Gelecek yıl Öcalan aramızda olacak..

redyellow

Kıdemli Üye
Katılım
20 Nis 2010
Mesajlar
2,262
Tepkime puanı
875
Puanları
113
Konum
ankara
Web sitesi
redyellow.besaba.com


'Gelecek yıl Öcalan aramızda olacak'


8 Mart Dünya Kadınlar Günü gerekçesiyle Mardin'in Nusaybin'in ilçesinde düzenlenen etkinliklte konuşan Nusaybin Belediye Başkanı Sara Kaya, "Buradan söz veriyoruz. Önümüzdeki 8 Mart'ta Önder Apo aramızda olacaktır" dedi.


KAYNAK
 

Takiyüddin

Yasaklı
Katılım
17 Kas 2014
Mesajlar
329
Tepkime puanı
9
Puanları
0
Sanki onbin yılda bir önder çıkarıyormuşcasına bu abdullah öcalan celebriti'sini niye bu kadar istiyorlar anlamak normal şartlarda mümkün değil.

Gerçi akp de tayyip gitse ne yapacaklarını bilmiyorlar. (gerçi bilmelere gerek yok; hem hiçbirşey onların bilmesiyle değil bilmemesine rağmen yürüyor ya neyse. kuruntular insanları kuşatmış.).

Neden? Çünkü toplum şişirilmiş insalarla yaşar çoğunun kendi fikir ve duyguları değil akımla yönlenmiş ve kalıba giydirilmiş fikir ve duyguları vardır. Buna "hapsedilmiş/bastırılmış/yaralanmış canlar çok" diyelim.

Bu halin aşılması türkiyenin ne doğu ne batı, ne müslüman doğu ne de müslüman batının taklidi olmayan, kendine has aydınlanmasını gerçekleştirmesine bağlıdır. Bu da okuma ve yazmanın aktif ve toplumda yaygın kullanılmasına bağlıdır. Yani her fert okuyup yazmalıdır. Fakat okuyan ve yazan oranı % 1 in de altındadır. (Demek istediğim okuma ve yazma zannedilenden biraz farklı olabilir. çoklukla da ilgili değil.)
 
Üst