Galatasaray a Yabancı Oyuncu Tavsiyelerim...

elbiss

Ordinaryus
Bugün de Farklı bir konu açalım dedim...Spor üzerine olsun istedim..

Her yeni sezon öncesi bende gelenek haline gelen oyuncu tavsiyeleri bu sezonda devam etsin istedim.....Umarım Objektifime takılan oyuncuları beğenirsiniz..

SAYGILARIMLA..

images

#8 Carlos Sánchez

s_74373_10663_2009_1.jpg

http://www.transfermarkt.com.tr/carlos-sanchez/leistungsdatendetails/spieler/74373

Doğum tarihi: 2 Ara 1984 burda Montevideo
179.png
Uyruğu:
179.png
Uruguay
Boyu:1,70 m
Sözleşme bitiş tarihi:: 31.12.2016
Bu tarihden beri takımda: 23 Tem 2011
Güncel kulüp: Club Atlético River Plate
Mevki: Orta saha sağ
Oyuncu danışmanı: Christian Bragarnik
Güncel Milli oyuncu:
179.png
Uruguay

VİDEOSU

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

#5 Virgil van Dijk

139208-1408026896.jpg

5,00 milyon €
Son değişiklik: 7 Eki 2014

http://www.transfermarkt.com.tr/virgil-van-dijk/profil/spieler/139208

Doğum tarihi: 8 Tem 1991 burda Breda
122.png
Uyruğu:
122.png
Hollanda
Boyu:1,93 m
Sözleşme bitiş tarihi:: 30.06.2017
Bu tarihden beri takımda: 1 Tem 2013
Güncel kulüp: Celtic Glasgow
Mevki: Stoper
Milli oyuncu:
122.png
Hollanda

DEOSU

elbiss

Ordinaryus
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Yanlışlıkla 2 kere mesajlamışım ilk olanı sildim kafa karıştırmasın diye sorry..

elbiss

Ordinaryus
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Yoann Gourcuff
(kulüpsüz)
(Serbestken BÖYLE bir YILDIZ ı kaçırmayın derim)

s_18912_1041_2012_1.jpg

Piyasa değeri:
4,00 milyon €
Son değişiklik: 6 Haz 2015

http://www.transfermarkt.com.tr/yoann-gourcuff/profil/spieler/18912

Doğum tarihi: 11 Tem 1986 burda Ploemeur
50.png
Uyruğu:
50.png
Fransa
Boyu:1,85 m
Son kulüp: Olimpik Lyon
Kulüpsüz seit: 1 Tem 2015
Mevki:
Orta ofans
Oyuncu danışmanı: Alain Migliaccio
Eski Milli oyuncu:
50.png
Fransa

VİDEOSU

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Federico Marchetti

s_22318_398_2013_09_12_1.jpg

Piyasa değeri:
7,00 milyon €
Son değişiklik: 1 Tem 2015

http://www.transfermarkt.com.tr/federico-marchetti/profil/spieler/22318

Doğum tarihi: 7 Şub 1983 burda Bassano del Grappa
75.png
Uyruğu:
75.png
Italya
Boyu:1,88 m
Sözleşme bitiş tarihi:: 30.06.2016
Bu tarihden beri takımda: 1 Tem 2011
Güncel kulüp: Lazio
Mevki: Kaleci (YEDEK)
Oyuncu danışmanı: AGB Sport Management
Milli oyuncu:
75.png
Italya

VİDEOSU

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Martín Cáceres

s_54935_506_2013_06_24_1.jpg

Piyasa değeri:
8,50 milyon €

http://www.transfermarkt.com.tr/martin-caceres/profil/spieler/54935

Doğum tarihi: 7 Nis 1987 burda Montevideo
179.png
Uyruğu:
179.png
Uruguay
Boyu:1,82 m
Sözleşme bitiş tarihi:: 30.06.2016
Bu tarihden beri takımda: 1 Tem 2012
Güncel kulüp: Juventus
Mevki: Stoper
Oyuncu danışmanı: Daniel Fonseca
Milli oyuncu:
179.png
Uruguay

VİDEOSU

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kingsley Coman

243714-1418291563.jpg

Piyasa değeri:
3,50 milyon €

http://www.transfermarkt.com.tr/kingsley-coman/leistungsdatendetails/spieler/243714

Doğum tarihi: 13 Haz 1996 burda Paris
50.png
Uyruğu:
50.png
Fransa
Boyu:1,78 m
Sözleşme bitiş tarihi:: 30.06.2019
Bu tarihden beri takımda: 1 Tem 2014
Güncel kulüp: Juventus
Mevki: Sol Kanat
Oyuncu danışmanı: Together For You
Güncel Milli oyuncu:
50.png
Fransa U19

VİDEOSU

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Oribe Peralta

s_53563_1403_2013_07_26_1.jpg

Piyasa değeri:
4,20 milyon €
Son değişiklik: 1 Eyl 2014

http://www.transfermarkt.com.tr/oribe-peralta/leistungsdatendetails/spieler/53563

Hiç Avrupa da MAÇ yapmamış ama Karnesi oldukça İYİ..

Doğum tarihi: 12 Oca 1984 burda Torreón
110.png
Uyruğu:
110.png
Meksika
Boyu:1,80 m
Sözleşme bitiş tarihi:: -
Bu tarihden beri takımda: 1 Tem 2014
Güncel kulüp: CF América
Mevki: Santrafor
Güncel Milli oyuncu:
110.png
Meksika

VİDEOSU

BÖYLESİ

:)

elbiss

Ordinaryus
Benden Scout olurmuş :) Neyse bu konu adına bu kadar diyelim..

elbiss

Ordinaryus
Bu arada LOGOMUZ da ki HATA mızıda DÜZELTELİM...

images75f9e.jpg

Hazır aklımdayken son bir oyuncuyu daha paylaşmak istiyorum ve sonrasında konuyu kapatmak istiyorum....

Toplamda 8 oyuncu ile SCOUT lığı bu sezon adına kapattık :)

Younès Belhanda Güçlü dayanıklı ayaklarına hakim çevik bir oyuncu Gerçi maliyet olarak Piyasa değeri 9 milyon euro olan bir oyuncu ama yaş olarak 25 yaşında belki irtibata geçilerek opsiyonlu olarak KİRALIK alınabilinir diye düşünüyorum kaldı ki Ukraynada ki şart ve durumlar düşünüldüğünde Futbolcunun Kiralık olarak opsiyonlu sıcak bakabileceğini tahmin ediyorum neticede YILDIZ bir oyuncu....Önemli olan kulübünün ikna edilebilmesi nasipse oda inş...alınır alınmaz bilemem ta bi...

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Younès Belhanda

s_118022_969_2012_1.jpg

Piyasa değeri:
9,00 milyon €
Son değişiklik: 7 Haz 2015

http://www.transfermarkt.com.tr/younes-belhanda/leistungsdatendetails/spieler/118022

Doğum tarihi: 25 Şub 1990 burda Avignon
50.png
Uyruğu:
107.png
Fas
Boyu:1,77 m
Sözleşme bitiş tarihi:: 30.06.2018
Bu tarihden beri takımda: 1 Tem 2013
Güncel kulüp: Dynamo Kyiv
Mevki: Orta-Ofans
Oyuncu danışmanı: World Football
Eski Milli oyuncu:
107.png
Fas

Böylesi

elbiss

Ordinaryus
EXTRA olarak Belirtmem gerekirse...

9 SCOUT olsun... :)

Drogba 2 gözüyle bakılan bir oyuncu fakat eski formundan epey uzaktada olsa yaş itibariylen 29 yaşında kondisyon ve taktik ve birebir şut çalışmaları yogun olarak yüklenirse sürati eskisi gibiyse HARİKA bir FORVET kazanımı sağlayabilirsiniz...Özellikle TÜRKİYE de bir çok SÜPERLİG takımında oldukça Görevini yapabilir kanaatindeyim..Fakat piyasa değeri 8 milyon euro...biraz maliyetli bir oyuncu...

Bu oyuncuyu Süperlig de hangi kulube getirirseniz getirin YILDIZ OYUNCU almış kapsamında Başarı sağlanılır yalnız Maliyeti yüksek bir oyuncu ..

.Değerin altında alabilirseniz Bafetimbi Gomis OLDUKÇA VERİM kalitesi sağlayabilir kanaatindeyim ama oyuncunun eksikleri var ekstra yüklemeleri gerekli diyede NOT eklemeyi unutmuyorum...

Bafetimbi Gomis

s_22388_3377_2012_1.jpg

8 milyon euro

FC

http://www.transfermarkt.com.tr/bafetimbi-gomis/profil/spieler/22388

Böylesi...

Âwdil

Mim Lâmelif Vâv
İbradan başkası paklamaz bizi hocam. : )

Her yıl gereksiz onlarca transfer yapılıyor.Tarık ve Olcan'a verdiğimiz paralar ile,bu sene ibra'yı rahat getirirdik.Taraftar çilek istiyor hocam. :)

elbiss

Ordinaryus
İstediğiniz Yabancı oyuncularda anlaşmada zorluk çekiyorsanız birde bu oyunculara bakın derim Fena oyuncular değil derim incelemeniz kariyer maç karnelerine bakmanız bence yeterli olacağı kanısındayım...

.Bu forumlarda birazda futbol konuşalım diye tekrardan güncellemek istedim....

Böyle.

elbiss

Ordinaryus
Beşiktaşın aldığı Rhodolfo çok iyi bir oyuncu Gremio nun kaptanı DC nin has adamı kendisini Resmi manada çokça begendiğim bir oyuncu Umut ediyorum ki Beşiktaş ta faydalı olabilecek güzel bir oyuncu ....Geçen Sezon Galatasarayımız almak istedi nasip olmadı ..

Rhodolfo nun Türkiye de başarılı olması hem Beşkiktaş camiasını mutlu edebileceği gibi Geçen sezon bahsedip konuma aldığım bir oyuncu olduğu için benide Çok mutlu edecektir...Şimdiden Rhodolfo ya maç kariyerin de Başarılar Dilerim..

Böyle.

elbiss

Ordinaryus
İbradan başkası paklamaz bizi hocam. : )

Her yıl gereksiz onlarca transfer yapılıyor.Tarık ve Olcan'a verdiğimiz paralar ile,bu sene ibra'yı rahat getirirdik.Taraftar çilek istiyor hocam. :)

İbra çok maliyetli bir oyuncu fakat SPONSOR bulunabilirse olması ideal olabilir...Şuanki son durum nedir bilemem ama İBRA TÜRKİYE --İSVEÇ DOSTLUĞUNA oldukça meyvalar ve katkılar verebilirdi kanaatindeyim....

Gelsin Türkiye de Galatasaray da hiç olmazsa 1 sene KİRALIK FUTBOL oynasın burada da kendisine FAN lar katsın derim....Neticede İSVEÇ dostlluğunu geliştirmek Türkiye de sevgiyi arttırmak REKLAM ile yapamayacağınız bir çok şeyi başarmak gibi olur TEK bir oyuncunun İSVEÇ REKLAMI ve ONURSALLIĞI TÜRKİYE yi memnun edecektir ta bi kendi 1 sene KİRALIK gelmek isterse...Kaldı ki bende kendisini Türkiye de görmek isterdim...

Böyle.

Âwdil

Mim Lâmelif Vâv
İbra çok maliyetli bir oyuncu fakat SPONSOR bulunabilirse olması ideal olabilir...Şuanki son durum nedir bilemem ama İBRA TÜRKİYE --İSVEÇ DOSTLUĞUNA oldukça meyvalar ve katkılar verebilirdi kanaatindeyim....

Gelsin Türkiye de Galatasaray da hiç olmazsa 1 sene KİRALIK FUTBOL oynasın burada da kendisine FAN lar katsın derim....Neticede İSVEÇ dostlluğunu geliştirmek Türkiye de sevgiyi arttırmak REKLAM ile yapamayacağınız bir çok şeyi başarmak gibi olur TEK bir oyuncunun İSVEÇ REKLAMI ve ONURSALLIĞI TÜRKİYE yi memnun edecektir ta bi kendi 1 sene KİRALIK gelmek isterse...Kaldı ki bende kendisini Türkiye de görmek isterdim...

Böyle.

Biz de bekliyoruz lakin,mevcut yönetim bu yön de daha olumlu bir hamle yapamadı veya yaptı da bu açıklamak istemiyor.En büyük rakibimiz,gelmiş geçmiş en güçlü kadrosunu kurmuşken bizim transfer ve takım niteliği içler acısı.Bakalım bence bir transfer daha yapılır,ama ibra mı-xabi mi bilemiyorum.

elbiss

Ordinaryus
Biz de bekliyoruz lakin,mevcut yönetim bu yön de daha olumlu bir hamle yapamadı veya yaptı da bu açıklamak istemiyor.En büyük rakibimiz,gelmiş geçmiş en güçlü kadrosunu kurmuşken bizim transfer ve takım niteliği içler acısı.Bakalım bence bir transfer daha yapılır,ama ibra mı-xabi mi bilemiyorum.

12 Milyon Euro UEFA dan geliyor aranan taze para kapıya kadar geldi....devamında sponsor bulunabilirse 12 milyon Euroda oradan gelse İBRA 2-3 yıl Türkiye de olur.....Hiç yapamıyorlarsa 1 yıllık KİRALIK dahi getirebilirler...Kaldı ki GALATASARAY Camiası BÜYÜK bir CAMİA bu camiaya HEYECAN ENERJİ VE DİNAMİK LER lazım... İBRA GALATASARAY için eşssiz vazgeçilmez BİR SİNERJİ getirecektir...

Sadece GALATASARAY a mı TÜRKİYE SÜPERLİĞİN deki bir çok oyuncuya bir çok Genç KRAMPON lara bir çok ALTYAPIYA örnek ve ideol olma yolunda sadece bu kadar mı ??..

Hayır İBRA TÜRKİYE tanıtımına İSVEÇ kardeşliğine birlikteliğine FAHRİ ÜNVAN TEMSİLCİSİ alma ile TÜRKİYE İŞVEÇ arasında bir bağ ve köprü hatta sevgi Yelkenleri oluşturacak....,İSVEÇ güzel bir ülke bu ülke ile TÜRKİYE nin BAĞ larını pekiştirebileceği güzel bir yatırım...

Sadece IBRA Galatasaray da diye gider olacak yok bu FORMA satışlarına stadların doluluğuna devamında Borsada ki Hisselere gibi bir çok katkıyı da verecek kanaatindeyim....İBRA sadece bir oyuncu değil İBRA DÜNYA KLASMANIN da bir OYUNCU TÜRKİYE SÜPERLİĞİ TAKIMLARI arada da olsa DÜNYA KLASMAN OYUNCULARINI ülkeye getirebilmeli ki ÜLKE LİGİNİN KALİTESİ ve DEĞERİ artsın....

IBRA nın gelmesi MESSİ nin gelmesi kadar BÜYÜK HEYECAN VE ÇOŞKU VERİR KANAATİNDEYİM...Ta bi İBRA biraz fedakarlık yaparsa ve TÜRKİYE ye gelmek isterse
İBRA Tükiye ye gelirse şayet Hayatında görmediği sevgiyi ve ilgiyi bence TÜRKİYE de fazlasıyla göreceği kanaatindeyim NE DİYELİM nasip..

Hayırlısı Olsun..

Böyle.

Âwdil

Mim Lâmelif Vâv
12 Milyon Euro UEFA dan geliyor aranan taze para kapıya kadar geldi....devamında sponsor bulunabilirse 12 milyon Euroda oradan gelse İBRA 2-3 yıl Türkiye de olur.....Hiç yapamıyorlarsa 1 yıllık KİRALIK dahi getirebilirler...Kaldı ki GALATASARAY Camiası BÜYÜK bir CAMİA bu camiaya HEYECAN ENERJİ VE DİNAMİK LER lazım... İBRA GALATASARAY için eşssiz vazgeçilmez BİR SİNERJİ getirecektir...

Sadece GALATASARAY a mı TÜRKİYE SÜPERLİĞİN deki bir çok oyuncuya bir çok Genç KRAMPON lara bir çok ALTYAPIYA örnek ve ideol olma yolunda sadece bu kadar mı ??..

Hayır İBRA TÜRKİYE tanıtımına İSVEÇ kardeşliğine birlikteliğine FAHRİ ÜNVAN TEMSİLCİSİ alma ile TÜRKİYE İŞVEÇ arasında bir bağ ve köprü hatta sevgi Yelkenleri oluşturacak....,İSVEÇ güzel bir ülke bu ülke ile TÜRKİYE nin BAĞ larını pekiştirebileceği güzel bir yatırım...

Sadece IBRA Galatasaray da diye gider olacak yok bu FORMA satışlarına stadların doluluğuna devamında Borsada ki Hisselere gibi bir çok katkıyı da verecek kanaatindeyim....İBRA sadece bir oyuncu değil İBRA DÜNYA KLASMANIN da bir OYUNCU TÜRKİYE SÜPERLİĞİ TAKIMLARI arada da olsa DÜNYA KLASMAN OYUNCULARINI ülkeye getirebilmeli ki ÜLKE LİGİNİN KALİTESİ ve DEĞERİ artsın....

IBRA nın gelmesi MESSİ nin gelmesi kadar BÜYÜK HEYECAN VE ÇOŞKU VERİR KANAATİNDEYİM...Ta bi İBRA biraz fedakarlık yaparsa ve TÜRKİYE ye gelmek isterse
İBRA Tükiye ye gelirse şayet Hayatında görmediği sevgiyi ve ilgiyi bence TÜRKİYE de fazlasıyla göreceği kanaatindeyim NE DİYELİM nasip..

Hayırlısı Olsun..

Böyle.

Fener Cl'den elendi hocam,ne derseniz İbra'nın gelmesine lahza var sanki... : )

elbiss

Ordinaryus
Gece gece uyku tutmadı,totem yapalım da gelsin zalım. : ))

Yapalım yapalım elbet gelecekse sabaha kadar TOTEM yapalım.. yazmamız ikna edecekse ben varım sabaha kadar yazarım :) klavyede parmaklarım şişse dahi yazarım IBRA bu heleki Benim ikinci vatanım İSVEÇ ten biriyse hiç durmadan yazarım onun için :)))

Nasip işte neticede herkesin kendine göre bir hayat yaşam şekli oluyor tercihin de GALATASARAY varsa olur neden olmasın ki :)..

Böyle.

Âwdil

Mim Lâmelif Vâv
Yapalım yapalım elbet gelecekse sabaha kadar TOTEM yapalım.. yazmamız ikna edecekse ben varım sabaha kadar yazarım :) klavyede parmaklarım şişse dahi yazarım IBRA bu heleki Benim ikinci vatanım İSVEÇ ten biriyse hiç durmadan yazarım onun için :)))

Nasip işte neticede herkesin kendine göre bir hayat yaşam şekli oluyor tercihin de GALATASARAY varsa olur neden olmasın ki :)..

Böyle.

Gelmesi için çok neden var.En önemlisi taraftar.Drogba da olduğu gibi taraftar onu bağrına basar.Aslın da yeterince kaynakta var,lakin geçmiş zaman da takıma doldurulan çöplere para vere vere,çilek almaya para kalmadı.En son Osmanlı stadın da oynanan maçta çıplak gözle takımı izledim ve Burak'ın geçen seneden kalma olduğu kanaatine vardım.Forvete bir transfer şart bence,ha bu İbra olmuş olmamış önemli değil,İbra olsa iyi olur.Lakin kaliteli bir isim olmalı...

elbiss

Ordinaryus
Gelmesi için çok neden var.En önemlisi taraftar.Drogba da olduğu gibi taraftar onu bağrına basar.Aslın da yeterince kaynakta var,lakin geçmiş zaman da takıma doldurulan çöplere para vere vere,çilek almaya para kalmadı.En son Osmanlı stadın da oynanan maçta çıplak gözle takımı izledim ve Burak'ın geçen seneden kalma olduğu kanaatine vardım.Forvete bir transfer şart bence,ha bu İbra olmuş olmamış önemli değil,İbra olsa iyi olur.Lakin kaliteli bir isim olmalı...

ya zaten bir kere GALATASARAY ailesine gelse sonra diyeceği ilk söz ne olur biliyormusun???

Ben GALATASARAY a neden daha önce gelmedim demesi olur.....

GALATASARAY taraftarı bağrına çok mükemmel basar ki bu Halkın Futbola ihtiyacı var....

Takıma doldurulan çöpler değipte emeklere azda olsa haksızlık etmiş olmayalım istemeden de olsa....geçmişte ihtiyaç yerlere alınıpta verim alınamayan oyuncuların çokluğu diyelim olur mu??..

Evet onların durumları Galatasaray da Mali FairPlay anlamında etken olabiliyor....IBRA daki Transfer engeli de bu olabiliyor diye düşünüyorum....Mali FaırPlay için yük biraz boşaltılması gerekiyor ki İBRA gelecekse anca o zaman gelebilir kanaatindeyim...

Valla söylediğim üzere hiç alamıyorlarsa benim burada paylaştığım oyunculara baksınlar derim :) en azından benim scout lığım o kadar kötü değildir diye düşünüyorum çünkü ben sadece analizlemiyorum altıncı hissimlede seçip beğeniyorum bugüne kadar yanılmadım umarım yanılmamda...

Rhodolfo yu geçen sezon burada konumda tavsiye etmiştim...Ünal Aysal Başkan almak istedi ama o zamanlar Rhodolfo nun Ailesi gelmek istemedi alamamıştık...ama şimdi Türkiye ye geldi ya Beşiktaş ta da olsa kendisini keyifle izleyeceğim...ama GALATASARAY maçında değil :)...

Bazen YILDIZ Ülkeye gelebiliyorsa getirebilmek gerek ...

Böyle..