Erdoğan'a " islam şahsiyeti " ödülü

manifesto

Yasaklı
Katılım
23 Ara 2006
Mesajlar
0
Tepkime puanı
334
Puanları
0
Konum
Kocaeli


Uploaded with ImageShack.us







Uploaded with ImageShack.us

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İsrail'in Filistinlileri insanlık dışı yöntemlerle katlettiğini, Akdeniz'de korsanlık yapıp, yardım gemisine saldırarak 9 Türkü şehit ettiğini, çilek tarlalarında, okullarda, oyun parklarında, hastanelerde çocuk demeden, kadın demeden, yaşlı demeden acımasızca cana kıydığını belirterek, ''Biz bunu görmezden, duymazdan geleceğiz öyle mi? Herkes susabilir, herkes tepkisiz kalabilir, herkes susarak onaylayabilir, ama biz susmayız, susamayız ve emin olunuz susmayacağız'' dedi.

Başbakan Erdoğan, Şeyh Fahad el-Ahmed Uluslararası Hayır İşleri Ödülü Kurulunca kendisine verilen İslam Dünyası Mümtaz Şahsiyet Ödülü'nü, Mariott Oteli'nde düzenlenen törenle aldı.

Törende yaptığı konuşmada, ''Bu bölgede bizim coğrafyamızda bütün bu yaşanan acılara karşı tepki verdiğimizde, sesimizi yükselttiğimizde birileri çıkıp bunu sorgulamak gibi, bunu eleştirmek gibi bir yanlışın içine düşüyorlar'' diyen Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Bize söyledikleri şu; 'Gazze'de bırak çocuklar ölsün, sen sesini çıkarma. Gazze'de abluka devam etsin sen bunu görme. Akdeniz'de korsanlık olsun, Akdeniz'de insanlara yardıma giden yardım gemisine korsanlar çıksın ve 9 kişiyi şehit etsin sen bunu duyma. Kudüs üzerine planlar var, sen bunu işitme. Bağdat'a kayıtsız kal, Kabil'i umursama, Darfur'u hissetme'. Bize şunu da söylüyorlar. 'Bak' diyorlar, 'Bütün dünya buna kayıtsız kalıyor. Bütün dünya susuyor. Bütün dünya tepkisiz. Bütün dünya bunu görmüyor, duymuyor, hissetmiyor. Öyleyse siz de sesinizi çıkarmayın' diyorlar. Böyle bir şey mümkün olabilir mi? Sen benim Filistin'deki kardeşimi insanlık dışı yöntemlerle katleteceksin, biz susacağız öyle mi? Sen Akdeniz'de korsanlık yapacaksın, yardım gemisine saldıracaksın, benim 9 kardeşimi şehit edeceksin, biz buna tepkisiz kalacağız öyle mi? Çilek tarlalarında, okullarda, oyun parklarında, hastanelerde çocuk demeden, kadın demeden, yaşlı demeden acımasızca cana kıyacaksın biz bunu görmezden, duymazdan geleceğiz öyle mi? Herkes susabilir, herkes tepkisiz kalabilir, herkes susarak onaylayabilir ama biz susmayız, susamayız ve emin olunuz susmayacağız.

Biz bir kalp taşıyoruz, bizim vicdanımız var. Biz insanız ve insani değerlere inanıyoruz. İnsanlığımızı, vicdanımızı her şeyin üstünde tutuyoruz. Sesi çok çıkanın güçlü olduğu bir sistemi biz asla kabul etmiyoruz. Hakkın değil gücün öne çıktığı, hukukun değil zorbalığın egemen olduğu bir düzene biz asla boyun eğemeyiz.''

http://www.haberturk.com/gundem/haber/590170-erdogana-islam-dunyasi-mumtaz-sahsiyet-odulu

Türkiye bölgede ki ve dünyada ki gücünü artırdıkça ölü toprağı serpilmiş arap dünyası da belki canlanır ve birlik olma vaktinin geldiğini anlayabilirler.
Türkler tarihin her devrinde öncü olmayı başarmıştır gene başaracaktır
Başbakanımızı tebrik ediyorum
 

girdap

Ordinaryus
Katılım
8 Şub 2007
Mesajlar
2,541
Tepkime puanı
252
Puanları
0
Hayırlı uğurlu olsun.
Allah hizmetlerini daim eylesin.
 

ibrahimi

Has Uşak
Katılım
19 Haz 2006
Mesajlar
23,463
Tepkime puanı
1,831
Puanları
0
Yaş
37
Konum
forvet arkası
Başkalarından Erdoğan'a müslümanlık kalmaz :D
Kutlarım ve başarılarının devamını dilerim.
 

m-angel

Nam-ı diğer TÜRBEDAR
Katılım
20 Eyl 2007
Mesajlar
1,629
Tepkime puanı
260
Puanları
0
Yaş
55
seyredelim görelim bakalım kimler ne inciler dökecek.
Başbakanı kutluyorum.
 
Üst