Ermenilerin yeni hedefi!

ÇiLe-i AşK

Asistan
Katılım
21 Eki 2006
Mesajlar
542
Tepkime puanı
2
Puanları
0
mustafaiscel.jpg


"Ermeni soykırımının kabul edilmesini istemiyorsanız oylar ÖVP'ye" sloganını kullanan Avusturya Halk Partisi'nin türk asılllı milletvekili adayı, ermeni lobilerinin hedefi haline geldi!

Avusturya Halk Partisi ÖVP'den milletvekilliği için adaylığını koyan Viyana 10. Bölge Belediye Meclis Üyesi Mustafa İscel "Ermeni soykırımının kabul edilmesini istemiyorsanız oylar ÖVP'ye" sloganını kullandığı afiş Ermeni lobisini harekete geçirdi. Bu sebeble İşcel’e yönelik lobi faaliyetleri hızlandı ve sayılarının az olmasına rağmen lobicilikte çok başarılı oldukları Avrupa’nın çeşitli ilkelerinde ardı ardına çıkarttıkları yasalarla kendini belli eden Ermeniler Avusturyada da harekete geçerek, çok sayıdaki Türk dernekleri ve insanına rağmen bir diplomatik zafere daha imza atmak için kolları sıvadı.

ÖVP yi kıskaca alan Ermeniler İşcel’in istifa etmesini sağladılar ve baskı devam ediyor. Sözde soykırımı kabul ettirmek isteyen Ermeni lobisi, internet siteleri ve telefon mesajları ile İscel'e karşı taarruza geçti. Halk Partisi ÖVP'nin internet sitelerini çökerten grup, açıklamalarından dolayı Mustafa İscel'in internet sitesinin yayınını da engelledi. İscel'in cep telefonuna hakaret dolu binlerce SMS yolladıkları iddia edilen Ermeniler'in, İscel için "Yılın en kirli adamı", "İğrenç bir insan", "Yahudi soykırımcılarıyla farkı yok" ifadelerini kullandıkları belirtildi.

Kendisi hakkında, geldiği ülkeye geri dönmesi yönünde tehditler aldığını söyleyen İscel, grup hakkında, "Seçim çalışmalarımda 'Ermeni soykırımı yapılmamıştır' temasını vurguladım. Sözümün arkasındayım. Sonuna kadar da mücadelemden vazgeçmeyeceğim, halkımın desteğinin benden yana olduğuna ve yalnız bırakmayacaklarına inanıyorum, dedi.

İsçel, "Seçim çalışmalarında vermiş olduğum demeçte, 'Osmanlı döneminde Ermeniler'e soykırım yapılmamıştır. Bu konuyu siyasetçiler değil tarihçiler değerlendirecektir' dedim. Bugün de aynı şeyi düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Geçtiğimiz günlerde bir gazeteye verdiğim demeçte de bu konuya değindim. Haberin yayımlanmasının üzerine Ermeni lobisinden çok büyük tepkiler aldım. Hem kendim hem de partim çok büyük hakaretlere maruz kaldı. Bu açıklamadan dolayı benden özür dilemem beklendi. Sözümün geri alınması beklendi. Ben de sözümü kesinlikle geri almayacağım. Sözümün arkasındayım" dedi.


Belediye Meclis Üyesi Mustafa İscel, Pazartesi günü partisi ÖVP ile bir takım değerlendirmelerden sonra bazı gelişmelerin olabileceğini fakat kendisini seçen ve böyle düşünen binlerce seçmenin de yanında olduğunu bildiğini ifade etti.

Bu arada Avusturya'da siyaset yapan hiçbir Türk asıllı politikacı ve sivil toplum örgütlerinden de İsçel'e destek çıkmaması hayretle izleniyor.

Bu konuda destek vermek isteyen ve yapılanları protest etmek isteyenler için verdiğimiz mail adreslerine tepkilerınizi gçnderin. Bir avuç insanın yaptıklarından çok daha fazla şeyler yapabileceğinizi göstermenin tam zamanı!



Lütfen tepkinizi zamanında ve dogru sekilde verin!!!

Stadtrat Dr. Johannes Hahn
Landesparteiobmann
ÖVP Wien
Tel.: +43 (1) 51543 - 900 (Vermittlung)
Fax: +43 (1) 51543 - 909

e-mail [email protected]
Tel.: +43 (1) 4000 - 81481
Fax: +43 (1) 4000 – 9981960
Tel: (01) 515 43 DW 900 (Vermittlung)
Fax: (01) 515 43 DW 909 (Zentralfax)


E-mail yoluyla gönderilecek yazı:

Pressesendung der “ Unabhängige Unterstützungsplattform für Ing. Mustafa Iscel“
"
An die ÖVP Vorsitzenden!

Unser Bezirksrat Herr Ing. Mustafa Iscel ist wegen seiner Aussage „ Es gab keinen Massenmord an Armenier“ unter äußerlichen druck zurück getreten. Wir nehmen seinen Rücktritt nicht an und erwarten dass genauso von den verehrten ÖVP Vorsitzenden.
Herr Iscel hat unsere volle Unterstützung.
(Adınız soyadınız)
"

Dear Hahn,

We are saddened to hear about the draft bill on “the prohibition of the statement of Turkish thesis which proves the so-called Armenian Genocide is unreal”.

As many international historians have stated before, in the war tragedy, contrary to the draft bill as it stands; besides Armenian victims, as many as 523,000 Turkish people have also lost their lives. While commemorating the Armenian victims of 1915, we find it hypocritical to omit any mention of 523,000 Turkish/Muslim people massacred by the Armenian forces collaborating with the invading armies at the end of the First World War. We believe that Turkish lives lost are no less valuable or no less worthy of being commemorated.

May we also remind you that 'genocide' is a legal term; it defines a crime. Neither the International Court of Justice nor any other competent tribunal found Turkey or Turks guilty of this crime. Accusing an individual, a group or a nation of a crime without a decision by a competent court to that effect is tantamount to defamation.

Therefore, we call upon the relevant assembly and the members of assembly to make necessary amendments to this defamatory, discriminating, therefore unethical motion by dropping the legally unfounded accusation of genocide and mentioning the 523,000 Turkish people massacred by the Armenian military forces and invading powers. Contract” and “Asylum events” and it is opposite to the soul of EU and mankind. We would like to inform you that if the necessary steps will not be taken by the assembly, we will condemn and protest your one-sided decision in the near future.

Sincerely yours,

(Adınız Soyadınız)


http://www.habervakti.com/detay.asp?id=18510&kat=Manset
_____Alıntıdır_____​
 

mustafa

Profesör
Katılım
8 Haz 2006
Mesajlar
1,972
Tepkime puanı
4
Puanları
0
Konum
Ankara
bu habervektinede pek güven olmuyor onuda belirtiyim.
 

ÇiLe-i AşK

Asistan
Katılım
21 Eki 2006
Mesajlar
542
Tepkime puanı
2
Puanları
0
ne acıdan güven olmuyor bildiginiz birsey varsa paylasırmısınız?
 
Üst