiye de daha öncesinde sadece Esad COŞAN dendiği gibi. (Allah Rahmet Eylesin Sevdiğim bir İslam Alimiydi. )
 

Hanedan19

Üye
Katılım
28 Nis 2008
Mesajlar
26
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
45
mason olsaydı napardı
Müslüman iktidarı yıkmaya çalışırdı
şimdi napıyor
Müslüman iktidar mı dedin :)) Hz. Muhammed Mustafa ya (s.a.v.) kibirli diyen akp nasıl dindar oluyor anlatırmısın... yada ne biliyim "Bizim rahmetimiz gazabımızı aşacaktır" diyen zavallılardan oluşan bir parti İSlami partimi oldu şimdi.. iLGİNÇ
 

kebîkec

İhvan Forum Üye
Katılım
21 Eyl 2007
Mesajlar
8,080
Tepkime puanı
1,922
Puanları
113
Müslüman iktidar mı dedin :)) Hz. Muhammed Mustafa ya (s.a.v.) kibirli diyen akp nasıl dindar oluyor anlatırmısın... yada ne biliyim "Bizim rahmetimiz gazabımızı aşacaktır" diyen zavallılardan oluşan bir parti İSlami partimi oldu şimdi.. iLGİNÇ

Eski tarihli üyeler hortlak gibi çıkıp çıkıp yazıyorlar. Tövbe bismillah :( Çarpılacağız arkadaş. :blink:

Ölüleri mezardan kaldırıp oy kullandıranlar bu gün partinin dinini tartışıyor.
 

ahze21

Yasaklı
Katılım
3 Kas 2006
Mesajlar
550
Tepkime puanı
5
Puanları
0
Yaş
46
Fethullah Gülen, Yeni Şafak, mason, yalan haber, haberlerFethullah Gülen'in avukatlarından, Yeni Şafak Gazetesi'nin bugünkü manşetinde yer alan iddiaları yalanlayan bir açıklama geldi.
Avukatları, Gülen'i gizli bir yapılanma içerisinde göstermenin 'ahlaksızlık' olduğunun altını çizerek haber için 'Tüm sorumluların utanç vesikası olacak' dedi.

Hizmet Hareketi ile Fethullah Gülen'e 17 Aralık büyük rüşvet ve yolsuzluk operasyonun ardından başlayan ve her gün hız kesmeden devam eden yalan ve iftiralar, pes dedirten noktaya ulaştı. Hükümete yakın Y. Şafak, bugünkü manşetinde, Fethullah Gülen hakkında 'mason' iftirası atmak istedi.

Sahte belgeler yapılan iftiralara, Gülen'in avukatlarından sert tepki geldi. "Karanlık bir mekzede üretilip Yeni Şafak gazetesinde servis edilen yalan haber, bazı gazete ve gazetecilerin ahlak, hukuk ve etik gibi en temel ilkelere sahip olmadıklarını açıkça bir kez daha göstermiştir" denilen açıklamada, Gülen'in, hayatının hiçbir anında karanlık, sırlarla dolu, gizli bir dönemi ve ilişkisi olmadığı vurgulandı, uydurma belgelerle Gülen'in gizli bir yapılanma içerisinde göstermenin ahlaksızlık olduğunun altı çizildi.

'Bu siyasi zihniyetin ülkemizi götüreceği yerin, Avrupa Birliği değil, BAAS tipi Ortadoğu rejimi olacağı' belirtilen açıklamada, "Unutulmamalıdır ki; 28 Şubat Sürecinde atılan manşetler nasıl utanç vesikası olarak hafızalara kazındıysa, bugün atılan manşetler de, yaşanılan alacakaranlık kuşağı son bulduğunda gazetenin sahibi Albayrak grubu başta olmak üzere tüm sorumluları için utanç vesikası olacaktır." ifadeleri kullanıldı. Üretilmiş belgelerle iftira atanlar hakkında tüm yasal müracaatların yapılacağı belirtildi.
 
Üst