Erbakancılar Saadet'in iftarını bastı

AynAlı

Kıdemli Üye
Katılım
16 May 2007
Mesajlar
8,728
Tepkime puanı
1,378
Puanları
0
Erbakancılar Saadet'in iftarını bastı

Saadet Partisi iftarında korkulu anlar! Erbakan'ın adamları iftar yemeğini bastı, sofraları dağıttı!.. Ortalık savaş alanına döndü!..


İNTERNETHABER / Özel
Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar yemeğini basan 50 kişilik grup Necmettin Erbakan'ın gönderdiği telgrafla birlikte slogan atmaya başladı. Numan Kurtulmuş olayların büyümemesi için salonu terketti!..
İftar öncesi otel önünde toplanan grup, otele giren partililere, Milli Görüş Lideri Necmettin Erbakan'ın Ankara İl Başkanlığı iftarında yaptığı, “Numan Kurtulmuş meşruiyetini kaybetmiştir” cümlesinin bulunduğu konuşmanın yer aldığı broşürleri dağıttı. Grup sık sık, “Hocaya sadakat şerefimizdir”, “ Numan istifa”, “Hoca'yı satanı biz de satarız” şeklinde sloganlar attı.

KURTULMUŞ'A KIRMIZI KART

Numan Kurtulmuş, itfar saatinden 10 dakika önce eşi ile birlikte otele geldi. Kurtulmuş'un otomobili otelin önüne yaklaştığında 50 kişilik grup, ellerindeki ‘kırmızı kart’ları çıkarttı. Kalabalık arasında bazı kişiler de otomobili tekmeleyip, camlarını yumrukladı. Bunun üzerine polis araya girerek Kurtulmuş'un içeri girmesini sağladı.
EYLEM SALONDA DA DEVAM ETTİ
Otel önünden bu kez de salona giriş yapan grup, 'Mücahit Erbakan, Numan İstifa', 'Hocamız bizim şerefimiz' sloganlarıyla

1282417423-untitled-5.jpg

Numan Kurutulmuş'un oturduğu masaya doğru yürüdü. Yeni iftarını açmaya çalışan misafirler, yaşananlara tepki gösterince iftar masaları dağıtıldı.
DAYAĞI GAZETECİLER YEDİ

Bazı gazeteciler aldıkları yumrukların ardından kendilerini dışarı attı. Polis uğraşları sonucu yatışan kavganın ardından yemeğe geçildi, ancak gerginlik devam etti.

Bu sırada gazeteciler Kurtulmuş'un yanına giderek, dayak yediklerini ve bu nedenle iftar yemeğini takip etmeyeceklerini söylediler. Bunun üzerine Kurtulmuş, gazetecilere aynı olayların tekrar yaşanmayacağı yönünde güvence vererek salonda kalmalarını istedi. Ancak gazeteciler can güvenlikleri olmadığı gerekçesi ile salonu terk etti.
KURTULMUŞ SALONU TERKETTİ
Korkulu saatlerin yaşandığı iftar sofrasında olayların büyümemesi için Numan Kurtulmuş, eşi ve kurmaylarıyla birlikte salonu terketti.
1282419111-untitled-7.jpg

Kurtulmuş'un ayrılmasının ardından salondan çıkmayan grup, tüm misafirlerin önündeki yemekleri dağıtarak, ortalığı savaş alanına çevirdi.
NUMAN KURTULMUŞ NE DEDİ?
İNTERNETHABER'e konuşan Numan Kurtulmuş, 'Herşey ortada, çok üzgünüm' dedi.
İKİNCİ AHMET KAYA VAKASI
Saadet Partisi'nin olaylı iftarına katılan gazeteci yazar Hadi Özışık, provokatörlere 'Bu nasıl müslümanlık!' diyerek tepki gösterdi. Özışık, iftar yemeğinde yaşanılanları 'İkinci Ahmet Kaya vakası' başlığıyla şöyle anlattı.
Hadi Özışık'ın yazısını okumak için TIKLAYINIZ!..
 

AynAlı

Kıdemli Üye
Katılım
16 May 2007
Mesajlar
8,728
Tepkime puanı
1,378
Puanları
0
157439.jpg

Kurtulmuş ayrılmazsa öldürülecek!

Saadet Partisi'nin iftarının verildiği salon savaş alanına döndü!.. Masalar devrilmiş, iftarlıklar yerlerde...


İNTERNETHABER / ÖZEL
Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı iftar yemeğinde Numan Kurtulmuş'u protesto eden bir grup ile protestoya tepki gösterenler arasında kavga çıktı. İftarın düzenleneceği WOW Otelinin salonu savaş alanına döndü!.. Masalar devrildi, iftarlıklar yerlere saçıldı! Davetliler korku içinde kaldı. Bu arada Kurtulmuş'a yönelik tehdidler üzerine polis güvenlik önlemlerini artırdı!
Numan Kurtulmuş'un kurmayları erken hareket etmeseydi, Kurtulmuş zor anlar yaşayabilirdi. Çünkü göstericiler tarafından Kurtulmuş'a fırlatılan bir tuzluk Pakistan Başkonsolosluğu'nun alnını teğet geçti.
Ayrıca, Kurtulmuş'un oturduğu protokol masası resmen yerlebir edildi!.. Masa üzerinde bulunan tabaklar, çatallar, bardaklar hepsi yerlere fırlatıldı.
SALDIRIYI KİM DÜZENLEDİ?
Salonda konuşulanlara göre bu saldırı organizasyonunu Oğuzhan Asiltürk'ün organize ettiği, olayları tetikleyenin ise Necmettin Erbakan'ın gönderdiği söylenilen telgraf olduğu iddia edildi.
Telgrafın Erbakan tarafından gönderildiği hala netlik kazanmasa da, telgrafın sonunda bulunan 'Efsane Başkan' ifadesi kafaları iyice karıştırdı.

GAZETECİLER DARP EDİLDİ
Olayı görüntülemek isteyen basın mensupları iki grubun arasında kalarak darp edildi. Yaşananların ardından darp edilen gazeteciler, olaya tepki göstererek salonu terk etti.
Polis olayı yatıştırmaya çalışırken, protestocu grup ise sloganlar eşliğinde eylemini sürdürüyor.
İKİNCİ AHMET KAYA VAKASI
Saadet Partisi'nin olaylı iftarına katılan gazeteci yazar Hadi Özışık, provokatörlere 'Bu nasıl müslümanlık!' diyerek tepki gösterdi. Özışık, iftar yemeğinde yaşanılanları 'İkinci Ahmet Kaya vakası' başlığıyla şöyle anlattı.


Olağanüstü kongre yapmama kararı alarak Erbakan’a direnen Kurtulmuş’u sürekli tehdit etmeye başladı. Milliyet'te yer alan habere göre bu grubun Kurtulmuş’a ölüm tehdidinde de bulunduğu belirtildi.
Kurtulmuş’u telefonla tehdit eden grubun, "bir an önce ayrıl yoksa vururuz" mesajı verdiği öğrenildi. SP yönetimi yakın koruma için emniyete başvurdu.
İSTANBUL VE BURSA POLİSİ ALARMDA
Öte yandan dün gece İstanbul İl Başkanlığı'nın organize ettiği iftarda, 60 kişilik bir grubun salonu basmasından sonra İstanbul ve Bursa emniyetinin alarma geçtiği öğrenildi.
Haber 7'nin elde ettiği bilgilere göre, iftar salonundan çıkan olayları saniye saniye kaydeden İstanbul Emniyeti'nin, görüntüleri izledikten sonra olay çıkaranları gözaltına almak için operasyon düzenleyeceği belirtiliyor.
Yarın Saadet Bursa İl Başkanlığı'nın düzenleyeceği iftar organizasyonuna katılacak olan Numan Kurtulmuş için il emniyet müdürlüğü de harekete geçti. Dün akşamki olaylardan sonra olağanüstü toplanan emniyet yetkililerinin, İstanbul'daki olayların benzerinin yaşanmaması için bugünkü iftarda geniş güvenlik önlemleri alacağı bilgisine ulaşıldı.
 

AynAlı

Kıdemli Üye
Katılım
16 May 2007
Mesajlar
8,728
Tepkime puanı
1,378
Puanları
0
15_b.jpg

Hadi ÖZIŞIK
[email protected]

İkinci Ahmet Kaya vakası!



Ezan okunuyor...

Sen slogan atıyorsun!..

Kur'an okunuyor...

Sen çığırıyorsun!..

Sonra da...

İftarı zehir ediyorsun!

Allah'a açılan ellerin duasına izin vermeden ortalığı dağıtıyorsun...

Bu mudur müslümanlık!

Bu mudur inanç birliği!

Bu mudur mübarek aylara saygı!

Hocanıza yine canınız feda olsun da...

Ama başkasının canını acıtarak değil.

Numan Kurtulmuş ne günah işledi?

'Erbakan çetesine boyun eğmedi' diye günahkar mı oldu!

Ahmet Kaya'ya yapılanları Numan Kurtulmuş'a yaptınız ayıp değil mi!

Günah değil mi!

İslamiyet bunu mu emrediyor!

O çataldan o bıçaktan biri Numan Kurtulmuş'un canını alsaydı gazanız mübarek mi olacaktı?

Hoca'nızın emrine itaat mi etmiş olacaktınız?

Sadakatinizi can alarak mı gösterecektiniz?

Onlar size ne yaptı?

Ne için çekip aldınız önündeki o rızıkları...

Ne için ibadetlerini yarıda bıraktırdınız?

O an Numan Kurtulmuş'un yüzüne baktım...

Utanıyordu...

Başını kaldırdı, etrafa baktı...

Kendi yetiştirdikleri, kucaklarına aldıkları çocukları üzerine saldırtmışlardı!..

Bundan büyük hayal kırıklığı, bundan büyük üzüntü var mıdır?

Babanın oğulla karşı karşıya gelmesi gibi...

Size ne söylesem boş...

Anlamayacaksınız...

Çünkü...

Balık taaa baştan kokmuş...

Ağa babalarınız bu işin kanlı olmasını istiyor çünkü...
 

Azimli

Ordinaryus
Katılım
6 Nis 2008
Mesajlar
2,408
Tepkime puanı
252
Puanları
0
Konum
bursa
Çatal, bıçak, tuzluk havada uçuştu

Saadet Partisi'nin Cumartsi Akşamı WOW Otel'de düzenlediği iftar yemeğinde Mücahit Erbakan sloganlarını hazmedemeyen grup slogan atanlara saldırdı...

Erbakan adına uydurma telgraf


Saadet Partisi’nin düzenlediği iftar yemeğinde İl Başkanı Erol Erdoğan’ın konuşmasının ardından sunucunun Erbakan adına telgraf okuması salondaki tansiyonu bir anda yükseltti. Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın iftara katılmayacağını daha önceden ilan etmesine rağmen, İl Başkanlığı’nın Erbakan adına telgraf okuması salondaki Milli Görüşçülerden tepki aldı. Mücahit Erbakan, Hocamıza Sadakat şerefimizdir sloganları atmaya başlayan gruba Kurtulmuş taraftarları sözlü ve fiili müdahale etti.

Slogan atan Milli Görüşçüler'e biber gazı sıktırdılar


Salonda arbede yaşanırken Mücahit Erbakan" sloganı atan gruba ağır tahrikler yapan Kurtulmuş ve taraftarları sürekli mikrofonu alarak emniyet güçlerine baskı uygulamaya çalıştılar. Slogan atan grubun üzerine sözlü saldırılarda bulunan Kurtulmuş'un taraftarları emniyet güçlerine de baskı uygulayarak protestoculara biber gazı sıktırdılar.

Salonda ağır tahrik

Milli Görüş Lideri Erbakan lehine slogan atan Gençlik Kolları üyelerine sözlü ve fiili sataşmalar sonucunda Çatal ve tuzluklarında atılmasıyla gerilen ortamda arbede yaşandı. Yaşanan arbede sonucunda konuşmasını yapamayan Kurtulmuş, İl Başkanı Erol Erdoğan’la birlikte salonu terk etti.

Kurtulmuş taraftarı bir grubun Erbakan adına okunan telgrafta 'Mücahit Erbakan' sloganları atan gruba karşı saldırıya geçmeleri sonucunda çıkan arbede de yaralanan olmazken, Saadet Partisi'nde Erbakan'a karşı yürütülen kampanyanın ayyuka çıktığı ise gözlerden kaçmadı.


Ajans5.com / Özel Haber
 

Azimli

Ordinaryus
Katılım
6 Nis 2008
Mesajlar
2,408
Tepkime puanı
252
Puanları
0
Konum
bursa
bir siteden alıntı

Bu anlatılanlar doğrudur! Acizane biber gazından etkilenenlerden biriyim.Ve Başta Numan KURTULMUŞ ve diğerparti yetkiSİZLERİ Emniyet mensuplarına ''Neden gozaltı yapmıyorsunuz? neden bu kişileri toplamıyorsunuz?'' diye çok ciddi baskılar yapıldı ve bu baskılar sebebi ile bir kardeşimiz emniyet mensuplarınca iç odalardan bir yere gotürülmek süreti ile goz altına alındı.Bu kardeşimizi Emniyet mensuplarının elinden alabilmek için büyükbir arbede yaşandı ve birçok masaların devrilmesi bu esnada oldu.Bu anlattığım olay HANIM kardeşlerimizin çoğunlukta olduğu kürsünün sol tarafında gerçekleştiği için Hanım kardeşlerimiz zor anlar yaşadı.Fakat Emniyet mensupları ile çetin bir mücadelemiz ve arbede sonucu bu kardeşimizi Emniyet mensuplarının elindenaldık ELHAMDÜLİLLAH.
Bu anı basın ordusu gorüntüledi,fakat yayınlayacaklarını hiç sanmıyorum!Yinede birşekilde gorüntüler elimize ulaşır ise Kamuoyu ile paylaşacağız inşaAllah,Bunun gibi daha ne kayıtlar var,ve bu kayıtlar olayın gerçek çıkış sebebini ve tezgağı gozler onüne serecektir inşaAllah.Ve vukuu bulan olayların denildiği gibi olmadığı anlaşılacaktır inşaAllah.
 

agbi

Yasaklı
Katılım
2 Kas 2006
Mesajlar
25
Tepkime puanı
382
Puanları
0
Konum
İzmir
İşte

SİYASİ TARAFGİRLİ & SİYASİ TEMELLİ MİLLİ GÖRÜŞ

MİLLİ GÖRÜŞ ü TÜM DÜNYA ya NEGATİF TANITTIRANLAR yazıklar olsun sizlere

Bu ve diğer forumlarda herkesle akıl bazında tartıştım

MİLLİ GÖRÜŞ RUHTUR diye
 

agbi

Yasaklı
Katılım
2 Kas 2006
Mesajlar
25
Tepkime puanı
382
Puanları
0
Konum
İzmir
Bu anlatılanlar doğrudur! Acizane biber gazından etkilenenlerden biriyim.Ve Başta Numan KURTULMUŞ ve diğerparti yetkiSİZLERİ Emniyet mensuplarına ''Neden gozaltı yapmıyorsunuz? neden bu kişileri toplamıyorsunuz?'' diye çok ciddi baskılar yapıldı ve bu baskılar sebebi ile bir kardeşimiz emniyet mensuplarınca iç odalardan bir yere gotürülmek süreti ile goz altına alındı.Bu kardeşimizi Emniyet mensuplarının elinden alabilmek için büyükbir arbede yaşandı ve birçok masaların devrilmesi bu esnada oldu.Bu anlattığım olay HANIM kardeşlerimizin çoğunlukta olduğu kürsünün sol tarafında gerçekleştiği için Hanım kardeşlerimiz zor anlar yaşadı.Fakat Emniyet mensupları ile çetin bir mücadelemiz ve arbede sonucu bu kardeşimizi Emniyet mensuplarının elindenaldık ELHAMDÜLİLLAH.
Bu anı basın ordusu gorüntüledi,fakat yayınlayacaklarını hiç sanmıyorum!Yinede birşekilde gorüntüler elimize ulaşır ise Kamuoyu ile paylaşacağız inşaAllah,Bunun gibi daha ne kayıtlar var,ve bu kayıtlar olayın gerçek çıkış sebebini ve tezgağı gozler onüne serecektir inşaAllah.Ve vukuu bulan olayların denildiği gibi olmadığı anlaşılacaktır inşaAllah.

Bu mesajınızı anlıyamadım.

Açarmısınız.

Bakın KAYSERİ deki istifaya

Numan Beyin olaylardan sonraki açıklamalarına.

YETERİN ARTIK MİLLİ GÖRÜŞ ü bu şekilde tanıtmaya kimsenin hakkı yok.
 

Azimli

Ordinaryus
Katılım
6 Nis 2008
Mesajlar
2,408
Tepkime puanı
252
Puanları
0
Konum
bursa
hangisi doğru hangisi yanlış bilemem
bildiğim bir şey varsa yapılanların yanlış olması
birilerine şirin görünmek için yapılan gereksiz kongrenin yankıları bunlar
bu gençleri bu hale getirip davaya zarar verenlere, pretosto edicez diyenleri gaza getirenlere, bunu fırsat bilip, provake edenlere

Erbakan hocanın hiçbir ilgisi olmadığı halde! bunu Erbakana saldırmak için fırsat bilip,hayatında etmediği kadar küfür edenlere
yazıklar olsun
 

ummuhan

Kıdemli Üye
Katılım
1 Eyl 2007
Mesajlar
12,943
Tepkime puanı
1,042
Puanları
0
Konum
Arz
hangisi doğru hangisi yanlış bilemem
bildiğim bir şey varsa yapılanların yanlış olması
birilerine şirin görünmek için yapılan gereksiz kongrenin yankıları bunlar
bu gençleri bu hale getirip davaya zarar verenlere, pretosto edicez diyenleri gaza getirenlere, bunu fırsat bilip, provake edenlere

Erbakan hocanın hiçbir ilgisi olmadığı halde! bunu Erbakana saldırmak için fırsat bilip,hayatında etmediği kadar küfür edenlere
yazıklar olsun

sebep olduğu kadar oldu olmaya da devam ediyor kardeş..
 

agbi

Yasaklı
Katılım
2 Kas 2006
Mesajlar
25
Tepkime puanı
382
Puanları
0
Konum
İzmir
hangisi doğru hangisi yanlış bilemem
bildiğim bir şey varsa yapılanların yanlış olması
birilerine şirin görünmek için yapılan gereksiz kongrenin yankıları bunlar
bu gençleri bu hale getirip davaya zarar verenlere, pretosto edicez diyenleri gaza getirenlere, bunu fırsat bilip, provake edenlere

Erbakan hocanın hiçbir ilgisi olmadığı halde! bunu Erbakana saldırmak için fırsat bilip,hayatında etmediği kadar küfür edenlere
yazıklar olsun

NEREDE KÜFÜR edilmiş Erbakan a

Ayrıca aldığım duyumlar yalnız sağlıklı değil yani doğrulanmadı bundan dolayı kesin cevap vermicem.

ERBAKAN davet edilmiş ama gitmemiş ?

Madem çok yakınsınız partiye DAVET edilmişmi ? Davet edilmemişmi ?
 

bakış

Kıdemli Üye
Katılım
22 Kas 2009
Mesajlar
4,717
Tepkime puanı
251
Puanları
0
Konum
İstanbul-Pendik
milli görüşte inşallah 2.büyük temizlik başlıyor.tabi bu gibi hareketler yanlıştır lakin daha büyükleri yapılmasın diye bu gibi öncü ve artçı sarsıntılar önemlidir.

milli görüşte erbakanın,liderin vesayeti önemlidir.Bu vesayeti tanımayanları bizde tanımayız.süreç işliyor,zaman daralıyor.Dünya ve ahiret saadetini isteyenler,büyüklere itaat etmelidirler.

İtaat slsilesi kırılırsa en alttaki gençlerde böyle itaatsizlikler yaparlar.
 

agbi

Yasaklı
Katılım
2 Kas 2006
Mesajlar
25
Tepkime puanı
382
Puanları
0
Konum
İzmir
milli görüşte inşallah 2.büyük temizlik başlıyor.tabi bu gibi hareketler yanlıştır lakin daha büyükleri yapılmasın diye bu gibi öncü ve artçı sarsıntılar önemlidir.

milli görüşte erbakanın,liderin vesayeti önemlidir.Bu vesayeti tanımayanları bizde tanımayız.süreç işliyor,zaman daralıyor.Dünya ve ahiret saadetini isteyenler,büyüklere itaat etmelidirler.

İtaat slsilesi kırılırsa en alttaki gençlerde böyle itaatsizlikler yaparlar.

Dünya ve ahiret saadetini isteyenler,büyüklere itaat etmelidirler.

Çok doğrudur.

Yalnız

SİYASİ YAŞAM da geçerli değildir.

Ayrıca

ERBAKAN ın kendi elindedir BİR BÜYÜK OLARAK KALMAK VEYA KALMAMAK.

AHİRETİ KARIŞTIRMA.

Yani şimdi ben bir zamanlar büyüğüm olan ERBAKAN dan siyasi olarak düşünce olarak uzaklaştı isem AHİRETİM i TEHLİKEYEMİ DÜŞÜRDÜM.

Bırakın bu ŞEYH UÇMAZ MÜRİDLERİ UÇURUR DÜŞÜNCESİNİ.

Şimdi Azim li Hnm.gibidiyorsunuz zamanında Gül e şimdi Kurtulmuş a OY VERENLER Kongrede ERBAKAN DÜŞMANI
 

ummuhan

Kıdemli Üye
Katılım
1 Eyl 2007
Mesajlar
12,943
Tepkime puanı
1,042
Puanları
0
Konum
Arz
milli görüşte inşallah 2.büyük temizlik başlıyor.tabi bu gibi hareketler yanlıştır lakin daha büyükleri yapılmasın diye bu gibi öncü ve artçı sarsıntılar önemlidir.

milli görüşte erbakanın,liderin vesayeti önemlidir.Bu vesayeti tanımayanları bizde tanımayız.süreç işliyor,zaman daralıyor.Dünya ve ahiret saadetini isteyenler,büyüklere itaat etmelidirler.

İtaat slsilesi kırılırsa en alttaki gençlerde böyle itaatsizlikler yaparlar.


Büyükler demekki bunları hak ediyorlar..... Takdir-i İlâhi diyelim :)
 

Azimli

Ordinaryus
Katılım
6 Nis 2008
Mesajlar
2,408
Tepkime puanı
252
Puanları
0
Konum
bursa
Kargaşayı ve gürültüyü çıkartan Numan kurtulmuş taraftarlarıdır. Biz protestomuzu edip adam gibi çıkacaktık. Ama biz ilk girdiğimizde daha bize sizin ne işiniz var burda defolun dediler. Böyle olmasını istemezdik..

Orda bir sorun var,ve fakat ne sunucudan nede bir parti yetkilisinden olaya müdahele yok,hiçbir şey yokmuş gibi kuranı kerim tekrardan okutulmaya devam ediliyor..araya biri giriyor,bir şeyler söylüyor,sonra yeniden kuranı kerim okutulmaya devam ediliyo..

Buna rağmen protesto için orada bulunan istanbul gençlik kolları mensubu Milli Görüşcü gençler kuranı kerim okunurken herhangi bir taşkınlık yapmıyo..

Video yu izleyenler görecektir,ne oluyo ne oluyo diye bağıran kameraman olan bir kişidir..görüldüğü üzere yine teşkilat mensubu kardeşlerimiz bir takım yalan yanlış bilgilerle kandırlmak istenmekte ve teşkilatları bölmeye yönelik faaliyetler tam gaz devam ettirilmektedir..

Kuranı kerimi,ezanı,orucu iftarı bahane ederek,itaatsizliklerini unutturmaya çalışanları Allaha havale ediyoruz..


Face sayfasından alıntı
 

ukubat

Profesör
Katılım
9 May 2007
Mesajlar
1,942
Tepkime puanı
103
Puanları
0
Konum
istanbul,fatih
Web sitesi
www.ismailaga.org.tr
Erbakan hoca nın kudretli ve muazzam mücahid ordusu akşam vakti yaptıkları iftar baskınında müslümanları büyük bir yenilgiye uğrattı...

-----------------------------------------------THE END--------------------------------------------------------
 

ummuhan

Kıdemli Üye
Katılım
1 Eyl 2007
Mesajlar
12,943
Tepkime puanı
1,042
Puanları
0
Konum
Arz
Siyaset bir sanattır ama politika çirkindir evet...
 
Üst