Gazze'ye yeni bir yardım filosu gidiyor

HaZiRuN

Revizyonda
Katılım
15 Ara 2010
Mesajlar
2,591
Tepkime puanı
354
Puanları
0


Mavi Marmara katliamının yıldönümünde Gazze'ye yeni bir yardım filosu gönderiliyor. 15 bottan oluşması beklenen filo Gazze'ye inşaat malzemeleri, elektrik jeneratörleri ve tuz arıtma cihazı taşıyacak.

Geçen yıl Gazze'ye insani yardım taşırken uluslararası sularda İsrail'in saldırısı sonucu 9 kişinin öldüğü Mavi Marmara katliamının yıldönümünde Gazze'ye yeni bir yardım filosu gönderiliyor.
Dün İspanya'nın başkenti Madrid'te yapılan basın toplantısına göre, İsrail'in Gazze ablukasını kırmaya çalışacak filo bu kez 6 değil 15 bottan oluşacak ve yardım filosunda 25 değişik ulustan yardım gönüllüsü bulunacak.
31 Mayıs 2010'da meydana gelen saldırı sırasında Mavi Marmara'da bulunan 3 İspanyol yardım gönüllüsünden biri olan Manuel Tapial, "Mayıs'ın ikinci haftası demir alacağız" dedi. Tapial, filonun Gazze'ye inşaat malzemeleri, elektrik jeneratörleri ve tuz arıtma cihazı götüeceğini açıkladı.
Yeni filonun İtalya kolu "Gazze'ye Açılmak" adına basın toplantısında konuşan Maria Elena ise, İsrail'in Gazze ablukası için "uluslararası yasalara karşı suç ve yasaların ihlal" dedi. Elena, "Umarım bu ablukayı kararız. Başaramazsak tekrar tekrar deneyeceğiz" diye belirtti.
 

Yeni-OSMANLI

Yasaklı
Katılım
19 Eki 2010
Mesajlar
0
Tepkime puanı
195
Puanları
0
Hic sevmem böyle gösterisli yardimlari.
"Kuduz köpek hazir ol ben yine geliyorum" der gibi...köpek isirincada ahlar vahlar,kiyametler...

Yahu yardimlar oraya zaten gidiyor,birakin artistligi,samimi olun samimi.Amaciniz yardim kurulusunuzun reklamini yapmaksa emin olun tam tersine sebeb oluyorsunuz.Böyle dengesiz eylemler yardimlara el konulamsina ve yardim kurulusunan yardimlarinin engellenmesine sebeb olmakta.

Tekrar ediyorum.Oraya yardimlar zaten ulastiriliyormus.Ne geregi var böyle eylemlere ve kuduz köpegi kiskirtmaktan baska ne faydasi var???
Böyle yaparak zaten ulastirilan yardimlarida tehlikeye sokmus olmuyormusunuz???
cevab lütfen...
 

Okyanus

Profesör
Katılım
11 Şub 2008
Mesajlar
1,317
Tepkime puanı
163
Puanları
0
Rabbim iyilik yapmak için vicdanlarının sesine kulak veren bu insanları İslamla şereflendirsin inşallah.
 
Üst