Etro Kemal Tam Komedi :)

hirahos

Kıdemli Üye
Katılım
9 Kas 2006
Mesajlar
35,948
Tepkime puanı
483
Puanları
0
Yaş
55
İşte çarşaflı rahibe afişini asan kişi!

04 Eylül 2010 Cumartesi 21:04

CHP'nin çarşaflı rahibe afişi kıyameti kopardı. Kılıçdaroğlu her ne kadar 'Onu biz asmadık' dese de bu açıklama CHP Liderini çok şaşırtacak.

Bazı bilbordlara asılan ve ''türbanı rahibe kıyafetine benzeten'' afişlerle ilgili, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 'Kesinlikle biz asmadık asanlar belli' diyerek AK Parti'yi işaret etmişti ama o afişleri asan CHP'li Avcılar Belediyesi çıktı!

İçişleri Bakanı Beşir Atalay, ''türbanı rahibe kıyafetine benzeten'' afişlerin CHP'li Avcılar Belediye Başkanı tarafından yaptırıldığını açıkladı.

Atalay, bazı bilbordlara asılan ve ''türbanı rahibe kıyafetine benzeten'' afişlerle ilgili gazetecilere yaptığı açıklamada, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bu afişlerin partisince asılmadığını ifade ederek konuyla ilgili Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik ''hakaret içeren'' sözler sarf ettiğini söyledi. Atalay, CHP İl Başkanı Berhan Şimşek'in de afişleri kendilerinin asmadığı yönünde açıklamalarda bulunduğunu da hatırlattı.

CHP'Lİ BELEDİYE BAŞKANI YAPTI

İçişleri Bakanlığı olarak afişleri kimlerin astığını belirlediklerini belirten Atalay, ''Biz bunu bulduk. Bu afişler CHP'li Avcılar Belediye Başkanı tarafından yaptırılmış. Nerede basıldığını bulduk, kime sipariş edildiğini bulduk, ne kadar bastırıldığını bulduk. Bu kişilerin hepsi konuştular. Bilbordlara asanlar da konuştular. Bunu yapan Avcıların CHP'li başkanı'' açıklaması yaptı.

Afişler asılırken CHP İl Belediye Meclis Üyesi Ali Oral'ın da bizzat başında bulunduğunu ifade eden Atalay, şunları kaydetti:

''Biz CHP'lilere diyoruz ki, 'Bunu siz yaptınız. Birinizin yaptığından diğerinin haberi olmayabilir. Veya haberiniz var, böyle gösteriyorsunuz ama utanmadan Başbakanımıza zavallı tabirini kullanıyorsunuz. Gelin özür dileyin.' Bunu isim isim ben açıklıyorum. Kimlerin yaptığını, hangi matbaada basıldığını, kimler tarafından asıldığını, İstanbul Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci'nin bizzat matbaalarla görüşerek bunu sipariş ettiğini, biz bunları açıklıyoruz.''

KILIÇDAROĞLU, ERDOĞAN'DAN ÖZÜR DİLESİN

Kılıçdaroğlu ve Şimşek'in Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti'den özür dilemesini isteyen Atalay, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Bu CHP, kendi içlerinde birtakım numaralar çevirirler, oyunlar oynarlar. Bunun suçlusu olarak Hükümeti gösterirler. Genel Sekreterleri telefonu açıkta bırakır, karşıdaki gazeteci dinler. Ondan sonra vay 'Hükümet bizim genel merkezimizi, genel sekreterimizi dinletiyor' diye suçlamalarda bulunurlar. Hep böyle, kara kampanya. Şimdi CHP yine aynen o kara kampanyasını yürütüyor. Biz insanları ahlaklı, edepli olmaya, dürüst politika yapmaya davet ediyoruz. Şu Ramazan ayında hakaretlerle, kara kampanyalarla halk oylaması çalışması yürütmesinler, dürüstçe çalışsınlar.''

KILIÇDAROĞLU AFİŞ RESTİ ÇEKMİŞTİ!

Kemal Kılıçdaroğlu'nun referandum mitinglerinin gündeminde İstanbul ve Diyarbakır’da kim tarafından asıldığı belli olmayan rahibeli pankartlar da vardı. Kılıçdaroğlu mitingde Başbakan’a seslenerek, “O pankartı asanı bul bulamazsan sorumlusu sensin” sözleriyle sert çıkmıştı.
 

hirahos

Kıdemli Üye
Katılım
9 Kas 2006
Mesajlar
35,948
Tepkime puanı
483
Puanları
0
Yaş
55
Kılıçtaroğlu'lu Chp'nin onlarca açıklaması var ki ertesi gün söylediklerinden dönmüşlerdir. Şimdi tek tek saymayalım. Azcık dahi olsa gündemi takip edenler bilirler. Bir öyleler bir böyleler. Net olarak ne dedikleri belli değil.

Bir konuda açıklama yapıyorlar, ertesi gün, bazen de 12 saat geçmeden tersini açıklıyorlar.

Başkalarına yamadıkları suçların, nedense bir süre sonra kendilerine ait olduğu anlaşılıyor. Kendi suçlarını sürekli başkalarına iftira olarak söylüyorlar.

İnsanları ahmak yerine koyuyorlar mı bilmiyorum ama 2011'de kötü bir süprizle karşılaşabilirler. Chp'ye de oy verir ama bu millet geri zekalı değil.
 

fakiri

Kıdemli Üye
Katılım
14 Ocak 2007
Mesajlar
15,969
Tepkime puanı
355
Puanları
83
Konum
KOCAELİ
Valla bu adamın genel başkanlığa seçilmesinden sonra CHP tam bir çadır tiyatrosuna döndü azizim ! Bakalım aklı başında CHP'liler bu festivale ne zaman bir dur diyecek ?
Rahibe afişini asan kişi olarak AKP'yi suçlayan Bay Kemal, bakalım CHP'li Avcılar Belediye Başkanı hakkında ne yapacak ? Zaman gösterecek. Bu arada, internete düşen geyiklerde afişlerin Diyarbakıra kadar nasıl gittiğini bilmeyen ve izlemeyen başbakan hakkında da suç duyurusunda bulunacakmış !
Aşağıdakli link te Referandumda EVET diyen ÇAKMA GANDİ AFİŞİ'nin haberi :
http://www.internethaber.com/bu-da-evet-diyen-cakma-gandi-afisi-289649h.htm
 
Üst