Evet sesleri gümbür gümbür geliyor!!!!

ukubat

Profesör
Katılım
9 May 2007
Mesajlar
1,942
Tepkime puanı
103
Puanları
0
Konum
istanbul,fatih
Web sitesi
www.ismailaga.org.tr
130475.jpg
CHP ve MHP'de evet kararı

Parti yönetimlerinin hayır kararına rağmen CHP ve MHP tabanından referandumda evet diyeceğini açıklayanların sayısı artıyor.Aksaray'ın Eskil ilçesinin MHP'li Belediye Başkanı Niyazi Alçay, referandumda 'evet' oyu kullanacağını söyledi. Siyasetin halk için yapılması gerektiğini ifade eden Alçay, "Referandumla ilgili uzun süredir nabız yokluyorum. Seçmenlerimden böyle bir talep geldi. Bu MHP'ye karşı bir karar değil. Halka rağmen siyaset olmaz" dedi.

MHP'li Uşak Belediye Başkanı Ali Erdoğan da,anayasa değişikliğipaketinin içinde olumlu maddeler olduğunu, 12 Eylülde yapılacak referandumda ''vicdanının sesini dinleyeceğini'' söyledi.

CHP'li Aras: İdolüm Erdem'e yapılanlar için 'evet' diyeceğim

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Manisa Merkez İlçe Eğitim Sekreteri Ali Haydar Aras, uzun süredir referandumla ilgili konularda parti ile aynı düşünceleri taşımadığını belirterek, 12 Eylül'de yapılacak referandumda 'evet' oyu kullanacağını açıkladı. Aras, "Parti içerisinde eski genel başkan yardımcımızAnkaramilletvekilimiz Eşref Erdem'in söylemleri benim bu konuda haklı düşünceler içerisinde olduğum kanaatimin gelişmesine neden oldu. Kendisine bu konuda daha önce de parti içerisinde kendime idol edindiğim insanlardan birisidir. Eşref Erdem'in disipline sevk edilmesi ve gelinen son noktada partiden istifa etmesi beni üzmüştür. Yapılan bu olayı tasvip etmiyorum." dedi.

Yapılan anayasa değişikliğinde yüzde 10 yanlışlıkların olduğuna dikkat çeken Aras, yüzde 90 doğrular için 'evet' dediklerini açıkladı. Aras, "12 Eylül öncesinde hayatını yitiren ağabeylerimizin katillerinin
 
Üst