Erdoğan:"Hizbullah'la ilişkilendirmek namertliktir"

ibrahimi

Has Uşak
Katılım
19 Haz 2006
Mesajlar
23,463
Tepkime puanı
1,831
Puanları
0
Yaş
37
Konum
forvet arkası
Başbakan Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin seçimler için terör örgütü Hizbullah'la işbirliği yaptığını iddia eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na sert çıktı. Erdoğan, "Bu iddia densizliktir, terbiyesizliktir, namertliktir." şeklinde ağır ifadeler kullandı.

Başbakan Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin Hizbullah'la seçim ittifakı yapacağını iddia eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na sert cevap verdi. Erdoğan, "AK Parti'yi Hizbullah'la, herhangi bir terör örgütüyle ilişkilendirmek densizliktir, namertliktir. Benim partimi kimse bu tür örgütlerle ilişkilendiremez." dedi. Ankara'da katıldığı "Türkiye 2023'e Yürüyor, Ankara AK Parti'de Buluşuyor" programının ardından gazetecilerin sorularını cevaplayan Başbakan, Kılıçdaroğlu'nun iddiası için "Bu, genel başkanlığın ötesinde bir yaklaşım tarzıdır ve en azından bir terbiyesizliktir." ifadesini kullandı. Kılıçdaroğ-lu'nun Erdoğan'a cevabı ise "Bunu bölgeye sorsun." şeklinde oldu.

Başbakan Erdoğan, bir başka soru üzerine, Türk Telekom Arena Stadı'nın açılışında yaşanan olaylarla ilgili Taksim'de cumartesi günü yapılan yürüyüşü eleştirdi. Oradaki sol grupların taraftarlık ve futbolseverlikle ilgisi olmadığını, amacın başka olduğunu ifade ederek, "Bunlar kimler tarafından organize edildi? Böyle grupçukların, belli bir siyasi parti tarafından organize edilen bu tür olayların hiçbir zaman bizim futbolseverleri, spor camiasını ilgilendiren bir olay olmadığını gönül rahatlığıyla ifade ederim. Onların eline topu verseniz bomba diye karakola götürürler.'' diye konuştu.

"Bazı Ergenekon sanıklarının CHP ve MHP'den milletvekili adayı olacağı söyleniyor. Bunu nasıl değerlendiriyorsunuz?'' sorusu üzerine de her siyasi partinin yasaların elverdiği ölçüde bu tür tasarruflarda bulunabileceğini söyledi. CHP'nin Kürt meselesiyle ilgili 'hakikat komisyonu' kurulması önerisini de, "O, onların kendi takdiridir. Bizim için önemli olan bunun içeriğidir.'' şeklinde değerlendirdi. "Ramiz Ongun ve Mehmet Ağar'ın partinizden milletvekili adayı olacağı söyleniyor." denilmesi üzerineyse, "Ben de gazetelerden birçok şey okuyorum. Şu anda bu söylediklerinizin bizimle ilgisi yok.'' diye konuştu.

Erdoğan, "Türkiye 2023'e Yürüyor, Ankara AK Parti'de Buluşuyor'' programında yaptığı konuşmada ise Erzurum'un 27 Ocak Perşembe günü başlayacak Kış Oyunları'na hazırlandığını hatırlattı. Ardından CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun Erzurum ziyareti sırasında iktidar için kullandığı, "Bunlar bereketsiz. Kar bile yağmıyor." sözüne cevap verdi: "Kaynak nerede diye soruyoruz. 'Türkiye ilk 20'nin içinde. İşte kaynak' diyor. Bu ilk 20'ye sen mi getirdin bu ülkeyi? 'El insaf' denilen bir söz var. Erzurum'a gittin de oradaki o dev kış oyunlarıyla ilgili yapılan tesisleri görmedin mi? İnsanın eline, diline durur. 650 trilyonluk yatırım yaptık. Sayın Kılıçdaroğlu sende zerre kadar ülkeseverlik varsa, vatanseverlik varsa Kış Oyunları'nın açılışına gel. Kar var mı, yok mu gör.''

MHP, CHP ve DP'den 3.800 kişi AK Parti'ye katıldı

Ankara Arena Spor Salonu'ndaki programda AK Parti'ye katılımlar vardı. Ankara'nın Beypazarı ilçesinin MHP'li Belediye Başkanı Cengiz Özalp, onlardan biriydi. Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nin CHP'li üyesi Mustafa Tinç ile Beypazarı'na bağlı Kırbaşı beldesinin Demokrat Partili Belediye Başkanı Mustafa Atak da AK Parti'ye katıldı. Tinç konuşmasında, "Alevi bir yurttaş olarak sesimi buradan yükseltiyorum. Ben ve benim gibi gerçekten demokrat Aleviler CHP'nin arka bahçesi değiliz." diye konuştu. Partilerinden istifa ederek AK Parti'ye katılanlara rozetlerini takan Başbakan Erdoğan ise "Evinize hoş geldiniz." dedi. AK Parti Ankara İl Başkanı Murat Alparslan, törende 3 bin 800 kişinin partilerine katıldığını söyledi.

Aktütün'deki silahlar unutulmuş

Başbakan'a, 'Aktütün Karakolu yakınında silahlar bulundu. Genelkurmay bunu kabul etti. Bir değerlendirme alabilir miyiz?' sorusu da yöneltildi. Erdoğan, şöyle cevapladı: "Genelkurmay Başkanı'mdan konuyla ilgili bilgiler aldım. Bu, tamamen çevrede bulunmuş, geçmişten itibaren. Taşınma esnasında da bunların orada hurdalık diye ifade edilen bölgede bırakılmış olan, bir kısmı unutulmuş olan silahlar. Zaten öyle çok büyük sayıda olmadığını, tamamıyla bunların o tür aramalarda veya ele geçirilen bu tür silahlar olduğu mahiyetinde. Kendi envanterinde olmayışları da oradan geliyor."
 

SeNoL

MUEYABYA
Katılım
16 Kas 2006
Mesajlar
4,867
Tepkime puanı
224
Puanları
0
Yaş
42
Konum
Kocaeli
hakikaten bu adam laf olsun diye konuşuyor başka birşey değil.
 

ibrahimi

Has Uşak
Katılım
19 Haz 2006
Mesajlar
23,463
Tepkime puanı
1,831
Puanları
0
Yaş
37
Konum
forvet arkası
Bu hizbullah olaylarının patlak vermesi ve gündemde tutulması,bir siyasi partinin bunu dillendirmesi,adalet konularındaki açmazlar,sanırım bir oyunun senaryoları olabilir.adımlar dikkatli atılmalı.
 

agbi

Yasaklı
Katılım
2 Kas 2006
Mesajlar
25
Tepkime puanı
382
Puanları
0
Konum
İzmir
TC Halkının sosyal düşünce tarzını bilen TOPLUM mühendisleri

AK Parti yi devirmek veya pasifize etmek için ellerinden gelen her türlü SOSYAL olayı kullanıyorlar.

İSLAM a sıcak bakan Toplum için MAVİ MARMARA yı.

İSLAM a soğuk bakan Toplum için HİZBULLAH ı.

MİLLİYETÇİLİĞİ ağır basan Toplum için pkk ( Dağdan inenler )

Vb.Vb.Vb.

Uzun lafın kısası EĞER İSLAM a ve VATAN a hizmet etmek istiyorsak

TÜRK TOPLUMUNU TANIMALIYIZ.
 

ibrahimi

Has Uşak
Katılım
19 Haz 2006
Mesajlar
23,463
Tepkime puanı
1,831
Puanları
0
Yaş
37
Konum
forvet arkası
Daha çok yorumlarıyla foruma katılan/her kelimeye bir konu açmayan ağbiyi adminliğimi bir kenara bırakırsam daha çok seviyorum.ifade etmek istedim.
 

agbi

Yasaklı
Katılım
2 Kas 2006
Mesajlar
25
Tepkime puanı
382
Puanları
0
Konum
İzmir
Daha çok yorumlarıyla foruma katılan/her kelimeye bir konu açmayan ağbiyi adminliğimi bir kenara bırakırsam daha çok seviyorum.ifade etmek istedim.

Teşekkürler.

Karşılıklı.

Bakın son içki kararlarına

Bakın son Danıştay kararlarına

BAŞÖRTÜSÜ ve ALKOL

İslam a farklı negativ bakan ların oluşturdukları SİSTEMİ pasifize etmek o kadar kolay değili

İşte Vakit te Fatih AKKAYA nın yazısı


Alın size güvensizlik!

Geride bıraktığımız haftaya Danıştay 8. Dairesi’nin başörtüsü kararı damgasını vurdu.

Karara toplumun çok az bir kesimi sessiz…

Büyük çoğunluk tepkili, öfkeli…

Daire, YÖK’ün düzenlemesini iptal ederek, ALES’e başörtülü girilemeyeceğine hükmetti.

Şöyle bir gerekçe ile: “Güvenlik problemi doğurur.”

Bakın aynı Daire,

Jandarma, Kaymakamlık ve İdare Mahkemesi tarafından “asayiş ve emniyet açısından sakıncalı” bulunarak reddedilen “içkili restoran işletme izni”nin temyiz görüşmesinde ne karar vermiş…

“Başörtülü fotoğrafın ve sınava başörtüsü ile girilmesinin, kimlik tespitini zorlaştırıp güvenlik problemi oluşturacağını” ileri sürerek, ALES’e başörtüsü ile girilemeyeceğine hükmeden Danıştay 8. Dairesi; Kaymakamlık, Jandarma ve İdare Mahkemesi tarafından “asayiş ve emniyet açısından sakıncalı” bulunarak reddedilen “içkili restoran işletme izni”ne onay vermiş, iyi mi?




Suçlamak & Tenkit etmek ÇOK KOLAY işte size bir örnek.
 

hirahos

Kıdemli Üye
Katılım
9 Kas 2006
Mesajlar
35,948
Tepkime puanı
483
Puanları
0
Yaş
55
Seçimlerden önce bayatlamış 28 Şubat numaralarını yeniden deniyorlar. :) Demek ki malzeme bu kadar.
 

ORHANCAN

Ordinaryus
Katılım
15 Ara 2006
Mesajlar
2,536
Tepkime puanı
80
Puanları
0
Konum
-İSPARİT-
28 şubat senaryosu aynen ekranlarda .. sadece figüranlar farklı..

o zaman hazırlanan elemanlar şimdi 2-3 sene ceza alıp kurtuldular .. şimdi çok rahat şekilde yaşamlarına devam ediyorlar..

ÖNEMLİ OLAN senaryo yazarlarıdır.. ve hedefimiz onlar olmalılar..

şimdilerde silahlandırıp zamanı gelince ana yolları keserek katliam yapacakları düşünelim..

sahte şeyhler oluşturup halkımızın inançlarını ve bu kişiler bazında tüm ehl-i tarık kardeşlerimize hedef alanlara düşünelim..

birkaç paralı adamın toplumsal hareketlerde silah kullanarak ölümlere neden olunmasını ve bir kargaşa havası verilmesini düşünelim..

anne ve babası kaçırılıp kendisinin dağa çıkmasını zorlayanlara görelim..

kişilerin zayıf yönlerini bularak cd ve videolar la tehdit ederek gizli sırlarımızı satan ve elde edenlere görelim..

kısacası Tek Türkiye ve Kollama dizilerini izlerseniz tüm oyunları görür, bilir ve hissedersiniz..

çünkü şehadet alemini ve geçmişi ancak KEŞFetmek mümkün.. ve bunu da KEŞFeden birinin yönlendirmesiyle dizilerle anlatmak mümkün..

YANİ yeni senaryo, katliam ve düzenler olmadan önce izleyenler diyorlar ki .. biz bunları biliyorduk..

ve sadece halkımız değil.. güvenlik güçlerimiz de biliyor ve tedbirini alıyorlar ve alacaklar inşaallah..
 

agbi

Yasaklı
Katılım
2 Kas 2006
Mesajlar
25
Tepkime puanı
382
Puanları
0
Konum
İzmir
Son Hizbullah sanıklarının salınması hakkında düşünceleriniz.

Konu ile alakası yok demeyin.

VAR.
 

Luha

Üye
Katılım
6 Ağu 2010
Mesajlar
95
Tepkime puanı
8
Puanları
0
Yaş
34
Konum
sirişk-i medine
böyle baştan savma komik komik iftiraları da ancak chp atar zaten ...hakikaten gülmemek elde değil...hizbullahın devlete karsı oldugu herkes tarafından bilinir, gidip bide devletin partısıyle mi hareket edecekler iki tarafda kabul etmez ki böyle bi şeyi....birazda usturuplu atsa su chp de kendini güldurmese elaleme...
 

manifesto

Yasaklı
Katılım
23 Ara 2006
Mesajlar
0
Tepkime puanı
334
Puanları
0
Konum
Kocaeli
" hizbullah " Jitem'in vahşet timidir.
Dolayısıyla islami nazarla bakmak zaten abesdir.
Zaman gazetesi o yıllarda en etkili manşeti atmıştı
Hala unutmuyorum o manşeti
"HİZBULVAHŞET"
Bu manşetten sonra herkes kendine geldi.
Şimdi Yargıtay bu tetikçileri saldı,bugün ise CEZALARINI onadı
Yani tam 10 yıl sonra nihayet bugün cezalarını onayabildi.
Oyun sahnelendikten sonra
 

agbi

Yasaklı
Katılım
2 Kas 2006
Mesajlar
25
Tepkime puanı
382
Puanları
0
Konum
İzmir
Şu chp'nin yaptığına bakın.Milleti zorla akpartili yapacaklar.

Siz zaten temel İslam olduğu için AK Partilisiniz CHP sizi Ak partili yapamakistemiyor Ak partiye Oy veren İslam ı tam olarak bilmeyenleriAK Partiden almak istiyor.
 
Üst