Gökçek, Kılıçdaroğlu'nun İpliğini Pazara Çıkardı (Başkan Ermeni mi?)

hirahos

Kıdemli Üye
Katılım
9 Kas 2006
Mesajlar
35,948
Tepkime puanı
483
Puanları
0
Yaş
55
GÖKÇEK: BAYKAL GİTTİ KADEH TOKUŞTURDULAR

13 Ağustos 2010 23:09

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek, Ülke TV'deki Sıradışı programında Kılıçdaroğlu hakkında yine şok açıklamalar yapıyor. Gökçek, Baykal kaseti sonrası CHP'de yaşanan ilginç bir ayrıntıyı açıkladı.

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun villasının olduğu açıklamaları ile yeniden gündeme gelen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Kılıçdaroğlu ile ilgili açıklamalarını sürdürüyor. Gökçek, Kılıçdaroğlu'nun SSK Genel Müdürü olduğu dönemde hastanelerin durumunu o dönemde yapılan ihalelere istatistikler vererek açıkladı.

Gökçek, Kılıçdaroğlu'nun SSK'daki görevi süresince kurumun çok büyük zarar ettiğini hastanelerin inşaat ihalelerinin kat be kat üstünde fiyatlarla tamamlanabildiğini anlattı.

Gökçek, Kılıçdaroğlu için 'Böyle bir insanın Türkiye'nin başına gelmesi demek Türkiye'nin batması demektir." dedi.

Gökçek, "Kılıçdaroğlu, meydanlarda ihaleri biri beşe değil biri bire yaptıracağını açıklıyor. Oysa Kılıçdaroğlu biri 22'ye bitirdi. "

Gökçek, Kılıçdaroğlu dürüst imajı verilmek istendiğini oysa dürüstlüğün d'sinin onda bulunmadığını belirterek Kılıçdaroğlu'nun oğlu ve torunun SSK'lı olmasıyla ilgili yaşananları anlattı.

Gökçek, Kılıçdaroğlu'nun Ermeni bir ailenin çocuğu ve Alevi olmasının hiçbir sakıncası olmadığı ve Türkiye için zenginlik olduğunu belirtirken Kılıçdaroğlu'a kendisine bununla ilgili sorulara açık yüreklilikle cevap vermeye çağırdı.

Melih Gökçek, Baykal'ı çok büyük bir arkadan hançerleme gerçekleştirildiğini belirterek "Baykal'ın kaset olayından sonra Parti merkezinde Bir genel başkan yardımcısının kadeh tokuşturarak 'İşte şimdi Baykal'ın işi bitti' dediğini ileri sürdü ve o kişinin şu anda CHP'de Genel Başkan yardımcısı olduğunu söyledi.

cafesiyaset
 

hirahos

Kıdemli Üye
Katılım
9 Kas 2006
Mesajlar
35,948
Tepkime puanı
483
Puanları
0
Yaş
55
MİT: Kılıçtaroğlu, Pkk Sempatizanı

Yener Dönmez - Vakit
[email protected]

2010-08-14

MİT’teki o kayıt!

Bir zina sonucu doğmuştu o kongre.

Almanya’da bulunan Alevi diasporası, yaşlı sekreter ve Alkapon desteğiyle oturmuştu o koltuğa. Bilenler bilir; Almanya’da güçlü bir “Alevi diasporası” olduğunu.

Alman istihbaratınca sağlanan sahte belgelerin ona diaspora kanalıyla gönderildiğini de...

Bakmayın bugün genel başkanlığını yaptığı partinin referandum mitinglerinde “suya sabuna dokunmayan tipik bir memur emeklisi” portresi çizmesine.

Yıllar önce bürokrasiyi “MHP ve RP’lilerden temizledim” itirafında bulunan Adalet Dedesi onu SSK’nın başına geçirince, o da başında bulunduğu kurumda hem temizlik, hem de alım yapmıştı.

Ancak bu alımların nasıl olduğu birkaç yıl sonra ortaya çıkmıştı; SSK müfettişlerinin incelemesi sonucunda..
.
Dönemin SSK Dedesi tarafından PKK, Dev-Yol ve TİKB gibi terör örgütleriyle ilişkide bulunmuş 22 kişinin işe nasıl alındığı tespit edilmişti.

Üstelik bu personelden bazıları güvenlik güçleriyle çatışmaya bile girmişti. İnceleme sonucu ortaya çıkan bu bilgiler, sadece SSK müfettişlerinin raporlarında yer almadı tabii. Devletin en önemli istihbarat teşkilatı da devreye girdi.

Bakın bu konuda çok önemli olduğunu düşündüğüm, gündeme bomba gibi düşecek bir haberi aktarmak istiyorum size... Siyaset dünyasını derinden sarsacak bir haber bu. Üzerinde titizlikle çalışılmış ve teyit edilmiş özel bilgiler.

Şimdi sıkı durun...

Onun henüz Siyaset Dedeliği’ne terfi etmediği; SSK Dedeliği dönemine ait şok bir rapordan söz edeceğim!

Daha fazla heyecanlandırmadan anlatayım.

Olay şu:

O dönem devletin istihbarat kurumu MİT, SSK raporlarından yola çıkarak SSK Dedesi hakkında geniş çaplı bir istihbarat çalışması yaptı.

Bu araştırmalar sonucunda çok çarpıcı bir kanaate varıldı ve SSK Dedesi hakkında “PKK sempatizanı” diye kayıt düşüldü.

Bu şok kayıt, MİT’in belgelerinde hâlâ duruyor.

MİT’in “PKK sempatizanı” diye kayıtlara düştüğü Siyaset Dedesi ne yapmıştı peki? Bu sorunun cevabı bundan birkaç ay önce Vakit’te yer almıştı.

Dönemin Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Nami Çağan’ın talimatıyla gerçekleşen incelemede, Siyaset Dedesi’nin merkez ve taşradaki SSK kurumlarında bazılarını üst düzey görevlere getirmek suretiyle en az 22 terör örgütü bağlantılı kişiyi işe yerleştirmişti.

Üstelik SSK müfettişlerinin raporunda “Siyaset Dedesi’nin bu atamalarla ilgili ısrarlı tutumunun sebebinin anlaşılamadığı” da belirtilmişti.

Ancak o soruşturma sadece SSK ile sınırlı kalmamış ve MİT’in kendi incelemesinde de “PKK sempatizanı” olduğu kayda girmişti.

Zahiren kucaklayıcı gözüken ancak SSK dönemindeki uygulamalarıyla sinsi ve ideolojik bir yaklaşımı bulunduğu ortaya çıkan Siyaset Dedesi’ne bundan sonra Alman istihbaratı ve diasporanın yeni materyal göndermesi bekleniyor.

Zira, deşifre olan Siyaset Dedesi’nin temize çıkarılması sağlanmış olacak bu şekilde.

Bir taraftan “İsrail menfaatlerini koruyan” Alman şirketle ortak olan ve Alman hükümetiyle iyi ilişkileri bulunan Türkiye’deki medya patronu, öte yandan malum kesimler ile Alman istihbaratı ve diasporanın canhıraş destek verdiği Siyaset Dedesi’nin zina operasyonu ile başa geldiği koltukta çok fazla oturamayabilir.

Evet o kayıt hâlâ orada duruyor.

Şayet bana inanmazsa Siyaset Dedesi, gitsin “MİT’çi çocuğuna” sorsun.

Gerçi şimdi o da belgesel pazarlamakla meşguldür ama... Olsun, Siyaset Dedesi onun romantikliğinden ve isyankârlığından istifade ederse bu iş çözülür.
 
Üst