Gmail İçin En iyi 5 Web Uygulaması!

YagmuR

Üye
Katılım
18 Ağu 2006
Mesajlar
2,504
Tepkime puanı
586
Puanları
0
Yaş
35
Konum
¤´ UnuTuLu§taN `¤
Web sitesi
www.gencislam.com
20110102022533_gmail.jpg


Daha kullanışlı ve güçlü bir Gmail için Labs size yetmiyor mu?


Öyleyse bu 5 uygulamayı deneyin...


Gmail, yalın haliyle de bize birçok özellik sunuyor, Gmail Labs ise macerasever kullanıcıların önüne çok daha fazla işlevi getiriyor.

Ancak Google'ın sunduğu bu özelliklerden daha da fazlasını istiyorsanız, bu 5 web hizmetini kullanarak Gmail'inize bazı inanılmaz işlevler eklemeniz mümkün. Bu uygulamalar, Gmail API'larını kullaranak posta kutunuzla etkileşime geçerler. Örneğin normalde Gmail e-postalarınızı boyuta göre sıralamanız mümkün değildir ancak bunu bir web uygulaması ile yapabilirsiniz.


İşte Gmail'iniz için en iyi web uygulamaları

1. Other Inbox: Gmail gelen kutunuzu temizlemenin en kolay yollarından biridir. Other Inbox, gelen kutunuzu önemsiz e-postalar için tarar ve bunları otomatik olarak ilgili klasörlerle ilişkilendirir.

Other Inbox'u buradan edinebilirsiniz!


2. FindBigmail.com: Gmail'inizdeki boş alanınız bitmeye yaklaşırsa bu hizmeti kullanarak hesabınızdaki en büyük e-postaları bulup silebilirsiniz.

FindBigMail hizmetine buradan erişebilirsiniz!


3. Rapportive.com: Rapportive, tanımadığınız bir kişiden e-posta aldığınızda Facebook, Twitter gibi sosyal ağları tarayarak bu kişinin bir profilini oluşturmaya çalışır.

Rapportive hizmetine buradan erişebilirsiniz!


4. Boomerang: Gmail için Boomerang'ı kullanarak bir e-postanın ilerideki bir tarihte otomatik olarak gönderilmesini sağlayabilirsiniz.

Boomerang'ı buradan yükleyebilirsiniz!


5. Unsubscribe.me: Gmail hesabınıza küçük bir "Beni listeden çıkar" (Unsubscribe) düğmesi ekler, bu sayede istemediğiniz e-posta listelerinden ve bültenlerden kaydınızı bir düğmeye basarak silebilirsiniz.

Not: Unsubscribe.me, gelecekteki mesajları otomatik olarak silmeyecektir, sizi sadece göndericinin e-posta listesinden kaldıracaktır.

Unsubscribe.me'yi buradan yükleyebilirsiniz!


Chip
 
Üst