Erbakan'ın kızı AK Parti adaylığı için konuştu

redyellow

Kıdemli Üye
Katılım
20 Nis 2010
Mesajlar
2,262
Tepkime puanı
875
Puanları
113
Konum
ankara
Web sitesi
redyellow.besaba.com
Erbakan'ın kızı AK Parti adaylığı için konuştu


Kardeşi Fatih Erbakan ile AK Parti'den aday olacağı söylenen Elif Erbakan konuştu.


Necmettin Erbakan'ın kızı Elif Erbakan Altınöz, kendisinin ve kardeşi Fatih Erbakan'ın 'AK Partiden milletvekili adayı' olacağı hakkındaki söylentilere, "Böyle bir şey söz konusu bile değil" diye cevap verdi.


Erbakan Vakfı Kadın Kolları Genel Başkanı Elif Erbakan Altınöz, "Çevremizde Neler Oluyor?" konulu konferansa katılmak üzere Kayseri’de konuştu.

‘Erbakan hocamız tam bir dava adamıydı’ diyen Elif Erbakan Altınöz, "İşte bu duygular ve düşünceler içerisinde bugün bu güzel toplantı tertip edildi ve bizlerde kalkıp geldik. Kıymetli kadınlar bugün Erbakan Vakfı çatısı altında bir araya geldik. Bu nedenle Erbakan Hocamızdan öz olarak bahsetmekte yarar görüyorum. Erbakan Hocamız akademik olarak çok başarılı işlerin altına imza atmış. Bugün halen okuduğu okullarda geçmiş zamane rağmen rekorları kırılamamış kadar zeki, akıllı ve akademik başarıları olan bir insandı. Bununla birlikte Erbakan Hocamız tam bir dava adamıydı. Belki de Milli Görüşü ve Erbakan Hocayı tek kelime ile anlatabilir misiniz? denilse onlar için yakışacak en uygun kelimenin istikamet kelimesi olduğunu düşünüyorum” şeklinde konuştu" ifadelerini kullandı.

Öte yandan, konferans öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Erbakan, kendisinin ve kardeşi Fatih Erbakan'ın genel seçimlerde milletvekilliği adayı gösterileceğini değerlendirdi. Erbakan, "Böyle bir şey söz konusu bile değil" ifadelerini kullandı.




Kaynak
 

DESIFRE

Yasaklı
Katılım
2 Şub 2012
Mesajlar
3,817
Tepkime puanı
62
Puanları
0
Ne oldu Akplilere ? Ortada Ful yok Yumurta yok kendi kendilerine Gelin Güveyoluyorlardi

cok da iddialilardi ?
 
Üst