Gazze Bombardıman Altında... Kassam Komutanı Şehid

cahid

Kıdemli Üye
Katılım
18 Ağu 2009
Mesajlar
6,069
Tepkime puanı
1,417
Puanları
113
Konum
Muamma...!
resim.php

İsrail, bugün akşam saatlerinde Gazze'ye hava saldırısı düzenledi.

İsrail'in Gazze'deki emniyet güçleri merkezini hedef alan saldırıda en az 10 kişinin yaralandığı öğrenildi. Gazze temsilcimiz Nureddin İslam, İsrail savaş uçaklarının akşam saat 22:15'te üç farklı noktaya füze saldırısı düzenlediğini bildirdi.

İslam'ın haberine göre Gazze Acil Yardım Servisi Başkanı Muaviye Hasaneyn de Hamas yanlısı güvenlik güçlerinden 10 kişinin yaralı olarak hastaneye kaldırıldığını, yaralıların tedavisinin sürdüğünü söyledi.

İşte İsrail'in Gazze'ye düzenlediği saldırılardan sonra yaşananlar:



Kassam Komutanı Ebu Bilal Şehid

Hasaneyn, gece geç saatlerde yaptığı açıklamada ise el Bureyc mülteci kampında yaşayan İzzeddin el Kassam Tugayları'nın önde gelen komutanlarından 40 yaşındaki İsa Abdulhadi el Batran'ın (Ebu Bilal) şehid olduğu haberini doğruladı.

İzzeddin el Kassam Tugayları'dan yapılan resmi açıklamada "Allah, Hamas'ın evladı Kassam komutanına rahmet eylesin. İşte bu Hamas'tır. Herkese verdiği sözü tutan, vatanı, dini ve mukaddesatı korumak için askerinden önce komutanını feda eden Hamas'tır" denildi.Kassam komutanı İsa'nın evi Gazze savaşı sırasında da füze saldırısına uğramış, saldırıda eşini ve beş çocuğunu kaybetmişti.

Ebu Bilal'in şehadet haberi, el Bureyc kampını hüzne boğdu. Şehadet haberine öfkelenen Kassam mücahidlerinin havaya ateş açtıkları öğrenildi.

150 Polis Şehid Olabilirdi

İsrail'in Gazze şehrinin yanı sıra Rafah ile Mısır arasındaki tüneller bölgesine de füze saldırısı düzenlediği bildirildi. Gazze'deki Emniyet Güçleri ise ikinci bir emre kadar her türlü eğitim ve tatbikata ara verdiğini, tüm birimlerin alarma geçtiğini ilan etti.

Gazze'deki kaynaklarımız, İsrail'in saldırı düzenlediği emniyet güçlerinin binasında, saldırıdan kısa bir süre önce 150 kişi bulunmaktaydı. Bu kişilerin binayı boşaltmamış olmaları halinde, 27 Aralık 2008'de işlenen katliamın bir benzeri bugün gerçekleşmiş olacaktı.

Akşam saat 22:15'te düzenlenen saldırının akabinde İsrail savaş uçaklarının Gazze semasını terk etmediği gözlemlendi. Gece geç saatlere kadar savaş uçakları ve insansız uçaklar Gazze semalarını terk etmezken Gazze sahilinde bulunan savaş gemilerinden de ateş açıldığı öğrenildi.

BM, Askalan'ın Grad'la Vurulmasını Kınadı

İsrail'in bu saldırısı, dün Gazze'den Askalan'a Grad füzesi fırlatılmasından sonra geldi. İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu, Gazze'den yerleşim merkezlerini hedef alacak her türlü saldırıya sert yanıt vereceklerini açıklamıştı.

İsrail, Askalan'a isabet eden füze saldırısından Filistin İslami Direniş Hareketi Hamas'ı sorumlu tutarken İsrail'in şikayetini dikkate alan BM İnsan Hakları Komisyonu da "Askalan'a düzenlenen füze saldırısının kabul edilemez" olduğunu açıkladı.

Filistin Meclis Başkan Yardımcısı Ahmed Bahr ise bugün yaptığı bir konuşmasında, Filistin Yönetimi Başkanı Mahmud Abbas'ın İsrail'le müzakerelere başlamasını eleştirerek, doğrudan müzakerelere geçildiği dönemde İsrail'in Filistin halkına ve mukaddesatına karşı saldırılarına hız vereceğini söylemişti.

isra haber
 

cahid

Kıdemli Üye
Katılım
18 Ağu 2009
Mesajlar
6,069
Tepkime puanı
1,417
Puanları
113
Konum
Muamma...!
İzzeddin El Kassam Tugayları'ndan İsrail'e İntikam Yemini



resim.php

Gazze'ye düzenlenen hava saldırısında öncü komutanlarından birisini kaybeden el Kassam Tugayları, İsrail'den intikamın alınacağını duyurdu.

İsrail'in gece saldırısında şehid olan İsa Abdulhadi el Batran için yayınlanan resmi açıklamada, Gazze savaşı sırasında eşini ve beş çocuğu şehid veren el Batran'ın kanının yerde bırakılmayacağı vurgulandı.

İzzeddin el Kassam Tugayları "Bu ahmakça saldırı, yanıtsız kalmayacak. Şehidimizin temiz kanını yerde bırakmayacağımıza, intikamını alacağımıza söz veriyoruz. Biz, zafere kadar onun sürdüğü zorlu yolda olacağız" dedi.

İzzeddin el Kassam, İsrail'e en uygun zaman ve mekanda yanıtın verileceğini söyledi. el Kassam "Halkımızı savunmak için elimizdeki tüm gücü ve imkanı kullanarak karşılık vereceğiz" dedi

el Batran, bir çok kez İsrail'in saldırısına uğramıştı. İsrail'in füzeleri iki defa evini, bir kez de arabasını hedef aldı. İsrail askerleriyle girdiği çatışmaların birisinde ise sol kolunu kaybetti.

Diğer yandan bugün sabah İsrail ordusundan yapılan açıklamada, dün Gazze'den Askalan'a fırlatılan Grad füzesine işaretle, bölgede artan tansiyondan Hamas'ın sorumlu olduğu bildirildi.

Hamas'ın resmi sözcüsü Sami Ebu Zuhri ise İsrail'in bu son saldırısının, İsrail'le doğrudan müzakerelere geçilmesinin tabii bir neticesi olduğunu söyledi.

isra haber
 

cahid

Kıdemli Üye
Katılım
18 Ağu 2009
Mesajlar
6,069
Tepkime puanı
1,417
Puanları
113
Konum
Muamma...!
Hamas: İsrail, Cehennemin Kapılarını Açtı

resim.php

İsrail, dün akşam düzenlediği saldırıyla, Gazze'de yeni bir katliama imza attı.

İsrail'in dün akşam hedef aldığı noktaların başında emniyet güçlerine ait bir merkez de vardı. Merkezin bağlı olduğu İçişleri Bakanı Fethi Hammad "Hamas, şehidlerin kanlarının aktığı bir dönemde sessiz kalmayacaktır. İsrail, Filistinlilere saldırmakla cehennemin kapılarını açtı" dedi.

Hammad, bugün sabah yaptığı açıklamasına şu ifadelerle devam etti: "Siyonizme karşı savaşımız eskiden olduğu gibi değil. İsrail, sanıyor ki zulmedecek saldıracak ve Filistin halkından bir karşılık bulmayacak. Hamas'a göre Siyonislerin bu vahşeti, barbarlığı, Filistin halkını katleden bu düşman için tabiidir."

Hammad "Şehidlerin kanları heder olmayacak. Hamas, şehidlerin akan kanları karşısında sessiz kalmayacak. İsrail, tüm ateş kapılarını kendisine açtı. Biz Hamas olarak şehidlerin kanlarına olan bağlılığımızı korumaktayız. Bu suçu işleyen Siyonistleri pişman edecek öfke ve ateş geliyor" dedi.

Hammad, açıklamasının devamında, İsrail'in bu saldırısının "doğrudan dolaylı barış müzakerelerine" başlama kararının alındığı bir döneme dek gelmesini hatırlatarak "Siyonistler bu katliamı, kendileriyle birlikte oturarak müzakere serabı arkasında soluyanları bulduktan sonra işledi. Bundan ötürü Filistin Yönetimi'nin her oyunu, Siyonistlerin Filistin halkına karşı işlediği katliamları artırmaktadır" dedi.

isra haber
 

cahid

Kıdemli Üye
Katılım
18 Ağu 2009
Mesajlar
6,069
Tepkime puanı
1,417
Puanları
113
Konum
Muamma...!
İsrail Saldırısı ve Gazze(FOTO)

24779.jpg


İsrail Gazze'ye tekrar saldırdı. Gazze sokakları...


879820100731051232691.jpg
408020100731051238229.jpg
116420100731051244879.jpg
597920100731054140226.jpg
capt.01a8a27c934f455c9a516af5007c4149-01a8a27c934f455c9a516af5007c4149-0.jpg

r669833528.jpg

r869193963.jpg
 

agbi

Yasaklı
Katılım
2 Kas 2006
Mesajlar
25
Tepkime puanı
382
Puanları
0
Konum
İzmir
NERELERDESİNİZ

MİTİNGLERDE BOY GÖSTERENLER

NERELERDESİNİZ

HER SEÇİMDE FİLİSTİN İ DİLE GETİRENLER

NERELERDESİNİZ

Gazze Konvoyu için KİŞİ VE OLUŞUMLARI YARGILAYNALR

NERELERDESİNİZ ?
 

agbi

Yasaklı
Katılım
2 Kas 2006
Mesajlar
25
Tepkime puanı
382
Puanları
0
Konum
İzmir
evet

Bakıyorum mesajlara yazanlar arasında MİTİNGE DAVET EDENLER YOK

Neden şimdiortalarda yok.

SP BAKIYORUM çıt yok makam teleşına düşmüşler ŞİMDİÖLENLER mÜSLÜMAN DEĞİLMİ ?
 

Ebu'l-Feth

Doçent
Katılım
6 Ocak 2008
Mesajlar
648
Tepkime puanı
114
Puanları
0
Konum
dünya
Rabbim (C.C.) rahmet eylesin.. inşaAllah bu zülum biter, inşaAllah bitecek...
 
Üst