Fetö Bizim Zamanımızda Büyüdü....

redyellow

Kıdemli Üye
Katılım
20 Nis 2010
Mesajlar
2,262
Tepkime puanı
875
Puanları
113
Konum
ankara
Web sitesi
redyellow.besaba.com
233244.jpg



Erdoğan: "FETÖ bizim zamanımızda büyüdü!"


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan CNN Türk, Kanal D ortak yayınında soruları cevapladı.Erdoğan, Buket Aydın tarafından Cahit Zarifoğlu ve Abdürrahim Karakoç'un ölüm yıldönümü olduğunun hatırlatılması üzerine, iki isimden şiirler okudu. Erdoğan Abdürahim Karakoç yerine yanlışlıkla Sezai Karakoç için 'Allah rahmet eylesin' dedi.


../..


FETÖ'nün bizim zamanımızda büyüdüğü iddiasını ben reddetmem. Bunlar büyük bir ihanet şebeeksi içerisindeymiş. Aldatıldık. Taa Erdal İnönü'ye git, Bülent Ecevit'e.


Ecevit, İnönü bunların en yakın arkadaşıydı. Erdal İnönü'nün bunların okullarını ziyaret ettiğini iyi bilirim. Onların davetlerine katıldıklarını iyi bilirim. Gelsinler konuşalım. Samimi değiller. Biz yanıldık. Biz bunlara çok inandık. 2004 MGK'sında hedef sadece FETÖ değil tüm terör örgütlerine yönelik bir süreçti. Biz bunun üzerine ısrarla da gittik. Birçok STK'lar da masaya yatırıldı. 2010'dan sonra da ayıklama süreci başladı.


KAYNAK
 

cemaliii

Kıdemli Üye
Katılım
24 Ağu 2009
Mesajlar
4,763
Tepkime puanı
982
Puanları
113
Bu adamın bu delikanlılığına bu mertliğine bu dürüstlüğüne hayranım. Allah razı olsun. İhvanistabulun dediği gibi keşke diğer ak partiler de reis kadar olabilseler.

Erdoğanın ecevit ve inönü sözlerine bir destek eklemek istiyorum. Baykalda var malesef. Tvde görmüştüm yurtdışında ki feto okulunu ziyaret ediyor eski yıllardaki görüntülerde. Kimler kandırılmadı ki, herkes kandırıldı. Ama en çok büyüyüp serpildikleri erdoğanında dediği gibi ak parti dönemi.
 
Üst