FETÖ Kılıçdaroğlu'nu Tasviyeye Hazırlanıyor

Dua Nur

Kıdemli Üye
Katılım
29 Nis 2007
Mesajlar
37,459
Tepkime puanı
247
Puanları
0
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında bazı kağıtlar sallayarak Cumhurbaşkanı ve yakınlarıyla ilgili çok ağır iddiaları dile getirdi. Çok kısa bir süre içinde, elinde salladığı kağıtların iddialarıyla ilgili olmadıkları ortaya çıktı.

Belli ki Kılıçdaroğlu, eline tutuşturulan belgelere şöyle bir göz atma ihtiyacı duymamış; elindeki kağıtların ne olduğunu inceleme zahmetine dahi girmemiş.

Yine belli ki, o “belge” zannedilen kağıtlar, çok güvendiği birileri tarafından Kılıçdaroğlu’nun eline tutuşturulmuş.

Kılıçdaroğlu’nun bu skandalı öncekilerden farklı. Kılıçdaroğlu bu sefer fena çuvalladı. Sahte belgeleri kamuoyuyla zaten paylaşamaz. Dolayısıyla, “belgeleri ibraz et” baskısının altında ezilecek. Bu sefer sadece CHP muhalifleri değil, CHP’liler de Kılıçdaroğlu’na tepki gösterecek.

Kılıçdaroğlu’nun yüzünde mahcubiyet ya da kızarıklık aramayın; ama CHP’liler şimdiden bu skandal yüzünden mahcup olmuş durumdalar ve belli de ediyorlar.

Görünen o ki, FETÖ, büyük umutlarla iş başına getirdiği Kemal Kılıçdaroğlu’nun fos çıktığını nihayet gördü. Son olay, FETÖ’nün Kılıçdaroğlu’nu tasfiyeye hazırlandığını da gösteriyor.

Sözde belge skandalıyla, çok açık ki, Kılıçdaroğlu’na operasyon çekiliyor.

Neyse ki operasyon bir önceki gibi çirkin değil. Gerçi, elindeki dekontu okumaktan aciz bir “hesap uzmanı” olmak da az rezillik değil.

AYDIN ÜNAL

Kasetle geldi,dekontla gidecek müdür.
 

Dua Nur

Kıdemli Üye
Katılım
29 Nis 2007
Mesajlar
37,459
Tepkime puanı
247
Puanları
0
Kemal Kılıçdaroğlu’na büyük bir kumpas kurulmuş demektir. Yani CHP’de kasetle ilk değişikliği yapanlar, dekontla ikinci değişimi yapacaklar. Benim aklıma en çok bu yatıyor.

Görelim bakalım bugün-yarın belgeleri medyaya dağıtacağız diyorlar. Belgeler gerçek çıkmazsa, yurt dışına para kaçırmadığı anlaşılırsa, kızılca kıyameti koparmak gerek.

Çünkü Kılıçdaroğlu CHP gibi bir partiyi, yani iktidar alternatifi olan bir partiyi, bu tür asılsız iddialarla yalancı çobana çevirdi, inandırıcılığı kalmadı.

Bu son olay da yalan çıktığında (ki öyle gözüküyor) artık Kılıçdaroğlu’nun kredisi siyasette bitmiş, ipi çekilmiş demektir.

Bakalım yerine kimi getirecekler.

KEMAL ÖZTÜRK

Müdür gibi bir muhalefet Ak Parti'nin çok işine yaradı. İlla gidecekse, yerine tavukcu Muharremi isterik.
 

Dua Nur

Kıdemli Üye
Katılım
29 Nis 2007
Mesajlar
37,459
Tepkime puanı
247
Puanları
0
Seninle o dosyaları paylaşan Fuat Avni yıllar yılı sen ve senin gibilerle dalgasını geçti, sahte belgeler üzerinden algı operasyonları yaparak, "Erdoğan ha gitti, ha gidecek" dedi.

Baktı ki olmuyor, baktı ki Erdoğan gitmiyor, kendi kaçıp gitti. İnandırıcılığı kalmadığı için şimdi kendi yerine seni hazırlıyor, daha doğrusu seni kullanıyor.

Bak demedi deme!

Yayınladığın o belgeler senin başını yiyecek, Erdoğan değil ama sen gideceksin.

Fuat Avni'nin deyimiyle canımın içi...

Korkma, titre!

SÜLEYMAN ÖZIŞIK

:glm:glm:glm:glm:glm
 

Dua Nur

Kıdemli Üye
Katılım
29 Nis 2007
Mesajlar
37,459
Tepkime puanı
247
Puanları
0
Amaçları bu mudur? Deviremedikleri Kılıçdaroğlu'nu "kepaze edip" koltuğundan uzaklaştırmak... Kasetle getirdiklerini dekontla göndermek...

Ve de, "zihniyet" ve "program benzeri birşeyler" açısından aralarında pek de fazla bir fark bulunmayan CHP ile İP'yi kaynaştırıp, ortaya çıkacak yeni oluşumu Akşener'e teslim etmek...

Ezkaza kazanırsa da OHAL'i kaldırmak, Fetö mahkûmlarını salıvermek...
Bu mudur?

ENGİN ARDIÇ
 
Üst