Erbakan Hoca Aksaray'da Anıldı

spesifik

آزادی قید و بند
Katılım
18 Ağu 2007
Mesajlar
24,869
Tepkime puanı
4,114
Puanları
113
Konum
Hayâlistan/bul
Milli Görüş Hareketinin Lideri ve Eski Başbakanlardan olan Necmettin Erbakan, vefatının 4'üncü yıldönümünde Aksaray'da anıldı.
Saadet Partisi Aksaray İl Başkanlığı tarafından Aksaray Belediyesi Tiyatro Salonunda, “Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ı Anma ve Anlama” programı düzenlendi.
Program, Hafız Ömer' in okuduğu Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Ardından kürsüye çıkan Saadet Partisi Aksaray İl Başkanı Mustafa Şahin açılış konuşmasını yaptı.
Şahin, merhum Erbakan Hoca'nın davasının çok yüce olduğunu ve bu davayı devam ettirecek olan yiğitlerin sayıca fazla olması değil, nitelikçe iyi olması gerektiğini söyledi. İl başkanın konuşmasından sonra tertip komisyonunun düzenlediği tanıtım sinevizyonu izletildi.
Düzenlenen etkinlikte bir konuşma yapan Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı İlyas Tongüç, “Bizler değerlerine bağlı olan bir toplumun çocuklarıyız ve Muhterem Erbakan Hocamız bizim en önemli değerlerimizden bir tanesidir, Hocamızın davasına sarılmak bizim görevimizdir.” dedi.(Ömer Yıldırım-İLKHA)
 

Ebu Computer

Kıdemli Üye
Katılım
11 Haz 2013
Mesajlar
24,990
Tepkime puanı
1,501
Puanları
113
Konu başlığında AKSARAY deyince AK SARAY anladım.
 
Üst