Ermeni-Kürt-Alevi-Villasıda Var Kılıçdaroğlu Hepsinide Saklıyor

TakVa

Ordinaryus
Katılım
13 Nis 2007
Mesajlar
2,868
Tepkime puanı
79
Puanları
0
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, katıldığı bir Tv programında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun havuzlu villası olduğunu iddia etti.

Gökçek, “Kılıçdarğolu memur emeklisi ama 7 dairesi var. Bir memur hayatı boyunca çalışsa en fazla 2 daire alır. Bu 7 daire nasıl alındı? Senin havuzlu villan var mı yok mu? Sen açıklamazsan ben açıklayacağım” dedi.

Melih Gökçek, Kılıçdaroğlu'nun etnik kökenin Ermeni olmasının saklanmaması gerektiğini ve bunun cesurca ortaya çıkarak söylenebilecek bir durum olduğunu iddia etti.

Kılıçdaroğlu’na annesi Yemuş Hanım’ın Ermeni olduğu konusunda sorular sorulmasına rağmen, net bir cevap vermediğini söyleyen Gökçek, insanların kendi etnik kökeninden kaçmamaları gerektiğini söyledi.

Gökçek; Kılıçdaroğlu’nun seçim için İstanbul’da Ermeni cemaatlerine giderek siyasi destek istediğini söyleyerek, bunu o cemaatlerden rahatlıkla öğrenilebileceğini sözlerine ekledi.

Israrla Kılıçdaoğlu’nun Ermeni olmasının önemli olmadığının altını çizen gökçek, asıl önemli olan konunun Kılıçdaroğlu alevi olması olduğunu söyledi.

Türkiye’de kim alevi – Sünni ayrımı yapıyorsa vatana hainilik yapacağını söyledi.

Kılıçdaroğlu’nun alevi vatandaşların çoğunlukta olduğu yerlerde miting yaptığını fakat Alevilikle ilgili bir soru sorulduğunda kaçamak cevaplar vererek kendisinin alevi olduğunu gizlemeye çalıştığını ileri sürdü.

CHP, Kılıçdaroğlu’nu Genel Başkan seçerken bunlara bilerek seçtiğini söyleyen Gökçek, insanların kesinlikli etinik kökenlerinden utanmamalayarını ve Kılıçdaroğlu’nun da hiç çekinmeden çıkarak bunu dürüst bir şekilde söylemesi gerektiğin dile getirdi.:halay:
 
Üst