Ergenekon boş durmuyor....

ukubat

Profesör
Katılım
9 May 2007
Mesajlar
1,942
Tepkime puanı
103
Puanları
0
Konum
istanbul,fatih
Web sitesi
www.ismailaga.org.tr
Ergenekon'un kilit isminin evine kurşun


Erzincan'da yürütülen Ergenekon soruşturmasının kilit ismi İ.M'nin yaşadığı ev kurşunlandı.



161545_ergenekonn-im-kursunlanma.jpg



http://www.addthis.com/bookmark.php...74NXC&pre=http://www.samanyoluhaber.com/&tt=0http://www.addthis.com/bookmark.php...74NXC&pre=http://www.samanyoluhaber.com/&tt=0http://www.addthis.com/bookmark.php...74NXC&pre=http://www.samanyoluhaber.com/&tt=0



Emrindeki 90 sokak çocuğuyla silah ve uyuşturucu taşıma işinde Ergenekon'a hizmet etmekle suçlanan İ.M. iddianamede ismi geçtikten sonra kendisini baskı altında hissettiğini belirterek, "Zor durumdayım. Tehdit ediliyorum." dedi.

İ.M'nin merkeze 2 kilometre uzaklıktaki Çukurkuyu beldesi Sarıgöl mahallesi Terzibaba sokaktaki evine gece saat 03.00 sularında araçla geldikleri tahmin edilen kişi veya kişiler, İ.M'nin babası Yusuf M. (65), annesi Meryem M. (63), İ.M'nin eşi Yazgül M. (25) ve 8 yaşındaki kızı Rümeysa M. evde bulunurken evin giriş kapısına 3 el ateş ederek olay yerinden kaçtı. Silah seslerine uyanan aile ve komşular durumu jandarmaya bildirdi. Jandarma ekipleri olay yerindeki incelemelerinin ardından konuyla ilgili soruşturma başlattı.

Olayın meydana geldiği saatte lavaboya gitmek için uyanık olduğunu belirten Yusuf M. "Lavabodayken bir araç sesi duydum. Daha sonra 3 el ateş edildikten sonra araç hızla ayrıldı. O anda ben panik yaptım. Daha sonra komşular gelerek durumu jandarmaya bildirdi. Benim kimseyle herhangi bir sorunum yok, düşmanım da yok. Nasıl böyle bir olay gerçekleşti anlamış değilim." dedi.

İ.M, ERZİNCAN'DAKİ ERGENEKON'UN KİLİT ADAMI

Ergenekon
terörörgütünün Erzincan'daki ayağının kilit ismi olarak nitelendirilen İ.M, emrindeki 90 sokak çocuğuyla silah ve uyuşturucu taşıma işinde Ergenekon'a hizmet etmekle suçlanmış, iddianamenin iki numaralı zanlısı eski Erzincan Başsavcısıİlhan Cihaneraleyhinde ifade verdiği için ölüm tehdidi aldığını ifade etmişti. İ.M, Başsavcı Cihaner'in davada lehlerine tanıklık etmediği takdirde kendisini bitireceğini söylediğini iddia etmişti. Savcıya verdiği bilgilerle soruşturmanın seyrini değiştiren İ.M, Millete Komplo Planı'nda imzası bulunan Albay Dursun Çiçek'in de 2009 seçimlerinden önce Erzincan'a gelerek, Şömine Kafe'de çevre illerden gelen komutanların katılımıyla bir toplantı yaptığını ileri sürmüştü.

Gizli tanık Efe ise iddianamede, o dönemde Erzincan ve Çevresindeki Sokak Çocuklarını Koruma Derneği Başkanı olan İ.M'nin emrindeki çocuklarla yıllarca
Ergenekoniçin çalıştığını, her yaştaki 90 çocuğun silah, uyuşturucu ve bilgi taşımada kullanıldığını iddia etmişti. İ.M'nin örgüt tarafından infaz edileceğini kendisine söylediğini belirten gizli tanık Efe, bunun üzerine Ankara'ya gitmesi tavsiyesinde bulunduğunu, İ.M'nin de şehri terk ettiğini vurguluyor.

CİHAN
 

veri

Yasaklı
Katılım
8 Kas 2010
Mesajlar
0
Tepkime puanı
661
Puanları
0
gündemden düşürmeyi başardılar

hükümetin içinden bile içerde fazla kaldılar sesleri çıkıyor
sanki hastane ile hapishane bir
 
Üst