Erbakan Mimar Sinan olmakta ısrarlı

ismail

Yeni
Katılım
3 Mar 2007
Mesajlar
20,475
Tepkime puanı
2,063
Puanları
0
Yaş
45
Saadet Partisi Genel Başkanı Necmettin Erbakan partisinin seçim startını verdi. Erbakan Eüp Sultan'da yaptığı konuşmada 41 yıllık siyasi hayatını Mimar Sinan'ın hayatına benzetti. Erbakan'ın konuşması ve ayrıntılar:

Saadet Partisi Genel Başkanı Necmettin Erbakan, partisinin seçim startını İstanbul'da vererek, ''Bu seçimde bütün insanlığın kurtuluş savaşını yapacağız. Yok ortanın solu, yok sol muhafazakar gibi taklitçi görüşlerle insanlığa saadet getirilemez'' dedi.
Cuma namazını Eyüp Sultan Camisi'nde kılan Erbakan, daha sonra Eyüp Sultan'ın kabrini ziyaret etti. Erbakan, daha sonra da Eyüp Sultan Meydanı'nda kurulan platformdan partililere seslenerek, seçim startını verdi.
Erbakan, yaptığı konuşmada, insanlığın bütün kurtuluşu İstanbul'dan, Türkiye'den ve milli görüşten beklediğini söyledi.
Seçim çalışmalarına özellikle Eyüp Sultan'da başladıklarını ifade eden Erbakan, ''Eyüp Sultan Hazretleri, İstanbul'a 96 yaşında 6 oğluyla birlikte geldi. Oğulları, Eyüp Sultan'dan yaşlılığından dolayı sefere katılmamasını istedi. Fakat o, oğullarına Kur'an-ı Kerim'den ayeti hatırlattı ve seferberliğe yaşlısıyla, genciyle çıkılması gerektiğini söyledi. Biz de bu sebepten seçim çalışmalarımıza 7 ay önceden yaşlısıyla, genciyle buradan başlıyoruz. Burası Eyüp Sultan Hazretleri'nin dizinin dibidir'' dedi.
Gece gündüz çalışarak iktidar olacaklarını belirten Erbakan, sözlerini şöyle sürdürdü:
''İnsanlık, 622 yılında ilk saadeti elde etti. 1683 Viyana Kuşatması ile ikinci saadetlerine ulaştı. Fakat ecdadımız, ikinci Viyana kuşatması başarısızlıkla sonuçlanınca maddi gücünü kaybetti. Bu seçimde bütün insanlığın kurtuluş savaşını yapacağız. Taklitçi görüşlerle insanlığa saadet getirilemez. Yok ortanın solu, yok sol muhafazakar gibi taklitçi görüşlerle insanlığa saadet getirilemez. Maneviyat olmadan saadet olmaz. Buna sahip olan sadece milli görüştür. Bu sebeple diğer partiler Türkiye'ye saadet getirememiştir. Saadet Partisi bir tarafa, 61 tane ikiz kardeş çürük yumurta diğer tarafa.''
MİMAR SİNAN BENZETMESİ
Şehzadebaşı Camisi'nin Mimar Sinan'ın çıraklık, Süleymaniye Camisi'nin kalfalık, Selimiye Camisi'nin de ustalık eseri olduğunu hatırlatan Erbakan, şunları söyledi:
''Biz de 41 yıllık milli görüş davamızda 1996 yılına kadar çıraklık yaptık. Hükümetimiz 54. hükümet, kalfalık dönemimizdi. Adil düzenin kokusunu aldık, 12 Hazirandan sonra ustalık dönemimiz geliyor. Şimdi Selimiye'yi yapmaya geliyoruz Allah'ın izniyle.
Türkiye üzerinde kalkan oyunu oynanıyor. Bu, Türkiye'yi bölmek için, parçalamak için yapılıyor. Asıl amaç, Türkiye'yi İsrail'in vilayeti yapmak. Neden imza hemen atılmıyor? Çünkü milli görüşten korkuyorlar. Türkiye'yi, füze kalkanı kumandalarını kendilerine aldıktan sonra yavaş yavaş, alıştıra alıştıra İsrail'in vilayeti haline getirecekler.
Bugün eşi başörtülü biri cumhurbaşkanı oluyorsa bu onun değil, bizlerin başarısıdır. Kıbrıs harekatı ve manevi kalkınma programı sizin eserinizdir. Her gelişimizde, kapanan imam hatipleri açtık, Türkiye'yi İslam Bankası'nın kurucu ortağı yaptık. Ülke böylece özüne döndü. İlk başta buna karşı çıkan İsrail bile daha sonra kendisi bu sistemi uygulamaya başladı. Yeni dünya düzeni için G-8'leri kurduk. 100 alan memura 250, 100 alan işçiye 230, 100 alan Bağkur emeklisine 1000 vermek suretiyle akılları donduracak hamleler yaptık. Bunun için bir kuruş borç almadık. Peki nasıl verdik bu parayı? Havuz sistemi kurup, devletin kendi parasını bir yerde topladık.''
Erbakan, iktidara geldiklerinde devletin kar ettiğini, iktidardan ayrıldıklarında ise devletin zarar ettiğini öne sürerek, ''Neden? Çünkü at sahibine göre kişner. 12 Hazirandan sonra bolluk geliyor, bereket geliyor'' dedi.
''Milli görüşün üçüncü şahlanışının da yüz yıllar sonra konuşulacağını'' ifade eden Erbakan, şöyle devam etti:
''Kendisini AKP'ye kaptıranlar, 'Bunlar sizin öğrencileriniz değil mi? Neden sürekli tenkit ediyorsunuz? Sizin sözünüzü dinlemedikleri için mi? Yoksa bakan, başbakan veya cumhurbaşkanı oldukları için mi' diye soruyorlar. Ben de onlara diyorum ki; 'bunlar arka kapıdan kaçıp, top oynayan talebeler.' Tabii bunu latife olarak söylüyoruz. Şahsen onları seviyoruz ama biz ülkemizi daha çok seviyoruz.
Türkiye'yi idare etmek istekle olmaz, 7 tane Allah vergisine sahip olmak gerekir. Bunlar bilgi, tecrübe, hidayet, feraset, dirayet, vizyon ve şuur. 80 senede devlet 80 milyar dolar borçlandı, AKP'nin 8 yıllık döneminde 580 milyar dolar. Bu millet yeryüzünün sahibi olması gerekirken, borç içinde, işsizlik içinde sürünüyor. Bu sebeple bu işin 7 ay önceden seferberliğini ilan ediyoruz.
Kim maneviyatlı, hakkı üstün tutan, bağımsız, barışı benimseyen, hür ve müreffeh bir Türkiye istiyorsa işte Saadet, işte 12 Haziran seçimleri. Kolları sıvayıp 75 milyona gerçeği anlatacağız. Şefkatle, bu işi beceremeyenlerin elinden, tarihteki şerefli yerimizi alacağız. 8 yıldır ülkeyi idare ettiklerini söylüyorlar. Bu nasıl idare yahu?
12 Haziran 2011'de çok önemli bir seçim var. Bu seçimde yok olmayı mı tercih edeceğiz, yok olup köle olup İsrail'e vilayet olmayı mı, yoksa yeniden şerefli olmayı mı tercih edeceğiz?''
Erbakan'ın konuşmasının ardından, eski Eyüp Münzevi Camisi İmamı Mustafa Çelik tarafından partililere ''iktidar duası'' yaptırıldı. Erbakan da partililere ant içtirdi.
PLATFORM PARÇASININ DEVRİLMESİ
Bu arada Saadet Partisi Genel Başkanı Necmettin Erbakan'ın cuma namazı sonrası partililere seslenmesi amacıyla Eyüp Sultan Camisi önünde kurulan platform, İstanbul Valiliğinin uyarısı üzerine Eyüp Sultan Meydanı'nın başka bir yerinde bulunan Saçlı Abdülkadir Camisi'nin önüne alınmak istendi.
Kurulan platformun sökümü sırasında demir korkuluk rüzgarın da etkisiyle çalışanların üzerine devrildi.
Korkulukların altında kalan taşıma işleminde görevli Saadet Partisi İstanbul İl Teşkilatı üyelerinden Metin Özsınar (35) başından yaralandı. Ambulansla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesinde kaldırılan Özsınar'ın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.
Olayın ardından bir süre güvenlik kuvvetleriyle tartışan partililer, daha sonra platformu Saçlı Abdülkadir Camisi'nin önüne taşıyarak, Erbakan'ın buradan partililere hitap etmesini sağladı.
AA
 

Yeni-OSMANLI

Yasaklı
Katılım
19 Eki 2010
Mesajlar
0
Tepkime puanı
195
Puanları
0
Kendini öven ve övülmekten hoslananlardan bir hayir gelmez düsüncesindeyim.
OSMANLILAR büyüktü ve takvaca üstündü fakat kendini herzaman kücük gördü,övmedi,simarmadi,gösteris yapmadi...Allahta ecdadimiza san ve seref verdi,diger toplumlara üstünlük nasib etti...OSMANLIYI büyük yapan alcakgönüllülügü,mütevaziligi...
Kendilerini Milli-Görüscü olarak tanitanlar ise tam tersi kücük ve takva acisindanda pek ileri degil fakat kendini büyük görüyor,övüyor,simariyor.gösteris yapiyor...üstelik kendilerini osmanlinin temsilcisi olarak biliyorlar,osmanliyi sirf onlar anlamis,onlar temsil edebilirlermis,onlarin disindakiler batilmis,isbirlikciymis,bizansin torunuymus,siyonist usagimis,cehenneme bilet aliyorlarmis,patates dinindenmis...
Siz böyle havalara girmeden önce enaniyet hastaligindan kurtulun,benliginizi yenin,nefsinizi terbiye edin,baskalarina tepeden asagya bakar gibi bakmayin...basarinin sirri buradadir.Kibir sahibi olmayanlari ve Gösteris yapmayanlari Allah sevdirir...kendini sürekli övenler sevilmez.
BIRAKINDA SIZI BASKALARI ÖVSÜN.
takva sahibi olanlar ve sirf Allah rizasi icin calisanlar kendilerini övme ihtiyaci duymaz,onlar calisir,hizmet eder,baskalari takdir eder...
Osmanli hicbirzaman kendini övmezmis fakat tarih kitablari osmanlinin disindakilerin övgüsüyle doludur.
 

bakış

Kıdemli Üye
Katılım
22 Kas 2009
Mesajlar
4,717
Tepkime puanı
251
Puanları
0
Konum
İstanbul-Pendik
Sn yeni osmanlı ne zaman erbakancı olmadığını itiraf edecen.Erbakancıyım demiştin ama erbakana güzel saydırıyorsun.Yani akpartiliyim desen sana kimse kızmazki..

erbakan kendini övmemiştir.Keramet milli görüştedir der her zaman.Ama sen kinle yazınca abuk sabuk laflar çıkıyor ağzından.
 

Yeni-OSMANLI

Yasaklı
Katılım
19 Eki 2010
Mesajlar
0
Tepkime puanı
195
Puanları
0
Sn yeni osmanlı ne zaman erbakancı olmadığını itiraf edecen.Erbakancıyım demiştin ama erbakana güzel saydırıyorsun.Yani akpartiliyim desen sana kimse kızmazki..

erbakan kendini övmemiştir.Keramet milli görüştedir der her zaman.Ama sen kinle yazınca abuk sabuk laflar çıkıyor ağzından.

Erbakanci oldugumu nezaman söylemisim?

ben ne erbakanciyim,nede tayyibciyim,suculuk buculuk hastaligi yok cok sükür...ölcü ve sügec ehli-sünnet,islama kim hizmet ediyorsa,milletimizin öz benligine dönmesi icin,milli ve manevi degerlerimizin ysatilmasi icin kim mücadele ediyorsa sever sayarim,hayirda motor serde frenim.

bende milli-görüscüyüm,fakat sizin anladiginiz sekilde degil...Ben milli-görüsü degil milli-görüsün savundugu milli ve manevi degerleri savunan ve bizim maddi ve manevi desteklerimizle kurulan parti,gazete,tv ,agd ve igmg gibi hizmet araclarinin kötü kullanilmamasi ve dine alet edilerek istismar edilmemesi icin,ayrica fitneye sebeb olmamasi icin mücadele eden, yamuklarin eline gecmemesi icin "o ne derse o" anlayisini benimsemeyen,öz elestiri yapabilen ve milli-görüsün önündeki en büyük engelin milli-görüscü oldugunu iddia eden milli-dövüscü dar kafali bozuk uslublu dengesizlerin oldugunu görebilen milli-görüscülerdenim.Bu teskilatlari biz kurduk,kimsenin tekelinde degil,bu dava islam davasidir,kimsenin babasinin mali degil.Davayi ve teskilatlari kendi cikari icin istismar edenler karsilarinda gercek milli-görüscüleri bulur!

Erbakan hoca hal ve hareketleriyle sürekli kendini över durur,kendine muhalefet edenleri dislar,teskilatlarin icinde yasam hakki tanimaz.kendisi zaten taa bastan beri hareketin tepesinde,o ne derse o gecerli,Milli-Görüs kelime anlamiyla onun icadi...durum buyken sanki 40 yil önce islama ve milletimize hizmet edenler yokmus gibi 40 yildir milli-görüsü kendileri temsil ettigini ve sanki 40 yildir islama hizmet edenler ve milletimizin suurlanmasi icin mücadele edenler yokmus gibi sürekli sadece kendi basarilarini övüyorsa,kendileri disindaki grublarin, cemaat ve tarikatlarin hayirlarini milli-görüs disindakileri BATILLIKLA damgalayarak görmemezlikten geliyorsa saadet partisini ,programlarinda sinevizyon görüntüsüyle erbakan propagandasi yapan agd yi ,erbakanin resimlerini ve haberlerini sürekli abartarak veren milli gazeteyi öve öve bitiremiyorsa bu ne anlama geliyor?

Ayrica Recai Kutanin genel baskan oldugu zamandaki secim calismalarinda hoca kastedilerek "sensiz olmuyor" sloganiyla kampanya baslatmistilar...cok iyi hatirliyorum,hoca o dönemde yaptigi konusmalarda kendisini kastederek "bensiz olmaz" manasina gelen sözler kullaniyordu
Kendisi programlara katilinca herkes ayaga kalkar,Erbakan lehine "mücahid erbakan" gibi soganlar atar,yükseklere oturtulur,huzurunda yiginla övgüler,medhiyeler ve bol bol yalakacilik yapilir...övülmekten hoslanmayan kendini begenmemis,enaniyet hastaligina yakalanmamis,alcak gönüllü biri bu durumda ne yapar sorarim size?
 

iffet ikbal

Asistan
Katılım
1 Tem 2007
Mesajlar
239
Tepkime puanı
26
Puanları
0
Erbakanci oldugumu nezaman söylemisim?

ben ne erbakanciyim,nede tayyibciyim,suculuk buculuk hastaligi yok cok sükür...ölcü ve sügec ehli-sünnet,islama kim hizmet ediyorsa,milletimizin öz benligine dönmesi icin,milli ve manevi degerlerimizin ysatilmasi icin kim mücadele ediyorsa sever sayarim,hayirda motor serde frenim.

bende milli-görüscüyüm,fakat sizin anladiginiz sekilde degil...Ben milli-görüsü degil milli-görüsün savundugu milli ve manevi degerleri savunan ve bizim maddi ve manevi desteklerimizle kurulan parti,gazete,tv ,agd ve igmg gibi hizmet araclarinin kötü kullanilmamasi ve dine alet edilerek istismar edilmemesi icin,ayrica fitneye sebeb olmamasi icin mücadele eden, yamuklarin eline gecmemesi icin "o ne derse o" anlayisini benimsemeyen,öz elestiri yapabilen ve milli-görüsün önündeki en büyük engelin milli-görüscü oldugunu iddia eden milli-dövüscü dar kafali bozuk uslublu dengesizlerin oldugunu görebilen milli-görüscülerdenim.Bu teskilatlari biz kurduk,kimsenin tekelinde degil,bu dava islam davasidir,kimsenin babasinin mali degil.Davayi ve teskilatlari kendi cikari icin istismar edenler karsilarinda gercek milli-görüscüleri bulur!

Erbakan hoca hal ve hareketleriyle sürekli kendini över durur,kendine muhalefet edenleri dislar,teskilatlarin icinde yasam hakki tanimaz.kendisi zaten taa bastan beri hareketin tepesinde,o ne derse o gecerli,Milli-Görüs kelime anlamiyla onun icadi...durum buyken sanki 40 yil önce islama ve milletimize hizmet edenler yokmus gibi 40 yildir milli-görüsü kendileri temsil ettigini ve sanki 40 yildir islama hizmet edenler ve milletimizin suurlanmasi icin mücadele edenler yokmus gibi sürekli sadece kendi basarilarini övüyorsa,kendileri disindaki grublarin, cemaat ve tarikatlarin hayirlarini milli-görüs disindakileri BATILLIKLA damgalayarak görmemezlikten geliyorsa saadet partisini ,programlarinda sinevizyon görüntüsüyle erbakan propagandasi yapan agd yi ,erbakanin resimlerini ve haberlerini sürekli abartarak veren milli gazeteyi öve öve bitiremiyorsa bu ne anlama geliyor?

Ayrica Recai Kutanin genel baskan oldugu zamandaki secim calismalarinda "sensiz olmuyor" sloganiyla kampanya baslatmistilar...cok iyi hatirliyorum,hoca o dönemde yaptigi konusmalarda "bensiz olmaz" diyordu.
Kendisi programlara katilinca herkes ayaga kalkar,Erbakan lehine "mücahid erbakan" gibi soganlar atar,yükseklere oturtulur,huzurunda yiginla övgüler,medhiyeler ve bol bol yalakacilik yapilir...övülmekten hoslanmayan kendini begenmemis,enaniyet hastaligina yakalanmamis,alcak gönüllü biri bu durumda ne yapar sorarim size?

yUUUUHHHH DİYORUM BAŞKADA BİR ŞEY DEMİYORUM

.CEVAB VERMEYE BİLE DEĞMEZ NERESİNDEN TUTSAM ELİMDE KALIR.
YAZIK. kibarlığın arkasına saklanarak .hER TÜRLÜ HAKARETİ YAPICAKSINIZ SONRADA biz'' milli dövüşcü ''olacağız değilmi....
Mahşerde Onca hakaretinizin, töhmet altında bırakacak sözünüzün hesabını nasılsa sorarız size.
 

Yeni-OSMANLI

Yasaklı
Katılım
19 Eki 2010
Mesajlar
0
Tepkime puanı
195
Puanları
0
Ben gercek milli-görüscüler ile fitneci milli-dövüscüleri birbirine karistirmiyorum.

Ayrica,öz elestiriye acik olun,ciddiye alin...öz elestiri yapilmadigi sürece ve öz elestiri yapabilenler dislandigi sürece bu harekette düzelme beklenemez!
Bu davada kimse vazgecilmez degildir,hoca dahil...
 

bakış

Kıdemli Üye
Katılım
22 Kas 2009
Mesajlar
4,717
Tepkime puanı
251
Puanları
0
Konum
İstanbul-Pendik
kendileri disindaki grublarin, cemaat ve tarikatlarin hayirlarini milli-görüs disindakileri BATILLIKLA damgalayarak görmemezlikten geliyorsa saadet partisini ,programlarinda sinevizyon görüntüsüyle erbakan propagandasi yapan agd yi ,erbakanin resimlerini ve haberlerini sürekli abartarak veren milli gazeteyi öve öve bitiremiyorsa bu ne anlama geliyor?
Sn yeni osmanlı,demek bu teşkilatları siz kurdunuz.Sonra hoca geldi sizin elinizdenmi aldı.
erbakan sadece siyasette biz ve diğerleri demektedir.Olayı cemaatlere sıçratmanın alemi yoktur.Hiçbir camaate kötü dediğini duymadım.hatta kendisine kafir diyen öngütçülere bile lafını hatırlamam.Fetullah gülen erbakanı oldum olası sevmez ama erbakanın onun hakıında hiç lafını duymadım....

yani birşeyler konuşayım diyorsun,tombaladan laf atıyorsun
 

bakış

Kıdemli Üye
Katılım
22 Kas 2009
Mesajlar
4,717
Tepkime puanı
251
Puanları
0
Konum
İstanbul-Pendik
Ben gercek milli-görüscüler ile fitneci milli-dövüscüleri birbirine karistirmiyorum.

Ayrica,öz elestiriye acik olun,ciddiye alin...öz elestiri yapilmadigi sürece ve öz elestiri yapabilenler dislandigi sürece bu harekette düzelme beklenemez!
Bu davada kimse vazgecilmez degildir,hoca dahil...
kardeşim özeleştiri özden gelir seninki eleştiridir.Ben milli görüşçü,ben saadet partili,ben agd'li,ben igmg'liyim deyip kendini parçalama.Siz daha bu kurumların kapısındaki toz olamamışsınız.
yani herif gibi "ben akpartiliyim arkadaş" de.Ondan sonrada erbakana istediğin kadar laf konuş.Yalanmı?

yani burası sanal ortam diye neyi gizliyorsunuz,akpartiliyim demek alçaltıcı birşeymi?
 

iffet ikbal

Asistan
Katılım
1 Tem 2007
Mesajlar
239
Tepkime puanı
26
Puanları
0
Ben gercek milli-görüscüler ile fitneci milli-dövüscüleri birbirine karistirmiyorum.

Ayrica,öz elestiriye acik olun,ciddiye alin...öz elestiri yapilmadigi sürece ve öz elestiri yapabilenler dislandigi sürece bu harekette düzelme beklenemez!
Bu davada kimse vazgecilmez degildir,hoca dahil...

Fitneci olduklarını nereden anlıyorsun.
Bu yaftalama merakı nereden geliyor kardeşim?
Kalplerine bakıp mizan terazisinde tartma yeteneğiniz mi var?(haşa)
Varsa bizahmet bana da bakıverin ( eğer öyleysem kendimi düzeltmeme vesile olursanız size dua ederim )
ÖZeleştiri yapman kendini eleştirmen anlamına gelir ayrıca.Bakış kardeşinde söylediği gibi...

 

Yeni-OSMANLI

Yasaklı
Katılım
19 Eki 2010
Mesajlar
0
Tepkime puanı
195
Puanları
0
Fitneci olduklarını nereden anlıyorsun.
Bu yaftalama merakı nereden geliyor kardeşim?
Kalplerine bakıp mizan terazisinde tartma yeteneğiniz mi var?(haşa)
Varsa bizahmet bana da bakıverin ( eğer öyleysem kendimi düzeltmeme vesile olursanız size dua ederim )
ÖZeleştiri yapman kendini eleştirmen anlamına gelir ayrıca.Bakış kardeşinde söylediği gibi...

ben kendi nefsimi ayrica elestiriyorum,merak etme.Fakat bu bizim destegimizle Islam adina müslümanlar adina hareket edenlerin elestirilemez anlamina gelmez...
Bu dava kimsenin sahsi mali degil.Islama kim hizmet ediyorsa o bendendir,bunun icin grubcu sucu bucu olmam gerekmez,müslümansam bu durumum müslümanlar adina yamuk hareket edenleri elestirme hakkini verir bana...fakat ben yinede parti,teskilat,tv ve gazeteye üyeyimki bu elestiriler ciddiye alinsin.

kalplerine bakmama gerek yok,hüküm zahire göre verilir.
MG adina acilan forumlarda kullanilan uslubu cok iyi biliyorum,milli-görüs adina yayin yapan sitelerdeki fitneyi körükleyici yazilari cok iyi hatirliyorum,kongre baskinini,iftar baskinini...vs...vs...cok iyi hatirliyorum.
Necip fazil gibi,Esad cosan gibi ayni dava icin yola cikan dava adamlarin neden bu cati altinda yerini alamadiginida cok iyi biliyorum...
Nereden baslayayimki
"Ben ne dersem o" seklindeki yönetim metodu fitne olarak yeterde artar
 

redyellow

Kıdemli Üye
Katılım
20 Nis 2010
Mesajlar
2,262
Tepkime puanı
875
Puanları
113
Konum
ankara
Web sitesi
redyellow.besaba.com
Ben gercek milli-görüscüler ile fitneci milli-dövüscüleri birbirine karistirmiyorum.

Ayrica,öz elestiriye acik olun,ciddiye alin...öz elestiri yapilmadigi sürece ve öz elestiri yapabilenler dislandigi sürece bu harekette düzelme beklenemez!
Bu davada kimse vazgecilmez degildir,hoca dahil...

Erbakan gerçek milli görüşçü değil o zaman bu kadar çok salladığına göre:)
 

Yeni-OSMANLI

Yasaklı
Katılım
19 Eki 2010
Mesajlar
0
Tepkime puanı
195
Puanları
0
Sn yeni osmanlı,demek bu teşkilatları siz kurdunuz.Sonra hoca geldi sizin elinizdenmi aldı.
erbakan sadece siyasette biz ve diğerleri demektedir.Olayı cemaatlere sıçratmanın alemi yoktur.Hiçbir camaate kötü dediğini duymadım.hatta kendisine kafir diyen öngütçülere bile lafını hatırlamam.Fetullah gülen erbakanı oldum olası sevmez ama erbakanın onun hakıında hiç lafını duymadım....

yani birşeyler konuşayım diyorsun,tombaladan laf atıyorsun

Bu teskilatlari biz ISLAM DAVASINA hizmet niyetiyle sirf Allah rizasi icin kurduk,birilerin tekeline girsin diye degil.
Ayrica "erbakan sadece siyasette biz ve diğerleri demektedir" demissin...hani devlet ile din isleri birbirinden ayrilamazdi...
öyle olsa bile misal Muhsin yazicioglu BATILMIYDI?
BBP liler patates dinindenmi?
AKP lileri dinlemek icin toplananlar bizansin torunlarimi?
Saadet partisine oy vermeyenler cehennemlikmi?
...vs...vs...

Hem sen erbakanin lafina degil davranisina bak.
O insanlarin yüzüne güler,arkasindan hancerler,bu benim tesbitim degil,bu manaya gelen bircok dava adaminin sözlerini hatirliyorum.necib fazilda,Esad cosanda böyle dislanmistilar ve bunlar gibi daha nice adamlar harcandi.
Sirf "bu davayi sadece BEN temsil ediyorum" hastaligi sebebiyle.
oysa bu davayi sen temsil etmiyorsun,bu dava tüm müminlerin ortak davasidir ve sen sadece bir hizmetciosin,gerektiginde sende sorguya cekilebilmelisin,sana muhalefet edenleri veya ayni görüsü paylasmayanlari dislayamazsin,bvu metod istisareye aykiridir,islam ve müslümanlar adina attigin adimlarda sadece senin görüsünle hareket edilmez,müslümanlari temsil eden cemaat ve tarikat liderleriyle ve ulema ile istisare sarttir,kimse kendi kendini cihad emiri ilan edemez,sen kimsinki islamin lideri oluyorsun,kim secmis seni?Hem öyle olsa bile sen yamuk yaptiginda kim senbi sorgulayacak?Islamin tek partisi olarak övdügün partinin böyle bir mekanizmasi varmi?
 

Yeni-OSMANLI

Yasaklı
Katılım
19 Eki 2010
Mesajlar
0
Tepkime puanı
195
Puanları
0
Keşke sizden biraz ders alabilse:)

alamaz cünkü lafimi dinlemez...eger lafdan anlasaydi Esad cosani dinlerdi,Kadir misirliglunu dinlerdi,islam dinini hepimizden cok daha iyi bilmelerine ragmen kendisine destek olmayan cemaatve özellikle tarikat liderlerini dinlerdi...

Ben Erbakan hocanin düzelecegine inanmiyorum fakat tabandan ümidimi kesmedim.
teskilatlarda olup bitenleri görmüyorsunz biz gösterecegiz,tasavvuf ne nefis terbiyesi ihmal ediliyor,selefilik,radikallik agir basiyor,müminler arasi fitne atesini körüklemek icin milli-görüscüler sürekli kiskirtiliyor,hoca bunlari ya görmüyor yada görüor fakat umursamiyor,milli-görüscü olmayanlar hakkinda yapilan iftiralara cabucak inanan ve fitne tohumunun üzerine atlayanlar var bu teskilatlarda,bunu milli-görüs adina yapiyorlar,ayrica tartisma metodu,konusma uslubu,insan kazanma ölcüleri konusunda yetersiz egitim var,egitim nefis terbiyesi gibi dini konulardada yetersiz,durum böyle olunca nefsi emmaredeki gazab ve kin kuvveti agir basiyor,enaniyet benlik ve grubculuk hastaligi bundan...
Konular birbirine girdi...nereden yazacagimi sasirdim....yakinda bu konular hakkinda Allahin izniyle bir site acacagim,site delillere dayanacak,haksiz elestirilere yer verilmeyecek,suclamalara suclanilanlarin cevab hakki olacak...vs...vs.
Bu calismalara agirlik vermem lazim.,forumlardaki tartismalar bir seye yaramiyor,bosa vakit kaybi.
 

redyellow

Kıdemli Üye
Katılım
20 Nis 2010
Mesajlar
2,262
Tepkime puanı
875
Puanları
113
Konum
ankara
Web sitesi
redyellow.besaba.com
alamaz cünkü lafimi dinlemez...

Belki dinler be hoca.... sen gel büyüklüğünü yap milli görüş ne biraz anlat erbakana:)

eger lafdan anlasaydi Esad cosani dinlerdi,Kadir misirliglunu dinlerdi,islam dinini hepimizden cok daha iyi bilmelerine ragmen kendisine destek olmayan cemaatve özellikle tarikat liderlerini dinlerdi...

Bu konuya hiç girmem, esat hoca da erbakan hoca da büyüğümdür, büyüklerin arasına girmek bize yakışmaz, onların ne yaptıklarını, ne konuştuklarını vs. biz bilemeyiz, bilmeden yazmak da hoş olmaz.

Bizim bilmediğiniz çok şeyler vardır, siz siz olun gereksiz şeyler yazmayın.


Ben Erbakan hocanin düzelecegine inanmiyorum fakat tabandan ümidimi kesmedim.

Müthiş bir tespit!!!

Erbakan hoca düzelmez, iflah olmaz AMMAAAAA onun tabanı düzelebilir, onlardan ümit kesmedin öyle mi?

:)

teskilatlarda olup bitenleri görmüyorsunz biz gösterecegiz,tasavvuf ne nefis terbiyesi ihmal ediliyor,selefilik,radikallik agir basiyor,müminler arasi fitne atesini körüklemek icin milli-görüscüler sürekli kiskirtiliyor,hoca bunlari ya görmüyor yada görüor fakat umursamiyor,milli-görüscü olmayanlar hakkinda yapilan iftiralara cabucak inanan ve fitne tohumunun üzerine atlayanlar var bu teskilatlarda,bunu milli-görüs adina yapiyorlar,ayrica tartisma metodu,konusma uslubu,insan kazanma ölcüleri konusunda yetersiz egitim var,egitim nefis terbiyesi gibi dini konulardada yetersiz,durum böyle olunca nefsi emmaredeki gazab ve kin kuvveti agir basiyor,enaniyet benlik ve grubculuk hastaligi bundan...
Konular birbirine girdi...nereden yazacagimi sasirdim....yakinda bu konular hakkinda Allahin izniyle bir site acacagim,site delillere dayanacak,haksiz elestirilere yer verilmeyecek,suclamalara suclanilanlarin cevab hakki olacak...vs...vs.
Bu calismalara agirlik vermem lazim.,forumlardaki tartismalar bir seye yaramiyor,bosa vakit kaybi.

Hakkaten aç bir site, bize de haber ver biz de gelelim.

Gerçekten boşa vakit kaybı bu yazdıkların sen git siteni kur arkadaşım!!!!
 

bakış

Kıdemli Üye
Katılım
22 Kas 2009
Mesajlar
4,717
Tepkime puanı
251
Puanları
0
Konum
İstanbul-Pendik
O insanlarin yüzüne güler,arkasindan hancerler,bu benim tesbitim degil,bu manaya gelen bircok dava adaminin sözlerini hatirliyorum.necib fazilda,Esad cosanda böyle dislanmistilar ve bunlar gibi daha nice adamlar harcandi.
Sirf "bu davayi sadece BEN temsil ediyorum" hastaligi sebebiyle.
Yeni osmanlı sen uçmuşun.Erbakan 2 parti vardır diyor."Birisi saadet,diğeri tüm partilerin toplamı"

yani esad coşan ve necip fazıl parti olmadığı için onları dışlamış olmuyor.esad coşan necip fazıl ve erbakan hicivleşiyorlar.sana ne oluyor.Necip fzıl bugün yaşasaydı akparti için herhalde demediğini bırakmazdı....
Erbakan hiçbir zaman ben demez ama sen öyle görüyorsun.İlginçsin
gerektiginde sende sorguya cekilebilmelisin,sana muhalefet edenleri veya ayni görüsü paylasmayanlari dislayamazsin,bvu metod istisareye aykiridir,islam ve müslümanlar adina attigin adimlarda sadece senin görüsünle hareket edilmez,müslümanlari temsil eden cemaat ve tarikat liderleriyle ve ulema ile istisare sarttir
Ben sana erbakanın cemaat liderleri ve tarikat şeyhleri ile 1997 ocağında iftaryaptığını desem sen susarmısın.Ve buraya birçok alim şeyh,önder geldi.
Söylediklerin o kadar saçmaki,erbakanın büyük insanlarla istişare yapmadığını nerden biliyorsun.Bak bugün erbakan eyüpte kıldı namazını.Ve namazdan sonra partililere seslendi.yanındaki beyazlar içindeki nurani varlığı görüyormusun.Nimetullah hocayı tanıdınmı.Bu hocanın bir siyasi parti genel başkanının yanında ne işi var.
herkes senin gibi erbakan düşmanı değil,altından sarraf anlar,taze osmanlılar değil...


Uploaded with ImageShack.us
 

Yeni-OSMANLI

Yasaklı
Katılım
19 Eki 2010
Mesajlar
0
Tepkime puanı
195
Puanları
0
sen git siteni kur arkadaşım!!!!

Allahin izniyle kuracagim



Sende yazdiklarim hakkinda biraz düsün istersen,bak benim herhangi bir cikarim yok bunda,neden durup dururken Milli-Görüsü elestireyimki ???

Tecrübelerimi paylasiyorum...

Site insaAllah hayirlisiyla kurulanakadar biraz düsün...
 

redyellow

Kıdemli Üye
Katılım
20 Nis 2010
Mesajlar
2,262
Tepkime puanı
875
Puanları
113
Konum
ankara
Web sitesi
redyellow.besaba.com
Allahin izniyle kuracagim

SWende yazdiklarim hakkinda biraz düsün istersen,bak benim herhangi bir cikarim yok bunda,neden durup dururken Milli-Görüsü elestireyimki ???

Tecrübelerimi paylasiyorum...

Site insaAllah hayirlisiyla kurulanakadar biraz düsün...

Swen ne?

Siteyi kurunca bana da özel mesajla adresi yaz gelip biraz istifade edelim, belki erbakan hoca da okur o da istifade eder!!!
 

Yeni-OSMANLI

Yasaklı
Katılım
19 Eki 2010
Mesajlar
0
Tepkime puanı
195
Puanları
0
Ben sana erbakanın cemaat liderleri ve tarikat şeyhleri ile 1997 ocağında iftaryaptığını desem sen susarmısın.Ve buraya birçok alim şeyh,önder geldi.

erbakan kendisine itaat eden seyhleri sever,elestirenleri sevmez...

Siz yazdiklarimi sacma zannedin durun...fakat Allahin izniyle tüm gercekler ortaya cikacak!!!

BU DAVA KIMSENIN TEKELINDE DEGIL.

(Not ehli-sünnet disi grublarin milli-görüs vesilesiyle güc kazandigida bir gercek)

Hersey ortaya cikacak,OSMANLI TORUNLARINI ALDATAMAZSINIZZZ...vesselam!
 
Üst