Filistin'de 'Ramazan İyilik Ayı' Kampanyası

cahid

Kıdemli Üye
Katılım
18 Ağu 2009
Mesajlar
6,069
Tepkime puanı
1,417
Puanları
113
Konum
Muamma...!
24732.jpg


Heniyye hükümeti Ramazan yardımlarını fakir vatandaşlarına ulaştırmaya başladı...


http://www.xindir.com/tevhidhaber/siparis.php


Başbakan İsmail Heniyye başkanlığındaki Filistin hükümetinden iki bakanlık, yaklaşmakta olan mübarek Ramazan ayı münasebetiyle Gazze'de fakir ve işsiz 70 bin aileye yardım etmek için “Ramazan İyilik Ayı” kampanyasını başlattıklarını duyurdu.

Çalışma ve Sosyal İşler Bakanı Dr. Ahmed El-Kurd kampanya dolayısıyla Gazze'de bugün (25 Temmuz Pazar) yaptığı açıklamada şöyle dedi: “Ramazan ayının sonuna kadar devam edecek kampanya için iki bakanlık da hazırlıklarını tamamlamış durumda. Bakanlıklar daha önce isimlerini veren 104 bin fakir ailenin listesini esas alacaktır. Listede isimleri olup ta resmi veya özel kurumlarda çalışanların isimleri çıkarıldıktan sonra fakir olanlara yardımlar dağıtılacaktır. Bu kampanya dahilinde daha şimdiden her biri 50 dolarlık yardım malzemesi içeren 10 bin kumanya dağıtıldı. Yakında 50 bin paket daha dağıtılacaktır. Bu yardımlar kampanyayı yürüten bakanlıklarda isimleri yazılı olan fakir ailelere dağıtılacaktır.”

Bakan Kurd devamla Gazzeli vatandaşlardan bakanlıkların yayınlayacakları isim listelerini gazete, broşür ve internet sitelerinden takip etmelerini istedi.

Hükümetin gelen yardımları büyük itina ile hak edenlere ulaştırmaya çalıştığını belirten El-Kurd, İşgal rejiminin Filistin halkını kasten aç bırakarak ve inşaat malzemesiyle yardımları engelleyerek Filistin halkıyla hükümetinin iradesini kıramayacağını ifade etti.



fiem
 
Üst