Eskişehir Birlik Vakfı Yeni Binasında

girdap

Ordinaryus
Katılım
8 Şub 2007
Mesajlar
2,541
Tepkime puanı
252
Puanları
0
Birlik Vakfı Eskişehir Şubesi düzenlenen törenle yeni hizmet binasında faaliyete başladı. Odunpazarı Paşa Mahallesi Zeytinoğlu Caddesinde hizmet verecek olan vakıf binasının açılışına çok sayıda davetli katıldı.

20101019DSC_0217.JPG


Vakfın açılışını Kültür Eski Bakanı ve Birlik Vakfı Kurucular Kurulu Başkanı İsmail Kahraman, Eskişehir Valisi Mehmet Kılıçlar, Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, Ak Parti İl Başkanı Salih Koca , İlGenel Meclis Başkanı Ahmet Yapıcı ile çok sayıda seçkin davetli katıldı.

Birlik Vakfı Eskişehir Şubesi Fahri Başkanı Mustafa Keleşoğlu, gelen misafirlere katıldıkları için teşekkür ederek, daha önce dar bir mekânda hizmetlerini yürüttüklerini ve bu yüzden sıkıntılar yaşadıklarını ifade ederek Tarihi Odunpazarı Evleri ile uyumlu yeni hizmet binasında vatandaşlara daha iyi hizmet vereceklerini söyleyerek Vakıf Binasının yapımında emeği geçenlere teşekkür etti.

0.jpg


Eski Bakan İsmail Kahraman, duyduğu memnuniyeti dile getirerek Vakıf binasının Eskişehirlilere hayırlı olmasını diledi.

Birlik Vakfı Eskişehir Şube Başkanı Halil Çetintürk, ise yaptığı konuşmada vakıf binasında kültürel ve sosyal etkinliklerin yanında sportif faaliyetlerinde olacağını söyledi. Çetintürk, 1750 m2 olan vakıf binasında, 400 ve 250 kişilik konferans, toplantı ve tiyatro salonları, kütüphane, 4 modern sınıf, idari ve komisyon odaları, mescit ve mutfak yer aldığını söyledi. Şehir içinden ve şehir dışından çok sayıda davetlinin katıldığı açılışta gelen misafirlere yemek ikram edildi açılış öncesi Eski Kültür Bakanı ve Birlik Vakfı Kurucular Kurulu Başkanı İsmail Kahramanın yanı sıra Eskişehir Valisi Mehmet Kılıçlar Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallıda birer konuşma yaparak tarihi Odunpazarı Evlerinin bulunduğu bir bölgede böylesine güzel bir vakıf binasının yapılmasından çok memnun olduklarını ve emeği geçen herkese teşekkür ettiklerini dile getirdiler.

Birlik Vakfının açılışına bir program ve panel dolayısyla Eskişehirde bulunan Yenişafak Genel Yayın Yönetmeni Yusuf Ziya Cömert, Genel Müdürümüz Mehmet Ziya Gökalp, yazarımız Ali Bayramoğlu , Yurt Haberler Müdürümüz Kadir Demirel Reklam Müdürümüz Abdullah Hanönü,Abone Müdürümüz Fatih Tural ve diğer çalışanlarımız katıldılar

YeniŞafak
 
Üst