Gökçek'in 'Tayyip gidecek Gökçek gelecek' yorumu

Dergaz

Profesör
Katılım
31 Ara 2007
Mesajlar
1,685
Tepkime puanı
28
Puanları
0
Yaş
38
Konum
Ne fark eder ki
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Eskişehir yolu üzerindeki duvarlara CHP Gençlik Kolları'na bağlı üyeleri tarafından yazıldığı ileri sürülen 'Tayyip Gidecek, Gökçek Gelecek' şeklinde yazılarla ilgili konuştu...


Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Eskişehir yolu üzerindeki duvarlara CHP Gençlik Kolları'na bağlı üyeleri tarafından yazıldığı ileri sürülen 'Tayyip Gidecek, Gökçek Gelecek' şeklinde yazıların basit bir ayak oyunu olduğunu söyledi.

Kanaltürk'te Pazar Politika adlı programa katılan Melih Gökçek, dün akşam Eskişehir Yolu üzerinde duvarlara 'Tayyip Gidecek, Gökçek Gelecek' şeklinde yazılar yazıldığını ve bunların da CHP Gençlik Kolları üyeleri tarafından yapıldığını ve suçüstü yakalandıklarını söyledi.
Daha önce yerel seçimler öncesinde yaşanan 'Gökçek Gidecek, Sol Gelecek' benzeri yazıların bir benzeri önceki akşam Ankara caddelerinde yaşandı. Son günlerde CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'havuzlu villası'nı ortaya çıkarmasıyla gündeme gelen Gökçek, CHP'liler tarafından yazıldığı öne sürülen 'Tayyip Gidecek, Gökçek Gelecek' yazılarıyla bir kez daha gözlerin kendisine çevrilmesine neden oldu. Gökçek, katıldığı programda konuyla ilgili olarak "Melih Gökçek'in Tayyip Bey'in yerine gelme gibi bir niyeti yoktur. Aramızda en ufak bir görüş ayrılığı yoktur. Partinin ve Genel Başkan'ımızın istemesiyle Allah da nasip ederse hedefim bir dönem daha belediye başkanlığı yapmaktır. Bu yazılar, basit, çirkin bir ayak oyunudur. CHP'nin komplocu bir parti olduğunu gösteriyor. CHP eşittir komploculuk." ifadelerini kullandı.

cihan / haber7.com
 

TakVa

Ordinaryus
Katılım
13 Nis 2007
Mesajlar
2,868
Tepkime puanı
79
Puanları
0
Chp suç üstü yakalandı. İki insanın arasını açmaya yönelik fitne hedefe ulaşmadı.
 
Üst