eylül'ün söyleşi/yorum köşesi

eylül

Veled-i kalbî
Katılım
15 Ara 2006
Mesajlar
5,223
Tepkime puanı
1,026
Puanları
0
Konum
mavera...
eylül'ün misafirlerle yaptığı söyleşiler bir başlık altında birleştirilmiş olup.Röportajlar sırasıyla aşağıdaki linklerde belirtilmiştir.

redyellow ile söyleşi


Es-selamü aleyküm, değerli ihvanforum üyeleri. Site bünyesinde ve sanıyorum başka sitelerde de rastlanmayan bir ilki gerçekleştirdik. Yönetime misafir aldık. Teftiş kabilinden. :)

İlk misafirimiz, İhvanforum�un saygı duyduğu muhabbetle andığı büyüklerinden Gülzar-ı İrfan ablamızdı. Onu ağırladık ve uğurladık. Gider ayakta duygu ve düşüncelerini, yönetime ve üyelere bakış açısını, tavsiyelerini alabileceğimiz bir röportaj gerçekleştirdik.

O güzel tatlı dili ve sohbetiyle gerçekleşen röportaja buyurun efendim.

-selamun aleykum ablacım nasılsın? :)

- Ve aleyküm selam çok şükür iyiyim, sen nasılsın?



-Daim olsun iyi halin, elhamdülillah abla. İstersen ilk sorumuzla başlayalım.

Forumla nasıl tanıştığını bize aktarır mısın? Hoş geldin mesajı yazmış mıydın yoksa sessiz sakince mi dahil oldun aramıza? Kayıt olmanda ki etken neydi?

-Forumla internette gezinirken/gençler buna sörf mü diyorlarmış ne/tesadüfen tanıştım.
Adının İHVANFORUM OLMASI ve şu sıralar forumda olmayan ABLA mahlaslı üyenin yazdıkları buraya üye olamama en büyük etkendir..
Foruma sessizce dahil oldum,geldiğimi kimse anlamadı bile,uzun süre mesaj dahi yazmadım ama yazıp biraz kendimi tanıttıktan sonra; hoş geldin, deyin bana, diye konu açtığımı hatırlıyorum..


-Forumumuza uzun bir süredir üyesin, yüzlerce mesaj onlarca konun var.Seni foruma bağlayan nedir? Bu bağlayıcı unsuru tanımlayabilir misin? Sevgi,bağımlılık,edindiğin dostluklar v.s.

-İHVANFORUM üyeliğimin bu derece aktif olduğu ve bu denli uzun süredir bağlı olduğum tek forum zaten..
Ara sıra başka forumlara üye olsam da burası benim için bir başkadır..
İlk göz ağrım da denebilir buraya..
İlk etapta ABLA sayesinde tanıştığım ihvanlarımla ettiğim sohbetler,daha sonra forumda aktif oldukça edindiğim dostluklar,alışkanlık,kullanım kolaylığı vs.vs.vs....
Bu forumdan ayrı kalamama sebeplerim olmuştur..
Eğer bu forumda yok isem bilin ki başka yerlerde de yokumdur...


-Forumu insan hayatının neresine koymalı sence? İnterneti yalan dolan dünyası olarak mı görüyorsun yoksa reel hayatına sanal ilişkilerini katıyor musun?

-Forumdan çıktığım zaman gerçek dünyaya dönüşte zorlanmam..
Tamamen bir yalan dolan dünyası değil de kendine ait bir dünya olduğunu düşünürüm ve iki dünyayı da birbirine karıştırmamaya çalışırım,bu sayede özel, reel dostluklar kurduğum kişiler dışında..
İnternet alemi her ne kadar sanal da olsa bizi her an kameraya çeker gibi kayıt altına alanların olduğunu unutmadan gerçek hayatımdaki gibi insanlara karşı dikkatli olmaya çalışırım.Sanal da olsa yazdıklarımın hesabını vereceğimi düşünürüm..



-Forumda hiç seni kırdığımız zaman oldu mu? Forumu terk etme girişimin hiç oldu mu?

- Forumda kırıldığım zamanlar olmadı, çünkü insanların farklı karakterde yaratıldığını bilirim ve herkesi olduğu gibi kabul etme gibi düsturum vardır.
Yalnız forumda çok sevdiğim bir kardeşimi yanlış anlaşılmadan dolayı kırdığım için üzüldüğüm oldu..Ama O kardeşime de özel mesajda yazdığım gibi ''Kurulan dostluklar muhakkak imtihandan geçecek,şeytanın fitnelerine hedef olacaktır,bizim de imtihanımız böyledir belki de biraz sabredelim ''dedim.Nitekim de öyle oldu karşılıklı anlayış ve zaman kırgınlıkların ilacı oldu elhamdüllilah..
Forumu terk etme kırgınlıklardan dolayı değil de zamanımı aldığına inandığımdan dolayı. Ara ara aklıma gelmekte hala...


-Forumdaki ortamdan bahsedecek olursak, beğendiğin ve beğenmediğin şeyleri bizimle paylaşır mısın?

-Forumda genel olarak siyasetin ve beraberinde tartışmaların çokluğu pek hoşuma gitmemekte; ama diğer bölümlerin ağır kazanması için vakit azlığımdan dolayı fazla çabam olamadığından şikayet etme hakkım da yok.
Beğendiğim yön ise belki de uzun süredir burada olmamdan kaynaklanan artık buradaki aile ortamı gibi bir havanın olması..
Üyelerin çoğunu tanıyorum ve çoğu da beni tanıyor..
Kendimi rahat hissediyorum burada..

-Misafir yönetici etkinliğimize katıldın,süreç içerisinde neler yaşadın? Sonuçta gizli bir oda ve ilk defa görüyorsun. Yönetici odası umduğun gibi miydi?

-Süreç içinde nette daha çok oldum ve bu benim açımdan çokta hayırlı olmadı sanırım :(
Yönetici odasının nasıl olduğunu görmek güzeldi,daha önce yönetim odasının nasıl bir yer olduğu üzerinde kafa yormadığım için bana değişik gelen bir şey olmadı.
Zaten ben gelmeden önce bayağı köklü bir temizlik yapılmış gibi geldi sanki ya da forumun temizlik sonrasına denk geldim bilemem artık :p


-Yönetici odasında, ilk gördüğünde yaptığın ilk şey neydi? Konuları okumak için iştahın kabardı mı : ))) Ben neredeyim dedin mi?

-İlk defasında yönetici odasında olduğumu anlamadım bile foruma yeni bölümler açılmış zannettim. Sonra da ilk yaptığım selam vermek oldu sanırım.
Ben neredeyim deyip şaşkınlık ifadesi attığımı hatırlıyorum ilk mesajımda.. :eek:hmy:
Konuları ,raporları okumak güzeldi evet,siz de farkındasınızdır ki mesaj yazmadığım konu yok neredeyse :D
Bu süreç içinde de forumda daha uzun süre kalmak gibi bir sorun oluştu benim açımdan..


-Bu uygulamadan sonra yönetime bakış açın değişti mi? Alınan kararları anlama ve yönetici gibi bakma konusunda uygulama sana yardımcı oldu mu?

-Benim zaten yönetime çok fazla negatif bir bakış açım yoktu.Netice de üyeler gibi yönetimde insan ve duyguları var.Özellikle de yönetimin çoğunluğunun gençlerden oluştuğunu düşünürsek duygularını ön plana çıkarması kadar doğal bir şey yoktur sanırım, ki zamanla bunu aşma yönünde ilerleme kaydedilmiş durumda..
Yönetim odasında olmak negatif düşüncem olmadığından beni çok değiştirmedi..
Daha iyi algılamam için biraz daha mı kalmam gerek ne.. :eek:leyo:


-Yöneticilerin birbirlerine karşı tutumları nasıl? Görmüş olduğun yönetim birbirine kenetlenmiş durumda mı yoksa kopukluk olduğunu mu düşünüyorsun?

-Yönetim birbiriyle anlaşabilen üyelerden oluşmuş gibi. Eğer forumun yönetimi arasında birlik olarak düşünürsek olumlu.
Ama sanki arada muhalif olan olsa foruma artı yönde katkısı olur mu diye düşünmeden de edemiyorum.Muhalefeti negatif anlamda algılamayın her karara evet deme yerine bazen yapılan itirazlar bile insanı doğruya daha çabuk ulaştırır.Bunu kopukluk gibi algılamak yerine fikir zenginliği olarak düşünürseniz daha iyi anlayabilirsiniz ne demek istediğimi..



-Sana 15 günden sonra bir 15 gün daha kalmayı teklif etsek : )))) Yönetici odasını görmek için foruma daha fazla girdiğin oldu mu : )

- Ben bu teklifi sizden bekliyordum.. :)
Abla bak, sen geldin foruma huzur geldi. Aman etme, gitme daha kal, diyeceksiniz gibi gelmişti ama... :p
15 günlük süre içinde yönetim odasından forumun geneline bakmaya fırsat bulamadım desem :)


-Yöneticiler hakkındaki gözlemlerini bizle paylaşır mısın? Yöneticiler arasından birebir tanıştığın veya tanışmak istediğin oldu mu?

-Bundan daha önce olsaydı bu sorun, sözlerime daha fazla anlayış daha fazla özgürlük diyerek başlardım...
Ama gözlemlediğim kadarıyla yönetim bu yönde olumlu adımlar atmaya başlamış,biraz daha gayret ve anlayışla daha da iyi olacak gibi..Yönetim zor iştir hangi sahada olursa olsun,yönetimde bulunanların kendi duygularını karıştırmadan ,sadece bulunduğu ortamın daha ileri, daha güzele gitmesi için adil bir şekilde hareket etmesi elzemdir..Bu isteği taşıdıkları müddetçe buna ulaşacaklarına inanıyorum..
Yönetimden bir kaç arkadaşla MSN üzerinden muhabbetim oldu,reel de hiç birini tanımıyorum..
Ama eğer fırsat olursa,bayan arkadaşlarla özellikle de EYLÜL ve ZİRUH'la gerçek hayatta da tanışmayı arzularım..


-Ve son olarak üyelere iletmek istediğin mesaj nedir?

-Tartışmaların hayatın her ortamında olduğu gibi burada da olması kaçınılmaz ve hatta gerekli.Düzeyli fikir alışverişlerinin insanlara faydası olduğuna inanlardanım,dahası insan tartışmalar sırasında aslında gerçek kimliğini,düşüncelerini ortaya koymada.Ama sık sık üzerinde durduğum gibi insan karşısındakini anlamaya çalışırsa kazananlardan oluyor..Bu kendi doğrularından vazgeçmek anlamında değil ama başkalarının da doğruları olduğunu kabul etmek, ortak bir noktada buluşabilmek adına etkili bir yöntem..Karşınızdakine empoze etme adına devamlı aynı nakaratları tekrarlayıp hep benim fikrim dendiği zaman hatalar zinciri başlıyor.Eğer benim doğrum tek doğru diyorsanız yanlış yapma,kalp kırma ihtimaliniz çoğalıyor..
Bu yüzden biraz daha empati ve anlayış isteyebilirim nacizane üyelerimizden...
Ve son olarak sevgiyle kalın....... :)

-Eyvallah sevgiyle kalasın abla�

Ve son bir soru da benden.... :p
-Yönetim odasında bulunduğum süre içerisinde aman içeride misafir var, dikkatli olalım diye düşündüğünüz zamanlar oldu mu?.. :eek:leyo:
Benim yönetim odasında olmam sizi nasıl etkiledi....
Bu süreç içerisinde benim orada olmamın verdiğiniz kararlara herhangi bir etkisi oldu mu...

-Yönetimden arkadaşlar bu soruna cevap vereceklerdir. Ama eylül adına çok rahattım. Açıkçası bir yakınım evimi ziyarete gelmiş gibiydi. Kendimi kontrol altına almadım ve böyle bir düşünce hiç aklımdan geçmedi.

Bizi kırmadığın için teşekkür ederiz abla.

ALLAHA EMANET OLUN

-Allah'a emanet ol...
 

ismail

Yeni
Katılım
3 Mar 2007
Mesajlar
20,475
Tepkime puanı
2,063
Puanları
0
Yaş
45
süper bir söyleşi olmuş yüreğiniz dert görmesin teşekkürler
bizde sizleri misafir etmekten çok memnun olduk
çok ilgi alaka gösteremedik kusurumuza bakma
yöneticilerinde birer kalbi var bunu herkese anlatırsın inşALLAH herkes bizi makina sanıyor ya hu:D
 

ibrahimi

Has Uşak
Katılım
19 Haz 2006
Mesajlar
23,463
Tepkime puanı
1,831
Puanları
0
Yaş
37
Konum
forvet arkası
Şahsım adına cevap verecek olursam gülzar ablanın varlığından hiç bir negatif elektrik almadım,orada olduğun için kendimize çeki düzen vermedik olduğumuz gibiydik.Kendisi zaten çok olumlu ve yapıcı bir insan.Her konuya girip yorumunu yaptı bu da bize üyeler ne düşünüyor fikrini edinmemizi sağladı.Sağolsun,kendisi ihvan forum için ve bizim için önemli kişilerindendir.

Organizasyonumuza katıldığın için teşekkürler abla.
İyi ki varsın...
 

YagmuR

Üye
Katılım
18 Ağu 2006
Mesajlar
2,504
Tepkime puanı
586
Puanları
0
Yaş
35
Konum
¤´ UnuTuLu§taN `¤
Web sitesi
www.gencislam.com
Harika bir söyleşi olmuş keyifle okudum Allah razı olsun Eylül ve Gülizar-ı İrfan abla :)
Bende hiç öyle bir durum hissetmedim ve olduğumuzdan da farklı davranmadık, aksine benim yoğun olduğum zamanlara denk geldiği için ilgilenemediğimden üzgünüm
Değerli yorumlarınız ve fikirleriniz için Teşekkürler abla :gul
 

girdap

Ordinaryus
Katılım
8 Şub 2007
Mesajlar
2,541
Tepkime puanı
252
Puanları
0
Güzel bir söyleşi olmuş, teşekkürler..
Arada üyelere göz kırpmamış değil Gülzar-ı İrfan abla, özgürlük diyor, üyeleri anlayalım diyor, ne güzel.. :)
Mesajı aldım ben. Hemen üyeler arasında bir lobi faaliyeti başlatıp, "Gülzar-ı İrfan daimi yönetici olsun" kampanyası yürütelim.. :D
 

Gülzar-ı İrfan

..............
Katılım
24 Eki 2006
Mesajlar
6,736
Tepkime puanı
436
Puanları
0
Güzel duygularınız için teşekkürler yönetimdeki arkadaşlar...:)
GİRDAP yönetime baskı mı yapalım diyorsun yani:p


ALLAHA EMANET OLUN
 

ummuhan

Kıdemli Üye
Katılım
1 Eyl 2007
Mesajlar
12,943
Tepkime puanı
1,042
Puanları
0
Konum
Arz
Şöle bir baktım ropörtaja da daha sorulması gerekenler var :)


Mesela;

Burnun havaya doğru yönelip başın göğe erdi mi gülo Hı ?
 

Gülzar-ı İrfan

..............
Katılım
24 Eki 2006
Mesajlar
6,736
Tepkime puanı
436
Puanları
0
Ne o senin oralarda ne denli yukarlarda olduğum görülemiyor mu hatun..:eek:leyo:


ALLAHA EMANET OLUN
 

SeNoL

MUEYABYA
Katılım
16 Kas 2006
Mesajlar
4,867
Tepkime puanı
224
Puanları
0
Yaş
42
Konum
Kocaeli
Gülzar abla, aramızda olduğu süre içerisinde bir kere daha bardağın dolu tarafına bakmanın önemini anımsattı. Bunun için ayrıca teşekkür ediyorum kendisine.

Sorunusna gelince olmamı be ya :) Gülzar abla misafir diye takım elbiseyle oturuyorum artık bilgisayar başına. Öye çeki düzen verdim ben kendime :O
 

Gülzar-ı İrfan

..............
Katılım
24 Eki 2006
Mesajlar
6,736
Tepkime puanı
436
Puanları
0
Rahat ol ablam ya,sıkma kendini bu kadar.Biz dış görünüşe takılanlardan değiliz.....:)
Bu arada ceketini çıkarmışın gözümden kaçtı zannetme..:eek:leyo:


ALLAHA EMANET OLUN
 

eylül

Veled-i kalbî
Katılım
15 Ara 2006
Mesajlar
5,223
Tepkime puanı
1,026
Puanları
0
Konum
mavera...
Redyellow ile söyleşi/yorum

Es-selamü Aleyküm

Misafir yönetici statüsüyle aramıza aldığımız redyellow'la gelenekselleşecek olan ikinci söyleşimizi gerçekleştirdik. Sessiz ama öneri ve istekleriyle hafızalarımıza yerleşen bir misafirimiz oldu kendileri. Tabi unutmadan, döner kebabını da ondan öğrendik.

Ha birde normalde bize çay dahi ikram etmeyen Kamer ve Yağmur Damlası; redyellow seviyor diye bol bol kebap ve yemek ısmarladı...Allah razı olsun, onun sayesinde bizde doyduk : ) Hele aşure başka güzeldi ;)

Neyse efendim sözü uzatmayalım, söyleşimize geçelim ;)



Öncelikle Allah razı olsun sayın eylül.

-Forumla nasıl tanıştığınızı bize aktarır mısınız? Hoş geldin mesajı yazmış mıydınız yoksa sessiz sakince mi dahil oldunuz aramıza? Kayıt olmanızda ki etken neydi?

Emin olun şu an hatırlayamıyorum nasıl tanıştığımı.. birisi mi tavsiye etti, yoksa nette herhangi bir şekilde mi gördüm unuttum, ihtiyarlığın gözü çıksın:) zannediyorum milli görüş forumlarından birisinde gördüm gibi geliyor bana.

hoşgeldin mesajı yazmadım diye hatırlıyorum.


-Forumumuza uzun bir süredir üyesiniz,yüzlerce mesaj onlarca konunuz var.Sizi foruma bağlayan nedir? Bu bağlayıcı unsuru tanımlayabilir misiniz? Sevgi,bağımlılık,edindiğiniz dostluklar v.s.


forumda öncelikle müslüman kimlikli insanların bir arada olması güzel, müslüman olmayan, islam düşmanı kişiler yok, bu ayrı bir güzellik. Başka forumlarda da yazıyorum ama oralarda zaman zamam hadsiz insanlar çıkıyor, islam dinine vs. hakaretler oluyor, bu da o forumdan insanların (tabi özellikle müslümanların)soğumasına sebep oluyor.


-Forumu insan hayatının neresine koymalı sizce? İnterneti yalan dolan dünyası olarak mı görüyorsunuz yoksa reel hayatınıza sanal ilişkilerinizi katıyor musunuz?


İnternet artık hayatımızın vazgeçilmez bir şeyi oldu.

Ben emekliyim, sanıyorum şu an internet kesilse bir anda dünyadan kopmuş gibi, elim kolum bağlanmış gibi hissederim. Faturalarımı internetten ödüyorum, maaşım yatmış mı netten bakıyorum vs.vs.

Haberleri takip ediyorum, özellikle gazeteleri okumak büyük zevk... Bir iki gazete haricinde gazeteler prensip olarak para vermem, ama para vermeyeceğim gazeteleri takip etmem, bilgi sahibi olmam hoş oluyor.

Forumlar da neten bir parçası oldu artık, tartışmalar, fikir alış verişleri, arkadaşlıklar vs. oldukca güzel oluyor.


-Forumda hiç sizi kırdığımız zaman oldu mu? Forumu terk etme girişiminiz hiç oldu mu?

Hayır.

-Forumdaki ortamdan bahsedecek olursak,beğendiğiniz ve beğenmediğiniz şeyleri bizimle paylaşır mısınız?

Forumun İslami bir kimlik sahibi olması beğendiğim şeylerin en başı tabiki. İslama aykırı görülen şeylerin paylaşılmaması, müdahele edilmesi güzel.

Beğenmediğim diyeceğim bir şey yok şu an. Aklıma gelirse sonra yazarım:)

-Misafir yönetici etkinliğimize katıldınız,süreç içerisinde neler yaşadınız? Sonuçta gizli bir oda ve ilk defa görüyorsunuz.Yönetici odası umduğunuz gibi miydi?

Kendi köyümüzle ilgili bir sitemiz, forumumuz var, orda da yönetici arkadaş moderatörlük vermişti, az bucuk ordan aşinalığımız vardı, ama böyle herkese açık, üye sayısı fazla, mesaj sayısı fazla bir forumda yönetici odalarını vs. görmek ilginç oldu benim için.


-Yönetici odasında ilk gördüğünüz de yaptığınız ilk şey nedir? Konuları okumak için iştahınız kabardı mı : ))) Ben neredeyim dediniz mi?

Yok iştahım felan kabarmadı, zaten siz ilk misafir yönetici teklif ettiğiniz de de size yazmıştım hatırlarsanız, çok fazla iştahlı değildim, iştahım aşure, döner kebap ve işkembe konularındadır:)


-Bu uygulamadan sonra yönetime bakış açınız değişti mi? Alınan kararları anlama ve yönetici gibi bakma konusunda uygulama size yardımcı oldu mu?

Tabi eskisinden daha ılımlı bakıyorum yöneticilerin müdahelelerine. yönetici olmak da kolay değil, her görüşte insanlar geliyor, herkesin kendisine göre bir isteği, şikayeti vs. oluyor, herkesi kırmadan etmeden yönetmek ayrı bir şey.


-yöneticilerin birbirlerine karşı tutumları nasıl?görmüş olduğunuz yönetim birbirine kenetlenmiş durumda mı yoksa kopukluk olduğunu mu düşünüyosunuz?

Birbirlerine karşı tutumlarında herhangi bir kırıcılık vs görmedim, bu güzel.

Fakat yönetici konumunda olan bir çok kişinin forma çok nadir girdiklerini gördüm, ya da bana öyle geldi.

yönetici konumunda olan insanlar foruma daha çok girmeli diye düşünüyorum.


-Size 15 günden sonra bir 15 gün daha kalmayı teklif etsek : )))) Yönetici odasını görmek için foruma daha fazla girdiğiniz oldu mu : )

15 gün daha kalmayı teklif ederseniz siz bilirsiniz derim, takdir sizlerin. Yine m.yönetici mi olacak? gercek bir yönetici mi olacak?:) Şaka şaka tabi ki m.yönetici...

Yönetici odasını görmek içni daha fazla girdiğim olmadı.


-Yöneticiler hakkındaki gözlemlerinizi bizle paylaşır mısınız? Yöneticiler arasından birebir tanıştığınız veya tanışmak istediğiniz oldu mu?

Yönetici arkadaşlardan bire beri şahsen tanıştığımız olmadı. Bu 15 günlük sürede en çok Yağmur damlası'nın katkısı çok oldu, ilk başlarda yönetici odasına yazmaya çekinmiştim, uygulama nasıl bilmediğim için yazmıyordum, sağolsun yağmur daması karşılıklı yazışmalarımız oldu, Kendisine teşekkür ederim. ayrıca size, erdem ve şenol arkadaşlara da teşekkür ediyorum.

-Ve son olarak üyelere iletmek istediğiniz mesaj nedir?

Üyeler forumun kurallarına uyma konusunda hassas olmalılar. Yöneticilerin mesajları silme vs. gibi durumlarında hemen yönetim filancalardan, felancalardan dememeleri gerekiyor.

Tabi İSLAMİ HUSUSLARA UYSUNLAR dememe ayrıca gerek yok, tüm üyelerin bu hususda dikkatli olacaklarını düşünüyorum.

Tekrar hepinize teşekkür ederim.

Selamünaleyküm.
 

ibrahimi

Has Uşak
Katılım
19 Haz 2006
Mesajlar
23,463
Tepkime puanı
1,831
Puanları
0
Yaş
37
Konum
forvet arkası
Ve aleyküm selam.
redyellow abinin de yavaş yavaş misafirliğinin sonuna geliyoruz sanırım.her misafir yöneticiye alışıyoruz sonra ayrılması zor oluyor : ) gülzarı irfan ablamız kadar aktif olmasa da onun da katkısı üst düzeydi.sonuçta ihvanı seven bir abi anladığım kadarıyla.

aramızda bulundun Allah razı olsun.hoşluklarla yollarız seni de inş abi.
 

HENGAMe

Yeni
Katılım
25 Eyl 2009
Mesajlar
1,386
Tepkime puanı
268
Puanları
0
Yaş
41
ben red abiyi daha genç biliyordum,rumuz gereği üslup gereği felan fıstık...
vay be dedeliğe beş varmış.:O
rabbim hayırlı kul istikametinde bir ömür sürdürmeyi nasip etsin size...
 

Gülzar-ı İrfan

..............
Katılım
24 Eki 2006
Mesajlar
6,736
Tepkime puanı
436
Puanları
0
Enteresandır ki ben de REDYELLOW'u genç biri zannediyordum..
Demek öyle bir intiba bırakmış üzerimizde:)
Sizin de misafirliğin sonu gelmek üzere demek...
Artık yönetim bize/m.yönetici/olanlara da ayrı bir bölüm açar değil mi,biz de arada aramızda forumun gidişatını değerlendiririz..:eek:leyo:

ALLAHA EMANET OLUN
 

ummuhan

Kıdemli Üye
Katılım
1 Eyl 2007
Mesajlar
12,943
Tepkime puanı
1,042
Puanları
0
Konum
Arz
Gülzara bakın hele:
Üç günlük yöneticilikle o da kıyısından (neyi kimi yönetiyolarsa) peeeehhhh hemen ayrı ve ayrımcı olma peşinde hı :)
 

Gülzar-ı İrfan

..............
Katılım
24 Eki 2006
Mesajlar
6,736
Tepkime puanı
436
Puanları
0
Amacımız forumu daha güzele ,daha iyiye taşımak apla.....
Yoksa kendimize bir ayrımcılık istiyorsak namerdiz:O



Hamiş:Sen daha eve gitmedin mi yahu,Sen yoksun deyu rahat rahat yazmıştım bende....:p

ALLAHA EMANET OLUN
 

ummuhan

Kıdemli Üye
Katılım
1 Eyl 2007
Mesajlar
12,943
Tepkime puanı
1,042
Puanları
0
Konum
Arz
Hadi sen de de : Bu kadın eve hiç gitmiyor mu? Evde yemeği işleri kim yapıyor falan.... korkma hadi sor :)
 

eylül

Veled-i kalbî
Katılım
15 Ara 2006
Mesajlar
5,223
Tepkime puanı
1,026
Puanları
0
Konum
mavera...
sayın redyellow itiraf edeyim bende çok genç biri olduğunuzu düşünüyordum...
maşaAllah gençlerle iletişiminiz, yorumlarınız oldukça güzel...
 
Üst