Esed, Dera'da Mülteci Kampını Vurdu; Çocukları Katletti!

Verda

Gales
Katılım
9 Nis 2010
Mesajlar
10,917
Tepkime puanı
1,010
Puanları
0
Bütün dünya dikkatini Irak’a yöneltirken Beşşar Esed, Suriye’de katletmeye devam ediyor. Rejimin dünkü saldırılarında 20’si çocuk, 8’i kadın 75 kişi hayatını kaybetti. En büyük saldırı Dera'da yaşandı.

HAKSÖZ-HABER


Suriye’de Esed’e bağlı rejim güçleri ve çetelerinin hava destekli olarak muhaliflerin kontrol altında tuttuğu bölgelere yönelik saldırılarında dün 75 kardeşimiz hayatını kaybetti.


Ölenler arasında çok sayıda çocuk var. Yerel Koordinasyon Komiteleri (LCC) dünkü saldırılarda ölen çocuk sayısını 20 olarak verdi. Ölenlerin 8’i de kadın ve 15 kişinin işkenceyle öldürüldüğünün tespit edildiği açıklandı.

LCC’nin verdiği bilgilere göre hayatını kaybeden 75 kişiden 34’ü Dera’da, 20’si Şam ve kırsal bölgelerinde, 15’i Halep’te, 4’ü Humus’ta, 1’i İdlib ve 1’i de Hama’daki saldırılarda can verdi.

Dera’da Mülteci Kampında Varil Katliamı


Ölen çocukların çoğunun Dera’ya bağlı Şecara’da atılan bir varil bombası sebebiyle can verdiği öğrenildi. Varil bombasının çadırlarda yaşayan mültecilerin üzerine atıldığı ve çoğu çocuk 30’un üzerinde kişinin feci bir şekilde can verdiği bildirildi.

 

lafons7275

Kıdemli Üye
Katılım
19 Şub 2013
Mesajlar
21,533
Tepkime puanı
342
Puanları
0
Konum
İzmir
Yahu hadi ümmet uyuyor, bu katliamları sadece izliyor. Bu kardeşlerimiz neden Türkiye'ye göç etmiyor?

Ya da başka bir yere?
 
Üst