Gönlümüzden Çıkma, Onursal Başkan Olarak Kal...

agbi

Yasaklı
Katılım
2 Kas 2006
Mesajlar
25
Tepkime puanı
382
Puanları
0
Konum
İzmir
Fatih Erbakan'dan kongre yorumu!
Fatih Erbakan, 27 yıldır yaz tatillerinin geçirdikleri Altınoluk'taki yazlıkta soruları yanıtladı. Numan Kurtulmuş ve ekibinin iddialarına yanıt verdi. 'Birinci ağızdan yaşananların ne olduğunu, doğrusunun kamuoyuna, delegelere ve teşkilata bildirilmesi için konuşuyorum' diyen 31 yaşındaki Fatih Erbakan kongre ve ardından Numan Kurtulmuş'un yapılan açıklamaları yorumladı.



KONTROLDEN ÇIKTILAR- Numan Kurtulmuş'un iki listeyle ilgili açıklamasına ne diyeceksiniz?
Başta Milli Görüş lideri muhterem babam olmak üzere, Yüksek İstişare Kurulumuz'la görüşülerek üzerinde mutabık kalınan listedir. Maalesef son dakikada Numan Kurtulmuş ve ekibi, ani bir manevrayla o listeden vazgeçtiler. Samimi olmayan bir tavırla yeşil listeden haberimiz yok, diye ortaya çıktılar. Halbuki muhterem babamın ve YİK kurulu üyelerimizin beyaz listeden haberi yoktu. Yeşil liste, Erbakan'ın kontrolünde olmuştur. Kendileri Erbakan'ın kontrolünden çıkmışlardır.

GEREKEN YAPILACAK
- Peki sizce neden böyle bir açıklama yaptı?
Sonuç olarak Erbakan Hoca'ya, YİK'e ve Milli Görüş prensiplerine itaatsizlik gösterilmiştir. Sonuçlarını da hepimiz göreceğiz. Burada kalmayacak. Önümüzdeki günlerde gerekenler yapılacak. Babam 83 yaşında olmasına rağmen, Numan Bey, Balgat'taki evimize geldiğinde kendisine en büyük saygıyı göstermiş, yürüme zorluğu çekmesine rağmen kapıda karşılayıp, uğurlamıştır. Evladı gibi yaklaşmıştır. Zaten 40 senelik Milli Görüş hareketinde bir insana verilebilecek en büyük paye, en büyük makam partinin genel başkanlığıdır. Gösterilen bu iyi niyete, böyle bir itaatsizlik yapıldı.

KENDİSİ İÇİN KÖTÜ OLMUŞTUR - Numan Bey'in bu davranışına şaşırdınız mı?
Şaşkınlık derken onların adına üzülüyorum. Bunu yapmaları, başta kendileri için kötü ve üzücü olmuştur. Çünkü, Numan Bey'in orada yapması gereken, 'iki liste de beni genel başkan adayı olarak gösteriyor. Siz benim hangi arkadaşlarla çalışmamı uygun görüyorsunuz, onu seçebilirsiniz' demeliydi. Bu halde hiç de problem olmayacaktı. Nedense bir inatla, 'yeşil listeden haberim yok deyip, bazı arkadaşlarını da örgütleyip o listeden istifa ettirme yoluna gitmiştir.

YÖNETİM ELLERİNDEN ALINACAK - Üzücü durumu açar mısınız?
Çünkü bundan sonra yapılacak yeni kongreyle yönetim ellerinden alınacak. Önceki gün ilçeseçimkuruluna kongrenin iptali başvurusunda bulunuldu. Numan Bey, 310 oyla seçildi. Kongrede salt çoğunluk aranmıyor ama 2 - 3 adaylı kongreler için geçerli. Tek aday olarak Numan Bey, delegenin 4'te 1'inin oyunu alıyor. Aslında hukuken genel başkanlığı da tartışmalı. Kongre iptal olursa, genel merkez 45 gün içinde yeni kongre yapmak zorunda. Kanunen olmazsa da, delegelerin imzasıyla olağanüstü kongre yapılacak. Yüzde 20 delegenin imzası gerekiyor. 15-20 gün için olağanüstü kongre yapılır. Onun için diyorum yazık oldu.

- Peki bir araya gelip konuşsanız...
Numan Bey özür dilese bile ben aday göstermem. Çünkü, güven problemi oldu. Böyle devam etmek ileride sıkıntı doğurabilir.Ama o babamın ve YİK üyelerinin bileceği bir iş. Ama bir insan tekrardan Milli Görüş prensiplerine bağlı kaldığını söylüyorsa, bunun için illa genel başkan olmasına gerek yok. Numan Bey, Genel İdare Kurulu'nda da,İstanbulİl Teşkilatı'nda da hizmet edebilir.

BAŞKA PARTİ KURSUNLAR- Erbakan Hoca'nın etkisi, yaşı olabilir mi?
Hoca'nın yaşının tabii bahane edilecek bir tarafı yok.Yarın SP iktidara gelse, -öyleyse ben başbakan, cumhurbaşkanı olacağım- diyecek bir durumu da yok.

- Kurtulmuş genel başkan ama partiyi Erbakan yönetiyor gibi bir algıyı kırmak için olabilir mi?
Erbakan'ın yönetmesi değil. Bu kanunen de mümkün değil. Fakat Partide mühüm değilmi ?Ama Erbakan Hoca'yla siz istişare yapıp, ona söz verip, mutabakata vardıktan sonra geri dönerseniz, o zaman problem olur. Davanın kurucusu olarak, YİK'le birlikte kendisine görüşünü soruyorsunuz, Onun oluruyla genel başkan oluyorsunuz, Onun elini öperek geliyorsunuz, delege o yüzden size oy veriyor. Eğer Erbakan Hoca isminden rahatsızsanız o zaman kendinize bir parti kurardınız. Millet onu değerlendirir. Erbakan Hoca'yı istemiyorsa, size oy verir. Ama bunun yapılmaması çok ilginç. Erbakan Hoca'nın siyasi sermayesinden bir yerlere gelme durumu.

ERDOĞANLAR AÇIKLADI - İkinciTayyip Erdoğançıkışı denilebilir mi?
Amaç olarak belki. Onlar da buradan sıyrılıp, kendi yolumuzda gidebiliriz gibi düşünüyorlar. Ama Tayyip Erdoğan'da şöyle bir durum vardı. Onlar belirli bir noktada en azından açıkça söylediler. Dediler ki, 'Biz Milli Görüşcü değiliz, gömleğimizi de çıkarttık. Erbakan Hoca'ya da itaat etmiyoruz.' Burada durum, Erbakan Hoca'nın tamamen yanındaymış gibi yaparak ve 'SP, Milli Görüş biziz' diyerek yapılan bir yanlış var. Bunu delegelerimizin görmesi lazım. Bunlar unutulur geçer. Önemli olan SP'nin milli görüş çizgisinde kalmasıdır. KURTULMUŞ uda MİLİİ GÖRÜŞ ten attılar desenize.

BABAM SAKİNDİR
'Ne olacak şimdi diye babamı aradığımda, bizim kadar heyecanlı davranmadı. O gece normal ibadetini yapıp, istirahata çekildi. Ertesi gün YİK'le toplandılar ve bu kararlar çıktı.
İSTİFA ETMELİ
100 delege bilmeden karışıklıktan oy verdiği söylüyor. 200 delegeden oy almış olan Numan Bey'in zaten istifa etmesi lazım. Bu zaten kendi teşkilatlarından bir güven oyu alamadıklarının göstergesidir.

'MIŞ' GİBİ YAPMIŞNuman Bey, bugünkü hükümet için - mış gibi yapma hükümeti- diyor. Hoca'nın yanında, Milli Görüş ve prensiplerine bağlıymış gibi gözükerek, birtakım planların içine girmiş. Onu da görmüş olduk.

YAŞLILARA TAVIR DEĞİL
AKP'DE bunu gördük. Önce yaşlılara karşı diye çıkış oluyor, sonra ABD'nin Irak'ı bombalamasına destek vermeye kadar iş gidiyor. Bütün arazilerin stratejik kuruluşlara satılmasına kadar gidiyor. Onun için burada da korkumuz o. Endişemiz bu.'

AMAÇ OY ARTIRMAK
NUMAN Bey ve özellikle yanındaki bazı insanlar oyumuz artarsa, belli noktalara geliriz, oy için de belli tavizler vermek gerekir, diye düşünmüş olabilirler. Tıpki AKP'de olduğu gibi. Bu açıkça ortaya çıktı

BU AĞACIN ALTINDA ÇOK NAMAZ KILDILAR
Fatİh Erbakan, bahçede altında konuştuğumuz 100 yaşındaki çam ağacı için 'Bu ağacın gölgesinde, muhterem babam Necmettin Erbakan, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere birçok isim öğle namazı kıldı. Bu ağaç, gölgesinde birçok insanın namaz ibadetini yerine getirdiğine şahit oldu' diyor.
 

agbi

Yasaklı
Katılım
2 Kas 2006
Mesajlar
25
Tepkime puanı
382
Puanları
0
Konum
İzmir
Erbakan'dan Kurtulmuş'a: İSTİFA ET

Saadet Partisi'nin olaylı olağan üstü genel kongresi sonrası Yüksek İstişare Kurulu çözüm için yol haritasını belirledi ve ilk adımını attı.
14 Temmuz 2010 16:14



Saadet Partisi'nin olaylı olağan üstü genel kongresi sonrası sular durulmuyor...

Kongrede yaşanan liste hadisesi üzerine 3 gündür toplanan YİK kararını verdi. Parti en yakın zamanda olağan üstü Genel Kongre yaparak ortaya çıkan karmaşayı giderecek.

Kutan istifa edecek

Saadet Partisi Eski Genel Başkanı Recai Kutan'ın Kurtulmuş'un Beyaz Listesi'nden istifa edeceği ve onun istifasının ardından Beyaz Liste'den yaklaşık 20 kişinin daha istifasını sunacağı Saadet Partisi kulislerinde konuşulan konular arasında.

Erbakan Randevu vermedi: İsitafa et gel

Alınan son bilgilere göre Saadet Partisi Genel Başkanı Kurtulmuş Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Nemettin Erbakan'dan kongre sonrası randevu talep etti. Talebi değerlendiren Milli Görüş Lideri Erbakan ise olumlu yanıt vermeyerek, 'İstifa et, gel' dedi.[/SIZE]

Yapılacak kongrede asıl soru ise Genel Başkan Adayı'nın kim olacağı? Bu ölçüde Saadet Partisi'nde konuşulan isimler arasında, geçtiğimiz kongrede de ismigeçen Prof. Dr. Mete Gündoğan ve Adil Düzen'in mimarlarından Prof. Dr. Arif Ersoy'un ismi de var.


Kurtulmuş'un istifası gündemde

Tüm bu gelişmelerden haberi olan Saadet Partisi Genel Başkanı Numan Kurtulmuş’un ise karşı listenin genel başkan adayı olmayı reddedip görevinden istifa edeceği ve kongrede de tekrar aday olmayacağı belirtiliyor.

İlk gün 650 imza

Başlatılan Olağan üstü Genel Kongre çalışmasında ilk gün 640 delegeden imza toplandığı öğrenilirken, bu imzaların sayısının artacağı tahmin ediliyor.


Milligörüşhaber / Özel
 

Duha

Profesör
Katılım
13 Ocak 2007
Mesajlar
794
Tepkime puanı
34
Puanları
0
Web sitesi
www.risaletalim.com
Şu Süfyani siyaset içinde hak ölçüler içinde kalmanın mümkün olmadığını her vakit söyledik. Ne yazık ki, daima hatırlattığımız bu hak kaidenin çiğnenme numunesini bir kez daha -üzüntü ile- seyrediyoruz.

Numan Kurtuluş propogandasını Kur'ana Muhallif bir slogan ile yürütmüştür. "Özü ve Sözü Doğru olma" batıl kaidesine müracat etmiştir. Hal böyle olunca "Ehl-i İman'ın tokatı ahirete kalmaz" merhametli düsturunca tokat yemiştir.

Diğer tarafta ise ayrı bir muhalefet söz konusudur. Kurtulmuşun mutlak itaat etmesi ve köle olması istenmektedir.

Elbette, bu çağrı hak kaidelere , Kur'ani siyasete muhalliftir.

Evet, menfaat üzerine dönen siyaset canavardır. O canavar Ehl-i İslamı da yutmuş.

Allah hakkı görmeyi ve hak ile mücadele etmeyi nasib etsin.
 

agbi

Yasaklı
Katılım
2 Kas 2006
Mesajlar
25
Tepkime puanı
382
Puanları
0
Konum
İzmir
Erbakan Hoca AK Parti'ye ÇATTI

Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Erbakan da kongreye katıldı.
12 Temmuz 2010 10:41



Saadet Partisi'nin Atatürk Spor Salonu'nda süren Olağanüstü Büyük Kongresi'ne Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan da katıldı.

Erbakan, SP Genel Başkanı Numan Kurtulmuş'un konuşmasının ardından kongrenin yapıldığı Atatürk Kapalı Spor Salonu'na geldi. Errbakan'ın salona girişi sırasında "Mücahit Erbakan", "Hepimiz Erbakan'ız", "Davaya Sadakat Şerefimizdir" şeklinde slogan atıldı.

Erbakan'ın kongre konuşmasından satır başları:

BİZİM İŞİMİZ İSPAT ETMEK

Bu tarihi günde Milli Görüşün 40. Saadet Partisi'nin 8. yılını kutluyoruz. Bizim işimiz aldatmak değil, bizim işimiz iddia etmek değil, bizim işimiz ispat işidir. Bunu sadece Saadet Partisi başarır.

BİZ AB DEĞİL İSLAM BİRLİĞİ İSTİYORUZ

İslamsız saadet olmaz. Siz İslami bırakacak olursanız huzurlu olamazsınız. AB çökmek üzere ama buna rağmen diğer 60 parti AB'yi istiyor biz ise İslam Birliği'ni istiyoruz.

Almanlar, Fransa'nın zulmünden kurtulmak için Osmanlı Devleti'nden asker istemişlerdir. Padişahımız ise buna karşılık Ben size asker değil onların elbisesini versem, Fransızlar elbiselerini görüp kaçarlar demiş ve elbiseleri vermiştir.Fransızlar, Padişahımızın dediği gibi Almanya'dan kaçmıştır.Almanya'da o elbiseler halen müzede sergilenmektedir.



BIRAKIN GİDİN BU İŞİ BECEREMEDİNİZ

Kendini bilmez kişiler rakamlarla, istatistiklerle oynayarak halen milleti kandırıyorlar. Dünya’nın en çalışkan milletini açlığa, işsizliğe mahkûm ettiler. Çoluk çocuk işi değil bu bırakın gidin. Bu sizin yapacağınız iş değildir. Milli Görüşçüler feraset sahibidir.

Hakkın yanında isen Saadet Partisi'nde yer alacaksın.


HAKKIN YANINDA Burada Hak benim anladığım ALLAH cc İslam peki SP olmayınca haşa ALLAH cc yanındamı olmuyoruz. ?

SZİ İSLAMI BIRAKIRSANIZ Hocam kim İslamı bırakıyor ?

Erbakan Hocam ALLAH razı olsun Kotku Hz lerinin vesilesi ile SİYASET e atıldınız ve Türk siyasi tarihinde bizlere kapı araladınız araladığınız bu kapıdan GÜRÜL GÜRÜL geliyoruz ALLAH cc izniyle.

NE OLURSUN Çekilin artık Sp den ONURSAL başkan olun Gönlümüzün tacı olun Ne olursun siyaetten ÇEKİL
 

KFK

İhvan Forum Üye
Katılım
2 Ocak 2010
Mesajlar
481
Tepkime puanı
51
Puanları
0
Yahu Süleyman Demirel bile şapkayı aldı gitti;Erbakan takkeyi alıp gidemedi...
 

Duha

Profesör
Katılım
13 Ocak 2007
Mesajlar
794
Tepkime puanı
34
Puanları
0
Web sitesi
www.risaletalim.com
Erbakan Hocam, İslam'ı istemek sözde olmaz fiilde olur. İslam için her yol mübah mı? Allah'ın İslam'ı ihya için senin bu yaptıklarına ihtiyacı mı var? allah bu dini münafıkla da ihya etmez mi?
Bu yaptıklarınızın İslam ile bağdaşır yanının gösterir misiniz?

Allah bizden zafer istemiyor. çünkü ,zafer O'na ait. O bizden hak yol ile hak kaideler ile; Elbette Kur'an Kanunları ile mücadele etmemizi istiyor.

Yoksa Yahova ile güreşen Yakub inancından bir farkımız kalmaz.
 

agbi

Yasaklı
Katılım
2 Kas 2006
Mesajlar
25
Tepkime puanı
382
Puanları
0
Konum
İzmir
Erbakan son sözü söyledi!
Liste krizinin yaşandığı Saadet Partisi (SP) kongresinin ardından sessizliğini bozan Milli Görüş lideri ve eski Başbakanlardan Necmettin Erbakan, parti kongresinin yenileneceğini söyledi.

Saadet Partisi'nin hafta sonu yapılan kongresinden arzu etmedikleri bir sonucun çıktığını yaptığı yazılı açıklamayla bildiren Erbakan, şu anki mevcut yönetimde çok kıymetli isimler bulunmasına karşın, partinin Milli Görüş çizgisinde devam edebilmesi için yeni bir kongre yapılacağını duyurdu.

İŞTE ERBAKAN HOCA'NIN AÇIKLAMASI:

“Milli Görüş Camiamızın çok aziz ve muhterem mensubu kardeşlerim! Hepinizi gözlerinizden öpüyor, hürmetle ve muhabbetle selamlıyorum.

İktidara yürüyen Saadet Partimizin 11 Temmuz 2010 Pazar günü yapılan Olağanüstü Kongre sonrası kamuoyunda tereddütler meydana getirmek için gösterilen faaliyetler karşısında aşağıdaki gerçeklerin açıklanmasında yarar görülmüştür.

Milli Görüş Camiası 11 Temmuz günü mevsim itibariyle elverişli olmayan şartlara rağmen büyük bir coşku ve heyecanla canlı bir kongre yapmıştır. Ve fakat kongre önümüzdeki seçim çalışmaları döneminde birlik, beraberlik, kardeşlik, sevgi ve heyecanla çalışmayı temin bakımından istenen neticeyi vermemiştir.

Bunun sebebi iyi niyetle daha iyisini yapacağız zannıyla partimizi davasından, gaye ve temel esaslarından uzaklaştırmaya yönelik bir takım arzuların yürürlüğe konulmak istenmesidir.

40 Yıllık Milli Görüş davasının tek temsilcisi olan Saadet Partimizin ana hedef, gaye ve esaslarından uzaklaştırılmasını ve diğer partilere benzer bir parti haline getirilmesini camiamız mensubu hiçbir şuurlu kardeşimiz tasvip etmez.

Bu durumda partimizi bütün diğer partilerden üstün kılan mevcut 60 partinin benzeri 61. bir parti olmaktan muhafaza etmek, temel esaslarımızdan uzaklaşılmaması için elden gelen her türlü gayreti göstermek, Milli Görüşe inanan her kardeşimizin inancının gereğidir.

Temel esasların muhafazası için ve seçime giderken birlik, beraberlik, sevgi ve kardeşlik örneğinin ortaya konulması ve bunların YENİ BİR KONGRE ile en kısa zamanda bütün milletimize gösterilmesi milli bir görevdir.

Çünkü, mevcut yönetimde yer alan milli görüşçü kardeşlerimizin her birinin kıymetli olduğunu biliyoruz. Ancak temel esasların muhafazası için tek tek şuurlu olmak yetmez, ekip olarak temel esasların muhafazasına özel itina gösteren bir yapıda olunması da zorunludur.

Yeni yapılacak Büyük Kongrenin takdiri ile bu ekibin teşkil edilerek hep beraber tek bir vücut halinde kardeşlik, sevgi ve heyecanla önümüzdeki atılımı gerçekleştirmek için camiamızın üzerine düşen görevi en büyük başarıyla yerine getireceğine inanıyorum.

Bu meyanda gerek temel esaslarımızda en mühim yeri işgal ettiği için, ne gerekse camiamızın her zaman şiarı olduğu için yapılacak bu kongrede bütün delegelerimizin ve mensuplarımızın hiçbir ayırım gözetmeden bir birlerini sevgi ve saygıyla kucaklayacaklarına yürekten inanıyorum.

Camiamızın mensuplarının her birini ayrım yapmaksızın gözlerinden öpüyor, bağrıma basıyorum”.

Tevfik Allah'tandır.

Zafer İnananlarındır ve Zafer Yakındır
 

İbrahim Tevhidi

Profesör
Katılım
18 Ağu 2007
Mesajlar
765
Tepkime puanı
7
Puanları
0
Yaş
41
Web sitesi
www.rebeze.com
Eğer bu noktada nNuman Kurtuluş silinirse, bir çok insan Erbakanı kople defterden siler, hatta bütün milli görüş camiasını, halkın karşısına çıkamazlar.

Şu yönetimi uçkurdan yukarı bir türlü çıkaramadılar, hala babadan oğula vesat derdindeler...
 

agbi

Yasaklı
Katılım
2 Kas 2006
Mesajlar
25
Tepkime puanı
382
Puanları
0
Konum
İzmir
bencede kongre yapılmalı ve liste tek olmalı...

Neden LİSTE telk olmalı.

Şimdi konun ana fikrine gelelim.

Eğer gerçekten ortada bu siyasi hareketin geleceğine ilişkin insanlar müspet bir takım niyetler taşıyorsa herkes sözlerine ve işlerine dikkat

Numan Bey bundan açık bir cevap veremezdi.ALLAH razı olsun.
 

agbi

Yasaklı
Katılım
2 Kas 2006
Mesajlar
25
Tepkime puanı
382
Puanları
0
Konum
İzmir
SİYASİ oluşum liderliği babadan Oğula geçen değildir geçebilirde ama ona karar verecek olan millettir.

Hele hele oyunlar hazırlamak bireysel bencilliktir.

Elif ERBAKAN ın aşağıdaki sözleri düşüncemi teyid etmektedir.

- Kardeşiniz Fatih Bey genel başkan adayınız olabilir mi?
Ona söyleyecek bir sözümüz yok. Fatih'le ilgili çeşitli söylentiler var, ama olur ya da olmaz, şimdiden birşey söylememiz mümkün değil. Kimin genel başkan olacağına delegeler karar verecek.

- Fatih Erbakan'ın henüz askerliğini yapmamış olması, genel başkanlığa engel değil mi?
Fatih henüz doktorasını tamamlamadı, devam ediyor. Bu nedenle askerlik görevini henüz yapmadı. Ama genel başkanlık için askerlik şartı zaten yok.
 

agbi

Yasaklı
Katılım
2 Kas 2006
Mesajlar
25
Tepkime puanı
382
Puanları
0
Konum
İzmir
Siyasi arena

Ustalar

ECEVİT & ÇİLLER veeeee DEMİREL


Çırak sa

ERBAKAN

Bu iddiam değil erbakan ın beyanı

“ÇIRAKLIK VE KALFALIK DÖNEMİ BİTTİ ŞİMDİ SIRA USTALIK DÖNEMİNDE”

“Biz 1996 yılında Başbakan olduğumuz zaman bir yıl içinde denk bütçeden havuz sistemine, memur-işçi zamlarına kadar büyük işler yaptık.

Bu Milli Görüş'ün kokusudur.

Şimdi kendisi geliyor. Bolluk geliyor, bereket geliyor. Biz Milli Görüşüz. Millete hizmet ettik ve hala milletin duasını alıyoruz.

Tıpkı Mimar Sinan gibi. Şehzade Camii çıraklık, Süleymaniye kalfalık ve Selimiye Mimar Sinan'ın ustalık eseridir. Bizler de çıraklık dönemimizi Ecevit ve MC hükümetleri döneminde geçirdik. Kalfalığı Refah iktidarında geçirdik. Şimdi ustalık dönemine geliyor.”
 

agbi

Yasaklı
Katılım
2 Kas 2006
Mesajlar
25
Tepkime puanı
382
Puanları
0
Konum
İzmir
Son çıkışlar nedeni ile güncellemeyi uygun gördüm şahsım olarak.
 

bakış

Kıdemli Üye
Katılım
22 Kas 2009
Mesajlar
4,717
Tepkime puanı
251
Puanları
0
Konum
İstanbul-Pendik
Neden LİSTE telk olmalı.

Şimdi konun ana fikrine gelelim.

Eğer gerçekten ortada bu siyasi hareketin geleceğine ilişkin insanlar müspet bir takım niyetler taşıyorsa herkes sözlerine ve işlerine dikkat

Numan Bey bundan açık bir cevap veremezdi.ALLAH razı olsun.
Liste tek olursa kardeşlik korunur.Fazla olursa küsenler çok olur,Kavga çok olur.Yani bir liste için istişare yapılır.Tek liste ile kongreye gidilir.

Numan kurtulmuş ilk seçilirken tek liste ile seçildi.Kardeşlik korundu.İkincisinde iki listeli bir kongre oldu,tartışmalar çıktı.
Sonra erbakan hocam yeniden tek liste ile kongreye girdi ve 150 bin kişi ile miting havasında,kardeşlik atmosferinde, coşkulu bir kongre oldu.

İstişarede bereket vardır.Sn agbi gibiler bereketi demokraside arıyorlar.
 

agbi

Yasaklı
Katılım
2 Kas 2006
Mesajlar
25
Tepkime puanı
382
Puanları
0
Konum
İzmir

Liste tek olursa kardeşlik korunur.Fazla olursa küsenler çok olur,Kavga çok olur.Yani bir liste için istişare yapılır.Tek liste ile kongreye gidilir.

Numan kurtulmuş ilk seçilirken tek liste ile seçildi.Kardeşlik korundu.İkincisinde iki listeli bir kongre oldu,tartışmalar çıktı.
Sonra erbakan hocam yeniden tek liste ile kongreye girdi ve 150 bin kişi ile miting havasında,kardeşlik atmosferinde, coşkulu bir kongre oldu.

İstişarede bereket vardır.Sn agbi gibiler bereketi demokraside arıyorlar.

TEK LİSTE

DİKTATÖRLERİN önemli kozu değilmi ?

DARBECİLERİN önemli kozu değilmi ?

ZATEN ne çektiksek Parti liderlerinin HEGOMANYASINDAN çektik.


Parti liderlerinin TABANA saygısızlığıdır İŞTE LİSTE BUNU KABUL ETMEK ZORUNDASINIZ diyerek.

Bu AK parti için de geçerlidir.
 
Üst