Fua Avni : Dinleme Kayıtlarını CHP'ye Verip Seçimde Prim Yaptıracağız !!!

Dua Nur

Kıdemli Üye
Katılım
29 Nis 2007
Mesajlar
37,459
Tepkime puanı
247
Puanları
0
Fua Avni : Dinleme Kayıtlarını GERZEK Kemal'e Verip CHP'ye Seçimde Prim Yaptıracağız !!!

Paralel örgütün iki numaralı ismi olarak iddianameye giren Emre Uslu’nun kullandığı deşifre olan ‘fuatavni’ hesabının kayıtlarından “telekulak” çıktı.

Emre Uslu ve CHP’li Umut Oran arasında geçen görüşmelerde devletin zirvesinin halen dinlendiği ve kayıtların 7 Haziran seçimleri öncesinde AK Parti’yi zayıflatmak için yayınlayacakları belgelendi. Emre Uslu ile CHP’li Umut Oran’ın ‘direct mesaj’ görüşmelerinde akıllara durgunluk veren diyaloglar geçti.

"O GERZEK BAŞKANINA SÖYLE"

Paralel yapının sözcüsü Emre Uslu, CHP’li Umut Oran’a, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nu hala dinlediklerini, hayasızca “Seçimlerde dinlemeleri paylaşacağız siz de üzerinden prim yapacaksınız. O gerzek başkanına söyle 17 Aralık’a dönmesin” şeklinde aktarıyor.

"BAŞKANIMIZ TAMAM DİYOR"

Buna karşılık Oran, Uslu’ya Kemal Kılıçdaroğlu’nun da desteklediğini söyleyerek, “Başkanımız tamam diyor” şeklinde yanıt veriyor.

"DUYAN OLURSA CANIYLA ÖDER"

Her türlü kirli tuzağı kuran Uslu, Kılıçdaroğlu ve Oran’ı “Duyan olursa canıyla öder” sözleriyle tehdit ediyor.

Ayrıca Twitter kayıtlarında, CHP milletvekili Akif Hamzaçebi’nin Fuatavni ile irtibat içinde olduğu kaydedildi. Konuşmada Fuatavni’nin, Hamzaçebi’ye “Seçime kadar iyi bir randıman bekliyorduk biz senden” demesi dikkat çekiyor.

Kirli görüşmelerde yapılan dinlemeleri, 7 Haziran seçimleri öncesi internet ortamından yayılarak AK Parti hükümetini yıpratmayı planladıkları ortaya çıktı.

ORAN'A TWİTTER GARANTİSİ

Görüşmelerde bir ara Uslu Kılıçdaroğlu için ‘gerzek’ ifadesini kullanırken, CHP’li Umut Oran hiçbir karşılık vermiyor. Oran bir ara tedirgin olup, “Bura ne kadar güvenli” diyor. Uslu ise ona, “Çok çok, admine diyecem silcekler birazdan” diyor. Uslu görüşmelerin internet üzerinden silineceği garantisi vererek Oran’ın korkusunu hafifletiyor. Oran bir ara Uslu’ya devletin zirvesindeki isimleri dinleyip dinlemediklerini soruyor. Uslu ise çok normal bir şeymiş gibi devletin zirvesini dinlediklerini ve kayıt yaptıklarını itiraf ediyor.

CHP -PARALEL ‘TELEKULAK’ İTTİFAKI

- UMUT ORAN: Ne yaptınız
- FUAT AVNİ: Dinliyorum işte
- UMUT ORAN: Bir şey çıktı mı
- FUAT AVNİ: İki tane çıktı, kaydettik
- UMUT ORAN: Tamamdır
- FUAT AVNİ: Başbakanı da dinliyoruz, Cumhurbaşkanını da artık oradan yürüyeceğiz

- UMUT ORAN: Ne yapcaz ki
- FUAT AVNİ: O gerzek başkanına söyle bu da 17 Aralık’a dönmesin, seçimlerde biz paylaşcaaz siz de üzerinden prim yapcanız

- UMUT ORAN: Başkanımız yanımızda tamam diyor
- FUAT AVNİ: Kimseye söyleme, duyan olursa, başkası duyarsa canıyla öder
- UMUT ORAN: Tamamdır bakalım o zamana kadar neler çıkacak
- FUAT AVNİ: Çıktı çıktı aldık kayda
- UMUT ORAN: Bura ne kadar güvenli
- FUAT AVNİ: Çok çok, admine diyecem silcekler birazdan.

HOCAEFENDİ KANADA’YA GEÇECEK

CHP milletvekili Akif HamzaÇebi’nin de Fuatavni ile Twitter’da direkt mesajlar bölümünden yazıştığı tespit edildi.

- FUATAVNİ: Korkulacak bir şey yok ki. Ben benim patronla konuştum. Kanada’ya geçecek Hocaefendi. Suçlu iadesi yok Kanada’nın.

- AKİF HAMZAÇEBİ: Bunları emniyettekilere anlatmamız iyi olur. Ben eminim zaten. Yüzde 40’dan aşağı düşürse yeter oyları. Yeni hesaba devam edeceğim.
- FUATAVNİ: Tamam ben yarın edeceğim onlara da zaten. Bizim patron da konuşmuş.

- AKİF HAMZAÇEBİ: Şu emniyetteki çocuklara bir haber et ya! Patrona bir şey olur diye korkuyorlar.
- FUAT AVNİ: Yarın ararım onları ben de. Bu yasak yolumuza taş koydu. Seçime kadar iyi randıman bekliyorduk biz senden.

http://www.ensonhaber.com/fuat-avni-ve-chpli-umut-oranin-konusmalari-ortaya-cikti-2015-02-17.html
 

agbi

Yasaklı
Katılım
2 Kas 2006
Mesajlar
25
Tepkime puanı
382
Puanları
0
Konum
İzmir
85107811_17022015.jpg



KENDİ KENDİNE YALAN SÖYLEYEN BİRİNİMİ ARIYORSUNUZ ?

KENDİ KENDİNE YALANINI TEŞHİR EDEN BİRİNİMİ ARIYORSUNUZ

UZAKLARDA ARAMAYIN.

BU KİŞİ İHVAN FORUM DA

İSMİ Mİ

@Dua Nur

HANİ FUAD AVNİ YAKALANMIŞTI ??

85107811_17022015.jpg


YALANDAN KİM ÖLMÜŞ ki DUA NUR ÖLSÜN.
 

Dua Nur

Kıdemli Üye
Katılım
29 Nis 2007
Mesajlar
37,459
Tepkime puanı
247
Puanları
0
CUMHURBAŞKANI @AKKULIS · 58 dk. 58 dakika önce

CHP tabanına soruyorum sizin tabanınız artık Paralel Yapı mı?Genel Başkanınız da Paralel Yapı'nın kuklası mı? Bunu sindirebiliyor musunuz?

CHP'lilere soruyorum:Seçimlerde "kasetten" medet uman, haşhaşilerin yatağına girmiş bir Genel Başkan ve adamları sizi rahatsız etmiyor mu?
 

agbi

Yasaklı
Katılım
2 Kas 2006
Mesajlar
25
Tepkime puanı
382
Puanları
0
Konum
İzmir
CUMHURBAŞKANI @AKKULIS · 8 sa. 8 saat önce

Avanak avni, DM üzerinden @Akif_Hamzacebi @UmutOranCHP'yeCumhurbaşkanı ve Başbakanı halen dinlediklerini söylüyor. Onlar da memnun oluyor.

hani yakalanmıştı ????

İlk günden itibaren Fuat Avni’yi takip ediyorum. 5 Ağustos 2014 tarihine kadar “@fuatavni” hesabı geçerliydi. 5 Ağustos’ta kapatılınca, “@fuatavnifuat” adını aldı. O hesap da 21 Ocak 2015’te kapatıldı. 21 Ocak 2015’ten itibaren “@fuatavni_f” ismini kullanmaya başladı. Oysa havuz medyasında yayınlanan belgelerin birinde, 19 Ocak 2014 tarihi mevcut; hesap sahibi ise “@fuatavnifuat” olarak gösteriliyor. (Halbuki o tarihte @fuatavni olmalı.) Diğer belge ise 12 Şubat 2014 tarihini taşıyor; isim gene “@fuatavnifuat.” (O tarihte “@fuatavnifuat” yok sadece “@fuatavni” var.) Bu hatayı nasıl izah edebiliriz? Ben, “Emre Uslu’yu suçlamak için sahte belge düzenlediler” ihtimali üzerinde duruyorum.

“Emre Uslu yazdı” denilen söz konusu iki belgenin birinde (19 Ocak 2014), para transferlerinden söz ediliyor. Mesela @fuatavnifuat’ın, “Ulan 5 bin maaş alan adama 400 bin verdik hâlâ lazım diyor” tweetini attığı ileri sürülüyor. Diğer belgede ise (12 Şubat 2014), @fautavnifuat, ISADGSS ile mesajlaşıyor: “Abi ben polis memuru İbrahim” diyen ISADGSS, Hidayet Karaca, Ekrem Dumanlı ve Tek Türkiye dizisinin senaristlerine yapılacak operasyonu haber veriyor. 12 Şubat 2014’te, Fuat Avni’nin “@fuatavnifuat” ismini kullanmadığı bir yana, Dumanlı, Karaca ve dizi senaristlerine operasyonun da ISADGSS’nin ihbarından tam 10 ay sonra, 14 Aralık 2014’te gerçekleştiği biliniyor. Bu durumda Fuat Avni, bilgiyi 10 ay önce almış, bekletmiş, operasyondan bir iki gün önce, 12 Aralık 2014’te takipçileriyle paylaşmış mı oluyor yoksa belgeyi düzenleyenler, sehven 12 Aralık yerine 12 Şubat mı yazdılar?

Havuz medyasında yayınlanan 3’üncü belgede, 15 Aralık 2014 tarihi mevcut. Fuat Avni ile mesajlaşan lisanyokbz, “Bizimkilere operasyon hazırlığındalar” diyor. Oysa Hidayet Karaca ve Ekrem Dumanlı’ya operasyon bir gün önce 14 Aralık 2014’te gerçekleşiyor. Dördüncü belgede, “@fuatavnifuat” hesabı 21 Ocak 2015’te kapandıktan sonra kullanılan “@fuatavni_f” hesabındaki mesajlar mevcut. O belgede, mesajların yanında hiç tarih yok. Halbuki Twitter’da her tweet otomatik olarak bir tarih taşıyor. Belli ki, belgeyi düzenleyenler tarih koymayı unutmuşlar.

***

Tekrar edeyim: Fuat Avni, Emre Uslu olabilir ya da olmayabilir. Ben sadece, belgelerin şüphe uyandıran hataları üzerinde duruyorum.

Havuz medyasının yazı işleri çalışanları, gazetecilik mesleğinin gerektirdiği özeni göstermemiş. Benim yaptığım gibi, belgeye bakacaklar, tarihi inceleyecekler, Fuat Avni’nin birkaç kere isim değiştirdiğini hatırlayarak, tarih ve adlarla arada bir çelişki var mı, yok mu, bunu tespit edeceklerdi. Bunu yapmadıkları için, kendilerine “sıfır” notu veriyorum.

Gelelim düzmece belgeyi hazırlayanlara… Muhtemelen bunlar, MİT ya da Emniyet İstihbaratı’ndaki bir ekip. Ne kadar yetersiz olduklarını, tarih ve olaylardaki tutarsızlıklar ortaya koyuyor. Yazıklar olsun! İstihbaratımız kimlerin elinde?

Şimdi, havuz medyasındaki bazı kifayetsiz yazarlar çıkıp, “Nazlı Ilıcak da bunları nereden bilecek? Herhalde Cemaat’in istihbaratçı polislerinden alıyor” diyebilirler. Kitabımı bile Ali Fuat Yılmazer’in yazdırdığını ileri sürdüklerine göre, bu gibi iddiaları da seslendireceklerine eminim. Çok şükür telefonum dinleniyor. Ve asistanım Arzu’yla konuşmalarım kayda geçiyor. Belgeler üzerinde nasıl inceleme yaptığımız, o konuşmalardan da çıkarılabilir.

Utanç verici bir dönemden geçiyoruz. Yıldıray Oğur’un deyimiyle “Kullanışlı ahmaklar” adına ben üzülüyorum; lakin onların yüzü kızarmıyor.
 

agbi

Yasaklı
Katılım
2 Kas 2006
Mesajlar
25
Tepkime puanı
382
Puanları
0
Konum
İzmir
hamzaçebi ve umut oran , eğer bu kayıtlar yalansa mahkemeye gidip aklanmalı, doğruysa chp den istifa etmeli. Fuat avni'nin habercileri yakalandı, kendisinin abd den iadesi istenecek.

bak buna katiliyorum.

Herkes iddialar için mahkenmeye gitmeli aklanmali ama herkes çifte standartlik yapmadan.
 
Üst