sevgılı kardeşlerşm abilerim biz kendımıze gore şeyhımın ve sultanımın arkasından gıtmeye çaba harcıoz hepinizi bu gıbı mubarek zatlarla buluşturmayı ALLAH C.C. hepinize nasip etsin inşallah.AMİN
Bende bir zamanlar kabağın sahibinin tokatını yiyenlerden biriyim :uzgunum[1]:bende muhammed el konyevi hz.lerinin kahramanmarastaki müridlerinden birisiyim![]()
Allah razi olsun ...sevgılı kardeşlerşm abilerim biz kendımıze gore şeyhımın ve sultanımın arkasından gıtmeye çaba harcıoz hepinizi bu gıbı mubarek zatlarla buluşturmayı allah c.c. Hepinize nasip etsin inşallah.amİn
Bu ümmet içerisinde kırk kişi İbrahim(aleyhisselam) meşrebi üzerinde, yedi kişi Musa(aleyhisselam) meşrebi üzerinde, bir kişi de Muhammed (sav) meşrebi üzerinde bulunur. Bunlar mertebelerine göre insanların efendisidir.” (Bu hadis, İmam Ahmed Hambel’in Kitabu’z Zühd’ünde sahih, hatta mütevatir olarak belirtilmektedir.) bu hadisi şerifi inkar mı ediyorsun sen arkadaş? mütevatir hadisleri inkar eden dinden çıkar duyrulur.Ne anlatıyor bu adamlar?Gavs ne makam gibi bi şey mi.Öyleyse kim veriyor bu makamı?
Yavaş gel,haşa hadis inkar edilir mi?Ben sordum sadece biliyorsan beni suçlamadan anlatmalısın.
Bu ümmet içerisinde kırk kişi İbrahim(aleyhisselam) meşrebi üzerinde, yedi kişi Musa(aleyhisselam) meşrebi üzerinde, bir kişi de Muhammed (sav) meşrebi üzerinde bulunur. Bunlar mertebelerine göre insanların efendisidir.” (Bu hadis, İmam Ahmed Hambel’in Kitabu’z Zühd’ünde sahih, hatta mütevatir olarak belirtilmektedir.) bu hadisi şerifi inkar mı ediyorsun sen arkadaş? mütevatir hadisleri inkar eden dinden çıkar duyrulur.
herşeyin bir usulü vardır kardeş neyin kafasındalar bunlar gibisinden sorarsan başka yerde ceddine rahmet okurlarYavaş gel,haşa hadis inkar edilir mi?Ben sordum sadece biliyorsan beni suçlamadan anlatmalısın.
Rabbim bizleri haddini bilenlerden eylesin.Allah dostlarının himmetlerini üzerimizden eksik etmesin.Saygıda kusur ettirmesin,İfrat ve tefritten de muhafaza eylesin inşaAllah...
Allahu zülcelal hadisi kutsi de buyurur ki "benim dostuma düşmanlık edene ben harp ilan ederim."
esselamü aleyküm ,yatsı namazı dolayısıyla 21.30 aldık..namaz dinin direğidir.yarışmamız bu akşam 21.30 de bekleriz
http://www.ihvanforum.org/showthread.php?129943-Yari%C5%9Ema-duyurusu-%21%21%21&highlight=
Resulun sünnetini ne kadar çok yaşarsan o kadar Allah katında kıymetlisin. İlimle ancak şeytan olunur, ameli ve ihlası katmadıkça...Gavs Allah vergisi mi,
Yoksa,
İlimle mi elde ediliyor..?
HeheheheNe anlatıyor bu adamlar?Gavs ne makam gibi bi şey mi.Öyleyse kim veriyor bu makamı?