Fethullah Gülen KAYIP Top Sakal Çetesi Cemaate El Koydu !

Dua Nur

Kıdemli Üye
Katılım
29 Nis 2007
Mesajlar
37,459
Tepkime puanı
247
Puanları
0
Fetullah Gülen hakkında çıkan ikinci yakalama kararının ardından paralel elebaşının apar topar Pensilvanya’daki çiftliğinden çıkarıldığı, ülke değiştirdiği iddia ediliyor.

İddialara göre Gülen yer değiştirme sırasında ateşi yükseldi ve apar topar bir hastaneye kaldırıldı. Gülen’in fiilen örgütünü yönetemez olduğu ve sağlık durumunun tamamen gizlendiği de konuşuluyor.

Bazı kaynaklara göre de Gülen öldü. Gülen’in ABD’de mi yoksa başka bir ülkede mi olduğu bilinmiyor.

ÖRGÜT KARIŞTI GÜLEN SONRASI YÖNETİMİ ÜÇLÜ EŞ BAŞKAN ELE GEÇİRDİ!

Gülen’in esrarengiz biçimde ortadan kaybolmasıyla Fetullahçı terör örgütünde “üç topsakal darbesi”nin yaşandığı da konuşuluyor.

Gülen örgütünde iddialara göre Fetoş sonrası yönetime Uslu - A y t a ç - Baransu üçlüsü el koydu.
Örgütün kontrol ve idaresi bu topsakal çetesine geçti!

İddialara göre aralarında görev dağılımı yapan top sakal çetesi, özellikle kızlar yurdu ve kızlara ait örgüt evlerinin idaresini Önder A y t a ç 'a bağladı!

Şu an örgüt içinde büyük bir deprem yaşandığı, Gülen sonrası liderlik bekleyen şuralar konseyinin de birbirine girdiği, top sakal çetesiyle nasıl baş edeceklerini kara kara düşündükleri ileri sürülüyor.

İddialara göre o isimleri Gülen’den yönetimi devralan üçlü top sakalın ellerindeki kaset arşivinin korkuttuğu öne sürülüyor. Korku da ya bizim kasetleri sızdırırlarsa şeklinde olduğu bildiriliyor!

Bu durumdan en fazla da Ekrem Dumanlı’nın rahatsız olduğu, örgütten istifayı düşündüğü de konuşulanlar arasında…

http://www.medyagundem.com/gulen-or...len-kayip-yonetime-top-sakal-cetesi-el-koydu/
 

Dut_agaci

Kıdemli Üye
Katılım
14 Ocak 2007
Mesajlar
7,219
Tepkime puanı
330
Puanları
0
Web sitesi
www.Menzil.Net
Saraylar depene depene çöksün derken, mâlikâne adamın depesine çökmüşe benziyor.

Al birini, vur ötekine

Pehh
 

talib

Kıdemli Üye
Katılım
11 Tem 2006
Mesajlar
21,906
Tepkime puanı
1,076
Puanları
0
Konum
İstanbul
Ahmet Taşgetiren'den güzel bir yazı.

Şah - Fırat Operasyonu Camia’ya karşı mı yapıldı yoksa? Ve Cemaate hakim olan Keneş ve top sakal çetesi Dili
-başlık bana aittir-

Fethullah Gülen bir açıklama yapsa ne derdi acaba? Mesela Mavi Marmara olayında sergilediği tavrı mı ortaya koyardı?

Ya da Keneş onun adına da mı yazıp çiziyor?

Zaman gazetesi Şah Fırat’ın “yorum”unu ona yaptırmış. O da oturmuş, Cumhurbaşkanına Başbakan’a ağzına geleni söylemiş.

“Türk Silahlı Kuvvetleri, elbette ki en samimisinden tebriği hak ediyor”muş! Operasyon “Planlama, stratejik zamanlama ve en az kayıpla icra bakımından tam bir askeri başarı hikayesi” imiş. Yağlar kalemden taşıyor.

“Erdoğan, Davutoğlu ve çevresindekiler”in payına ise “muhteris siyaset çetesi” tanımlaması düşmüş.

Camia böyle bakıyor Şah Fırat Operasyonuna.

CHP ve MHP ile aynı çizgide. Orada da bir “Bozgun söylemi” almış başını gidiyor.

Aklı başında herkes ise, operasyonun gerekliliğini ve uygulanış şeklinin doğruluğunu ifade ediyor:

Siyasi irade de doğru karar verdi, Asker de doğru icrada bulundu. Zaten gerek karar safhasında gerek uygulanış seyrinde siyasi irade ile Asker arasında bir farklılık söz konusu değil. Ne siyasi irade Asker’i gölgeliyor ne Asker siyasi iradenin süreç içindeki rolüne bir şey diyor.

Ama Camia, muhalefetten bile farklı olarak, Hükümeti vurmak için “Asker’e oynama” politikasına yönelmekten kaçınmıyor.

Asker Keneş’i ya da Camia’nın Bugün versiyonunda, “Askeri açıdan oldukça başarılı bir operasyon gerçekleştirildi” diye yazan Erhan Başyurt’u okuyacak ve “Helal olsun Gülen örgütü Hükümeti vurmuş ama Asker’i takdir etmiş, biz de onları sevelim” diyecek. Bu da müthiş bir operasyon değil mi?

İlk cümleyi tekrar edeyim:

Fethullah Gülen bir açıklama yapsa ne derdi acaba?

Bu “Keneş dili”ne mi itibar ederdi?

Camia’nın sorunu, Camia olarak ayrı bir politika oluşturup, bunu Devlet’e empoze etme, başarılamadığı takdirde de içerden muhalefet etme noktasında toplanıyor.

Şu anda devlet içinde empoze yolları tıkandı, üstelik devlet Camia’nın “Paralel yapı” oluşturma girişimlerine karşı etkin mücadeleye başladı, onun için müthiş bir öfke var ve Hükümete vurma potansiyelini buldukları her defasında, “Türkiye için iyi olan - olmayan ayrımı” yapmaksızın çamurlu bir dil ile, ya da en çamurlu dil ile çığırtkanlığa soyunuyorlar.

Dış politikayı onlar yapmalıydı!

Öyle bağımsız politika falan iddiasında bulunulmamalıydı.

Stratejik derinlik sizin neyinize idi!

Kıvrılıp kalmalıydınız size çizilen sınırlar içinde.

Camia, küresel bir iddianın peşindeydi oysa. Asya’da da çalışmaları vardı, Amerika’da, Avrupa’da, Afrika’da da.... Birileri onlara “Rusya’da ne işiniz var!” diye sormuştu bile. “Siz Amerikan casusu musunuz?” “Amerikan casusu” değil idiyseniz ne idiniz?

Sahi ne işiniz vardı Orta Asya Türki Cumhuriyetlerde? Afrika’da okul açmak “Hak rızası” için ise, Hak rızası neyin nesi idi? Stratejik derinlik değilse, Hak rızası derinliğinden mi söz etmek gerekiyordu?

Ahmet Davutoğlu hayalci idi. Osmanlı hayalleri peşinde koşmuştu. Peki siz neyin peşinde koşmuştunuz Afrikalarda? “Zamanın Başbakanı” ya da eski zamanların Cumhurbaşkanları sizin bütün coğrafyalardaki faaliyetlerinize kol - kanat gererken hangi hayalin peşinde koşmaktaydılar?

Ana muhalefetin, yavru muhalefetin tepkileri tam bir hikaye. Dostlar muhalefette görsün tavırları.

Ama Camia’nın tavrı tam bir cinayet. Tam bir kendini inkar. Tam bir zihin alaborası. Tepe kadrosunun yüreklerindeki kin her türlü makuliyetin dışında tepkilere yol açıyor. İşi “Keneş üslubu”nda noktaladılar.

Şu anda Gülen yok Keneş var. Bakıyorum herkes Keneş’leşiyor. Bir Allah’ın kulu çıkıp da “Yahu biz Keneş miyiz?” diye sormuyor.

Ben, Camia tabanının mesela bu konuda, tepeden gelen tepkilerle bütünleşeceğine asla ihtimal vermiyorum. Tepe çıldırdı, Mavi Marmara’dan bu yana tam bir çılgın dil tedavül ediyor.

Çılgın.... İsrail yanlısı, Amerikan yanlısı, AB yanlısı, ama asla Türkiye yanlısı değil.

Türkiye’de Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Davutoğlu, Hükümet Ak Parti hükümeti olduğu müddetçe de, bu zehirli duruştan kurtulmaları zor görünüyor.

Batsın bu dünya!

Üstünde Erdoğan, Davutoğlu dolaşıyor, orayı Ak Parti yönetiyorsa.

Halka müthiş öfke duyuyorlar, halk Erdoğan’a, Davutoğlu’na destek veriyor diye...

Bir Camia’nın batış seyrini izliyoruz her olayda.

Şah - Fırat Operasyonu Camia’ya karşı mı yapıldı yoksa?

En çok onlar rahatsız oldu da...
 

hirahos

Kıdemli Üye
Katılım
9 Kas 2006
Mesajlar
35,948
Tepkime puanı
483
Puanları
0
Yaş
55
Mit başı Hakan Fidan'dan siyonistler rahatsız oluyorlar, devreden çıkarmada harekete geçenler haşhaşiler. İsrail, uluslararası sularda teröristlik yapıyor; ilk destek haşhaşilerden. Gezi olayları. İsrail'de açıklama, haham "Olaylar hükumeti düşürene kadar sürsün diye dua ediyoruz..." 17-25 Aralık 2013'ten beridir haşhaşiler devleti düşürmek için saldırıyor. İlk haberler İsrail'den. Sevinç çığlıkları. Hükumet, ilk kez haşhaşilere kapsamlı bir operasyon başlatıyor, İsrail basını, "diktatör, muhalefeti susturmak için budama yapıyor" haberleri geçiyor. Bunların zaten güneyde sevdikleri ülke İsrail. Gülen'e İsrail'den mesaj: "Başın sıkıştığında atla bize gel, sana kucak açarız!" ... Top sakal Chp'ye emir veriyor: "Aman seçimlere asılın, İsrail'e bizi mahcup etmeyin!" Şaron nemrudu geberip Cehennemi boyluyor, haşhaşilerden övgü: "Çığır açan insan vefat etti!" Öldü bile değil. Hazret vefat buyurmuşlar.

İla ahir... Say say bitmez.

İtikadı bozuk cemaat, İsrail'in menfaati nerde o koordinata yerleşiyor. İsrail'in menfaati hangi politikada, onu dayatmaya kalkışıyor. İsrail'i küçük düşürenler devrillmeli. Cemaat ünlüyor: Başüstüneee... İsrail için Türk-Kürd kavgası verilip Araplardan uzak durulmalı! Aman Azerbaycan'a yaklaşılmasın. Cemaat ünlüyor: Başüstüneee... İsrail'in geleceği adına Türkiye, enerji, finans, iktisat işlerinden uzak tutula... Cemaat ünlüyor: Başüstüneee...

İla ahir... Say say bitmez.

Bir de ağızlarından İslam, Müslüman, münafık, yezid, karmatiler, şiiler vs. lafları düşmez. Zannedersin ki banka sahibi faizci elemanlar, himmet tüccarları, ananasçılar dünyanın 1 numaralı takva ehli... Elemanların ahıretten başka bir emelleri yok dersin. Ağzın bir karış açık kalır. :)

İsrail'e hizmet eden takva cemaat. Gözlerimiz yaşarıyor.

Cebrail As. parti kursa uzak duracak cemaatimiz meğer bütün siyasilerin patronuymuş. Emir eri Cemaat emir veriyor; kemalist Chp, türkçü Mhp, kürtçü Hdp, yani Pkk hatta muhafazakar, İslam davacısı Saadet, Bbp; hep birlikte emre amade. Cemaatin gösterdiği yerden gösterdiği hedefe hücum.
 

Dua Nur

Kıdemli Üye
Katılım
29 Nis 2007
Mesajlar
37,459
Tepkime puanı
247
Puanları
0
Hikmet Gök @hikmetgok · 24 Şub

F.Gülen'in şu anda pensilvanyadaki malikanede olmadığı kesin ve teyit edilmiş bir bilgi.

bazı kaynaklar öldüğünü iddia ediyor

Ölü veya diri pensilvanyada değil.

F.Gülen'in devlet içinde kilit noktadaki adamları durumdan haberdar ve bugünlerde birtakım kanlı operasyonlara girişebilirler.

F.G.nin pensilvanyadan ayrıldığını ve karayoluyla kanadaya götürüldüğünü, nerede olduğunun bilinmediğini yazmıştım

Adamlarından birinden aldığım bilgiye göre organizasyonu Niagara Vakfı yaptı. Vakıf, siyonist lobilere ödül vermekle biliniyor.

F.G. Kanada'da hastaneden sonra niagara Vakfı'na ait torontodaki bir malikanesine götürüldüğü belirtiliyor
 
Üst