Genc Adam.net Sİtesİne Uyaridir.

poyraz_

Üye
Katılım
9 Ara 2006
Mesajlar
29
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Esselamu aleykum.
öncelik ile sonsaniye.net sitesinde hocaefendinin seneyi aşmış konuşmasınından bir bölüm alarak yeni yapmış gibi yayınlandıkdan sonra hocaefendinin ile ilgili haberin altına hocaefendiyi aşağılayan nice yazılar eklemişler.

ne hikmetse benim ve de sitemiz yöneticilerinden reddul muhtarın yolladığı diyalog reddiyeleride yayınlamadılar sitede .

ayrıca muallim hocamızın yapdığı ikazı dahi dikkate almadılar.

sonra gencadam.net sitesinden emin isimli bir sahış sözüm ona cubbeliye cevab vereceğim diye heyazanlarını kusmuş ve de ilim ile alakası olmayan bir yazı iletmişdir.

hele birde sen ki efendiden vekillik dahi alamamışsın gibi kustahça bir tabir ile yazısını bitirivermiş.

birincisi bu söz efendiye büyük hakaretdir.

siz efendinin işlerinizi nasıl sorgularsınız.? Efendi hazretlerinin vekillik vermemesi bir şahış için aşağılayıcı bir durum olabilir mi.?

Efendi Hazretlerinin vekillik vermediği kişi adına tefsirinin yazılmasında diğer hocalarımız gibi emek sarfetmek daha büyük bir övgü değilmidir.?

ikincisi vekillik almak mühim bir iş ise efendi hazretlerinden vekilllik almış olan zatların diyalog hakkında dediklerini sizlere getirelim mi.?


üçüncüsü cubbeli hoca defaatle yapdığı konuşmalarda kendisininde insan olduğunu hata edebileceğini belirterek kendisine dua edilmesini istediğini beyan etmişdir.

dördüncüsü cemaatiniz arasında hocaefendi madem öyle niye mason kanalına çıkdı denmekdedir.diyoruz ki davanızda samimi iseniz hocayı kanalınıza çıkartında sizede cevab versin.ne dersiniz?

.hocaefendi mason kanalında spikerin karşısınnda el pençe durdu diyen malum zihniyetin o ropörtajı tekrar tekrar izlemesinde fayda vardır.

beşincisi bu gencadam.net sitesine açık davetdir.

ben şahsım ve de sitemizin sahiplerinden muallim hoca sizi diyalog konusunu görüşmeye ve de ibrahimi dinler gibi islam dışı beyanlarınızı ALLAH'ın izni ile çürütmeye ve de uyuşturduğunuz zihinlere aydınlatmak ve sizede tebliğ ( emri bil maruf) yapmak için bizler ile ilmi bir munazaraya davet ediyoruz.

altıncısı : efendi hazretlerinin adını yazılarınızda anarak birde ona kutub demekdesiniz.madem o size görede kutubdur o kutbun tefsirinde ''kendilerini din adına yetkili sanan bazıları diyerek diyaloga batıldır'' demekdedir

.öyle ise şeriat-ı garradan bugune kadar zerre kadar taviz vermemiş olan bir insanın beyanına tabi olunuz bu yanlış davadan dönün ki yarın mahşerde milyonlarca kişinin imanının zedelenmesinden ötürü mesuliyet altına girmemiş olasınız.

elbet bu ayet akıl sahipleri için bir nasihitdır.

[FONT=Times New Roman, Times, serif]قُلْ هَلْ يَسْتَوِىالَّذِينَ يَعْلَمُونَ وَالَّذِينَ لاَيَعْلَمُونَ[/FONT]


fi emanillah.

MOLLA...


http://www.halidiye.com/forum/forum_posts.asp?TID=10992&PID=59071#59071
 

VAHID

Üye
Katılım
7 Ocak 2007
Mesajlar
11
Tepkime puanı
0
Puanları
0
ismi geçen hocaefendi kimdir . Malum hocaefendiden geçilmiyor
 

rumuz6

Üye
Katılım
9 Ocak 2007
Mesajlar
6
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
50
Bu siteye ilk defe girdim ve öncelikle kendi doğrusu ve başkalarının doğrusunun peşinden koşmayıp yanlızca hakiki dogruyu bulmaya çalışan herkezi selamların engüzeli ile selamlar sohbetlerin hayırlı olmasını dilerim
Mevla cümlenizin hayırlı isteklerinizi versin.
Cübbeli Ahmet Mahmut hoca efendiyi karalayan müslüman yada münafık v.s. herkeze derimki önce hocanın yaşantısını ve inancını gerici diye tenkit edip yanlış dersiniz sonrada yaşantısını kabul etmediğiniz o tarzla yargılayaıp asmaya çalışırsınız .
benim basına bir diyeceğim yok onlar emir alıp fazifelerini yaptılar beni hiç etkilemedi şeytandan hayır beklenirmi ancak beni üzen 1 fitne ile daıldık bir birimizden şüphe ettik hatta benide bunlardan saymasınlar diye uzaklaşmalar oldu . sakın ha islam (ehli sünnet vel cemaat )garip geldi garip gidecek din düşmanları hala yardımcıları olan şeytandan alamadıkları ve bilmediği içinde alamayacağı sırra vakıf olamadılar olamayacaklarda vesselam.
 

talib

Kıdemli Üye
Katılım
11 Tem 2006
Mesajlar
21,906
Tepkime puanı
1,076
Puanları
0
Konum
İstanbul
Gençadam sitesini kaale almaya dahi değmez. O yüzden önem atfedip cevap vermek pek doğru gelmiyor bana. Belki bu gibi forum sitelerinden birkaç kelam edip unutmak en güzeli. Yoksa kötünün kötülenmesi dahi bir zaman sonra reklam olabilmektedir. Zaten her zaman gündemde olmaya çalışanların, bilboardlara reklam verenlerin varlığı size de aşikardır.. Gündemde tutmayalım lütfen..
 

_OSMANLI_

Üye
Katılım
5 Ara 2006
Mesajlar
95
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
47
ben o yazıya cevap gönderdim ama adamlar selamıma bile yanıt vermediler
 

okur

Doçent
Katılım
6 Ocak 2007
Mesajlar
603
Tepkime puanı
13
Puanları
0
Gençadam.net adresindeki Emin kardeşe söz anlatmak deveye hendek atlatmaktan daha zordur.Boşuna nefesinizi tüketmeyin.Çünkü o işini geldiğini duyar.İşine geldiği gibi cevap verir.Bazen cevap vermeden vermiş gibi yapar.
 
Üst