maksut ibrahim
Kıdemli Üye
sn maksut ibrahiim bu video eski değilmi?
Biz insanları çizgideyse severiz.Çizgiden çıkarsa sevmeyiz...İltifatlar çizgiye edilir,kişiye değil.
Videolar eskimez
Insanlarin sözüde eskimez
Videolar eskimez
Insanlarin sözüde eskimez
Zeynep:
numan bey için kullanılan DÖNEK vs. lafların onaylamıyorum, bu çirkin uslup milli görüşçülere yakışmaz. Sizin için kulanılmasını istemediğimiz uslubu siz de başkası için kullanmayın lütfen.
eleştiriye evet., hakarete hayır.
hakaret etmiyorum..bakın abi sözlük anlamı : Sözünde durmayan, güvenilmez kimse.![]()
Biz insanları çizgideyse severiz.Çizgiden çıkarsa sevmeyiz...İltifatlar çizgiye edilir,kişiye değil.
Numan kurtulmuş yaptığı hizmetlerin ve hezimetlerin hesabını verecektir yüce mahkemede.Konuşmaya değmez.Akıllı olsaydı yaş tahtaya basmasaydı,onu muhteşem bir gelecek bekliyordu.
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1034822646101
Numan Kurtulmuş dönek çıktı , hocam ne yapsın...Hocam kırk yıldır aynı şeyleri söylüyor hiç değişmedi elhm..ama bak koltuk , makam sevdalıların söylemleri hemende nasıl değişiveriyor....ibretlik video![]()
hakaret etmiyorum..bakın abi sözlük anlamı : Sözünde durmayan, güvenilmez kimse.![]()
Agbi fazla uzatmaya gerek yok Milli görüsde Hocanin
sözünü dinlemeyen dönektir.
Milli görüsde Hoca yanilmayan ve yenilmeyendir
O ne derse o
Gerisi hikaye
Agbi fazla uzatmaya gerek yok Milli görüsde Hocanin
sözünü dinlemeyen dönektir.
Milli görüsde Hoca yanilmayan ve yenilmeyendir
O ne derse o
Gerisi hikaye
sayın iffet ikbal: ÇOK DOĞRU demişsiniz, hayır ÇOK YANLIŞ o arkadaşın yazdığı.
O diyor ki MİLLİ GÖRÜŞTE ERBAKAN HOCA YANILMAYAN VE YENİLMEYENDİR...
Siz ise İTAAT'dan bahsediyorsunuz.
İtaat ile onun kastettiği şey farklıdır.
ÇOk Doğru Milli görüşde İTAAT esastır.Bizden olan emir sahiplerine itaatı farzı ayın bilir biad ederiz.(söz dinleriz)
HZ Ömerin yanıldığımda nasıl düzeltirsiniz sorusuna;'' senin hatanı gördüğümüzde seni kılıçla düzeltiriz'' diyen ashab gibi yanlış yapan lideri düzeltmeyide biliriz hamdolsun...
Yanlış yapanlar nede çok Rabbimiz şeytana uydurmasın Ayaklarımızı sabit kılsın